nyårsafton.

nu är allt mat inhandlad och efterätt. blev en liten roadtripp genom staden med annina som nyligen fick körkort :D mycket trevligt. fyndade balsam på coop!! 400ml för endast 19,90 ;) det kallar jag ett fynd för det var garnier fructis som e mkt mkt bra :) nu ska det städas här hos marcus lite för hans föräldrar ska sova här så sover vi hemma hos mig. men först ska maten ställas in i kylen!

hör kanske av mig senare!!!
ciaociao.

tillbaka.

hejsan på er! nu sitter jag här ännu en gång. har inte skrivit på länge men har inte haft så mkt intressant o skriva, får se om detta jag skriver nu är lite småkul o läsa :p

sitter just nu här hemma hos marcus med martin, elin och isa :) har det trevligt. det spelas kort och kollas på film, men just nu e det rökpaus så jag sitter här ensam.
dagen har spenderats på stan och köpt det sista inför nyår sen ute hos marcus morfar och mormor och ätit god mat, kalkon och potatis med brunsås och rödvinbärsgéle :D så hiiiiiimla gott :D kan säga att jag åt för mycket och inte blev det bättre när efterrätten kom :p halvvarma blåbär och hallon med gammaldagsvaniljglass! min mage mådde ganska så bra efter det kan jag säga ;) höhö.

nu fick ni en liten uppdatering iaf, ska fortsätta att vara social med elin nu :)
<3


min bäjbi när han var liten och blond <3

god kväll.

väntar just nu på att marcus ska bli klar för att sedan traska vidare mot lite fest :) lite dålig uppdatering från min sida men har inte suttit vid datorn sen det senaste inlägget och då menar jag verkligen det, har inte ens rört tangenterna :p men nu är jag tillbaka :)
iaf ska som sagt snart kila, måste deodoranta mig lite bara sen är jag redo för en kväll med trevliga människor och mkt prat! elinstumpan kommer också in så det kommer bli en megasuperduper kväll :D

nu ska jag börja klä på mig!
see yaaaa!

familytime.

sitter och kollar på någon konstig film som går på femman just nu med mamma o pappa, brorsan är ute och förlustar sig så det får bli tre fjärdedelar av familjen som umgås :) håller även på och väntar på att julkolan ska bli stel eller ja så den ska vara, knäcken också, hoppas vi inte behöver göra om den som förra året bara :p
nu ska jag kolla den igen ute på balkongen!
ha en bra kväll ♥

check.

körlektion
handla mat
göra sallad
måla naglarna
göra knäck och julkola
♥ ta in och klä julgranen

det överstrukna är jag klar med och det understrukna är på väg att bli klart. måste måla ett till lager nagellack och julgodiset håller på och stelnar :) sen skulle jag städa badrummet och sen ska jag och pappa snart ta in julgranen :) då blir det extra mysigt :)

nu ska jag släpa med pappa ut i garaget och hämta den där granen :)
pusshejtjolahopp snart är det julafton :D


röda naglar.

körlektionen gick mycket bra, var inte så farligt att köra på vintern som jag trodde ;p testade nya saker och förfinade gamla, det e jätteroligt o köra :D weey!
och idag har jag gjort en god pastasallad med kyckling o räkor :) mums. nu sitter jag här med nymålade naglar, dock hatar jag att måla dom röda för mitt röda e så svårt att rätta till + att removern har jag hos marcus så får fixa det imorgon. ett lager till så kanske dom ser bättre ut, får hoppas på det.
nu ska det spelas tetris så får dom torka under tiden!
hejsvejs!

091222

körlektion, handla mat + juletiketter, laga mat, nånting, hem och städa det sista och kanske baka. detta är min tisdag och snart är det julafton! och som det ser ut nu så får vi en vit jul trots allt :)

nej nu måste jag fixa det sista och sen gå. hoppas det inte är allt för halt bara :)
puss hejdå!

4:e advent

hej på er i detta underbara vinterväder :) älskar när det är såhär mkt snö och när den ligger kvar vill säga. så himla mysigt!
om ett tag ska jag och min mor koka knäck och göra julkola, börjar få lite julstämning nu =) det enda som saknas är att mamma o pappa åker och handlar ingredienser ;p sen ikväll blir det mys med älskling, god mat och nån bra film.
nu ska jag se om det finns nått att äta, e svinhungrig!
hare gött!


kreta 09


norrköping.

hej hopp :)
gårkvällen slutade med att jag drog ut. vi var hemma hos en kompis till marcus och hade det väldigt trevligt :) glad att jag bestämde mig för att gå ut ist för o sitta inne. gick ner på krogen men det var ganska lamt så vi drog hem hit ist och kollade på oth innan vi somnade gott =)
nu är det lördag, första dagen på jullovet och jag, marcus och min bror ska till norrköping för att inhandla lite julklappar o så. ska snart hem till mig och äta lite + att hämta bilen och mi broder sen bär det av! hoppas vi hittar allt vi söker bara.

naej ha en bra solig underbar vinterdag så hörs vi sen :)

jullov.

nu är det äntligen jullov :D och för kvällen har jag två alternativ, antingen stanna hemma eller gå ut! vet dock ej hur jag ska göra riktigt.. har väll lite tid på mig att bestäma. hoppas kvällen slutar bra vilket fall som helst :)
nu ska jag försöka få någon värme i mina fingrar :p

ha en bra kväll!
puss

091216

idag är jag glad :)


nu är det gjort.

klockan är runt halv fyra och alldeles nyss bestämde jag mig för att ta bort min bdb, kände att det inte fanns någon nytta att ha den kvar så den fick ryka, ett impulsbeslut men bdb är inte allt ;p
annars är jag pigg, eller egentligen inte, så kanske ska sova trots allt. nu har jag gjort vad jag skulle göra här ute på internet så dags för mig o sova medans gubben spelar tv-spel! weeeey ;)
gonattt!!!

körlektion.

nu har jag haft min tredje körlektion :D och det är skitroligt och köra. fattar inte att jag inte började tidigare men men, nu är jag igång och det går framåt. jag kan känna när jag ska växla, vet hur jag gör när man kommer till en rondell osv. idag fick jag köra under hela lektionen, så jag fick köra i cirka en timma :D har stannat och startat i upp och nerförsbacke samt backat :) utan problem (nästan ;) haha)  måste ta tag i teorin oxå bara, vill ha mitt körkort så fort som möjligt :D ska försöka köra ikväll oxå.

på atl om ikväll så kommer min farfar och farmor ner hit till oss. roligt, ett tag sen jag såg dom. så ska bli kul!! men först nu ska jag laga mat här hemma hos marcus medans han spelar nått tv-spel ;p

pusspuss

burr.

kallt,kallt. och snart måste jag börja göra mig lite iordning, det vankas födelsedagsfirande för annina, hoppas det blir roligt :) sen mot midnatt ska jag och min far hämta marcus i bie så han kommer in till stan!

idag så har jag haft min andra körlektion, och det gick ganska bra :) fick motorstopp men endast för att jag blev så stressad där, konstigt för första lektionen då fick jag motorstopp endast en gång, aja. känns mkt bättre nu när jag kör iaf, inte så farligt som jag tyckte i början :p får se om jag kör ut till bie men dit är det 90 och jag har bara kört 50, men vi får se.

nu måste jag hitta min kajal!
puss.



update.

allt går mkt bra :) säljer och har oss!
enda som inte är så bra är mina fötter som värker men vill man vara fin får man lida pin (ett tag, no shoes for me right now ;))

julmässa.

Hej på er! Befinner mig just nu på vår julmässa. Alla vi UF:are här i katrineholm befinner sig här just nu =) vi är ca 30 företag här just nu som visar upp våra produkter!

Hare bra nu allesammans! hör av mig!

091210

detta kommer bli en låååång dag!

091209

15 dagar kvar till julafton allehoppa :D och idag handlade jag ytterligare en julklapp eller två blev det ju :) jag gillar julen :D men det kunde gärna få va lite snö ute eller frost som gör att det blir vitt åtminstone.

idag så har det blivit firande av annina som blir 18 idag, tårta hos henne och en tur på stan. trevliigt :) nu sitter jag hos marcus och ska kolla på ett avsnitt av gossip girl sen får det bli sängen för min del, lång dag imorgon.

gonnattiii <3

ömma ben.

trötta ben efter en bra tennisträning :) känns skönt efteråt när man gjort något bra. annars skola idag, kristendomsprov, jag och mina hjärnsläpp ibland, köpa material till UF-projektet, köpte födelsedagspresent till annina som blir 18 imorgon :) , träffat marcus och till slut tennis. får se vad kvällen bjuder på, tror det blir några avsnitt av gossip girl och kanske köra lite bil. får se får se!

men måste få något i magen nu. hungrar ihjäl!!!


sofie hjärta marcus


tiden går så fort.

sista dagen på helgen innan det snart är skola igen. mkt plugg och massa saker och göra, vill göra ett bra resultat men jag orkar inte helt enkelt, känns jobbigt o bara ta tag i saker.. jobbigt de här. men det är bara två veckor kvar till jullovet så ett tag till ska jag väll kunna stå ut! sen är den jobbigaste terminen över, eller jaa den med minst lov.

kl är redan två och jag har inte gjort nånting, inte bra. men måste städa rummet och sen plugga, tror jag ska träna lite oxå =) vore skönt.

nej städa så jag har det avklarat!
ciaociao.

.!.

GODNATT <3

SACO-mässan.

om en timma sitter alla treorna på väg upp till Älvsjö, vi alla ska till SACO-mässan och kolla runt lite. ska vara där i fyra timmar och jag hoppas dom ger mycket :)
men för o klara av bussresan måste jag först hem till mig och se om jag hittar min I-pod, så måste kila i princip nu! hatar o stressa.

så måste kila <3

trötta ben.

Dagen i Sthlm har gått väldigt bra. Började med mat på kungshallen, kika i lite affärer, möte mellan ett och två som gick väldigt bra kan jag säga och sen shopping och en liten fika tills tåget gick halv sex. Inhandlade en julklapp + två saker som jag tror jag ska ge mig själv i julklapp :) tills sofie från tomten ;) Behöver inget av det nu så tycker jag är värd det! Nu har jag bara tre klappar kvar tror jag sen är julhandeln klar. Känns skönt!

Men nu så blir det mat härhemma. Hare gött!
See yaaa! :)


2:a december

god morgon allesammans!
eller hade jag fått sovit några timmar till hade det varit en god morgon men var tvungen o gå upp halv sju för o tvätta håret, vill ju se lite fräsch ut när man åker till sthlm. så nu på 40min har jag hunnit tvätta håret, sminkat mig, klätt på mig det mesta :p och ätit frukost :) nu återstår bara föna håret, borsta tänderna och ta på mig strumpor sen kanske jag hinner vila nån minut. vore himla skönt! känner att jag skulle behöva ha sovmorgon men det kommer inte gå förens på lördag, är ju sthlm imorgon med och sen på fredag nationella engelska, får försöka somna tidigt helt enkelt :)

naeh nu måste jag fortsätta göra mig klar för en dag av roligheter! (hoppas iaf ;) )
pusspuss

sthlm imorgon.

imorgon bär det av till den stora staden för att träffa VD:n på vårat fadderföretag, ska ställa några frågor så för att sedan sammanställa alltihoppa till en rapport som ska lämnas in innan jul. sen får vi även tid till att gå på stan i tre timmar :) ska se om jag hittar någon julklapp och innan har vi tid till att äta. bara hoppas att vädret blir bra oxå.

tennisen idag gick sådär. vet inte vad det var för fel på mig men ngt fel gjorde jag, och jag gjorde det inte bara en gång =/ usch va arg jag blev på mig själv. aja, hoppas det går bättre på tisdag!

måste ju se på julkalendern ikväll oxå! missade ju den imorse :p inte bra de. tack för repriser ;D

aep. nu ska jag göra något!
ciao ciao.

RSS 2.0