dagens shopping





PUSS/sofie



11-03-31

God morgon!
Vaknade hyfsat tidigt för att det var så ljust ute, men det gjorde inte mig nånting :) Skönt att vakna till solsken ju!
Snart ska jag byta om till träningskläder och dra till gymmet. Senare ska jag träffa Ewis :)

Ha en bra solig dag!
PUSS/sofie



what a beautiful day

Min onsdag har varit riktigt bra. Tränade, träffade Elin över en fika, åkte hem till mor och far och bror :) Lagat god köttfärspaj och nu slöar jag och M här i soffan. Myspys.

Nu ska jag krypa upp hos min pöjk.

Ha en bra kväll.
PUSS/sofie



NEW IN





PUSS/sofie



11-03-30

Hej på er!
Har precis ätit lite lunch. Blev så hungrig efter gymmet. Snart blir det en dusch och senare idag ska jag träffa ELin :) Så måste skynda mig nu.

Ha en bra onsdag!

PUSS/sofie



bjuder på en halvtaskig bild, som får mina armar att se ut som micheline(?)-gubben himself haha.



sälen 2011

del 2

 














det får räcka med bilder från sälen :) blev inte så mkt men dessa är nog bland de bättre som jag orkade ta. bodde väldigt bra, nära till liften och så, perfekt.
och av nån anledning så är dom i ordning, så första bilden är den första i förra inlägget, och ovan ser ni den sista där det inte var långt kvar till Katrineholm och man äntligen började se tecken på vår :)

Nu ska jag laga mat hade jag tänkt.

PUSS/sofie



sälen 2011

del 1


 











11-03-29

Nu är jag tillbaka här vid tangentbordet. Har faktiskt varit skönt att ha data-ledigt ett tag.
Har haft det bra dom senaste dagarna. Sälen var kanon. Allt har bara varit bra. Sen jag kom hem har jag inte gjort så jättemycket. Det har blivit lite jobb och så :)

Idag är jag ledig. Har läst klart Elsas mode, riktigt bra bok enligt mig. Rolig att läsa och bra skriven. Ska börja på tvåan lite senare. Sen hade jag tänkt träna och sen åka hem till mamma.

Annars kommer veckan se ut som följande;
♦ Onsdag - träna, träffa Elin?
♦ Torsdag - träna
♦ Fredag - bokat tid för slingor
♦ Lördag - jobb
♦ Söndag - jobb

Naej, nu ska jag fixa iordning mig sen åka iväg en sväng.

PUSS/sofie




11-03-19

Tänkte bara kika in och säga hej lite så här på en lördagskväll!
Efter en lång lördag med packning, inköp, och planering säger jag snart god natt. Imorgon bär det av tidigt mot Sälen med familj, pojkvän och lite släkt. Hoppas på en bra vecka där uppe.
Så imorgon åker vi runt åtta halv nio med sikte på farmor & farfar för en rast och efter det Sälen :) Längtar.
Kan redan nu säga att det troligtvis kommer bli lite dött här, men kameran följer med så ska försöka ta några fina bilder (:

Så tills vi hörs igen får ni ha det så bra!

PUSS/sofie





Fredag 18:e mars

Idag var det inte roligt att vakna upp kan jag säga. Tittar ut och ser att det är helt vitt ute. Inte roligt för fem öre. Det höll ju på att bli vår. Vad hände liksom?

Aja, idag ska jag iaf hem till mormor och äta plättar :) Plus att jag är långledig och på söndag åker vi till Sälen :) Perfekt.

Nu ska jag göra, som jag alltid gör när jag är lite deprimerad, nämligen baka. Det får mig alltid att må bättre!

Ha en bra fredag folket!

PUSS/sofie

 



torsdag 17:e mars

Idag är det tvättarförmiddag här hemma. Enda lediga tiden jag kunde innan vi åker till Sälen på söndag, och rena kläder är ju då ett måste. Men snart är sista maskinen klar, sen ska det bara torka.
Om ett tag blir det jobb också. 14,45-20,15 ungefär :) Sen förhoppningsvis en promenad ikväll med M.

Nu blir det Desperate housewives, sen en dusch.

PUSS/sofie


 

 


11-03-16

24 månader, 2 år firar jag och min pojkvän idag. Två hela år tillsammans. Gud vad tiden går fort. Men att träffa Marcus är bland det bästa jag har gjort ♥
Ska fira det lite med god mat och mys. :)

Nu ska jag skala räkor till förrätten!

PUSS/sofie

jag älskar dig




11-03-15

Just nu står det muffins i ugnen och gräddas. Fick ett litet ryck, googlade ett recept, ett telefonsamtal till mor, och snart kommer hon över på fika. Chokladmuffins med mintchoklad. Låter gott iaf (:

Men ska duka lite nu.

PUSS/sofie



11-03-14

Måndag. Ledig idag, skönt efter en jobbarhelg :) Har inget emot att jobba men ibland är det skönt att vara ledig också. Så idag blir det en fixa och städa-dag. Har plockat lite och håller på med disken just nu. Har även hunnit med lite matshopping också.

Nej, nu ska jag släpa mig härifrån och fortsätta. Vrida upp musiken lite och sen ta tag i det på riktigt!

PUSS/sofie



perfect.

För tillfället sitter jag och knaprar emser och kollar lite halvt på The Bachelor.

Har haft en trevlig dag med Elin i Norrköping. Hittade leggins, en lite längre vanlig svart basic tröja typ, en ring och skidbyxor. Så hittade det jag var ute efter plus lite till. Sen avslutade vi det lite med en fika på Coffe :)

Nu ska jag fräscha upp mig lite och om ett tag åka hem till mamma, pappa och bror :)

PUSS/sofie



11-03-11


gårdagens.

God morgon denna underbara soliga fredag :)
Idag blir det Norrköping med Elin, ska se om jag hittar nått, måste ha nya leggins iaf. Så hon kommer hit om ett tag (: Trevligt med sällskap och slippa åka själv.

Ikväll blir det mys hemma hos mama och papa. (: Och i helgen blir det jobb! Så det kommer bli dåligt med uppdatering denna helg med.

Min planering;
♣ Fre: Norrköping, middag hemma
♣ Lör: Jobb, fira Marcus mor
♣ Sön: Jobb, soova


Men nu ska jag fixa iordning mig och packa shoppingväskan!

PUSS/sofie



11-03-10

Torsdag, lediga torsdag. Började dagen med att sova ut, vilket gjorde att jag vaknade kl 8 och inte kunde somna om, yey. Har ist kollat på serier och njutit av att vara ledig. Skulle träna men får ge mig ut på en promenad ikväll ist. Får åka till gymmet imorgon istället :)

Idag ska jag annars träffa Elin. Kommer spendera mycket tid i en bil, men det är mycket tid med en god vänn som jag ej sett på ett tag. Kommer bli trevligt! Tror vi skulle äta kina också :) mums.
Nu ska jag måla mina naglar hallonröda!

PUSS/sofie

 


11-03-09


en glad tjej på nyår, haha.


Idag blev det jobb för hela slanten :) Gick bra. Sen har tiden bara försvunnit och nu är jag hemma hos mamma och pappa, men snart kommer nog M förbi och hämtar upp mig efter träningen.

Imorgon är jag leedig! Ska bli skönt. Då ska jag träna och sen åka till Elin :)

Men nu ska jag umgås med min mor!

PUSS/sofie



svartvit

Dagen till ära bjuder jag på en osminkad bild på moi.
Men snart åker sminket på och om en timma ska jag vara på jobbet :)
Nu blire en snabblunch!

PUSS/sofie

 


11-03-07

Återigen en ny vecka. Har varit dåligt med uppdatering, men varanann helg blir det ju så. Så jaa jag har jobbat hela helgen :) Åkte ut till Bie i lördags, god mat och sen melodifestivalen. Sen sov jag som vanligt medans dom andra kollade på film.

Men nu är det måndag igen. Och idag jobbar jag mellan 12-16 :) Efter det ska jag försöka hitta en present till Marcus mor som fyller snart!

Ha en bra måndag!

PUSS/sofie



puss baby



Efter riktigt god mat och mys så är det snaart dags för bio. Den börjar om en timma. True grit blir det. Hoppas den är bra (:
Men nu ska jag fortsätta måla naglarna. Tårna är klara, nu dags för en diskret färg på fingrarna. Fun info right? ;) haha.

PUSS/sofie



11-03-04

Kan börja med att visa gårdagens och dagens shopping.
Två böcker och en skinnjacka.




dagens.


gårdagens.



och min nya skinnjacka (:
lite bikerdetaljer typ. kort modell. skulle vilja ha en längre men den var snygg och billig, haha. 149:- gick det på, sparade 450:-. det är inte så illa.

Har annars varit med Ewis idag :). Och som ni kanske märker så blev det en sväng på stan. Men det var riktigt trevligt. Som alltid :)

Om ett tag kommer M hem med lite god mat från Hot Basilika och ikväll blir det bio!

Ha en trevlig fredag!

PUSS/sofie



11-03-03

Torsdag. Idag blev det jobb mellan 8 & 15 :) Gick bra tkte jag. Förutom att jag är förkyld, men men. Och precis innan jag slutat så kom Ewis in, så direkt efter jag slutat gick vi och fikade en snabbis. Mysigt. Blev en snabbis in på Åhlens också, köpte boken Elsas värld på rean, har velat ha den och nu när den ändå var på rea så :) Ska träffa Ewis imorgon igen, hann bara ses en timma idag, och det var på tok för kort tid hehe.

Och nu sitter jag här. Väntar på att min pojkvän ska komma hem. Sen måste jag åka och köpa batterier så jag kan använda min kamera!

Nu blire knapra läkerol.

PUSS/sofie



favoriten just nu

 

just nu är det denna färg som syns mest på mina naglar.
gillar hur den piggar upp lite i gråvädret.
ett bra tips!

(:

 



11-03-01



Första mars idag ju! Tiden går allt för fort ibland. Men det är bara njuta och leva!


Har idag träffat Elin en stund (: Solade och sen blev det en snabbis på stan. Sen skulle hon åka hem, så nu sitter jag i soffan och degar framför tv:n.

Något som inte är så roligt är att jag har fått ont i halsen. Gillas ej. Tror Marcus har smittat mig för han hade det i helgen. Hoppas det går över snabbt så jag kan träna igen :) Man mår så bra av att träna.

Hare gött.

PUSS / sofie



RSS 2.0