norrköping

bra dag idag :) shopping i norrköping med vickan! kom hem med lite mer än jag tänkt mig men bara nödvändiga saker ;D förutom ett par örhängen.. Ångrar dom lite. Men annars var det bra, är väldigt trött nu men aja!

En annan rolig sak var när jag fick tbx min engelskauppsats, jag fick VG+/MVG- :DD räknade med ett G så jag är väldans nöjd :D
snart kommer pappa hem och då får jag skjuts till marcus =) har jätteont i bena efter allt gående :( så det uppskattas. Nu ska jag ta mig en vindruva sen knyta skorna.
Ciao.

händelserik dag.

Idag har jag hunnit med mycket!! Skola mellan 8.25-11.30 ungefär, jobbat 12.30-14.40, träffat marcus till ungefär kvart i fyra, sen en runda på stan med eliin :D Fick tag i na i sista sekund ;) höhö
Det känns lite konstigt att jag hunnit med allt detta och klockan är inte ens mkt nu ;O En bra dag iaf!!

Var väldans trevligt att träffa elin tkte jag :D Fick tag på henne när hon väntade på sin buss, så blev det ändrade planer för hennes del men hoppas det inte gjorde ngt :) Nu har jag iaf köpt Vickans present, bara en del kvar. Och självklart så hann vi med en fika. Inte bra men det var så länge sen Elin och jag sågs så det var värt det!

Nu ska jag kolla om jag hittar några fina gardiner och påslakan lite till höst/vintern, packa iordning kläder och sen bege mig hem till M. Plugga MÅSTE jag göra, har prov imorgon i filosofi, ett klurigt ämne men jag hoppas att lite sätter sig iaf =) Tur är att vi har sovmorgon så då kan jag sitta uppe lite extra så det är braa!
Funderar att avsluta kvällen med ett bad =) Skönt att få bort allt äckelsmuts från dagen.

Guud va mkt text det blev nu då!! Sry för det, kände bara för o skriva av mig lite :) Är ensam hemma och ingen att prata med så bloggen fick bli mitt offer eller jaa ni som läser ;)

Nu avslutar jag detta inlägg med ett;


Ciao.


shopping!

Har precis varit och shoppat lite! dock var det bara frukt, mjölk, juice, bröd o glass till ikväll. Men jag ääälskar att handla så spelar ingen roll att det inte var en kläddbutik jag kom ut ifrån ;p
Så ikväll är det jag som står för desserten. Därav utflykten till mataffären. Det blir fruktsallad med kladdkaka och vaniljglass! Gott och smidigt :)

Men nu ska jag ringa fröken Elin och höra vad som händer i hennes liv :)
Ciao.

massvis med plugg men ingen ork.

Så ser det ut för min del just nu. Har två prov nästa vecka, varav ett är filosofi som e svåårt. Lite klurigt sådär.. Sen en engelskabok som ska vara utläst tills på onsdag, jag har ej börjat vilket inte är så ovanligt för min del, men när ska jag lära mig att göra klart sakerna i tid?? eller jag får det klart, men mer när jag ska börja så jag har det klart så jag inte behöver stressa i sista sekund!

Iaf. Älskling kommer hem en dag tidigare =) Jag e glad men han e lite sjuk så det e synd. Men det var ganska svårt och somna igår, e så van numera att ha någon vid min sida som får mig att somna på 10sekunder, men icke igår. Sen ett litet fyllesamtal vid ett-tiden gjorde inte saken bättre ;p tog en halvtimma innan jag fick bort alla onödiga tankar som cirkulerade i mitt huve.

Men ska inte tjafsa om onödiga saker mer nu.

Vill solaaaa!! Känner mig blek :(
Aja... Ciao^^

inte bra...!

Nu mår jag ännu sämre än vad jag har gjort i veckan :( allt bara slog tillbaka men med en extra liten dos. Jag som hade planer för den här helgen =/ Idag skulle jag äntligen träffa Elin och festa lite och bara ha kul, men nejdå! Fick iaf träffa henne och jessica en snabbis på stan när jag o Marcus skulle köpa blommor till min mor som fyller idag. Aja, nästa helg får ingenting gå fel för då fyller fröken Shakalina 18 år och då blire partyy för hela slanten!
Får väll plugga eller nått idag då..

Men nu väntar jag på att marcus ska ge mig ngn form av föda. Hoppas det lyder McDonalds :p Om jag får som jag vill iaf :p

Nej! Alvedon måste jag haaa..!!!
Pööss

hemma..

.. nu får det här vara sista dagen som jag är hemma och e sjuker, febern går upp och ner, samma med huvudvärken, men imorgon så är det matte c och den kan jag verkligen inte missa! har prov på fredag och det ser jag inte fram emot, hatar matteprov, blir nog inte bättre nu när det är ännu svårare =/ men men, får göra mitt bästa =)

Idag och igår har jag bara legat hemma, orkar inte göra nånting. Ligger och kollar på film och vanlig tv typ hela tiden. såååå roligt! Vill faktiskt hellre vara i skolan än o va sjuk, det e tråkigt o va sjuk =(

NU ska jag försöka fixa lite så jag ser piggare ut, ansiktsmask hoppas jag är svaret på det :) choklad tror jag det var ;) höhö! upp till bevis och hoppas att det funkar nu!

Ciao.

hej på er.

Äntligen så är det helg :) Och den inleds med en infektion, lösgodis, cola, oxfilépizza och sen så blir det film; dirty dancing ;D Blir nog en bra start trots det första.

Snaart kommer pizzan :) muums!
Det är heeelg och på måndag är vi lediga ;) höhö!

NEJ NU BLIRE KÄK!

Hej!

Jag är hungrig, trött, ont i huve, vill bara sova, fryser och jaa det är inte helt enkelt min dag. Det enda braiga var tennisen :) Orkade mer än jag trodde =)

Kan inte mamma komma hem och ge mig maaat! Är ganska okapabel till något just nu :p Eller så är jag bara trött. Får bli ett digestive-kex så länge!

Ciao.

ARUBA

Dit vill jag åka nån gång i mitt liv!! Så himla fiint! Iaf på bilderna :) Enda tråkiga är att det är svindyrt. Över 20 000:- för en vecka =/ men nån gång ska jag dit! så äre bara :D







färg överallt!

Jag är verkligen bäst på o måla ;D slutar med att jag har färg på typ hela mig :p höhö nej men nu är det iaf klart. Har tagit lite extra tid då det kom fram så många bubblor men nu e det mesta fixat, ngra små kvar men vad är tavlor till för :p

Vid halv åtta ska jag träffa fröken clara utanför kvarnen. Ska shoppa lite snacks och sen övertar vi marcus lägenhet :) prat, fika o så. Kanske ngn film får se! Men det betyder att jag måste dit tidigare o fixa i lägenheten, diska o så! Sen pluuugg :( usch, har skjutit på det länge men blir väl tvungen o ta tag i det snart.

Jaa det var väl allt för mig denna gång! Hörs nån gång snart!
Ciao.


jag kanske tjatar..

Men nu är det bara 43 dagar kvar till thailand :) om jag har räknat rätt ;P Längtar ganska mycket, och det betyder även att det bara är ca 40 dagar kvar inkl. helger tills det är looov ;D
Fast nu först blire bond!


at school!

jag har ont i hela kroppen från träningen igår. det är nästan fyra timmar kvar i skolan! eller tre men mkt är det iaf. orkar ingenting just nu. vill bara soova!

efter skolan ska jag iaf till marcus, hans föräldrar kommer dit så ska vi fira honom lite :) sen får vi se vad som händer.

vill bara heeem!! orkar inte med det här just nu. mitt huve är som en sten..

men ska inte klaga mer! har snart lektion.
Ciao


you're my everything ♥


give me money (A)

 


ååh vad jag vill ha pengar så jag kan shoooooppa :) här e lite enkla saker som jag gärna skulle klicka hem =) främst tröjan för tyckte den såg så himla mysig ut =) allt e ifrån H&M. tänk om man hade ett konto som ökade med jämna mellanrum som bara var till för shopping? det skulle jag inte tacka nej till (a)

dags o se ifall kladdkakan går o äta!
Ciao


nästan klar :)

Nu är jag nästan helt klar med disken :) bara besticken kvar men dom vet jag inte om jag orkar :p sen mitt upp i allt började jag baka, så nu står en sats med chokladbollar i kylen så att det går lättare o rulla dom sen =)
och snart kommer min baby hem på sin rast för o fika med mig! myyys. och nu kom jag på att jag har glömt o äta mat! det är inte bra. får väl bli macka! undra om han har té? för det vore ganska gott!

nej nu kom han hem :D
see yaa! Ciao

snart väntar disken...

tänkte vara snäll och ta hand om den för den verkar aldrig försvinna konstigt nog :S någon som är lite slö och det är faktiskt inte jag! sen har jag lust att baka något, får se vad bara?!
sen måste jag äta ngt.. humm... sen städa tror jag, e rastlös :p bor ju typ här så kan lika gärna bidra :)

nu ska jag börja med ngt!
Ciao

shoes


något som jag måste köpa inom snar framtid är ett par höstskor. ett par lite "finare". för både under hösten och vintern så ser man mig springa runt i sneakers och jag känner att det kanske är dags för en förändring, men jag lyckas aldrig hitta några =/ och hittar jag några så är dom antingen ganska höga eller kostar 1000 spänn vilket jag inte har råd med för tillfället.. aja! guess I just have to keep looking :)

tycker att dessa är fina ifrån H&M, men som jag sa, dom är lite för höga för o gå runt i skolan med känner jag.. men dom är ju fiiina? (a) aja, framtiden får visa :p

punkt.

kan inte den här dagen bara gå över fort? orkar inte med den mer. vill bara lägga mig ner, sova och inte vakna upp på ett väldigt bra tag..

är trött, grinig, ont i huve, mer trött o jaa. inte min dag helt enkelt..

aja. ciao!

tisdag

och idag är det 3 nära personer till mig som fyller år :) det är min bror som blir 16, sen har vi min pojkvän som blir 22 och sen har vi Maria som blir 18!!!! Roligast är det nog för Maria ;D så har försökt fira alla tre och jag har lyckats ganska bra tkr jag :)

och nu vet jag inte vad jag ska göra. sitta o vänta tills idol börjar, uttagningarna är ju bäst ;p sen blire vänta tills 22-åringen kommer över hit på rasten :)

nu kom farfar o farmor tbx så nu ska vi(dom ;)) fixa lite kvällsmat, blir nog bara korv me bröd innan dom åker tbx till dalarna. dom har varit här för o fira brorsan :)

nej nu ska jag vara social mot dom :)
Ciao!

måndag

Skön dag idag. Hade bara en lektion och det var musik, så det var inte så jobbigt.
Det jobbiga kommer snart när jag ska göra klart filosofin och organisation&ledarskaps uppgiften. Det kommer inte bli roligt kan jag säga. Har iaf haft det mysigt med min pojke innan han åkte till jobbet för en kvart sen.


Är så himla trött så egentligen skulle jag bara vilja lägga mig raklång, glömma allt med skolan o bara sooova! Men bättre o få det gjort :) Skulle behöva sola lite oxå fär färgen har försvunnit jättefort när man inte har kunnat underhålla den härhemma. Men snart så åker jag ju igen :D 49 dagar kvar!

Nope, time for schoolwork!
Ciao.


kräftskiva

snart så är det kräftskiva här hemma med familjen :) blir nog trevligt! bara nån hjälper mig med kräftorna så ska det nog gå alldeles finfint.
uj nu blev det idétorka på vad jag ska skriva! aja :p
see ya lateeee! ;)

mat!

nu har jag varit duktig och gjort iordning klyftpotatis :) eller hjälpt iaf ;p det blir biff med klyftpotatis och bearneisesås (?) idag. gottgott! så om en kvart är nog potatisen klaar :) biffen får mannen i den här lägenheten fixa och sen tar jag såsen för det är något jag är grym på ;) höhö.

skola idag annars. väldigt segt. kände att jag inte mådde helt hundra, huvet banka och lite kallsvettningar men jag tg mig igenom dagen för kl fyra hade jag ju tennis :D och det får jag ju inte bara missa ^^ så himla roligt det är!!!! åååh. dryga lite med tränarn som inte kan sin nya mobil riktigt så jag fick rycka in ;) klarade det jag blev tillfrågad om o göra! "stolt" men bara för jag aldrig har haft med just en sån mobil o göra.
sen blev det hem och fixa lite och nu sitter jag här hos M. hockey på tv så jag får roa mig med datorn ist.

och imorgon är det fredag! då ska jag och elin fira marcus som fyller på tisdag! men då han jobbar natt så tar vi det imorgon :) hoppas han blir glad för sina presenter.

dags o kolla potatisen och tydligen blev det jag som får steka köttet oxå! bajs.. jag är inte bra på sånt :( men men, får väl göra mitt bästa, skiter det sig så får vi hitta på nå annat!

oj va mkt text. aja, ni får stå ut! är ju dålig på att uppdatera ibland så!
nej potatisen var det!

PUSS

RSS 2.0