Morrocan oil

När jag var hos frisören så passade jag även på att införskaffa mig en hårinpackning av märket ovan :) idag blir det upp till bevis!


Resultatet!

Nu är jag BLOND haha :) är riktigt nöjd! Nu väntar jag bara på bättre väder så man får lite färg också :)


Gårdagens

Igår hos frisören;


30/5

Äntligen är onsdagen här och äntligen dags att fixa håret :) På tiden kan jag säga. Nu ska jag bli blondARE! Ska be henne lägga i massa ljuuusa slingor, kanske några blekta också. Vi får se vad hon säger! Vet att jag kommer bli nöjd iaf, för hon är så himla bra!! :)

Snart dags att fixa iordning ett ansikte och en outfit för dagen!

Ha en bra onsdag!
PÖSS


lutar åt denna hårfärg :)



don't feel like dancing

Tisdag, ledig förmiddag, jobbar eftermiddag. Men just nu har jag fasen inte lust med nånting. Inte ens att vara ledig... Blää. Vill bara sova bort hela dagen! Men men. Inte tid med det nu.
Snart dags att föna håret och sminka mig. Då kanske jag blir lite piggare iaf :) Kan ju alltid hoppas.

Längtar iaf tills imorgon, då ska jag skämma bort mig med lite tid i frisörstolen :) Blondare ska jag bli nu mot sommaren. Så skönt.

Nu, fixa naglarna! ♥



25/5

Var med Marre på stan idag:) blev lite shopping samt ett besök på den nya italienska glassbaren :) glassen var riktigt god så tummen upp för det (Y)

Snart bär det av hem efter en trevlig kväll hos mor och far. Grillat stod på schemat :) men imorgon blir det jobb så måste snart hem o sova!

Puss


Dress

Ny klänning införskaffad :)


Invigning av dom nya gröna idag :)


24/5


New nailpolish!


Dags att inta solstolen!


min dag i bilder!
















inte igår direkt..

..men fortfarande den person som känner mig allra bäst :)


my best friend!!



18/5

Började dagen med en riktigt skön långpromenad. Stannade till hos M's farmor och farfar, och fortsatte sedan hemmåt :) var borta i drygt två timmar :)

Nu är jag ombytt och klar för ikväll blir det grillning hos M's föräldrar :) dagen till ära åker långklänningen på! Älskar våren ❤ och en liten semesterdag på det :)

Xoxo


Dagens outfit

Keeping it simple med sjal från zara och väska från Louis Vuitton!


Gårdagens bild

Till sommarstugan med mamma, mormor och hugo :)

Duktiga mamma som krattar vid lekstugan :) ❤


happy girl today :)











11/5

Redan fredag! Denna vecka har gått både fort och sakta. Har hunnit med 4 träningspass, en tvättdag och massa annat :) Ledig idag, sen väntar en jobbhelg! Men först en ledig dag då vika tvätt står på schemat.. Hann inte allt går, men men. Det är snart gjort!
Men ALLRA först så ska jag fixa iordning hemmagjorda hamburgare! M U M S  säger jag bara :)

Trevlig fredag ♥



Onsdag 9/5

Vilken härlig dag jag har haft. Började dagen med en tur till gymmet, 30min kondition och sen lite mage, rygg och ben. Underbart! Storhandling med M, jag har nån dille på att handla mat haha. Tycker det är roligt på något konstigt sätt. Jaja! Och sen har jag tagit det lugnt. Tycker jag förtjänar det, för imorgon är tvättstugan bokad heeela dagen. Då jädrar ska golvet vara rent från kläder som bara ligger ner och skräpar!

Men nu blir det tv innan jag ska duka bordet. Blir pannkaka hemma hos mamma & pappa :)




Have a nice day cuties :)


8/5

Heej alla!
Kan börja med att jag haft en riktigt bra helg med M :) var välbehövligt!
Sen igår var det jobb och på eftermiddan åkte jag ut till Elin :) åt jordgubbar och gick en promenad. Riktigt roligt att träffa henne igen!

Nu är det tisdag och idag tog M med mig till gymmet, var ett tag sen nu. Dags att försöka komma igång igen :) alla har vi svackor ibland!

Kom nyss in från en skön promenix med mamma och vovven! Nu vänner, sen mer tv :)

Bild från gårdagens promenad;


Söndagsshopping!


Kvällens projekt :)


Brygg-mys från idag!


RSS 2.0