-

Nu är det time for bed! börjar bli väldigt trött nu, men först måste svenskan läsas!
GOD NATT PÅ ER :)

god kväll!

denna kväll kommer att bli väldigt lugn! har hela marcus lägenhet för mig själv! så det kommer att bli DH, ngn god saft som vanligt och svenska-läroboken som får roa mig då han jobbar till två!
sen imorgon så har jag som vanligt sovmorgon till tio i tio! så då kan vi sova ut :) skönt!

undra om man ska leta reda på svenskan och byta över till tv:n nu. desperate housewives börjar ju snart!

men ni får ha en trevlig kväll allihoppa :)
♥ / sofie

ekonomidag!

eller vad man ska kalla det :P dagen har spenderats i aulan hela skoldagen. förmiddagen bestod av föreläsningar, varav en som handlade om kroppsspråket vilket enligt mig var väldigt intressant :) sen efter lunch delades vi in i grupper och skulle komma på en ny mobil, eller jaa nya egenskaper! bäst var ju att vi inte hade ngra lektioner och att vi fick sluta kvart i två ist för fem i halv fyra som vi vanligtvis gör!
efter skolan följde annina med mig hem :) det bjöds på korv med bröd och gossip girl! trevligt trevligt!

om ett tag så är det dags för tennis :D hoppas det går bra :)

ajusde! denna vecka går jag bara tre dagar i skolan ;D för på torsdag åker vi till sääälen!!! kommer bli hur kul som helst! dock kommer jag sakna folket härhemma! men denna gång blir vi inte borta lika länge. kommer hem på söndag igen :) och sen är det looov :D och det betyder ju att jag får längre lov ;) höhö!

oj, va mkt text det blev nu då! aja, orkar ni läsa så gör ni :P
♥ / sofie'


stressigt!

nu känner jag mig lite smått stressad här! ska ner på stan, ta ut pengar till bror, möta upp louisa för o hitta present till clara som fyller 18 :) sen ska jag försöka ta mig ner till hallen och sola, göra mig iordning inför ikväll, äta!!!
adam ville ha pengarna runt elva, hon är nu tio i och marcus hoppa precis in i duschen, själv är jag helt klar! aja!
sen nästa fråga är VAD ska jag äta?? ingen aning alls... nått gott vore ju inte helt fel ;p

nu måste jag hitta parfymen så man luktar lite gott oxå!
ha en bra lördag :)




♥ / sofie

våffeldagen!

jaa hörni! idag är det ju våffeldagen :) undra om det blir ngn våffla idag? hoppas det iaf!
idag börjar jag inte förens vid tio vilket är ganska så skönt. sen har vi ju bara tre lektioner vilket är ännu bättre! och efter skolan ska jag först hem till marcus ett litet tag och sen ner på stan och se om jag hittar ngt nytt =)

men nu ska jag måla mina naglar och skicka iväg ett litet sms :)
hare bra!
♥ / sofie


-

you never know!
all I can do know is to hope for the best!
don't want it to happen!

tisdag 24:e mars

God Morgon På Er!
Tisdag och solen skiner! Tråkigt bara att det är ca 4 minusgrader och snö. Tillbaka till användandet av vinterjackor, halsduk blir ett måste och varma vantar när man cyklar. Aja, bara våren kommer tillbaka snart.

Idag vet jag inte riktigt hur dagen kommer att se ut, vi har vanliga lektioner halva dagen sen andra halvan har jag för mig att vi skulle ha demokratidag, ingen aning vad det innebär men jag hoppas det går fort :p

Nu måste jag leta efter mina varmaste vantar! Ha en bra tisdag :)
♥ / sofie

tjooooohooooo!


halllåååå! efterlyser en viss elin eriksson som jag ej har sett på flera miljoner dagar :O !!!!!!!
hör av dig om du läser detta!
♥ / sofie

at school!

nu sitter jag här med ont i ryggen och ett hår som inte vill som jag!

Helgen har annars varit kanon! I fredags var det fest med vickan och träffa marcus :) mkt vin och vindruvor ;)
På lördagen blev det middag hos Louisa :D mkt trevligt och mkt god mat + efterrätt! + trevligt sällskap! Lite robinsson och till sist hamna man hos marcus :)
På söndagen var jag på fotboll i bie och på kvällen blev det lite film med Vickan, Lovisa och Marcus :) Var myysigt!

Lite sammanfattning av helgen där! Och nu sitter jag här och har geografi men det går inte så himla bra! ska va inne om två veckor så det kommer ju bli klart men jag har jämt så svårt för o börja med något. Aja! Back till Internet ^^

BTW! Emma Hälsar!

♥ / sofie


Middag!

Kom nästan precis innanför dörren. Har varit på middag hos Louisa :) Det var jag, hon och Clara som åt god mat och god efterrätt! En perfekt kväll :) Blev lite kolla på film o så, gå ut med hennes hund och lite prat! En mkt trevlig kväll.
Hoppas att kvällen kommer fortsätta lika bra! Ska hem till Marcus om ett tag och sova där :) Så det ska bli myysigt.

Nu ska jag väl fortsätta kolla lite på film :)
♥ / sofie


tjooo!

hej! hoppas allt är bra med er! :)
vet inte riktigt vad jag ska skriva men allt är bra här! lite huvudvärk från igår bara!
men jag hör av mig senare! :)
♥ / sofie


alone!

just nu sitter jag hemma hos marcus helt ensam! ungen jobbar så jag får försöka roa mig själv :P men det ska nog gå bra :) kommer bli lite plugg och tv-tittande!

annars idag så gick jobbet kanon! blev lite omväxling då jag fick fylla på godiset och fixa lite annat så det var skönt, då gick tiden lite fortare :) sen har jag inte hunnit med så mkt, kom hem vid halv åtta, har käkat lite och kollat på sveriges värsta bilförare och nu sitter jag här! ska snart hämta min påse med kolasnören och trycka på knappen som byter till tvn ;D

men ni får ha en bra kväll allesammans så hörs vi nån gång imorgon!
♥ / sofie

lektion men inget o göra!

dagens uppdrag på denna datalektion = SOFTA! kan man få ett bättre uppdrag ;) en del håller på med projekt, en del gör klart det vi höll på med förut med anbudsbegäran och sånt skit som vi ska kunna och vi som är klara, vi behöver inte göra ett enda dug! bara sitta här, egentligen behöver vi nog inte ens göra det men vad ska man annnars göra? ;D

så nu blev dagen lite bättre! sen är det bara ekonomi kvar, men vafan! hoppas att det går fort!

nu ska jag softa som alla runt här säger :p
♥ / sofie

torsdag 19 mars

god morgon på er!
solen skiner även idag med :) men tittar man lite längre bort så ser det lite blågrått ut, bara o hoppas att jag har fått försämrad syn för nu vill jag verkligen att detta ska hålla i sig! Inga mera snö i våra trakter. Sälen går bra eftersom jag ska dit om exakt 2 veckor idag men här i katrineholm kan vi gott ha vår!

idag känns det som att det kommer bli en jobbig dag. först franska som jag inte förstår och sen har jag för mig att vi har ekonomi resten av dagen? aja, kommer bli en väääldigt lång dag! även fast vi slutar två.
ska även jobba idag mellan 4-7, men det ska nog gå bra. men har mkt o plugga tills imorgon. två prov plus en muntlig redovisning! härligt!

just nu känns det som att jag bara vill åka härifrån, komma bort från allt som har med skola att göra. slippa allt! men jag får väl hålla ut tills vi åker till sälen.

nu ska jag inte klaga! kanske dags o sminka sig? :)
♥ / sofie

god kväll!

på tvn visas just nu arga snickaren, i ugnen står en sockerkaka och gräddas och här sitter jag! borde egentligen sitta med mina underbara skolböcker men icke då. får väl bli under grey's som vanligt!

dagen har annars varit bra, underbart väder, en ganska smärtfri dag i skolan, träffa Marcus var myysigt :) och sen när jag kom hem ringde clara! så vi har varit ute o fotat lite, dock var inte det här en fotardag då det typ bara blev en bra bild, men men! bättre lycka nästa gång! hann även med en liten fika =) semla och bullar blev det! trevligt trevligt!

nu blir det tillbaka till arga snickaren och hoppas på att jag får bilden från clara snart :)
♥ / sofie

HÅRIGA MATS TACKAR!

ETT STORT TACK vill jag säga till ELIN som har hjälpt mig att fixa designen! Anar inte hur tacksam jag är! Äntligen ser den bra ut och inte sådär tråkig som den gjorde förut :)
TACK ännu en gång!


Idag är det onsdag vilket betyder att först så har jag tre lektioner mellan 9,50-13,20, engelska, svenska och idrott. sen efter det så ska jag träffa my handsome innan han far till jobbet :)
resten av dagen kommer väl bestå av massa plugg! Ngt som jag annars ser är att soooolen skiner :DD Så idag får det bli en liten ändring i av what to wear today! but me like a lot!

Nej nu ska jag tvätta håret! Hörs efter fyra! Och tack ELIN än en gång :D
♥ / sofie

Update från ELIX till Håriga Mats.

Texten som var på headern är nu borta! Säg till om du vill ha något mer fixat eller ändrat, du får guida mig :) Puss från ELIX.

SOFIE, LÄS DETTA!

Nu har jag försökt pillat lite på din design och nu kommer i alla fall headern upp, jag fick också ändra stilmall. Så jag valde en enkel bakrundsfärg - vit, som du ser. Dock så får jag inte bort texten (tinypic.. etctec) som står på själva headern. Men jag tänkte att jag kanske kan fixa det när Mathilda har tid att hjälpa mig. Så, gillar du början på det här så kan jag fortsätta annars får du ändra tillbaks till din gamla design!

PUSSELIEPUSS till håriga mats från ELIX.

ny mobil!

sitter här och kollar runt på olika mobiler. min börjar bli lite seg. en trogen mobil som har hållt med mig i alla väder, min kärlek, men kanske är dags att släppa taget nu? har hittat en som jag gillar, kanske verkligen är dags :(
men det är ju min rooosa underbara!!

aja, back till läxorna!
♥ / sofie

M<3

tisdag!

dagen började med regn! men NU så skiner solen litegranna här! :D då blir man glaaad!

just nu så har jag ekonomi. borde nog egentligen sitta o jobba med det ist för här, men dels så är det tråkigt och jag fattar inte så mkt, hur bokför man löner egentligen?! vad ska hamna på debet-sidan och vad på kredit?
aja! får t tag i det snart nog!

jag vill som jag sagt många gånger åka o shoppa! NUUUUU! längtar sååå till lönen! bara en vecka kvar!
men jag längtar ännu mera till nästa månad, har jobbat ganska mkt denna månad så då kommer jag bli superglad :D:D
aja, nog om det!

vad är det som är kvar av denna vecka då`?
ons- träffa M :) +plugga!
tors- jobba 15-19! +ännu mera plugg
fre- jobba 15-19!


nu kan jag äntligen publicera detta inlägg! hann inte göra det förut för dom skulle ha lektion i datasalen så vi kunde ej vara kvar. men nu är jag hemma!

har suttit ute med min mor och solat och det var hur underbart som helst! nu märks det att våren är här :D
och nu blir det fika med mor o far :)
♥ / sofie

sooolen skiner!!!!!!!!

kan det vara så att man äntligen kanske kan få ta fram sina ballerina???? :D skippa vinterjackan mot lite tunnare, inga tjocka tröjor för att man fryser? är vintern äntligen slut här i k-holm?!
hoppas verkligen det! det enda som saknas nu är lite nya kläder, skor, jaa allt!! :)

idag så har jag inte gjort så mkt, vi vaknade eller iaf gick upp vid halv två tror jag, åt frukost o lite så!
nu sitter jag bara här, måste snart städa på rummet, för ännu en gång så ser det ut som en svinstia, jag förstår inte riktigt hur jag lyckas men. iaf, städning står näst på listan!
♥ / sofie

time for middag!

nu är det snart middag härhemma! lax med pressad tror jag potatis och sås till det! mums!

idag har det inte hänt så jättemkt, kom hem från M vid et halv två, sen vid tre var det dags att jobba igen. mellan 3 och 6 har jag stått i kassan. och nu ska vi äta och sen så är det ju melodifestivalen. måste ju se vem som kommer att representera sverige i år :)

vet inte vad jag ska skriva mer? men nu ser jag att maten är klar så kanske lika bra o sätta sig vid bordet!
ha en bra kväll :)
♥ / sofie

freedag!

god morgon mina kära läsare!
vilken underbar morgon, det är grått ute och inte nog med det så ska vi ha en redovisning om vårt projekt nummer 2 som jag är lite nervis inför, jag kan det ganska bra, men jag blir jämt nervös inför sånt här, att prata inför folk, att stå längst fram och redovisa om ngt är bland det läskigaste och jobbigaste jag vet =/ men men! jag har två jättebra "partners" i min grupp så det går nog bra ändå : )

sen idag ska jag ju jobba! och vad jag längtar till det! för det första så har jag aldrig jobbat så länge i kassan, för det andra så är jag ganska så ny så jag kan varken posten eller det där med att hyra ut filmer, för det tredje så är det vara jag och en till från klockan 20 vilket kommer att betyda att hon aldrig kommer kunna lämna den kassan, så mkt som jag aldrig gjort kommer nog bli av idag. fick även höra från mamma att när det är ngn ny som ska stäna så brukar dom va tre ist för två så att den som ska lära sig får va med och titta och se hur det går till, men inte i detta läget! jag undrar så hur det kommer att gå?! tkr lite synd om åsa som jag ska jobba med eftersom jag inte är så duktig ännu.

aja, gud va mkt text det blev! var bara tvungen att skriva av mig lite.

och nu ser jag att det snöar!!!!!!!!!! igen!!!! men kom igen!!!!!!!!

aja! vi hörs nog imorgon!'
♥/ sofie

god kväll!

nu är jag nästintill död! är så himla trött! blir nog sova tidigt.

fick reda på att jag ska jobba imorgon ist för kajsa, egentligen skulle jag ju ha varit ledig, men det är ju alltid bra o jobba, öka inkomsten lite :) så imorgon kommer min dag se hur bra som helst ut, mkt vila! NOOT!
skola 9,25-14,20
jobba 15-22 (vilket betyder att jag stänger)

sen efter allt detta blir det nog lite småfestande, men för min del blir det nog ganska så lungt, kommer nog att vara ganska så trött. vi får välla se!

nej nu ska jag fortsätta kolla på sveriges värsta bilförare :D
♥ / sofie

goooood morgon!

nu sitter jag här mätt o belåten! kanske snart dags att börja göra sig iordning och sen är time for school!
mestadels av skoldagen kommer bestå av vårat projekt skulle jag tro, hoppas att vi blir klara med det idag, var ju sjuk i tisdags så vet inte riktigt hur långt dom har kommit men om man kollar på vår planering så är det nog dags för power pointen idag. så datorn får följa med till skolan!

idag blire även jobba för min del, fyra till sju. men det bästa är att jag inte behöver jobba imorgon som jag brukar utan det blir min första "lediga" fredag på länge och sista för nästa vecka äre som vanligt igen =)

nej nu ska jag inte babbla massa gojja mer!
ha en bra torsdag!
♥ / sofie

: )


  


guud vad jag vill ha pengar så att jag kan åka o shooooppa :D
eller beställa allt som jag hittar (a)

nu ska jag verkligen leta efter nått att äta o inte fastna här igen :p

hemma!

blev en kort dag i skolan och sen fika med annina :) blev chokladbolle o en cola! mums! gick på stan en snabbis och då menar jag verkligen en snabbis :p
efter det så gick jag till M och väckte honom :) sen har jag inte gjort så mkt, kom nyss hem. försöker få mina föräldrar att åka o handla med mig så jag kan få välja lite så jag kan äta frukost, ser ut som att jag kommer o lyckas bra!

nu ska jag se om vi har ngt ätbart här hemma!
♥ / sofie

snö snö snö

skulle inte våren vara på väg eller har jag fattat det helt fel???! :s

aja, idag så ska klassen på nån mässa eller vad det var, nått om arbeten har jag för mig, så tio i tio ska jag möta annina utanför safiren där det är så ska vi traska in tillsammans =)
kanske blir en liten fika efter det, iallafall en tur på stan och sen ska jag till M :)

nu måste jag hitta hårtorken och göra mig iordning!
hörs efter fyra!
♥ / sofie

rubrik





  

 


jag vill shoooooppa! kan inte lönen komma liiiite tidigare?!!
sen vill jag ha vår och sommar!
bilderna visar lite basic men ändå bra o ha :) klänningen har jag visat förut men den är bara för söt!
ge mig vår och sommar så man kan få ha finare och lite mer färgglada kläder!!

god morgon!

idag blev det att stanna hemma, vaknade med världens migrän, så jag har sovit nästan hela dagen som har gått! och mer kommer det nog att bli känns det som : )

snön har hittat hit igen ser jag, igår höll den ju på att försvinna! vad är det här för väder vi har??? snart borde väl våren komma? eller???!!!

nej nu ska jag dricka hallonsaft!
ha en bra tisdag är det va? :P jag är så trött så jag vet knappt inte ens det :S aja!
♥ / sofie

ge mig!



titta vilken söt klänning jag hittade på forever21!
nu är det officiellt! ELIN vi MÅSTE beställa därifrån!!!!!!
tänk er denna, brunbrända ben en härlig sommarkväll!

nyvaken!

nu är jag helt nyvaken, eller jag har ätit en macka men annars så har jag precis vaknat. vet inte hur länge jag sovit men minst en timma skulle jag tro =)

sammanfattning av helgen: hur bra som helst, lite förvirrande här o där, men i stort sett kanon! synd bara att den snart är slut.

usch, nu blev jag såhär jätteseg, kanske borde vila lite mera. det säger vi!
ha en bra söndagskväll :)
♥ / sofie


shopping avec mama!

hejsan! allt bra?
med mig är det ganska bra, har ont i magen =/ åt lite choklad förut, och jag har börjat få ont i magen när jag äter eller dricker mjölkprodukter så tanken av att jag kanske är lite laktosintolerant har dykt upp, så nu har jag fått börja med laktosfria produkter, och då jag mår bättre av det så måste jag nog vara lite intolerant iaf.
aja, nog om det!

har varit på stan med min mamma :) blev lite shopping! köpte ett par jeans, likadana som jag har men dom är så sköna och sitter bra :) sen blev det en rosa halsduk, strumpor, duschgel och bodylotion från hth, hur bra som helst om man är torr och en sen bolero tror jag dom heter :p och ett par strumpbyxor! tror det var allt :) och mamma snäll som hon är bjöd på allt! så tack mama!
bilder kommer nog komma så småningom!

nu ska jag hoppa in i duschen! hare gött!
♥ / sofie


lördag 7/3-09

god morgon! nu är jag såhär morgonpigg igen, vaknade vid kvart över sju halv åtta och ändå så kom jag inte hem förens vid ett.

gårkvällen bjöd på bio som jag sa igår, den var ganska otäck och äcklig, den var väl bra men hemsk! Efter bion så gick vi (jag&annina) till maistro(?) och käkade lite, träffade lite folk på stan och sen gick jag till mr M ett litet tag. Kom hem vid ett ungefär, så det var en treevlig kväll :)

idag kommer det också bli en händelserik dag. Min moster med familj är i stan så förhoppningsvis så kommer dom över medans jag är hemma! Senare på eftermiddan så ska jag till mr M, ska äta lite och sen blire kolla på melodifestivalen :)

nu ska jag ha ansiktsmask!
♥ / sofie

män som hatar kvinnor

snart så är det dags att åka till jobbet, men jag får skjuts så behöver inte åka förens kvart i men måste ju byta om och sen packa andra kläder eftersom jag ska på bio direkt efter :) har en halvtimma på mig men det ska nog gå bra!
jag och annina ska se män som hatar kvinnor :) men den slutar inte förens tio och sen skulle vi kanske på stan, jag vet inte, men vi hörs mer imorgon!
nu måste jag bara komma på vad jag ska ha på mig?!
♥ / sofie


take me there! (A)

flyga drake

så! nu har jag precis haft svenska bokredovisning, och jaa det gick väl som det gick, hyfsat så bra iaf :) har inte så många lektioner kvar så det är skönt :) slutar tjugo över två och sen så börjar jag jobba fyra till sju!
efter jobbet så ska jag på bio med annina och se på män som hatar kvinnor =) ska bli trevligt, men det kommer bli lite stressigt för jag slutar sju och filmen börjar halv åtta, men det ska jag nog klara av, pappa hämtar mig så då hinner jag :)

nej nu börjar engelskan snart!
♥ / sofie 

onsdaaag!

hejsan på er :)
snart är det helg igen! och det ska bli såå himla skönt =) bara ta det lungt!
idag så började jag inte förens tio i tio så det var skönt. slutade tjugo över ett och det var ännu bättre!
nu gör jag inte så mkt. ska väl ta och läsa i min svenskabok som ska vara utläst tills på fredag, har kanske 80 sidor kvar så det är inte såå mkt, så mitt mål är att den blir utläst idag!

vad ska man skriva mer? :p
ha en bra kväll! så hörs vi kanske senare :)
♥ / sofie

glad!

tuesday!

en helt vanlig dag i skolan, men vi hade teori på idrotten så det var ganska skönt :)
efter skolan så blev det att gå på stan med vickan :) köpte foundation som jag kan ha på fest så man ser lite annorlunda ut :p sminkborttagning till ögonen och ett par skrubbhandskar! lite nödvändiga grejjer =)

sen har jag inte gjort så mkt, toppade håret lite och sen har jag haft hårinpackning så jag hoppas håret blir lite fräshare! ska ha som en liten spakväll :) har inget annat för mig så :p kanske sola lite oxå!
nej nu ska jag blåsa håret!
♥ / sofie

tråkar i skolan

har just nu håltimme och då finns det inte så mkt och göra, sitter här med malin o vickan och kollar på snygga bilder ;) eller, ah jag gör det iaf!
börjar inte förens om typ en timme så.. what to do?! har inga läxor som jag vet om så det kan jag ju inte heller göra!
hare gött!

sveriges värsta bilförare

går på min tv just nu :p man är garanterad att skratta när man kollar på det ;) ujujuj!
annars staplar jag runt här i mina klackar och har det hur kul som helst! eller inte :p
måste plugga, har faktiskt gjort det lite men det behövs nog mkt mer! så tillbaka till franskaglosorna!
♥ / sofie

nymålade naglar!

god morgon på er!
solen skiner och himlen är nästan blå :p
har precis målat tånaglarna och snart blir det fingernaglarna :p ska nog ta och sola lite snart, vore ganska så skönt!
annars idag blir det franska som gäller, har prov imorgon så..

men nu ska jag fortsätta kolla på stolthet och fördom :)
♥ / sofie

RSS 2.0