TIME FOR BED AND SLEEP! + STÄDA =(

GOD NATT PÅ ER <3


en trevlig helg!

detta har varit en väldigt trevlig helg! minst sagt :)
det har grillats ett flertal gånger, åkts båt, kollat på handboll, mysts :) bara för att sammanfatta det hela :)


denna bild får avsluta detta sista inlägg för denna vecka =)
inget långt inlägg nu inte ;P

´kisses!

från igår!

Från igår när vi var ute på sjön :)



ni får ha i åtanke på att jag inte är så skillad i ps
och att det här är typ det första av just sånt här som jag gör :p

Sön 26:e april

God morgon!
Ännu en morgon då jag är pigg och ganska klarvaken redan vid halv sju :s konstigt, fast sov ju genom fotbollen igårkvälls så kanske inte så konstigt ändå :p

Gårdagen bjöd på många trevligheter :) Vaknade vid åtta och var jättepigg, dock var Marcus trött så jag fick roa mig själv, slutade med att jag solade lite, när M vaknat blev det en tripp till coop bygg, sen till el giganten och vidare mot hans morfar och mormor där vi tog båten ut på öppet vatten :) var väldigt mysigt! Blev även tvingad till o "köra" båten, asså styra motorn :p sakta gick det men hyfsat ok ;) bäst var jag på att sitta och sola ^^ men lite duktig var jag även på o ro! dendu eliin!
mot kvällen eller ja efter fem blev det grillning hos vickan :) det var jag, marcus, vickan och annina! trevligt trevligt. en tripp förbi sjukhusparken och sen hem för o äta liite till och till sist somna!
En trevlig lördag!


Nu är det söndag och jag har varit vaken och uppe i två timmar nu. Har gjort lite geografi men jag blandar ju ihop allt, och det slutar med att jag inte fattar ett dugg =/ lite mindre roligt!
Solen skiner iaf idag så jag hoppas det blir en braa dag! Blir nog handboll (min bror spelar) och sen blir det bie! lite mat o så :)

herremingud vad mkt text det blev! tänk om det var såhär lätt att skriva en uppgift i vilket ämne som helst, då skulle jag inte ha ngt emot alla läxor och uppgifter vi får! se ännu mer text!
nu sätter jag ett stopp för det här och säger ha en bra dag!!
puuuuss!

freeedag!

och dags för skolan igen! usch känner för o va hemma en dag till, men det är nog mest bara för att jag inte orkar gå :p

iaf! idag blir nog en bra dag trots allt :) börjar med skola mellan 9,25 - 14,20, sen efter det har jag lite sparetime till att sola om vädret vill hålla i sig :) sen kl 16.00 är det min tur att inta kassan! kommer stå där till 19 och sen äntligen har jag heelg! kommer bli en lugn kväll eftersom att jag har varit hemma nästan hela veckan med feber o skit. så marcus kommer över så får vi se vad som hittas på! jag vill iaf se på så ska det låta :p hur bra som helst jue ;) nee men jag tror att det här kommer bli en vääldigt bra helg! hoppas jag iaf ^^

undra om man ska fortsätta och fixa och trixa! kanske tvätta håret så det är gjort? japp så får det bli!


ha en bra och solig dag nu!
hugs & kisses

.

trött och ont i huve!
ciao

@ home

blir o stanna hemma idag! faan att jag inte stanna hemma igår, aja, skolböcker har jag hemma så får försöka göra nått, men just nu orkar jag ingenting! ska försöka äta nått och se om jag får lite energi :)

jag hör nog av mig under dagen, har planer på att sätta mig vid datorn i källarn och för en gångs skull fixa med bilderna. hoppas att jag tar mig i kragen och gör det nu bara!


see yaaaaa!


nybakta bullar

luktar det i hela huset :) hur gott som helst!
annars skola idag, jobbigaste dagen på länge, på svenskan satt jag och använde anteckningarna som en solfjäder så det var väl inte så roligt, jaa kallsvettades, det vanliga :p dålig idé att gå till skolan, skulle ha lyssnat på mamma och stannat hemma idag med. blir kanske hemma imorgon beroende på hur jag mår då, men mår jag som nu så blir det att stanna hemma!

nu ska jag lägga mig framför tv:n och zappa! låter väl roligt ;)
ha det gött!



 <3

school today!

japp! så får det bli, skulle helst stanna hemma för helt ok mår jag inte men vi har engelska idag där vi håller på med ett projekt, och nu råkar det vara så att jag har alla grejer i mitt skåp! så emma, jag kommer endast för din skull! idrotten kommer jag iaf skippa, kommer nog inte kunna se bollen riktigt där den kommer studsa :p

efter skolan så blir det nog en liten visit hos marcus :) innan franskan och ekonomin väntar! men allra först nu så blir det fruukost! mamma har köpt carlssons (?) fyrkant :D
puuusssenss

hemma idag med!

och vad har jag roat mig med fram tills nu förutom att sova? joo följande;

 
familjen jetsons! evigheter sen jag såg sist!


 
scooby doo :D alltid underhållande!



 och just nu visas top cat ;)

bara braiga program :D höhö! nee, men måste väl göra ngt duktigt så det får väl bli franska och städa rummet!
hörs under dagen!
♥ / en snurrig sofie

förkyld o jaa..

usch jaa! nu har den nått mig. mitt huve bara snurrar, huvudvärken finns självklart med i bilden, lite feber och jaa =/ så denna dag har gått åt till att mest sova. borde sova mer! orkar ingenting =(
så det blir sängen ännu en gång!
♥ / sofie

sommarstugan

hejhopp! jag lever! men nu när det är så bra väder så tillbringar jag inte så mkt tid vid datan längre, därför den dåliga uppdateringen!

snart så blir det en tur till sommarstugan där min mor, moster och mormor befinner sig! hälsa på lite! men först ett stopp till mataffärn för o köpa lite dricka!

ha det gött allihoppa :)
puuuuuuuuuuss!

Arkiv

är inne på min gamla data och se vad man kan hitta!


på chicagos flygplats - testar deras cheeseburgare och klart godkända! även dom största muggarna
 jag någonsin varit med om ;p 

okeej, kanske inte var så många bilder, okej en, men dom andra vågar jag inte visa! ^^

-

jag vet ingenting, vafan är det som har hänt?
såhär skulle det inte bli

rubrik

men hejsan! nu äntligen kan man relaxa :p eller det är väl det enda jag har gjort sen jag sluta men ändå ;)
såhär har min dag sett ut;
jobba mellan 7-12,30 ca
farfar och farmor har varit här :)
marcus har varit här
vi har ätit god mat och äppelpaj med vaniljsås
träffat ngra av marcus kompisar =)
handlat lite
myst
och nu sitter jag här! ska sova hos marcus men han är inte hemma så jag stannar här ett tag till! men det är ändå ganska så skönt o bara va ensam! kanske lira lite GH ;) måste ju försöka slå hans rekord jue ^^

man kanske skulle ta och packa lite! har ju skola imorgon så =/ mkt packning....
nej men ni får ha det bra :)
tjingelingen!

snart så...

...säger jag god natt! jobbar imorgon så behöver gå upp 6, men vi får skjuts så då slipper vi iaf cykla, för vad jag har hört så skulle det kanske regna och då har jag verkligen ingen lust till o cykla.
sen imorgon så kommer min farfar och farmor hit :) ska bli jätteroligt! länge sen sist dom var här. men mamma och jag jobbar till cirka två så vi får träffa dom lite senare och sen vid tre skulle jag gissa på om planerna håller så blir det lite god mat här! marcus skulle även titta förbi då så det blir mysigt. får han träffa min farfar o farmor oxå =) trevligt trevligt!

neheee! undra om man skulle ta och sova kanske? ska ju upp om 6 timmar cirka!
sov gott allesammans!


GH och sol!

ungefär så har min dag hittills sett ut! det har spelats Guitar Hero och suttits ute på balkongen och mysts! heeeeeeelt underbart :D
funderar på att sätta mig ute nu ett tag till. solen kanske inte tar lika bra men det är ju så skönt ändå :) men först ska jag väcka mor min!
tuddeliluuuu!


heeeeeeeeeeeeeeej!

är hos annina :D
tjingeling!

glad påsk!

fick ett samtal förut om jag kanske kunde jobba mellan 15-19 och självklart ställer man upp! och eftersom att det är påskafton så stänger specce 19 vilket betyder att jag stänger! kuul va?! ;)
så nu tänker jag tvätta bort sminkresterna från igår och sätta mig och njuta så länge jag kan i solen :D

GLAD PÅSK PÅ ER!

hallåhallå!

en nyduschad sofie med ömma ben sitter nu här och väntar på att komma på vad det var hon skulle göra! har ingen aning, ngt bra var det men kommer inte på vad :p
snart så är det annars dags att börja packa och sen bege sig mot marcus :) har köpt jordgubbar och vindruvor! han ville även ha glass så jag tog vad jag tkr om och hoppas att den är till för ikväll! :D annars blir jag väldigt besviken och det vill vi ju inte!

annars idag så har jag jobbat! gick bra. började med kassan och sen vidare på frukt & grönt! en rolig dag som vanligt på den avdelningen! jag älskar mitt jobb ;D

nej nu ska jag borsta tänderna! ha en bra torsdag!
♥ / sofie

god morgon!

va jobbigt det är att försöka komma på nya lite bra rubriker hela tiden!! jag blir galen! aja :p

nog om det nu! idag är det onsdag och jag ska jobba. mellan 10-17 där nån gång =) så hoppas att det går bra! sen vet jag inte vad jag ska hitta på, ngt blire väl som vanligt! kanske tar och ringer clara idag med för en liten kvällspromenad :) vi får välla se ;)

undra om vi har ngt ätbart till frukost? har inte ätit frukost hemma sen förra tisdan tror jag så jag har ingen aning om vad som finns i skafferiet :p. håll tummarna på att det finns ngt gott :)
♥ / sofie


ha en bra dag allesammans!

work work work

det är vad jag har gjort idag! började med att jag gick upp kvart i 6, gjorde mig iordning och sen får mamma och jag till jobbet, fikade och sen började vi kl 7! sen har jag jobbat till halv tre! blev en liten snabbvisit hos marcus innan han börja :)
och nu så sitter jag här! vet inte vad jag ska hitta på?! ngt blire väl!
kanske ska ta och fota så det blir lite roligare här i bloggen =)
♥ / sofie

lite shopping!

god eftermiddag!
ännu en härlig dag :) började med att jag var hos marcus, sen vid elva får jag ett samtal från mor min att jag måste jobba imorgon vilket innebär att planerna för dagen blir inställda, slutar med att vickan stax efter det ringer och vill gå på stan! jag säger ja, så det slutar med att jag hamna på stan vid ett halv två, käkar på hembagarns :) deras sallad är mums så god! sen blev detsjälvklart lite shopping, en ny parfym, samma som jag har men min håller på o tar slut, sen en gul t-shirt eller jaa i den stilen, lite längre ärmar! och sen ett par solglasögon! så det blev en lyckad dag på stan!

och nu om en timma ungefär så har jag tennis! äntligen! känns som att det var evigheter sen jag spela sist så det ska bli skönt :)

nu ska jag nog sätta mig i solen med en bok! hare bra allesammans :)
♥ / sofie

ps.bilder kommer komma så fort jag får tillgång till andra datan.ds

söndag

så har dagen kommit då det är dags för oss att packa och städa för att sedan bege oss härifrån och hem till katrineholm. kommer sakna det här för så underbart det har varit nu, solen har skinit varje dag, jag har inte fått ont i mina fötter pga pjäxorna då jag åker på ett annat sätt = att jag har blivit bättre på att åka skidor! :D sen min släkt är alltid trevlig att åka med. i backen har det blivit att jag åkt med gubbarna för det mesta och ibland alla fyra grabbarna. och va ensam tjej med dom i backen har varit bättre än vad jag trodde, för gissa vad ?! jag ligger på tredje plats i o åka snabbt! deni ;)

men åkt skidor är inte allt vi har gjort; det har badats bubbelpool, bastning har det blivit, solat, gått till ica typ 30ggr, shoppat en mjukiströja på stadium :) och bara tagit det lungt! inget stress what so ever! me like :)

och om cirka 2 timmar så ska vi lämna nyckeln i receptionen och sen efter det har jag ingen aning. vet att vi på vägen kommer stanna till hos farfar och farmor =) och sen ikväll så ska jag till marcus och sova där :) myysigt!

en del bilder kommer komma upp men dock inte så många, har inte orkat helt enkelt :p

nje nu äre snart frukost! hare gött!
♥ / sofie

kan det bli bättre?

solen skiner, jag har redan åkt skidor, okeej, det är inte så mkt som krävs för att allt ska vara kanon här uppe som ni kanske märker men det är riktigt underbart! enda som jag saknar är alla underbara människor hemma! men på söndag är jag som sagt tillbaka :)

nu ska jag nog kila till ica och köpa lite nödvändigheter ;) juice ^^ HÖ HÖ!
hare bäst!
♥ / sofie


M <3

och vi är på väg!


nu snart så åker vi!
väntar bara på att pappa ska sluta och sen är det bara att packa bilen som återstår!
snart är vi på väg!
men kommer sakna alla här hemma såklart :) har även fått veta att datorn får följa med så nån uppdatering blir det nog :)
naej nu måste jag hitta ett par strumpor!
♥ / sofie


the sun is shining and i'm happy!

hejhopp! tjolahopp!
 vilken underbar dag det har varit! en väääldigt lugn dag om inte annat. lektionerna har inte varit så krävande om man säger så ;) efter skolan blev det raka vägen tillbaka till marcus :) åt lite mat och satt ute på balkongen och solade! myspys! <3
och nu sitter jag här! ska snart packa och sen tvätta håret! ¨åker som sagt till sälen imorgon men ikväll åker vi till farfar och farmor och sover där så pappa slipper köra så lång sträcka på en gång, och sen så kommer vi upp mkt tidigare så vi hinner åka skidor även imorgon :)

får se om vi kommer ha internet denna gång med, är inte hundra men förhoppningsvis!
och nu är det time för o packa och fixa!
men ni får ha det kanon :)
♥ / sofie

RSS 2.0