tjuhuuuu!

allt bra med er? :) med mig äre kanon :D tihi!

idag har jag bara städat o pratat lite med folket på msn :) louisa har även varit här! vi har suttit o prata, skrattat och kollat på 1408 :) ska nog till henne efter vi ätit och kolla på melodifestivalen! trevligt trevligt!
nej nu luktar det gott ifrån köket! ha en bra kväll!
♥ / sofie

 
tihi!

:)

äntligen så är det helg!
gårkvällen blev väl bra =) kom hem vid två och med mig hem hade jag vickan så hon sov här! trevligt!
har inte gjort så mkt, ska ta och plugga o städa nu! så vi hörs senare!
♥ / sofie

happyhappy!


helluuuu!

snart ska jag fixa mig och sen bär det av till annina!
ha en trevlig kväll :D
♥ / sofie


boysboysboys

den låten går just nu på repeat här hemma :p braig tkr jag :)

skolan rullade på hyfsat bra :) nu är det bara jobbet som återstår och sen har jag helg :)
ikväll så blir det nog utgång för min del, får se vart vi hamnar. nånstans blire säkerligen ;)
men som sagt, först jobb!
♥ / sofie


fredag den 27 februari

och just nu sitter jag här, har engelskprov om nån timme och kan jag ngt? nope! hungrig är jag oxå, men har inte orkat ta mig ut i köket ännu.. trött är jag oxå, gäspar som en tok!

aja, börjar inte förens halv tio men jag kunde inte sova längre :p och idag är det fredag, vilket betyder att vi är en vecka närmre vecka 14 ^^ yey!

okej, hade inte så mkt att skriva nu, jobbar idag igen, men idag hoppas jag på att jag börjar fyra så jag hinner vila lite iaf =)
nej nu babblar jag bara massa strunt!
ha en bra fredag :)
♥ / sofie

make up!

jag och vicka beställde ju smink igår och det har kommit idag :DD  så imorgon har jag en ny mascara och nytt puder :D yeeeeeey! perfekt start på helgen!!
var bara tvungen och säga det :D
♥ / sofie

happy!

ganska så slut

nu är jag hemkommen och jag är ganska så trött, huvudvärken har även smygit sig på, men annars så gick det bra o jobba :) lär mig lite mer så det är bra o roligt!
måste även plugga engelska men jag e för trött, aja sovmorgon imorn så då kan man va vaken längre för o plugga =)
nu ska jag tjata på att vi ska äta, har fasen inte ätit ngt sen tolv!!!!!
aja, ha en bra kväll!
♥ / sofie

time for work

fick nyss reda på att jag ska börja tre ist för fyra, så hinner bara med en snabbvisit här, måste snart byta om och sätta mig på cykeln för jag orkar inte stressa så :p
annars så har väl dagen varit bra :)
men nu måste jag hitta kläderna ^^
♥ / sofie

grått ute..

men jag hoppas att det vänder och blir en solig dag! skulle göra så mkt!
idag blir torsdagen lite annorlunda, vi ska nämligen till vårt fadderföretag axelssons och fråga om deras inköpsrutiner, vilket är projekt nummer 2, så sen när vi fått ihop information så blir det att börja fixa o trixa så vi får en snygg presentation :) men min grupp e kanon så det ska nog gå bra!

efter skolan idag så ska jag jobba mellan 4 och 6 halv 7 där nån gång :) bara hoppas att jag kommer ihåg allt, var ett litet tag sen, men förhoppningsvis så sitter det =)

nu är jag hungrig så vi hörs senare!
♥ / sofie

övertrött

jag är nog lite övertrött men jag orkar inte gå o sova :p vad ska man göra??? hum....
aja, sov gott allihoppa!
♥ / sofie

rubrik

snart är ännu en dag avklarad och vi närmar oss påsklovet mer för var minut som går! japp, jag har nedräkning till nästa lov :p men det är bara för att vi åker till sälen igen då ;D

men tillbaka till nutiden! idag efter skolan så följde jag med vickan hem =) hjälpte till att äta upp lite av deras mat ;D snällt tkte jag! sen beställde vi lite smink :) så nu är typ halva lönen redan förbrukad och jag fick den idag, men alltså jag behöver en ny mascara och mitt puder håller på att ta slut så ^^

men nu tbx till 2½ men!
♥ / sofie

hos eliin!

hejhopp tjolahejsan!
sitter här hemma hos elin just nu :) kom hit nån gång efter sju, har inte gjort så mkt, men jag har fått ett aaaasfint armband :DD blev hur glad som helst, först när hon sa att hon hade en present till mig och sen när jag fick se vad det var så blev jag ännu mera glad :D så tack eliin! du är the best!

min blogg ser lite konstig ut men vi skulle försöka fixa lite, vet att elin BRUKAR kunna, men nu så hitta vi inte rätt :p men men!

nej nu ska jag se om hon kommit ut ur duschen än!
♥ / sofie


fråga mig inte vad jag gör, men har aldrig sett bilden förens nu :p


bara för att vi är såååå heta!
ooh yees!

tripp till norrköping!

tjubre!
det är ju fettisdagen idag! ;D jag har faktiskt hunnit med att äta lite av en semla, en som pappa känner är här nu och han hade semlor med sig, dock bara två för han visste ju inte att adam o jag var hemma, men jag lyckades övertala pappa lite snällt så jag fick ungefär halva! (förlåt vickan! men det var faktiskt inte en hel! )

om ett tag så ska jag o mor o far åka till norrköping :) kolla på jacka till moi! så hoppas att jag hittar nån :) efter norpan skjutsar dom mig till björkvik till elin! får se vad vi hittar på, men det ska bli roligt o bara se människan igen ;D

nej nu ska jag se om jag kan skynda på tiden så vi kan åka nån gång ^^
♥ / sofie

tisdag morgon!

skrev nyss att det var onsdag morgon, kanske ett bevis på att jag inte har så mkt koll just nu :p det bara snurrar!

aja, skola idag, prov idag, och efter skolan så skall jag åka till Eliiin :D Ska leka med henne och så blire att sova där! Miss that girl! Så det ska bli ruuuuuuuuligt :D


stor bild bara för att vi är bäst!
duon med stort D och knäppgökarana med stort K!
:D


Idag  får jag också avrunda detta inlägg med att jag måste leta reda på hårfönen så mitt hår kan bli torrt på 5 min ist för 3 timmar!
ha en bra tisdag!
♥ / sofie

:)

     



 

jag vill köpa skoooor! nån som vill bidra med lite money? (a)

plugg plugg plugg

snart är det affärsjuridik som gäller! vickan sa att det var ungefär 60sidor, så jag har mkt jobb framför mig.
måndagen gick annars ganska fort, behövde inte ha juridik eftersom vi har prov imorgon, och vill ni veta ngt mer? ^^ vi som har affärsjuridik slipper idrotten för vi får så lite tid på oss till provet annars :D !!!!!!! och det bästa är att det är simning! jag har försökt klura ut lite olika alternativ för hur jag ska slippa det men nu behöver jag ju inte det ;D jag verkligen HATAR att simma med klassen, bland det värsta jag vet! förstår lärarna inte att en del mår dåligt över att behöva visa sig i så små kläder inför alla!!! vad tänker dom med???? aja, tur att vi slipper det iaf.

ikväll är det tennis igen :D jag känner att jag verkligen behöver röra på mig efter lovet! visst jag har åkt skidor i en vecka, men det är inte riktigt samma sak :p så det ska bli ruligt!

nu blev jag sugen på hallonsaft! vi hörs senare :)
♥ / sofie

god morgon!

så är lovet över och det är dags för skola igen med alla roliga prov och läxor :D okej, lite ironisk där men :p
det bästa är väl att jag har gått o lagt mig skapligt hela veckan så det var inte såå jobbigt att kliva upp när klockan ringde, men har inte sovit så himla bra, antingen har jag legat o funderat eller så har jag drömt konstigt så att jag har vaknat, får hoppas att jag sover bättre ikväll då :)

idag blir det nog en helt vanlig skoldag, men det kommer kännas konstigt att va tbx på nått sätt, aja, mer update efter school! nu är time för hårtorken!
♥ / sofie

hehe!

okej, jag tkte den var lite smårolig :p


I'm tired!

jisses vad trött jag blev nu då! får väl ta o sova snart, har ju gått o lagt mig runt den här tiden hela veckan så :p
egentligen har jag inget roligt att skriva om... hum.. aja, kanske lika bra o sova nu då!
nattinatti!
♥ / sofie


back home!

and back to reality!
veckan som har gått har varit väldigt bra, har helt kopplat bort mig från mitt "vanliga" liv, kopplat bort mig från omvärlden nästan, har levt i en liten bubbla, och det har verkligen varit hur skönt och bra som helst! ett bra ställe att åka till tkr jag, att komma så långt från allt även fast man är i samma land, men jag skulle lika gärna ha kunnat åkt utomlands då det typ tar längre tid att åka till sälen härifrån än vad det gör att åka till grekland, men förhoppningsvis så kommer jag utomlands i sommar :) till sälen åker jag tillbaka till om 5½ så dit är det inte så långt kvar till :)

det har även hänt lite förändringar här hemma medans man varit borta, bara bra hoppas jag! den största händelsen som jag vet är positiv, och om det hänt ngt mer så hoppas jag att det fortsätter i den stilen :)

imorgon så är det tillbaka till skolan som gäller, och som tur är så har vi prov på tisdag. tur att dom inte låter oss vänta för länge eller vad säger ni ^^ :p så innan jag somnar så blir det att läsa lite affärsjuridik.

nu tillbaka till Gossip Girl!
♥ / sofie

old picture I know!

sista kvällen

detta kommer att bli den sista kvällen här uppe i sälen för! för denna gång ;)
kvällen kommer att bestå av grillad kyckling med klyftpotatis samt melodifestivalen och lite packande :)

dagen har bestått av lite smått och mkt gott, många snygga killar att titta på ^^ inte mig emot ;D backen var också väldigt bra idag, fick inte lika ont i fötterna och jag ville bara fortsätta åka men pappa sa att det var dags att bege oss hemåt för att äta, men sista åket blev ett bra slut för denna gång :)
blev äta ute till lunch och först var jag lite emot det men sen när jag kom dit och såg alla snygga killar så blev jag glad! blev mkt prat om snygga killar, men va ska man säga, dom är ju för heta!

snart blir det mat! och jag är ganska så hungrig så ge mig maaat! :D

naej nu skriver jag bara flummigt! vi hörs imorgon när jag kommer hem :)
♥ / sofie

Gästblogg

Sista dagen med snor i nyllet, rödmosiga kinder och blodsprängda öron. Snön har yrt hela dagen, men det har inte påverkat mig och Sofie. Jag lyckades korsa skidorna idag så jäkla typiskt mig, men med tanke på att Sofie for förbi mig i backen så skyller jag på henne. Men jag har ju inte alltid varit så snäll mot dig, eller hur?
Tänk på alla de gånger jag har skrämt dig, killat dig så man till synes har trott att du har spasmer i hela kroppen. Tänk på den gången jag bet dig i lekparken, du grät och jag flinade. Eller den gången jag kräktes över dig hos din farmor. Men när man tänker på allt rolig som vi har gjort så kompleterar de här händelserna varandra.
Allt ifrån saker med våra familjer, till saker vi har gjort tillsammans!

Med det här vill jag säga tack för en rolig resa och tack för att du är en rar vän!

Kram Clara

ps. Jag ska aldrig mer kräkas över dig ds.


lördag i sälen

god morgon mina kära!
snart är det dags att ta på sig skidoutfiten och bege sig ut i backen för dom sista åken för denna resa. lite tragiskt!
meeen vecka 14 är vi tillbaka, fast då ska vi till lindvallen med min moster + familj :)

oj vad mkt jag hade och berätta idag, men än så är det ju morgon, nu mot tandborsten!
♥ / sofie


fredag

och snart är det dags att packa väskan för att åka hem! kommer va roligt att komma hem o träffa alla o så, men på samma sätt så skulle jag ändå vilja stanna ett litet tag, bara ngra dagar till. det har varit så himla skönt att bara komma ifrån allt, jag har helt kopplat bort mitt "vanliga" liv och helt fokuserat på att det är lov och att koppla av, och jag kan säga att jag har kopplat av totalt! lite läskigt men hur skönt som helst :)

denna kväll har spenderats med kebab och let's dance. trevligt trevligt! men nu är det nog dags för mig att sova, ögonen börjar hänga lite smått, det har oxå varit en sak som varit skönt, jag har somnat mellan nio o tio nästan varenda kväll, fast igår kanske det blev lite för tidigt för jag vakna tio i tre och tyckte att alla skulle vakna så vi kunde åka ut i backen :p men jag lyckades somna om :)

nu ska jag borsta tänderna och sen blir det sängen och alla konstiga drömmar jag haft hittills ;p :s aja! Gonatt!
♥ / sofie


bf <3

hejhopp!

har blivit ganska så dåligt här med uppdatering men det är bara för att det inte finns nån tid :p antingen är vi ute och åker, fikar, hänger på ica eller sover så :p läser står oxå med på listan, håller just nu på o läser flyga drake och den är väldigt bra till o från :) bland dom bästa böckerna jag har varit tvungen att läsa i skolan =)

snart så ska vi väl ut i backen igen :) har varit hemma på lunch och vilat fötterna lite. senare så skulle vi nog åka nånstans igen, och ikväll så blire bada bastu igen :)
naej nu kallar backen!
♥ / sofie

dags för backen!

nu är det dags att knäppa pjäxorna och åka ut i backen :D
ha en bra dag!
♥ / sofie

bastu

nu har jag precis kommit ut ur bastun. har haft hårinpackning o så :) har det mkt nu för tiden men mitt hår skriker efter behandlingar! så himla risigt, hade tänkt och klippa mig nu under lovet men eftersom vi är här tills på söndag så får det vänta, men hårinpackningsföretagen blir nog glada iaf ;p

snart så blir det kvällsmat! potatisklyftor och kött :) mums! och till efterrätt blir det semlor =)
nej nu måste jag smörja ansiktet innan jag glömmer det!
ha en bra kväll!
♥/ sofie



(dock inte denna men liknande :) )

kalla kinder

vinden biter i kinderna, snön lyser vitt, och nu så sitter jag och clara här i soffan och har det skönt inne i värmen, just nu är det lite för kallt för o åka, men vi har hunnit med en hel del ;D allt från svarta backar till gröna, från hundfjället till tandådalen! det har blivit åka lite överallt :)
det enda jobbiga är mina fötter som tar livet av mig i början men sen efter ett tag domnar smärtan och det går bra igen :p
men det är huuur roligt som helst! ibland kan jag inte förstå att det finns dom som inte ens stått på ett par skidor! hallå! det är för jevla roligt! jag tkr alla borde prova åtminstonde en gång!

iaf, det går ett litet rykte om att vi ska åka till lindvallen och kolla lite där senare, och jaa! hon är ju bara runt halv tre så vi
har mkt kvar av dagen =) får se vad som händer!

nej nu ska jag låta pöjkarna få datorn ett tag! åtta pers om en dator, ni kan ju tänka ut resten själva ^^ :p
♥ / sofie



hejhopp!

jag lever och hittills har jag inte brutit några ben ;) blev kvällsåkning igår en liten stund när vi kom fram :)
hinner inte skriva mer nu, liften öppnar nio och då ska vi stå där! backen är ju som bäst när den är nypistad ;D
hörs sen!
♥ / sofie

snaaaaart!

snart så åker vi härifrån, eller okej, om typ 12 timmar men ändå ;D läängtar som tusan! så imorgon blir det kvällsåkning :D
kommer åka härifrån runt nio, blir lite stopp på vägen, dels i ludvika, sen blire fikapaus hos farfar och farmor i grangärde, vidare mot vansbro osv osv. så ngra timmars bilåkande blir det men det är det såååå värt!

aja, kom typ nyss ut ur duschen så jag slipper duscha imorgon, måste ändå gå upp tidigare och packa klart för allt jag ska ha med mig har inte riktigt torkat =/ men det löser sig :)

nu sitter jag och väntar på lite mat, alla har varit så upptagna med sitt, vad alla ska ha med sig, plus att två av fyra har jobbat och jaa, så det blir lite sent med maten, men hellre att jag får mat lite senare än att jag ska gå och hungra ihjäl ;p
men ska fortsätta kolla på melodifestivalen!
men vi hörs när jag har anlänt till sälen :) så tills dess får ni ha det bra!
♥ / sofie

still no progress

ingenting har hänt sen sist jag skrev, nada, zero!
men snart så måste jag väl börja, måste hitta väskan först :p men detta år så ska jag försöka packa bättre, det blir jämt så att man tar med sig lite för mkt saker, och en hel del onödiga saker, men jag har fått veta att vi kommer att gå ut att äta nån kväll, så ngt lite finare än underställ kanske man ska ta med sig ^^ gå ut och äta i långkallingar kanske inte är det snyggaste :p
så vad ska man ha med sig? kläder som jag ska ha när jag åker skidor är såklart ett måste, massvis med underkläder, tusen linnen, tubkjolen tror jag får följa med, stövlar, tre jackor om jag får, SMINK! skidorna, pjäxor, hjälm, skidglasögon, solglasögon, ipoden, mobilen, laddare till allt, datorn, oj, jag tror jag behöver en större väska!

mot packningen!
♥ / sofie

mat i magen

äntligen har jag fått i mig något ätbart, hemmagjorda hamburgare blev det, men då menar jag inte såna som man gör helt själv, utan bröd som vi köpt och jag vet inte vad man kallar köttbiten där i mellan men den är oxå köpt :p
iaf så är jag mätt i magen nu :)

snart kanske det är dags att börja packa o städa, men som vanligt så skjuter jag upp allt tills sista sekunden, kommer säkert se ut så att jag städar vid nio halv tio eller nått. är det inge roligt så orkar man ju inte ta tag i det liksom!
men men, blir väl tvungen nån gång.

sitter förövrigt o lyssnar på braig musik och kikar lite på miami ink =) cola till det ^^
nu ska jag fortsätta göra ingenting!
♥ / sofie


roosa naglar!

 

nu har jag rooosa naglar! passar väldigt bra nu mitt i vintern eller vad säger ni ;)

om ett litet tag så ska jag ännu en gång traska bort till jobbet för o möta mamma och hjälpa henne bära, hon skulle handla lite så , och bad mig hjälpa till, ska ändå inte göra ngt speciellt nu så =)
ha det gött!
♥ / sofie


hallonsaft

okej, denna dag kan det ramla in liiite flera inlägg än vanligt, men klockan är bara elva och jag orkar inte börja med något riktigt just nu :p och sen så tänkte jag att jag kan ju lika gärna uppdatera mkt nu, för det kommer nog inte bli så mkt när vi är i sälen! vi kommer ha internet, men datorn kommer nog inte bli min första priortering (stavning?) under veckan som kommer! men den kommer hänga med så lite uppdateringar blir det ;D

nu så jag sitter här, dricker hallonsaft, kollar på the hills och målar mina naglar rooosa :D
nu ska jag fortsätta med det!
♥ / sofie

blå himmel och solen skiner!

kan det bli bättre?! :D helt klarblå himmel, inte ett moln syns till och solen skiner helt underbart!
kom hem för några minuter sedan från min lilla promenad, blev att gå till jobbet, hälsa på mamma som blev jättechokad över att jag var där halv tio på en lördag morgon, bara att jag fick tanken och gå ut och gå :p tänkte gå till pappa men det kanske blir lite för långt så det får bli en annan gång :) men jag kom hem med lite fika till bror och mig då vi är dom enda som är hemma just nu. vaniljmunk och hallonsaft blev det :) men måste vänta så att munkarna får tina till lite, dom fryser ju till lite när man går hem så.

snart måste jag börja packa oxå, leta reda på allt som ska med, hänga upp tvätten så jag har lite rena underkläder med mig, hoppas bara att jag inte glömmer ngt! mobil-laddaren, ipod-laddare, laddaren till datorn, nån bra film,osv.. kommer bli mkt packning, och denna gång så kommer vi ju att va borta längre än vad vi brukar så :) det är roligt men man måste ju packa mer då :p

nu börjar jag bli trött på att vänta, ska se om man kan skicka in dom i micron en snabbis ;D
♥ / sofie



uppe med tuppen!

godmorgon alla glada och pigga! för det är vad jag är just nu :) men god morgon till er andra oxå ;)  fast en nackdel denna morgon, och jag tror att det inte är så bra för mig att äta godis och kebab, för under hela natten har jag mått illa och nee usch! men värmekudden eller påsen var det hjälpte mig!

idag är det lördag och det är alla hjärtans dag! för min delså kommer  det inte att hända så mkt, kommer mest bli att packa inför imorgon, checka så man har med sig ALLT. måste även städa rummet för en gångs skull, finns inget skönare än att komma hem till ett städat rum =)

men först frukost och sen funderar jag på att ta en promenad :)
♥ / sofie

skräckfilm!

sitter hemma hos annina och vi har nästan precis kollat klart på en skräckfilm! the others tror jag den hette.. läskig som tusan, skrek till ngra ggr :p som tur var så satt jag i mitten ;p
har käkat candy så nu har jag ont i magen, och det blir ju inte bättre när vi sen ska ner på stan och käka kebab, kommer dö av magvärk =/ men men, får ta det lungt under veckan som kommer =)
om jag inte äter så mkt skräp då så kommer jag troligtvis må ganska så bra i magen :) och det vill jag!

har annars jobbat idag, stämpla ut tjugo i sju så det blev lite längre än vad jag trodde men det lönar ju sig när lönen kommer i mars ;) men det gick bra, blev mkt där ett tag med :p jag sitter ju här så jag har ju överlevt ^^

nu kanske jag ska bli lite social mot dom :)
ha en bra freedag!
♥ / sofie


fredag den 13 februari

så har fredagen den 13 kommit ^^ undrar om nått kommer hända då, tror att jag redan har märkt en sak, och det är att det fortfarande står att filmen friday the 13th har PLANERAD biopremiär idag, men det står inte att den har det. och vi som hade tänkt och se den idag! får väl hoppas att det sker ngt mirakel under dagen som gör att den visas iaf ;D

annars så är det skola, och jag har ekonomiprov, och franskaöversättning till idag och jag har gjort varken eller =/ inte bra det! får väl se om jag hinner plugga lite under lunchen =)
ska även jobba idag med :) 4 till 6 halv 7!

nu ska jag duscha och sen kanske KANSKE jag hinner läsa lite härhemma!
♥ / sofie

trötta ben

skrev ett inlägg förut men bloggen strula och det sparades inte, första inlägget där jag kanske lät normal i mitt skrivande :p

har iaf jobbat idag, gick väl bra förutom att det var mkt där ett tag men sen blev det lungt där igen :) fick skjuts av mvg+:arn i snygghet hem så det var snällt :) är bara ledsen att jag inte visste att det INTE är en gammal ford =/ :p sry!
sen så har det varit vanlig skola, hade prov och det gick bättre än vad jag trott så jag blev nöjd :) blev en liten snabbfika här hemma med vickan after school :) fylla på koffeinlagret lite innan jobbet :p

nu borde jag egentligen sitta och plugga men jag har bara inte orkat, borde även göra franskan, men orken finns bara inte där... aja, får ta tag i det senare, har som tur är sovmorgon imorn så då kan jag va vaken lite längre om det behövs :)

nu ska jag göra ett ytterligare försök i att slita mig härifrån :p
♥ / sofie


flingor o mjölk

sitter nu här med en skål med flingor och mjölk, har ont i bena, och lite var stans från simningen skulle jag tro =/ men då vet man ju att det tog lite =)

idag äre tooorsdag! gud va skönt, visserligen så har vi franska läxa tills idag, halva texten men jag har varit så upptagen med bokföringen så jag har inte ens hunnit se åt boken.. men vi har hela texten tills imorn så får se till att göra den ikväll :)

efter skolan idag så följer vickan med mig hem en snabbis, vi skulle dricka nån kaffe-grej med daim :p och sen kl 16 så är det dags att stämpla in sig på jobbet, kommer väl jobba till 6 halv 7 nån gång :) kassan idag med.
men nu ser jag på klockan igen att jag suttit här lite föör länge! att jag aldrig lär mig =) :p
♥ / sofie

 

take me there, and take me there now

en promenix!

tog luren och ringde upp clara, frågade om vi skulle gå en liten promenad och till svar fick jag ett glatt JA :) så vi tog oss till en bankomat, vidare mot lidl för att köpa nått för tian, käka upp det på hemvägen, och nu sitter jag här, kall om bena men piggare :) redo för att plugga!
så det är vad jag ska göra nu, plugga bokföring! har ju prov imorgon så!
♥ / sofie

fika

kom hem för ett tag sen, har som jag skrev varit och fikat med elin, även frida var med, så det var trevligt! roligt att ses innan jag åker iväg. fick mig även då en liten promenad så det var skönt!

måste egentligen plugga, men nu har jag sån huvudvärk så det får vänta ett litet tag. kanske ska ta och ringa fröken carlson och se om hon är villig att gå en liten promenad :) det är lite småkyligt men frisk luft sitter aldrig fel :)
så det vore trevligt!
mot telefon!
♥ / sofie

more music

fick låna anninas usb där hon hade massa music :D så nu sitter jag här o synkroniserar min ipod som det heter :p

slutade vid tolv, hade bara en lektion, idrott, då anna-karin var sjuk och det var henne vi skulle ha två av tre lektioner, men inte mig emot :) efter det så mötte jag upp min mor och så simma vi lite =) sen basta o så, hade hårinpackning :)
och nu sitter jag bara här, ska träffa elin nere på stan om 40 min ungefär :) ska bli roligt och sen den gumman! <3 blir väl fika o så =) mys!
sen när jag kommer hem blire plugga ekonomi! har prov imorgon så.
nej nu måste jag sminka mig lite, blir så röd efter man bastar.
men ni får ha en bra onsdag så hörs vi mot kvällen :)
♥ / sofie

äntligen!

har försökt och blogga här ett tag, men sidan ville inte funka men nu så!

jag har äntligen uppdaterat min ipod! ;D nog för att jag råka trycka så att alla mina gamla låtar försvann, men den smällen får jag ta :p nu har jag bättre och nyare! dock bara 14st men aja :p

idag händer det inget speciellt, börjar vid tio och slutar tjugo över ett, inga jobbiga lektioner över huvud taget, volleyboll på idrotten och det gillas =)
tror att jag kanske ska ta och simma efter skolan, måste ta tag i det, men det är så tråkigt o simma själv, men egentligen vad spelar det för roll..? aja, blir nog en tripp dit! :)


har även fått veta att jag ska jobba på torsdag och fredag denna vecka med :) så det blir fun! bra och jobba så mkt som möjligt nu så jag lär mig det =)

ser på the watch att det är time for att packa väskan!
♥ / sofie

god kväll folket!

kom hem för ngra minuter sen från vickan! vi har pluggat företagsekonomi och checkat lite television :) trevligt!
nu känns det som att jag kan det lite bättre så det är skönt =)


asså, det är sjukt hur fort dagarna går egentligen, snart är tisdagen avklarad och snart är det looooooov!  :D

men nu ska jag försöka fixa lite med ipoden så jag kan fixa med den på den här datorn :) sen blire väl top gear och till sist sängen!
sovmorgon imorn med och det gillas! börjar tio i tio, så då kan man sova uuut! ;p
hörs vi inte mer så säger jag GONATT!
/ sofie

breakfast-time!

sitter här med en skål med flingor, länge sen jag åt det när jag tänker efter, väääldigt länge sen när jag tänker ännu mer :p annars sitter jag här, lyssnar på musik oh tar det lungt :) börjar ju inte förens tio tio eller nått sånt ;D

idag kommer det att bli en pluggdag! ska plugga FE med vickan :) så kanske man fattar nått sen ;)
men nu äre dags för hårtorken!
ha en bra tuesday!
♥ / sofie


it's hard
will it ever be like it used to be?

it takes two!

nu är det lite närmre tills det är teeeennis! vill spela nuuuuuuuuu!
har så trååååkigt! undra om vi har några läxor? :s ekonomi, men den är i skolan.. sen ngt mer? hum... aja, har typ inga böcker hemma så :p what to do liksom?!

snart åker jag till sääääääääälen! och vad jag lääääääängtar! kommer bli kuuuuul! :D ajusde, måste lämna in min ansökan om ledighet tills nästa gång vi ska åka dit! undra vart den kan va :s men titta, nått jag kan göra! lete efter den!
see ya!
♥ / sofie

it takes two ya know?!

yeeey!

gud vad glad jag blev när jag fick tillbaka mitt matteprov idag :) var nästan hundra på att jag skulle få IG men så fick jag G, och det var inte så långt ifrån vg, men jag fick G! Jag börja nästan gråta av glädje :p äntligen fattar jag nått ;D till och med idag förstod jag på lektionen så nästa prov kanske oxå går bra :)

annars så är allt bra =) finally! att en måndag kan sluta med att man är glad :) där ser man!
sitter här och lyssnar på musik och sen vid sju så äre tenniiiis! få röra lite på sig, hoppas det blir match ;) bland det roligaste med o spela :D

och imorgon så äre sovmorgon! :D börjar inte förens vid tio, har egentligen Ind Val men eftersom vi har prov veckan efter lovet så vi får va hemma o plugga, vilket betyder sovmorgon!

nej nu ska jag göra nått o inte bara sitta här o slöa :p
♥ / sofie


god morgon!

hinner bara skriva lite snabbt här för en en gång måste jag gå tidigare då jag har en känsla av att de kommer att va ganska så halt ute. bättre att ta det säkra före det osäkra :)
snart har jag geografi-prov och det kommer att gå åt helvetet! men det positiva är att jag mår lite bättre idag :)
lång dag idag, så vi hörs nog inte förens vid fyra!
ha en bra måndag! sista måndan innan sportlovet :D sista veckan :D
♥ / sofie

geografi

först, sry för det tidigare inlägget, behövde bara skriva av mig lite =)
för det andra, inget av den jävla geografin vill sätta sig i hjärnan =/ fattar nada, eller lite fattar  jag ju, självklara saker o så :p men vafan det andra :s tur att man får ha boken med sig för det kommer va ganska stora frågor om jag har förstått det rätt.

men imorgon är det en ny dag och nya tag!
♥ / sofie

vart har det tagit vägen, vart har den tiden försvunnit?

sometimes I don't know

jag har missat gossip girl! =/ och jag som längtat :p får väl plocka fram geo-boken ännu en gång! hittade en bit daim-choklad oxå! kanske inte det bästa just nu, och jag vill inte hamna där igen,.. aja, en dag i taget eller?
okej, jag kanske prata lite i gåtor där, men det får va så nu..

 imorgon så äre skola som vanligt, det enda jag inte längtar till är provet... men vi får väl se. hoppas annars på en bra dag :)
men vi hörs väl imorgon!
♥ / sofie



jag hatar såna här stunder
när man inte vet riktigt vad man ska göra
fyfan va trött jag är
särskilt när man inte riktigt kan sätta fingret på vad det är
när massa saker spelar en roll i det hela
just nu längtar jag till nästa söndag
när jag sitter i bilen iväg härifrån för en vecka
en vecka bort från allt (och jag menar INTE ALLA  utan allt )
I hate this!


sometimes I wish I were stronger

hejhej!

usch, snart så är helgen slut =/ borde ha pluggat mer på geografin, men men.. man får ju antingen ha med sig boken eller kolla i den under rasterna, så det är ju bra! nått av det var det iaf :p

har iaf varit med clara idag :) fotat, skrattat, flummat, köpt fikabröd och massa mer! en trevlig söndag :)
snart måste jag läsa lite mer geografi, och idag så börjar ju GOSSIP GIRL :D äntligen är det tillbaka!
men kanske ska ta fram boken och läsa lite nu =)
♥ / sofie

8 februari

godmorgon! idag kunde jag faktiskt sova längre ;D yey! okej, en konstig sak att bli lite glad över men om ni visste hur svårt jag har o sova länge ibland så ;p

söndan kommer att innehålla snö i mängder, geografiboken, varm oboy, en viss fröken clara, och jaa!

fick värsta torkan på vad jag skulle skriva, men det har ju iofs inte hänt så mkt hittills, vaknat, gått upp, och nu sitter jag här. ska hoppa in i duschen och ha hårinpackning och lite lätt spa nu på morgonkvisten och sen äre nog time att ringa clara och se om hon vaknat. typ det. aja!
hare gött!
♥ / sofie

dream on sofie! for now ;)

            


        
     


kan inte lönen komma lite tidigare denna månad? (a)
det skulle faktiskt inte göra mig något :)
jag vill bara klicka på lägg till i kundkorg på massvis av varor och detta är verkligen inte allt :)
men jag får väl fortsätta drömma! för nu ;)
♥ / sofie


melodifestivalen

sitter här och kollar på melodifestivalen, men om man frågar mig så är det inte så bra.. fanns det inga bättre bidrag? får hoppas att dom andra bidragen är bättre. ska alla va såhär så vet jag inte... lite smått besviken är jag faktiskt =/
jag får roa mig med att sitta och kolla på smink som jag bara vill klicka hem, men plånboken tillåter inte det just nu, ska ju till sälen om en vecka och då vill man ju ha lite med sig då :) bara hoppas att sakerna finns när jag har money!

nu ska jag väl kolla lite mer och sen blire geografi!
♥ / sofie


norrköping

idag har jag varit till norrköping med mina föräldrar :) har köpt ett par skor! ett par som är hela ;) så nu förhoppningsvis slipper jag bli blöt om fossingarna :) sen kollade vi typ bara runt lite, hittade ju det som vi var ute efter ;D

huvudvärk har jag oxå, funderar på att ta en tripp till specce och kanske hyra en film :) om dom har nån bra inne vill säga. kan bli en en bra paus i pluggandet sen.
nu ska vi se vad dom har för filmer inne!
hörs sen!
♥ / sofie

morgonpigg!

jo tack! vaknade vid halv åtta :p och om jag försöker sova mer så får jag bara problem när jag ska sova på kvällen, så var bara för mig och gå upp. Och något som jag aldrig kan förstå är varför det aldrig finns något bra på tv på lördagsmornar :s halllåå! tänk på oss som vaknar tidigt !

nog om det. gårdagen bestod av först skola, och sen jobb mellan fyra och halv sju, direkt efter det skjutsa pappa mig till annina där det åts kebabtallrik och käkades mycket godis! :)

denna dag vet jag inte vad som kommer att hända, alla sover fortfarande så. we'll see!
ni får iaf ha en bra lördag! och glöm inte! det är melodifestivalen ikväll! och scotts är med :DDDD
♥ / sofie

vilken dag!

ujujuj! säger jag bara, vilken dag, och hur lätt man kan bli irriterad över ngt, det är otroligt! så nu sitter jag här och försöker få bort den, vill ju inte stå där och bli irriterad på varenda kund som ska handla :p
men nu ska jag fräsha upp mig och sen åka till jobbet! slutar vid 6 nån gång, och direkt efter det åker jag till annina :)
men ni får ha en bra fredag!
♥ / sofie

freeeeedag!

jag säger det igen; fasen vad den här veckan har gått fort, nyss vare måndag och så satt man där och tänkte usch va lång dagen är, kommer hela veckan bli så? :S men nejdå! det har nästan gått snabbare än vanligt :)

idag känner jag mig utvilad! jag har sovit i tio timmar och så länge har jag inte sovit sen jaa forntiden :P nee men länge sen! la mig redan kvart över nio igår :p
nu är det snart time for the shower sen hårfön, make up, clothes, then schoool!
after school äre work, eller ja at four! jobbar väl som igår skulle jag tro. sen hämtar daddy mig and skjutsar mig till annina, ska käka skräpmat och kolla på let's dance!

och vickan! jag tycker vi börjar på måndag med vårat avtal ;)

nej nu måste jag skynda mig, ännu mera snö = måste gå tidigare!
♥ / sofie

hemma igen!

eller jag kom för nästan en timma sen, men har inte orkat gjort nått, första jag gjorde var och sätta mig här i fåtöljen och nästan somnade... kanske piggnar till snart, men tror jag kommer sova bra i natt :)
snart äre sex and the city och jag paxar tv:n!
sen blire plugg! men vi hörs imorgon för efter det kommer jag nog däcka :p
ha en bra fortsatt kväll! :)
♥ / sofie


take me there and take me there now!

ca en timma kvar

sen är det dags för mig och knalla bort till jobbet :) ska jobba mellan fyra och sex beroende på hur mkt folk det är =)
så nu sitter jag här och vilar upp mig. måste ta en alvedon också för jag känner huvudvärken och det är kanske inte så roligt o jobba med det :p
jag e så trött så nu babblar jag bara, men vi hörs efter jobbet!
♥ / sofie


så kom snön igen!

okej, jag har sagt att jag älskar vintern och det gör jag, åka skidor o mysa hemma med varm choklad, såna saker. MEN när det är slasksnö som kommer, nej tack! nu har jag visserligen inte tagit mig ut än men på ingången så ser det inte så lovande ut, och jag som har hål på mina skor :( hur ska detta gå?! vet att jag måste köpa nya men det finns inga fina, och sen så har det ju varit bra väder som klarar skor med hål i :p aja, extra strumpor får medtas!
får nog leta nu eftersom jag måste gå tidigare tack vare snön!
hörs senare :)
♥ / sofie

soool

är ju ganska så mörkt ute så jag fick nöja mig med solariumet nere i källarn :p fast det tar inte så mkt på mig, men det är skönt o bara ligga där o känna värmen och sen sova en liten stund ;D så nu är jag helt mos o pannkaka i huve, blir ju så himla seg. sitter bara här o gäspar :p kanske dags o sova om ett litet tag?! =)
men nu ska jag måla naglarna med ett stärkande lack!
♥ / sofie

work

Nu har jag jobbat i två timmar ungefär :) mellan två och fyra. var lite nervös i början men sen så gick det ganska så bra :) Ska jobba igen imorgon och sen på fredag även :) så hoppas det går bra.
Det händer mycket nytt nu på en gång, börja köra bil igår för första gången och sen nu börja sitta i kassan :p men det är bara roligt :)
Men ska ta en macka och sen så ska jag vila! E så himla trött efter idag...
♥ / sofie


onsdag

godmorgon! idag blev det ingen sovmorgon för min del, måste skriva ett prov, och vill ha det gjort ganska snart nu för på måndag har vi ett nytt prov i samma ämne så =)
slutar tjugo över ett och då ska jag traska till specce, äta lite och sen så ska jag lära mig kassan :) men jag undrar hur det kommer gå :p aja, vi får välla se! bra hoppas jag :)
ska se om vi har nått ätbart nu, annars får jag tjata lite på mamma sen efter jobbet ;D
ha en bra onsdag allesammans!
♥ / sofie

ett litet meddelande

om det är någon som vet något om vart en viss elin eriksson har tagit vägen så var snäll o berätta! kvinnan har gått upp i rök! ett litet livstecken vore inte fel. visa att du lever! blir lite orolig.
hör av dig om du läser detta! behöver prata med dig förstår du ;)
MVH Sofie

övningskört

nu har jag äntligen övningskört :DDDDDD gick ganska så bra för o va första gången :D så nu har jag tagit första steget, pappa tyckte oxå det gick lite bra för o va första gången. liksom hallåååå! jag har ju aldrig kört förut ;P
men nu har jag det och jag är överlycklig! tyckte det var ganska så roligt förutom då jag blev lite rädd, men överlag gick det bra :) körde till och med på en liten väg och så mötte jag en bil också, :p
nej nu till geografi-boken!
♥ / sofie


varm choklad

denna eftermiddag har spenderats på coffe house med evelina :) det har druckits varm choklad och för min del blev det även kladdkaka. det har pratats gamla minnen, om hur vi lever nu, vad som händer, och mycket skratt, för mycket roligt och skumt har vi varit med om :p så det har varit en kanoneftermiddag :) tycker vi får göra det igen, men då som vi sa kanske hela gamla gänget!

men nu är det roliga för dagen slut, snart dags och plocka fram geografin och plugga plugga plugga!
skulle även övningsköra idag, för första gången ;O , men får se om det blir av,.. e ganska så mörkt nu ju, men men. uppdatering kommer säkert komma innan jag slocknar :p
nu ska vi se om jag hittar boken!
♥ / sofie



ekonomi

har just nu företagsekonomi och det går väldans bra.. noot! ska bokföra o massa shiet :p suger på det just nu =/ men men..
kanske om jag jobbar med det så kanske jag lär mig ;D
nu ska jag försöka igen!
♥ / sofie

varmt inne, kallt ute

nu har jag värmt mig med en stor kopp varm oboy :) frös lite när jag vakna så det satt fint. men något jag inte längtar åt är att sätta foten utanför dörren och känna kylan som sticker i hela kroppen, är ca minus 7-8 grader här hemma just nu och då är det inte så roligt o traska till skolan o frysa som en idiot, får klä mig väldigt varm, tror fetaste halsduken får åka fram :)
skola idag, slutar innan tre har jag för mig och efter det ska jag och evelina ta oss ner på stan för en fika :)
sen efter det så blire plugga för hela slanten, måste plugga geografi och jag vet inte vad :p
men nu måste jag packa väskan och sminka mej!
♥ / sofie


god kvällen!

god kväll på er!
snart så är det nog time for bed. e ganska så trött, speciellt eftersom att jag knappt kunde sova nått inatt,.. bättre lycka i natt =)
tennisen gick ganska så bra, var roligt o så :) helt klart det som gör måndan lite bättre :)

imorgon så ska jag fika med evelina efter skolan :) har inte setts eller ja hittat på nått på evigheter så det ska bli jätteroligt :D ta igen gamla minnen o så :)

men nu måste jag plugga geografi!

♥ / sofie


mätt och trött!

sådär, nu har jag ätit hemmagjord hamburgare för jag höll seriöst på att svälta ihjäl men nu mår jag bra igen ;D
lång och seg dag i skolan! särskilt sista lektionen höll på o ta livet av mig :p måndagar är värst! men nu är den snart över, har tennis senare och det ska bli ruligt :) träna inte förra veckan för var tvungen o plugga till matteprovet men nu så :)
dags för one tree hill!
♥ / sofie

,
vecka 8 åker vi :D
I can't wait!
söndag vecka 7 till söndag vecka 8!
hur underbart låter inte det!
komma ifrån detta ställe för ett tag!

hejsan!

har inte bloggat på ett tag men nu har jag hittat tillbaka igen :)
liten update kanske :)
fredag; klassfest, och jaa.. vad ska man säga :p trevligt!
lördag; promenad o fota med clara :) pajkväll hos familjen carlsons då det skulle bestämmas vad som ska ätas under veckan i sälen :)
söndag (idag) jobbat mellan 7 och 14, inventerat och fyllt på =) sen inte så mkt :)
och imorgon äre skola som vanligt igen! funderar på o sova lite middag nu :) e för himla trött asså, det tar på krafterna och jobba..
men ni får ha en bra söndag!
♥ / sofie

RSS 2.0