sunny sunday.

Vaknar upp av att solen skiner och börjar genast leta efter lite sommarkläder. Hoppas det blir varmt också idag :)
Idag ska vi bege oss ut till bie nån gång för o fira lite mors dag, hoppas vi hinner med mingolf också, årets första runda isf. Men först måste Sofie ha något i magen så hon orkar med hela dagen. Alla ligger typ och sover så jag får roa mig själv. Kul.

Gårkvällen var iaf mysig. Jag och Marcus åkte ut till B-vik där Elin&Danne befann sig, vi spela kubb och hade det ruligt. Jag suger på kubb kan jag ärlgt säga. Lyckades få en pinne att stå rakt upp och då menar jag verkligen det :p Kan bero på att det hade regnat innan men ändå, hur lyckas man? Haha. Åkte hem ganska skapligt när båda blev trötta och kände att vi inte skulle va roligt sällskap längre. Mycket riktigt så somna jag efter kanske tjugo minuter. Men fler sånna kvällar tack :)

Nu blire frukost!
CiaoCiao.


för vi ska ta studenten!

Nu får vi äntligen gå med våra mössor på! Så härligt.

Snart ska vi kila hem till mig och fixa oss innan vi ska till Emma och därefter Safiren. Är taggad till max. Detta kommer bli en bra kväll.

Ses imorgon om vi inte ses där ute!


♥♥♥

annina säger hej.


för vi ska ta studenten!

Nu får vi äntligen gå med våra mössor på! Så härligt.

Snart ska vi kila hem till mig och fixa oss innan vi ska till Emma och därefter Safiren. Är taggad till max. Detta kommer bli en bra kväll.

Ses imorgon om vi inte ses där ute!


♥♥♥

annina säger hej.


MÖSSPÅTAGNING

Idag är den underbara dagen då vi studenter får sätta på oss studentmössan bak och fram! I  L O V E  I T. Men känns inte som jag riktigt fattat att i år är det JAG som tar studenten, JAG som lämnar duve för sista gången, JAG som får ha mössan på mig. Helt sjukt iaf.

Dagen börjar vid tio sen vid tolv börjar väll själva dagen kan man säga. Så hittills har jag hunnit med att tvätta håret och käka frukost. Hem till mig sen för att troligtvis hämta shorts eller iaf min STUDENMÖSSA och fixa lite. Idag ska man va fin i mössa och klasströja.
Och ikväll blir det safiren. Can't wait.

Nej packa iordning här sen hem till moi.
PUSS&KRAM


wihoooo.

Idag har jag fått reda på två bra saker. Jag fick G i matte C som är såååå svårt så jag blev glad över det, sen fick jag VG i svenska C vilket jag hade hoppats på. Det förgyllde min dag.

Nu ska jag fortsätta med lite plugg som jag har kvar och ikväll ska vi till Malin & Gustav och äta middag samt kolla på deras lägenhet :)

See yaaa.


27/5-10

God Morgon. Sitter med ett glas oboy som fick bli min frukost, är inge hungrig men något måste man ju ha i sig. Tio över ska jag bege mig till skolan och innan dess ska jag läsa igenom R&B och sen packa väskan. Lång dag idag, trist när det är så fint väder =/ Hoppas det håller i sig bara  så man kan sola liiite på eftermiddan.

Nej på med strumpbyxor sen packa väskan!
PUSSPÅER.


snaaaaaaaaart.

Religionen är klar och inskickad. Skönt. Imorgon är det R&B prov som jag ska plugga till nu innan jag ska sova. Sen hoppas jag inte att jag har något mer, eller jo en sak men det är inte förens tisdag. Ska gå igenom min studieplan imorgon och se till så att jag inte har missat något.

Plugg sen sova. En lång dag imorgon.
Gonatten ♥♥



så trött e jag men det här ska gå en liten stund till.


bullenililominjangon.

Skolan - klar för dagen
Lilla - klart
Solning - klart
Mellanmål - klart

Vid tre ska jag till mormor och äta lite samt agera modell till min klänning så det blir rätt när hon ska nåla och så. Och ikväll blir det mys med pojkvännen samt plugg till provet imorgon.
Nu ska jag försöka bli klar med religionen så har jag nått mindre att tänka på :)

Hejdååå.


26/5-10

God morgon bloggen och alla som läser!
För tillfället sitter jag och ser i princip ut som en bloddroppe. Eftersom vi tar studenten så har vi fått ett uppdrag och det är som jag skrev igår att vi ska vara klädda i rött från topp till tå. Och jag har gjort mitt bästa. Långkalsonger och en stor mjukiströja, inte direkt snyggt men skönt. Tur att vi går kort dag.

Efter skolan blir det plugg. Och sen mot kvällen fixa klänningen. Hade uppskattat lite sol men det får gå ändå :)
Nu är det mindre än en halvtimma kvar innan jag ska till skolan och skämma ut mig. Wihoooo. Får surfa runt på nätet lite innan, haha va töntigt det låter men shit the same!

CiaoCiao.


tv, plugg, blogg.

Sitter och kämpar igenom den allra sista religionsuppgiften. En inriktning avklarad, en inriktning kvar. Ska försöka bli kvar med det ikväll.

Imorgon väntar en kort skoldag följt av lilla uppkörningen, plugga och sen sola med Annina så man får lite färg till mösspåtagningen. Och på kvällen ska mormor hjälpa mig med min studenklänning och fixa o trixa lite.

Röda kläder inför morgondagen är iaf avklarad. Dock kommer man se ut som en idiot men det bjuder jag på. Tror dock att jag måste ta med mig ett par andra byxor så jag inte har lilla i långkalsonger eller va säger ni ;p

Nej nu ska religionen skrivas klart så jag får sova sen!
Gonatten ♥♥




hemmagjord pizza.

Jag och Marcus har precis gjort vår egna pizza. Med räkor, skinka, mozzarella ost och champinjoner. Gottgott. Kanske se på en film sen också. Måste börja med religionen också, hoppas jag hinner klart.

Imorgon i skolan ska alla studenter vara klädda i rött från topp till tå. Jag undrar så hur det kommer sluta :p Dock har min tröja inslag av vitt men hittade inge bättre. Man gör ju så mycket man kan ;p

Nej nu är pizzan klar!
CiaoCiao hörs sen.


överlycklig.

Matteprovet gick åt helvetet men det hade jag räknat med :p Men däremot fick jag reda på att jag klarade franskaprovet så nu har jag G i det :D såååååå glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!!!!!!!!!!!!!!! haha.

Nu sitter jag iaf hemma hos M med Annina, hon har hjälpt mig med en filosofisak, tack :). När hon åkt blir det religion och musik.
Puss på det.


God Morgon.

Mina ögon bara hänger. Har sovit mina timmar men kanske lite för bra. Aja, om en timma sitter jag och skriver nationella matte C & efter det har jag R&B-prov sen får jag sluta för dagen. Men efter skolan blir det också plugg, men det gör inget för snart är allt över! nästan två och en halv vecka kvar till studenten!!!! Helt SJUKT.

Men ska bläddra igenom mina böcker, packa och sen bege mig till school!
Ha en bra dag folket så hörs vi mot kvällen nån gång.
PUSSPUSS





22.13

Nu är filosofin inlämnad och kvar återstår matte C och R&B. Två prov imorgon. Men jag har fått mycket avklarat idag :)
  • gjort om och klart rösten-arbetet CHECK
  • slingat håret CHECK
  • solat CHECK
  • handlat och gjort kvällsmat CHECK
  • gjort klart filosofin CHECK7
Nu blir det mer plugg innan sängen väntar. Morgondagen börjar med nationella i matte C.
Gonatt ♥♥




bal på hedenlunda 2010








sista bilden lånad av sandra från facebook :) när vi anländer till hedenlunda.

nu måste jag runda av här, hem och hämta jeanskjolen snart. så himla fint väder vi får idag :)
först blir det skola sen kl ett ska jag slinga håret. efter det blir det plugga. ha en fin dag ♥


bal idag.

Nu är allt inhandlat för kvällen. Blev en snabbtripp ner på stan för att införskaffa strumpbyxor och två fina hårspännen som jag ska försöka göra något med :)
Har precis duschat och rakat benen, snart blir det nog fixa med håret och sminket. Vid två får vi besök av Malin & Gustav innan man ska åka ut till Hedenlunda. Ha det lite trevligt på altanen :)

Måste fixa så jag inte står där när dom kommer med ofixat hår o inget smink och inga finkläder. Nu blir det att sätta fart för fullo!

Ha en bra dag för det ska jag ha :D
PUSSELIPUSS

klappat och klart.

Nu är allt verkligen klart inför balen. Det fick bli en spontantripp till vingåker för att införskaffa en liten "kuvertväska" då jag tappat bort min, så hoppas det blir bra :)

Nu sitter vi och kollar på familjen är värre innan det är dags att sova. Ha en bra kväll!
PUSSPUSS


TGIF

lite suddig bild men. i brist på klädval, en repris från ons. tur att man har många tubkjolar ;)





TGIF.

God morgon bloggen. klockan är inte så mycket för att vara en fredag morgon, börjar inte förens om kanske två timmar men vaknade pigg när Marcus skulle upp så jag gjorde honom sällskap vid frukosten. Äggmackor med oboy till! Gott.

Skola snart då, ska plugga lite nu på morgonen, har som jag skrev prov idag på håltimmen. Sen efter skolan ska jag sola solarium med Annina, hoppas på att få lite färg, iaf i ansiktet.

Men nu måste jag plugga lite till. Hörs mot kvällen!
PUSSPUSS

precis vad jag behövde.

Har solat lite solarium, skrubbat kroppen och haft i hårinpackning. Busat lite också, mina ben e äckligt vita. Ska försöka ta mig till ett riktigt solarium sen så jag får jämnt på hela kroppen. Att jag inte tänkte på att jag ska ha kort klänning på balen tidigare.. Fasen. Får göra mitt bästa.
Herregud vilka i-landsproblem man kan ha. Ett ännu större problem är att jag inte vill gå själv :p Inte för att det är pinsamt eller så, utan det är bara det att gå själv..  Det får lösas.

Ett vanligt problem är att jag måste plugga också. Prov imorgon för jag missa det i tisdags pga vissa händelser, men det tackar jag bara för. Så ikväll blir en pluggarkväll.
Puss på det.


bild: pappas dator.


I have a baaad feeling about this.

Om mindre än en halvtimme kommer jag att sitta och skriva ett franskaprov. Känns inte så himla bra men ska göra mitt bästa, går det dåligt hoppas jag på en till chans. Men inge ledsna miner nu inte. Efter det har vi ytterligare ett prov som jag får plugga till på hålet så jag iaf kan teorin.

Pluggpluggplugg mycket nu men snart det sista. Längtar så enormt till när jag slipper sitta uppe lite extra för att läsa på en läxa eller vad som. FÖR I ÅR TAR JAG STUDENTEN!!!!!

Men först måste jag fixa det dära provet. Ciao ♥


nervös.

Var hem ett litet tag förut, åt mat och provade även min "balklänning" som är mer som en cocktailklänning med "sjalen" men insåg snabbt att det inte skulle fungera så bra, hittade ist en rosa som bara legat och skräpat hemma som jag ska ha ist. Jag o Marcus kommer matcha varandra så fint :) Insåg även att jag nog kommer behöva ha strumpbyxor för j*vlar va bleka bena var. Ska busa lite men i värsta fall blir det strumpisar. Åååh vad jag längtar nu. Ska komma på hur jag vill ha min frisyr bara.
Och på lördag är det bara tre veckor kvar i skolan!!!! TRE VECKOR. Sjukt vad tiden har gått fort, så nu gäller det att hänga i dom sista dagarna och prestera sitt bästa. Så därför ska jag nu fortsätta med franskan så får jag ta allt annat imorgon.

Gonaatt ♥


a great day.

Två lektioner idag som flög fort förbi, på svenskan var det min tur att hålla tal vilket resulterade i ett fint mvg.
Efter skolan for jag och min mor ner på stan för lite ärenden. Fann nästan allt vi sökta plus lite till. Fick en BH till studenten, underklänning så man inte ser igenom den vita klänningen, ny mascara, nytt fint läppglans och en sjal till balen, eller måste sy lite men sen så är det klart. TAck snälla mamma :)

Nu blir det fortsätta med franskan och senare ska jag hem till mig och äta mammas gudomliga pannkakor :D Yummie.

Ska göra en matlåda åt Marcus också duktig som man är ;) höhö. Men franska först.
PUSSENS ♥




plugg.

nu blir det plugg för hela slanten, mycket som ska göras. lär bli en lång kväll.
puss på det.


scared.

Jobbig dag hittills, hoppas den blir bättre mot kvällen. Orkar ingenting just nu, perfekt att ha en deadline imorrn med kompletteringar. Usch. Det får vänta till ikväll om jag så måste sitta uppe halva natten. Det får helt enkelt bara gå.

Nu ska jag bara vila framför tv:n.
PUSSHEJ


lovely monday.

Dagen började med att jag spräckte ett glas innan frukosten men oturen vände snabbt och jag har haft en väldigt bra dag. Skola till halv tolvungefär, for ner på stan med Malin för att kika efter en kuvertväska till balen, men fann ingen, hamnade en snabbis på coffe lounges uteservering med en smoothie i min hand. Lovely.
Åkte sen hem till mig för plugg och solning och en del prat. Mycket trevligt.

Snart ska jag bege mig till Marcus där jag ska fortsätta pluggandet och förhoppningsvis en springtur, passa på i det sköna vädret.

De va allt för mig.
CIAOCIAO


sunday baby.

Snart är det skola igen som vanligt. Har tre härliga prov plus lite inlämningar som ska in denna vecka så det blir kämpa på till max. Har iaf haft ett skönt litet "mini"lov. Igår blev det även en sväng ner på öltältet, men det vara inte så länge, var inte så jätteroligt så jag somna gött innan ett.

Idag har jag ätit, ätit, fikat, ätit, pluggat och nu så blir det mer plugga.
Imorgon är det måndag vilket betyder kort skoldag för att sen träffa Elin :)

Nu blir det lite internet sen fortsätta på powerpointen.
PUSSPUSS



what is going on in your mind I wonder.

Nu har jag farit runt som en idiot med snabeldragarn och städat härhemma, har bara pyttelite kvar i mitt rum sen så är det klart. Dom kommer inte förens tre så jag har lite tid på mig.

Men nu kom Marcus hit så vi ska käka lite sen kolla på film.
CIAOCIAO.


God Morgon.

Fredag och idag kommer min moster med familj hem till Katrineholm. Det betyder att jag lovat mor min att springa runt med snabeldragarn (dammsugarn) genom övervåningen, så måste kila hem till mig snart och fixa det samt äta. Måste träna idag också hoppas jag, blev ingen tid över till det igår. Ska försöka plugga lite också..
Rolig dag.

Hörs sen.
Hugs and kisses.


tudels.


bra start på lovet.

Det spöregnar och är jätemysigt ute :) *ironi*. Men på ett sätt är det ganska skönt för då har man en anledning att ta det lugnt inne och kolla på film och mysa. Får nog bli träning inne ist, funkar det med.
Ska förbi lidl sen och köpa deras goda glass, som magnum fast tyskt, och nu har dom extrapris så vi ska ta chansen.

Men ska fortsätta med att göra ingenting nu :)
PUSSCIAO.


onsdag.

Idag är det onsdag och jag har varit på halkan. Var väldigt roligt, trots att jag var enda tjejen men det gick bra ändå :)
Skulle egentligen ha varit på ölbrännboll men minkropp orkar inte med något sådant, var så trött när jag kom hem så Marcus fick mig att somna vilket var välbehövligt men jag behöver mer. Ska hem snart till mig och äta och sen får vi se. Vill bara ligga framför tv:n och inte göra ett piss rent ut sagt. Sen i helgen får vi se vad som händer.

Ska kolla klart på the hills sen ska vi bege oss.
PUSSPUSS ha en bra kväll folket ♥


did it really happen?

När jag är irriterad eller arg eller ledsen har jag en tendens att baka. Så vad jag gjorde för ett litet tag sen var att baka en kladdkaka, och den blev såååå bra. Lite minismetig genom hela och jaa perfekt. Jag blir bara bättre o bättre ;) haha nee men jaa den blev bra helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta kolla på the hills innan jag ska kila hem ett litet tag.
Pusshejråå.


marcus fatta inte riktigt grejen med gruppbild :p men vi ladies förstod precis <3


orkar fan inte mer.

nu ska jag gräva ner mig i soffan och tyna sakta bort framför the hills.
hejdå.


11/5-10

Go Morron bloggen.
Jag älskar och vakna till blå himmel och sol! Det bästa som finns. Börjar inte förens om två timmar ungefär, sen får vi se hur länge vi ska hålla på men efter det ska jag möta upp Ewis för en fika :) Var ett tag sen nu.
Och så vill jag ut och gå sen om det fina vädret håller i sig. Alltid skönt med en kvällspromenad.

Men nu ska jag käka frukost och kolla på the hills.
PUSS PÅ DET.

tjingelingen.

 

 


it feels good.

Så skönt det känns när man varit ute och sprungit och gått i ca en timma. Avslutade det hemma med sit-ups och rygglyft. En dusch och nu känner jag mig lite småfräsh. Lite plugg återstår sen får även jag sova :) Sovmorgon imorrn vilket lär behövas. Hoppas bara på att vakna upp utan träningsvärk.
Nej nu säger jag Godnatt ♥


a happy sofie.

Vid halv fem for jag och Marcus ner på stan och hittade den perfekta kostymen till balen, ingick skjorta och slips + näsduk eller vad dom kallas som man stoppar i bröstfickan. Han blev riktigt stilig må jag säga. Så nu längtar jag ännu mera till balen, allt är nästan fixat.

Om ett tag ska vi kila hem till mig, då ska jag prova mitt :D och sen blir det promenad, ska nog springa lite om min fot klarar av det. Känns som att jag behöver springa av mig lite.
Pusshej.


you never know what to expect.

Något som är ganska mysigt som jag inte har tänkt på är att det är ganska mysigt att vara ute och gå om det regnar, om man har dom rätta kläderna vill säga. Det regna när jag gick hit och det var ganska avslappnande, så oavsett om det regnar ikväll ska jag ut på en promenad.

I väntan på M ska jag försöka göra lite nytta och plugga lite.
PUSSHEJ.


I LOVE MY BOYFRIEND.



Allt känns så himla stressigt nu innan studenten. Prov och inlämningar, kompletteringar osv. Kan vara grinig fram och tillbaka, ledsen, glad, eller känna mig helt död. Men ändå så finns alltid mannen jag älskar vid min sida. Som hjälper mig, som jag kan prata om allt med, som man bara kan krypa upp hos och känna att allt kommer bli bra. Han är min bästa vän, min bästa vän som jag aldrig vill släppa taget. Men framför allt så är han min pojkvän. Vi har snart varit tsm i 14 månader och jag hoppas på många fler. Är så lycklig med han vid min sida. Att vakna upp med honom varje morgon är något jag för alltid vill göra. Puss på dig min Marcus.

♥♥♥



when everything falls apart.

Nu är måndagen "klar" för idag. Ingen mer skola iallafall och provet är gjort. Kändes som det gick bra så får hoppas på det. Nu har jag bara massa annat plugg att göra ist men snart är skolan slut så det känns ändå inte för jobbigt att kämpa in i det sista.

Ska sätta mig och läsa nya cosmo innan jag beger mig iväg på äventyr.
CiaoCiao.


10/5-10

Ser ut att bli ytterligare en kall dag. Mulet och äckligt, tror det småregnade också. Blir o klä sig varmt.
Går nog inte så länge idag, halv ett kanske då jag ska skriva ett prov. Sen hem till M o käka innan vi efter han slutat ska kolla på kostym då han är min +one till balen :)

Men först ska jag käka upp mina havrefras.
PUSS

ps. varför måste man drömma mardrömmar för? :s ds.


do you know? cause I don't.

Antar att det är ganska många som är på studentkryssning just nu, men själv sitter man hemma i den sköna soffan och myser med fifa i bakgrunden och små pauser mellan pluggandet. Snart är det hockey också. P e r f e c t . *ironi*
Hade velat se en film men såklart lirar Sverige idag. Otur man kan ha ibland.

Imorgon är det måndag och det betyder musikredovisning och sen internationell ekonomi följt av prov. Så försöker få in så mycket jag kan nu, hoppas också att jag pluggar på rätt kapitel har nämligen almenackan i skolan..
Något som är skönt med kommande veckan är att jag bara går två dar i skolan. Sen på onsdag har jag halkan och efter det har jag hört att det blir ölbrännboll.

Nu ska jag mysa lite framför hockeyn innan det blir plugg.
PUSSEN


pictures.






only cause you're my best.

nu blir det en promenix. CIAOCIAO ♥


sometimes you don't know how to act.

Sitter mätt och belåten, vi har käkat grillat och till efterrätt hade jag gjort kladdkaka. Gottigottgott. Har haft det mysigt med mor o far o Marcus. Alltid lika skönt att komma hem och sitta o äta tsm och snacka skit :)
Kanske sover kvar här får se.

Något som är synd är att det inte kommer bli någon mer tennis. Förra träningen var den sista fick jag reda på. J*vligt synd för det är något jag verkligen har älskat och v har haft det så jädrans bra tsm som en grupp. Men allt lider väll mot ett slut nån gång men det är så tråkigt. Synd att det slutade så tvärt. Men vi ska ut o käka tsm som ett avslut, men jag hoppas att saker och ting löser sig så vi kan börja spela igen. Trivdes så himla bra, men jag är glad för dom stunder vi har haft. Låter som nån har dött men det har bara varit så himla kul. Så jaa, det var synd.

Men ska inte hänga läpp för de. Nu blir det mysa i soffan framför fotboll, så jag kommer väll somna snart, hehe.
GONATT ♥



fin bild som jag hitta på pappas dator.


tråkväder.

När det är sånt här väder har man rätt till att ligga inne och kolla på film eller vad som. Var ute till Bie en sväng, kolla på film och åt god mat. Vid fyra blev det dags att fara in till stan och nu är vi hemma hos mig. Ska äta middag här ikväll :)

Blir mest babbel idag märker jag, har inget speciellt o skriva.. Men sånt är livet! Ibland händer det saker hela tiden eller så är man helt ledig och man kan ta det lugnt framför tv:n.

Hade iaf en trevlig kväll igår. Elin & Danne kom förbi, käka pizza och det sluta i att både jag o Marcus somna vid elva och vaknar av att främmandet är på väg hem :p så kan det gå. Men det var mysigt när vi var vakna iaf!

Nu ska jag göra något. Hejdå!


TGIF.

Så var ännu en vecka slut eller ja en skolvecka, och en skolvecka närmre studenten. Känns ganska så overkligt. Man har bara sett alla andra stå där och fira men i år är det min tur! Kommer blir så jäkla kul så det finns inte.

Men idag är det fredag och mot kvällen kommer Elin in till oss. Får se vad vi hittar på, blir nog en lugn kväll. Kanske film och lite coca-cola :) Oavsett så blir det skönt att bara ta det lugnt.

Nu ska jag hitta nått att äta innan jag svälter ihjäl!
PUSSPUSS


at school.

Har just nu den vanliga håltimmen på torsdagar. Börjar bli nervös inför mitt svenska tal också, inte bra. Ingen god mat i skolan idag heller, men måste försöka få i mig nått. Sen väntar lång lektion av R&B och klassråd innan talet så det är ett tag kvar men ändååååå! Aja det får gå som det går :)

Nu ska jag gå och hämta talet så får vi höras senare ♥

 


ta ett andetag och gå vidare.

Nu är den långa skoldagen slut för idag! *ironi*  Gick bara mellan halv nio till kanske halv elva kvart i nånstans. Så jobbigt att vara student ibland ;)

Dagen ska jag tillbringa till att börja städa i lägenheten, finslipa på mitt tal och sen plugga till ett prov. Kanske laga mat, vi ska äta laxröra ikväll med pasta, o pasta klarar jag av men inte röran, hehe. Så får se hur det blir.
Är hemma just nu, mamma är ledig så passar på o träffa henne lite. Klockan är ju bara barnet så att säga.

Puss så länge.


det börjar ta form.

Nu börjar mitt svenska tal att bli ganska så klart. Läste igenom det för Marcus så han tog tid på mig och det ligger på ca 4 min, så måste skriva dit lite mer. Sen måste jag lära mig talet, men mitt problem är att jag måste ha en hel text, det funkar inte, jag har sånt dåligt minne, särskilt när jag blir nervös, det funkar bara inte. Om jag står uppe och redovisar om något så måste jag ibland fråga om jag sa vissa saker för att jag helt enkelt inte kommer ihåg efter vad jag har pratat om. Jag har varit med om detta ett antal ggr tro mig, så jag förstår inte riktigt vrf dom ska tvinga oss att kunna talet med hjälp av ett stolpmanus. Jag har inga planer på att bli talare i första taget. jag förstår att det kan va en bra erfarenhet och bra att ha gjort det nån gång, men jag känner mig lite dum, för jag vet att det kommer sluta i katastrof utan ett helt manus och jag kommer stå där som en tomat :D

Okej, tråkig läsning, den som orkar gört, men behövde bara skriva av mig lite.
Ska läsa igenom talet och se vad jag kan tillägga sen blir det läsa till ett prov innan läggdags.

PUSS & GOD NATT ♥


övningskört.

Kom precis hem till Marcus efter att ha varit ute och kört i kanske en timma. Gick hyfsat okej, men jag känner mig miljoner ggr säkrare. Nu väntar bara att skriva klart svenska-talet.
Som jag ska ta och börja med nu!
PÖSS.


sluut.

Skolan är slut för idag, jag är egentligen slut för idag men det går inte för sig. Ska övningsköra snart och sen skriva klart ett tal och plugga ännu mera. Busy busy busy.

Hoppas vädret tillåter så jag kan gå promenad sen när M slutat iaf :)
Whatever. Ciao for now ♥


just nu.





sitter och har en liten minilunch för mig själv ute på balkongen. Solen värmer och det är helt underbart. Kan sitta och njuta en liten stund innan jag ska träffa Annina utanför. Sitter och klurar på mitt tal också som jag kanske ska redovisa imorgon, vet vad jag ska tala om men resten är svårt. Hoppas det bara flyter på sen när jag väl ska skriva ner det, usch, hatar verkligen att prata inför klassen och nu ska man hålla ett tal, kill me someone!

Men just nu är allt perfekt, ett glas med kall svartvinbärsdryck och solen som värmer mitt ansikte. L O V E  I T!
Ciao for now.


sovmorgon.

Börjar inte förens halv tolv vilket är ganska skönt, no stress. Vaknade vid sju, åt frukost med M ute på balkongen, invigde balkongmöblerna, och sen dess har jag legat här i soffan och kollat på the hills. Kanske låter konstigt att jag går upp efter sju när jag har sovmorgon men 9 timmars sömn räcker för mig :)
Kort skoldag och efter det ska jag övningsköra med pappa ett tag.

Måste skicka tbx den tänkta balklänningen också, satt verkligen inge bra men jag hittade ett alternativ i min garderob, kanske lite kort men det skiter jag i. Passar inte i långklänning helt enkelt. Hittade ett par skor jag köpte i USA som blir perfekta till klänningen så nu måste jag bara fixa en sjal av något slag, eller sy en om inte annat. Måste boka klipp- och färgtid också.

Men inget av det kan jag göra nu så ska kolla på nått avsnitt till sen göra mig iordning.
Mkt babbel så hörs senare! ♥


things will always change.

Nu är det Svenska Hollywoodfruar på tv, måndagens höjdpunkt.
Har inte blivit så mycket plugg idag så det får bli råplugg på vissa saker imorrn ist. Har inte så mycket att berätta om, har inte gjort så mycket roligt idag. Men hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon :)



trött.

The hills har visats på min dataskärm i några timmar nu. Pluggar inte så bra under dagen, så får göra det ikväll. Börjar inte förens halv tolv imorgon så. Har inte haft nån ork att ta mig ut heller så det får bli senare.
Ska kolla lite mer sen städa här i lägenheten som jag lovat.

See Yaaa.


...

blablablablablablablablablablablablablablablabla...


uppe med tuppen.

Både jag o M vaknade vid 6 helt pigga, och inte har vi somnat om heller. Har legat och pratat om vad jag önskar mig i studentpresent och det är fasen skitsvårt. Men börjar komma på lite saker. Vet vad jag ska önska mig av M och hans föräldrar iaf.

Nu ska vi äta lite frukost tsm innan han far till jobbet. Sen ikväll blir det en långpromenad igen, har träningsvärk från igår så får se om jag orkar springa. Men ut ska vi.

Såg på en väldigt bra film igårkväll på tal om inget, god luck chuck hette den. Väldigt rolig, blev en del skratt från min sida, och ett perfekt avslut på helgen.

Och nu är det måndag så jag ska käka lite frukoost sen glo på tv och plugga teori.
PUSS PÅ DET.


utmattad.

Nu är jag helt mör i hela kroppen, men på ett bra och skönt sätt.
Imorgon är det skola, en lektion. Har sovmorgon till halv elva.
Nu är det söndag och jag säger hejdå för nu ♥


hurtiga.

Har gått och sprungit en redig runda med Marcus, väldigt skönt :) Var ute i över en timme i detta UNDERBARA väder. Har tennis om en timma ungefär så då får jag också springa av mig lite till, om jag inte är för trött eller stel vilket det finns en risk för, hehe.

Men ska kolla på en film och stretcha lite innan tennisen.
PÖSS ♥


lördagen efter.

Och jag ligger i sängen, dricker varm soppa, kollar på the hills och nu ska jag fixa lite varm korv med bröd till mig och min man.
Vid halv fem sen ska vi fira Marcus farfar, så tills dess har jag god tid på mig att göra mig iordning.

Miniupdate såhär på förmiddan. Ciao for now♥


RSS 2.0