GOTT NYTT ÅR!


31/12-12

God morgon!

En fullspäckad dag väntar, men först ut blir att göra bottnen till chokladtårtan som vi ska äta ikväll :) Så god. Provbakade den förra veckan, och jag blev väldigt nöjd! Ska bara göra lite ändringar så den blir ÄNNU godare :)

Men ska låta sängen få hålla mig kvar ett tag till, lite slö tv-tittande innan man ska börja med denna dag!



30/12-12

Så var det dagen innan nyårsafton. Ännu ett år har gått snabbt förbi, ett bra år men jag ser fram emot nästa :) Resor som är inplanerade och allt annat som hör alla årstider till!
 
Nyår i år blir lugnt som förra året, men i år ska vi vara hos Marcus föräldrar. Dricka gott & äta gott. Tända tomtebloss när vi skålar in det nya året och bara ha ett bra nyår!
 
Men nu är det dags för den sista kvällspromenaden med Hugo innan han somnar för hårt här i soffan :)
 
Gott Nytt År På Er!! ♥
 
 
 

29/12

Hellu everybody!

Befinner mig just nu hos sötnöten Elin :) Är här och spanar in hennes lägenhet nämligen, hur fint som helst!! Har inte setts på länge nu så detta är välbehövligt minst sagt.
Men nu ska jag bli lite social om man säger så :)

Pöss


Home.

Borta bra, men hemma bäst :)


Longchamp

Igår komma mamma&pappa hem från Dubai och med sig hade dom bla denna söta :)


sick sofiem

En vanlig jobbmåndag blev en hemmamåndag med feber och förkylning. Så tråkigt.. Men men, hemma idag och jobb på onsdag :) Bättre att vila upp sig så man håller sig frisk under julen! Som förresten bara är två veckor till :D
 
Nu ska jag se om min puppy är sugen på att gå ut, tror så! Skönt ändå att få lite frisk luft och inte bara sitta inne :)
 
Puss
 
 

Saffransbullar med vanilj


Christmas star

En vit julstjärna pryder nu mitt vardagsrumsbord :) nöjd tjej!


RSS 2.0