En dag vid poolen ❤


Pretty pink.

Måste bara visa min nya, underbart fina rosa neccessär från Victorias Secret ❤❤❤ Har letat runt och äntligen hittat den perfekta. Happy girl!


Med sanden mellan tårna.

Har precis läst ut boken Elsas hemligheter, och jag tycker det är lite synd att det är den sista. Hade mer än gärna läst fler :)

Nu är kl snart 18 här. Dagarna går så fort. Förmiddagen spenderades vid poolen idag, skönt med lite omväxling ibland :) Sen har vi bara tagit det lugnt. Drack ett glas vin på uteplatsen, läste ut boken och bara var. Älskar semester, ännu bättre när man inte har några måsten!

Nu ska jag väcka min karl som sovit lite för länge sen får vi se vad kvällen bjuder på ❤




4th of july

Hellu där :)

Har nu tagit en paus i läsandet, håller på och läser Elsas hemlighet och den är riktigt bra. Vill helst inte sluta läsa, men magen börjar kurra så kände att det var dags. Boken är förövrigt hur bra som helst!! Har älskat dom två första böckerna av Sofi Fahrman och denna är ingen besvikelse.

Dagen har annars bjudit på sol & bad, och härliga promenader längs stranden ❤ Njuter av semestern till fullo.

Dock så regnar det just nu, så något firande har jag inte sett förutom hur alla samlades på stranden på förmiddagen och njöt av värmen precis som en annan :)

Slänger in en bild på vårt sovrum här i Clearwater i väntan på att kvällsmaten ska bestämmas :)

❤❤❤


Florida 2013

Imorgon är det Usa's nationaldag, 4th of july ( idag svensk tid). Ska bli riktigt roligt att se hur dom firar det här i Clearwater :) Sist var vi i Orlando och fick se firandet där vilket var hur roligt som helst, samt fyrverkerierna var helt otroliga, så ska bli spännande att se hur dom gör här :)

Så idag provade vi på cupcakes gjorda speciellt för firandet. Helt okej var dom, provade en choklad, ett säkert kort :) Bara lite sött med toppingen, men man måste ju prova!

Avslutar denna dag med ett glas vin och lite tv med familjen :)

Ha det bra ❤


En dagens.


Florida 2013

Medans det funkar passar jag på att lägga upp diverse bilder. Huset i Orlando, mamma & pappa på disney, påväg till Clearwater och tillsist Clearwater :)

Bilderna i inlägget nedan är när vi såg på Skönheten & Odjuret samt när vi spelade minigolf på Disney-området :)


Florida 2013


Clearwater

Inlägget nedan var menat att komma upp för några dagar sen, men det har inte velat funka. Men nu så :)

Just nu befinner vi oss i Clearwater. Här ska vi vara till på måndag, bara sola och bada :) Vi bor ca 50m ifrån stranden i en mysig liten lägenhet. Ganska perfekt med andra ord :)
Lever och har det mer än bra härborta ❤
PussPuss


Florida

Tänktebara kika in och säga hej! Har det helt underbart här borta. Upplevelser blandat med shopping och bad :)) kan inte bli mycket bättre.

Ha det så bra så hörs vi när vi hörs helt enkelt ❤


RSS 2.0