work

jobbat idag mellan 7 och ca halv 6! blev en lååång dag, och jag kan säga att det känns i benen. Men imorgon är jag ledig :D så himla skönt! sen börjar jag inte förens 10 på torsdag :)

Det var allt jag hann skriva för nu ropar mor min att maten är klar!
Hare bra!
PUSS

TILLbaka till verkligheten

Nu var min semester nästan snart för i år! Idag börjar jag min 5-veckors period på specce. Just nu känner jag verkligen ingen lust för att jobba, vill bara ligga hemma, sola och bada. Men får hoppas att det kommer ändra på sig =) Kommer ju ha 2-veckors ledigt sen innan skolan börjar iaf så det känns bra. + att jag och ELin åker till GREKLAND sista veckan :D

Nej nu måste jag blåsa håret! sen ta biken och cykla iväg kvart över 6! yeeeey!
see yaaa <3


Göteborg

Imorgon åker vi juuuu :D Kommer åka härifrån runt ett om jag minns rätt. Packningen är nästan helt klar, det sista tar jag imorgon, vattnet ligger på frysning så vi hela tiden kommer ha kallt vatten, och färdkost (risifrutti och loka) ligger i kylen + bilpåsen som ligger på bordet. Sen är det bara handväskan som behöver packas, sen är jag nog redo för avfärd :) En del stopp på vägen kommer det självklart att bli, måste ju ha maaat :P höhö
Men datorn kommer inte att få följa med, även fast det finns trådlöst så kommer detta att bli en minisemester utan internet. Så det blir mer tid för oss :) Tv:n finns ju om vi blir trötta på varann ;p

Nu ska jag nog ta och sova innan Marcus kommer och hämtar mig vid två så vi ska åka hem till honom och sova där, låter kanske krångligt, men det blir faktiskt smidigast om man gör så, och visst vi skulle kunna sova utan varandra, men neeee! :p Det får bli en annan dag!

Men först borstning av gaddarna sen en snabbtripp till drömmarnas land :)


älskling och jag uppe hos farfar o farmor för typ en månad sen :) <3
nej, borstning och sova sen kommer M hit :D


PUSS


solskyddsfaktor

nu har jag införskaffat mig lite solskydd så jag inte blir så röd, blir det i början, men det är nästan helt brunt nu så det är lugnt, men för o va på säkra sidan så köpte jag lite :)

funderar på o lägga mig ute ett tag och sola baksida ben, dom fick inte så mkt igår, visserligen är klockan lite nu men va tusan ;p sen måste jag ju packa för imorgon åker jag och marcus till göteborg över helgen :D shoppa, gå på liseberg och så :) kommer bli hur mysigt som helst!


sofie och en halv marcus <3

varma kinder

känner mig lite varm om kinderna om jag ska vara ärlig! har nog varit dålig med solskydd skulle jag tro. not good sofie! men färg har jag iaf fått, och det röda brukar försvinna över natten, och det är inte allvarligt så får hoppas det är med åt det brunare hållet imorgon :)

annars idag så kom elin till moi vid nio-tiden :) vi har bara legat ute i solen och stekt, käkat glass och kakor och haft vattenkrig. en bra dag :D vid två skjutsade vi elin till bussen och sedan så fortsatte bilen vidare ut mot dit vi var igår (kunde namnet nyss :S) för ett svalkande dopp! och det var skönare idag kan jag klart säga :)

nu hinner jag inte skriva mer, mamma ropar!
hare gött allesammans :D
PUSS

solig dag med bad

hejhopp i stugan!
vilken underbar dag det har varit :D solen har skinit hela dagen och än har den inte gått ner! så jag och elin har legat och solat heeeela dagen :D babblat och spelat kubb. trevligt! sen så fick vi marcus att ta med oss till vad det nu hette så badade vi! jag var i FÖRST och elin SIST med lite assistans från våran sida. men det var skönt och ta ett svalkande dopp i denna värme :)
ska även leka med elin imorgon :) yeeey!

men nu ska jag ha i nån kräm som jag har fått för mig är bra för håret :P
see yaaa! PUSS


jag och elin för vad kan det vara två tre år sen? elin hjälp! hur länge sen är det?? :O
men som ni ser på oss så är det några år sen ;D

GOD MORGON

Snart är det dags att åka till jobbet. Börjar sju men som vanligt så äter vi frukost där innan så halv ska vi vara där!
Hoppas det blir en bra midsommar, det ser grått ut nu men det kan ju alltid ändra sig ;D
Nej nu måste jag väcka marcus så han e lite vaken när han ska skjutsa oss så vi kommer fram ;p

Ha en bra dag!

klagomål!

har fått klagomål från en viss elin om att jag varit dålig på att uppdatera! men kan skylla på att det är sommarlov ;)

min dag idag har sett ut som såhär;
frukost vid nio
börja jobba tio
lunchrast vid ett nån gång
minirast vid fyra eller om hon var fem
slutade klockan sju
middag vid åtta, lax och färskpotatis :D
nu sitter jag här
ska snart sova
börjar sju imorgon

japp, så är det! så gonatt på er :)
PUSS

sooola!

snaart så ska jag kila ner till källarn och sola lite! försöka se om man får någon färg. man kan ju alltid hoppas :) e så förjevla blek! uuuusch! inte roligt till skolavslutningen :(

idag har jag ju varit med eliin :D var mysigt! målade naglarna, käkade på donken och sen bara degat framför tv och dator. bara tagit det lugnt helt enkelt.

snart så måste jag även städa mitt rum. farfar och farmor kommer imorgon så liite städat kan det nog få vara. blir roligt att dom kommer :) sen slutar ju även jag och min bror skolan imorgon, och han slutar nian så det blir lite xtra firande härhemma. smörgåstårta står i kylen! mumsiiiish!
måste även komma på hur jag ska ha håret imorgon, hur jag ska sminka mig osv... jobbigt detdära :p

nej städning av rummet blire först!
<3

torsdag 11/6-09

sista riktiga dagen i skolan idag då! och det känns ganska så himla bra. men främst skönt! har ju varit skoltrött ganska så länge så det kommer bli skönt med ett sommarlov :)

idag har jag inte riktigt någon aning om vad som kommer att hända. hoppas bara det inte är vanliga lektioner, utan att dom har hittat på något liiite roligare. är ju trots allt sista skoldagen ;D
efter skolan iaf så ska jag leeka med eliiin :D kommer bli ruuligt! och idag är det prick två månader kvar tills hon och jag sticker iväg till GREKLAND!!!!!!! höhö

men först så ska jag sminka mig inför school!
see yaaa!


¨
suddig but I don't care ;)

parfym i mängder!

okej inte i mängder, men ngra sprut blev det då jag för några minuter sedan återfann min parfym som jag idiotiskt nog hade glömt i mitt skåp. men nu luktar jag gott igen! iaf enligt mig ;) hehe

snart eller om typ 20 min så har vi engelska, och just nu så håller vi på o kollar på stolthet och fördom :) en braig film, men jag måste säga att den är mkt bättre när man sitter hemma och kollar ist för i ett tråkigt klassrum :p
efter school blire stan with my boyfriend :) <3 jag måste köpa strumpisar till på fredag och lördag, sen kolla på studentpresent!

och till min förvåning fick jag VG i idrott :S jag är väl inte direkt den bästa så jag blev nöjd :)
nej, nog med babbel för nu! nu väntar internetets värld ;) HÖHÖ

god morgon

Idag blire skola! Skulle vilja stanna hemma idag med men eftersom jag som sagt ska till mormor efter skolan så måste jag till skolan.
Och inte ser det ut att bli bra väder idag heller :( bläääsh!
Aja! Tisdag - Onsdag - Torsdag - FREDAG VI SLUTAR SKOLAN!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY :D

oops! nu hinner jag inte sitta här mer. har ett hår som är i behov av en shampoonering!
PUSS

liiite till (A)

 

           

den vita skulle jag gärna vilja ha på studenten nästa år!
så hiimla fin :) men det är ju ett år kvar så vi får se ;)
nej diskmaskinen var det ja!


allt från macy's!

               


jag vill tillbaka till USA och till macy's! det var där jag köpte min svarta guess-väska förra sommaren när vi var där! och titta på alla dom här fina!!! min favorit är nog den mörkblåa. eller jaa på ett eller annat sätt så gillar jag ju allt på bilderna, men ändå ;)
jag vill tillbaka och köpa väskor, skor, kläder. jag vill åka tillbaka helt enkelt :)

men jag får väl vara kvar här ett tag till. och tillbaka till verkligheten ännu en gång och tömma diskmaskinen!
see yaa!

fönstershopping på nätet och ricky martin

vilken kväll ;) fick värsta flashbacken när jag lyssnade på vh1 förut och vips så kommer ricky martin upp och påminner mig om den tiden då jag lyssnade på honom :p har till och med en skiva med honom. deni ;p


liite bra ser han ut iaf ;p

och nästan skälet till att jag bloggar nu är för o visa mina fiina skor jag ska ha på avslutningen :) till en svart klänning med rosa blommor :) hoppas att det blir braa!







klänningen :) fast ska kapa den ungefär 20cm! passar inte riktigt i så långa klänningar, så imorgon far jag över till mormor så ska vi fixa det där ;D lite sommrig och gullig! inget som jag i vanliga fall har på mig, men jag hoppas det blir bra ändå!

nej nu ska jag slå på vh1 och se om man får några flera minnen ;p
PUSS


feber och huvudvärk!

helt perfekt! sista måndagen för detta läsår! sista måndagen för 2:an på gymnasiet! sista måndagen! sista veckan i skolan! snaaaaart allihoppa får vi sommarlov :D på fredag smäller det! då är 2:an slut för gott!

men tillbaka till nuet. är hemma idag med som rubriken redan berättat feber och huvudvärk.. så det blev stanna hemma idag. men imorgon blire skola, för jag måste till mormor för hon ska hjälpa mig med min klänning till avslutningen :) hoppas det blir braa!

men nu ska jag kolla på oc, käka frulle och vila.
PUSS

från när vi var upp till grangärde!













nu får det räcka med bilder! men en riktigt trevlig helg var det :)
snart ska jag och marcus till bie och äta mat hos hans föräldrar! trevligt!
så kanske ska fixa det sista.
PUSS

mys med jordgubbar!

nu är jag hemma efter ett 3 timmars pass. har gått ganska så fort, helt plötsligt är det bara 5min kvar innan man slutar ;p det är det bästa :p

och om ett tag så kommer marcus förbi och hämtar upp mig :) ska hem till honom och kolla på gladiator och käka jordgubbar, hula hula-glass och chips! hur nyttig kväll som helst :D men mysigt kommer det iaf att bli <3

så nu ska jag packa väskan och sen se om vi har ngt att äta.
ha en bra fredag!
PUSS


geee mig!



jag vill ha! har hört så himla mkt bra om dessa så jag vill oxå testa!!!!
hittade en bra sida där det typ var 200kr billigare :)
så får se om jag ska beställa när jag får lite mera money. vill testa, för jag fönar mitt hår typ 3ggr per vecka och det sliter ganska mkt på håret =/ så en bra repair kräm skulle sitta finfint :)

at school!

just nu har vi ekonomi. håller på med resultat och likviditetsbudgetar! kommer knappt ihåg nånting från när vi jobbade med det =/ och det hjälper ju verkligen inte att jag e så jävla skoltrött och inte orkar göra ett skit. orkar inte hålla gnistan uppe till att plugga längre. den finns bara inte där. e så himla trött på det här just nu.. blääääääää! tur är att detta ska vara inne senast på torsdag iaf. men ändå. har inte den där orken att ta tag i saker och få dom gjorda så jag slipper dom sen.. det gör ju inte direkt saken bättre!

men ska inte klaga mer. snart har vi sommarlov och då ska jag vila upp mig! nog för att jag kommer jobba men det är ändå inte samma sak. bara jag slipper allt plugg för ett litet tag!

aja, snart har vi franska och det orkar jag inte heller med! uuusch!
förlåt för allt klagande i detta inlägg, men jag skriver och ni väljer om ni läser så :P

aja! PUSS

11 augusti drar jag och Elin till GREKLAND!

Till Kedrissos, Kato Daratso, Chaniakusten. För att vara mer exakt! Jag är sååå himla glad :D Jag åker iväg med min bästaste vän till solen och värmen! En vecka blir vi borta. Jag lääängtar redan!
Kommer bli mkt sol och bad, och måånga drinkar ;)
Ett ganska perfekt sätt att börja sitt 18:e år oxå tkr jag! För både jag och Elin fyller 18 den 1:a augusti :)












dessa underbara bilder får avsluta detta inlägg för nu måste jag käka frulle sen är det dags för showern! sen school!
PUSS FRÅN EN GLAAAD SOFIE!


bläää väder!

vart försvann solen och den molnfria himlen nånstans? =/ snälla kom tillbaka snart! vill ju iaf att det ska vara fint väder nästa vecka när vi slutar skolan. helt sjukt men det är med idag inräknat 7dagar kvar i skolan, varav att den sjunde dagen slutar vi. så himla skönt att detta år snart är slut! sen är det bara ett år kvar. ETT ÅR! fatta! det är helt sjukt.

och om 22 dagar åker jag och marcus till göteborg över helgen :) 26-28. kommer bli hur roligt och mysigt som helst. bara komma bort härifrån och bara vara vi två! här hemma är det ju alltid något runt om men då blir det bara vi två <3

och snaart så äre skola igen. och vi börjar som torsdagar alltid gör med franska!
så nu måste jag sminka mig så man ser lite piggare ut ;p
PUSS


snart greys!

snart så börjar greys anatomy, så det börjar bli dags att bänka sig framför tv:n med en isglass! mums! och sen är det nog läggdags.
hade lite minispa förut. och då menar jag MINI! peelade ansiktet och sen ansiktsmask :) så nu är mina kinder jättelena.


ajusde! höll på att glömma. skulle nämligen berätta att mitt lag vann över emmas idag på volleybollen ;) så dom fick plocka undan nätet ^^ höhö

nej, isglass och greys va det!
PUSS


ett tag sen!

nu är det ett tag sen jag kikade in här! men jag lever iaf.

dagen har sett ut som följande; svenskaredovisning, volleyboll på idrotten och film på engelskan :) så en ganska lugn skoldag på 3 timmar. slutade tjugo över ett och då var det bara att ta cykeln hem hit där marcus väntade :) Jag älskar dig <3

och nu så sitter jag här rakt upp o ner och väntar på att satc ska börja om bara ngra minuter. sen får vi se vad dagen bjuder på. det är ju onsdag och det betyder väl greys om jag inte har helt fel ;D

men nu ska jag, jaa nånting ska jag göra! gå runt i mina nya skor kanske ;) höhö
PUSS

RSS 2.0