30/6-10

Hej bloggen!
Lite dåligt med uppdatering men inte så mycket har hänt. Jag pluggar mest trafikteori o så. Men igår åkte jag, min bror & kusin ut med båten och la oss på ett bra ställe ute på skön och bada o sola lite :) Sen mot kvällen när Marcus sluta åkte vi fyra ut till malmen för då ville han också bade. Så det var en bra dag. Åt mycket jordgubbar. Och på kvällen gjorde jag kladdkaka till efterrätt och till det hade vi jordgubbar och grädde. Det rekommenderas högt att prova på, mycket mumsigt.

Annars så är det här min sista lediga vecka. Men om ca 3 veckor åker jag och M till götet över helgen :) Bokade hotell igår :)

Nu ska jag värma på en matlåda åt sjuklingen. ♥
PÖSSPÖSS.


ett kapitel har tagit slut och ett nytt har börjat.


nu kilar jag iväg för teoriplugg och kanske lite solning sen.
ha en bra dag i solen.



27/6-10

Hej bloggen!
Denna dag har varit låång och lugn, ganska bra helt enkelt. Jag har bakat kladdis, vi har lagt i båten så det blev en tur med den :) Tror nog att jag bränt mig på axeln vilket kanske inte är så jätteskönt men men.

Imorgon ska jag till körskolan och plugga lite sen blir det läsa hemma. Känner mig så stressad men det kommer nog gå bra.

Nu ska jag kolla serie sen soova.
Pöss.


blommor är fina.



last night.



den goda fördrinken jag mixtrade ihop igår :)


26/6-10





hej på er! nu har det varit dåligt med uppdatering här men har inte suttit vid datorn något den sista tiden. har bara njutit av att vara ledig. vi har varit till bie & igår var det midsommarafton och då tog vi det bara lugnt, åt god mat o så. idag blir det nog också en lugn dag :)

och min mobil är död för den som försöker få tag i mig.

nu ska jag kolla på nån serie & tråka lite :). ha en bra dag ♥



everything happens for a reason.

Tjuhuuuuu!
Det är torsdag, dagen innan midsommarafton. Och denna dag ska jag först spendera med fröken Elin :) Vi ska plugga körteori en vacker dag som denna.
Och ikväll ska det grillas ute i Bie med familjen Hedberg, mysigt.

Mitt största i-landsproblem just nu är hur jag ska ha håret idag.. haha. STORA problem jag vet, men hallå. Tror jag vet men ändå så vet jag inte.

Nee nu ska jag sluta babbla massa strunt och fortsätta kolla på diverse serier innan jag ska kila. Jag vill ha vattenmelon.. Hehe.
Nee hejdå på er ♥


trötta ben.

Idag har jag jobbat och det har gått bra :) Alltid roligt att jobba med mamma också.

Nu sitter jag hemma hos Marcus. Han är och badar och jag vilar o kollar på tv medans man kan se något normalt förutom VM, hehe. Sen blir det mat & mys.

Nu ska jag hälla upp ett glas coca-cola :D
PUSSPUSS ♥


en solig dag som denna händer detta;


idag myser jag runt i min underbart sköna sommarklänning :)


äter flingor till lunch & vattenmelon till efterrätt :)


däremellan njuter jag av solen i en av dessa stolar :)

Men nu är dock solen i moln. Hoppas den kommer tillbaka, behöver sola baksidan :)
Men under tiden passar jag på att uppdatera här lite.
Nu ska jag leta efter mitt läppglans!




22/6-10

Good Morgon. Nu har jag avverkat ett antal the hills avsnitt, börjar närma mig säsong 6 mer och mer. Vaknade efter 5 nån gång med Marcus och sen dess har jag inte kunnat somna om. Snart ska jag bege mig hemåt för o käka frulle och sen lägga mig i solstolen så länge vädret tillåter :) Måste packa med teoriboken också.
Så See Yaaa.


 

 


snälla försvinn.

Alltså till min hosta. Den driver mig till vansinne. Hostar hela tiden, usch. Den börjar ge sig men ändå.

Blev ingen uppdatering i helgen, men vi har farit runt och firat tre personer, en per dag och så har det inte blivit så mycket sitta vid datan-tid. Helgen har iaf varit trevlig och nu är det en ny vecka, midsommarveckan. För mig innebär det jobb på onsdag och sen trafik-plugg på tors & fre med bästa Elin :)
Idag har jag bara städat i lägenheten och surat över att internet legat nere och att inga tv-kanaler funkat. Marcus ringde och då säger canal + att dom grävt av en kabel eller nått. Så nu sitter vi hemma hos mig där allt fungerar, vi har parabol så det är skönt. Men tror vi ska ut o mysa lite i kvällssolen :)

Lite babbel om vad som hänt. Nu ska jag skära upp vattenmelon!
Puss På Det. ♥


våra nya solstolar :)


wiieee.


utanför mig just nu :)
efter regn kommer solsken.


mini-spa.

Helluu!
Efter en mini-dag nere vid körskolans datorer med Elin så har jag kommit hem och påbörjat att göra mig iordning inför ikväll :) Har som ett mini-spa här hemma. Har haft ansiktsmask och nu håller jag på med mina naglar, så skönt att göra sig lite fräschare.
Men ska fortsätta så jag blir klar. Lite babbel nu såhär bara.
Ciaociao.


torsdag 17/6-10

God morgon människor!
Idag är en ny dag med nya händelser. Det ska pluggas trafikteori sen shoppas födelsedagspresent. Ska rådfråga Elin sen :)
Nu ska jag fortsätta kolla på the hills innan jag gör mig iordning.

Tänkte bara säga hej & Ha en bra torsdag! PÖSSPÖSS ♥


glad.

Så kan man beskriva hur jag känner mig idag. Allt bara flyter på.
Imorgon ska jag träffa bästaste Elin igen :) Plugga mer trafikteori. Blir tredje dagen tsm. Treevligt som tusan.

Idag har jag då varit med Elin, pluggat trafikteori o så :) sen kassamöte och nu på kvällen har vi varit till Bie, vilket alltid är lika mysigt.

Nu ska jag krypa upp i soffan och glo tv innan sängen kallar. Kort enkel beskrivning.
Puss på en väääldigt bra dag ♥


min student i bilder.










fint med mössan nere på näsan :p så går det när allt ska hängas runt halsen hehe :)


uppe på flaket :)


på flaket. världens bästa känsla! helt sjukt!!!!!


hemma efter en fartfylld dag :)


kvällens outfit och jag med min nya kamera :)

Det får räcka. Bilder kommer från Marcus mor & far, tack för lånet :) Ska se om jag kan få tag i fler bilder.
PussPuss



15/6-10

Idag är ingen vanlig dag för idag ska jag va med världens bästaste Elin :) Ska möta upp henne innan elva och då ska vi kila iväg och plugga körteori följt av en lååång fika! Har inte träffat henne på länge så vi har myycket att prata om :)

Innan dess ska jag plugga lite trafikteori, färska upp minnet lite medans jag halvkollar på the hills. Inget bra att lyssna på på tv så.

Ciao for now.


 

 


vuxenpoäng.

Jag har slängt papper och glasflaskor vid återvinningen, gått till banken och sen handlat lite så jag kunde göra en sallad. Liite vuxenpoäng borde jag väll få? ;) Fast det kanske är sånt här som man borde göra vid min ålder..? Haha, aja. Har iaf ätit min sallad som blev perfekt som vanligt, hehe. Och snart måste jag väll städa, lovar man nått måste man hålla det. Men först tv.
Ciao ♥


måndag 14/6-10



God Morgon :) Vakna vid sju när Marcus klocka ringde, sen dess har jag inte kunnat somna om men det gör inget. Idag måste jag städa och sen gå till banken. Men eftersom att jag fortfarande är trött så får tv:n underhålla mig tills dom öppnar nere på stan.

Vaknade upp med en förkylning som bara blir värre =/ Halsen värker så fort jag sväljer och hela kroppen känns hängig. Lite tråkigt när man är ledig men men. Nu ska jag kolla på vänner sen uträtta ärenden.

Ha en bra dag folket! ♥


mini-kollage studenten.




flowers.



kamera - min nya fujifilm


studentpresenter.


vinglas av farfar & farmor :)


shaker + cocktailglas (som jag inte har bild på), av Marcus, han föräldrar & David o Rebbeca.


snapsglas av moster, johan & joachim :)


glas som man både kan dricka ur och kanske använda som desertskål :) även det av moster + familj!



bestick Anders Petter - av Solis och Alf!



kamera av mamma, pappa & bror :D

sen fick jag en ring av mormor som har gått i arv och nu landat hos mig :), armband + berlock av Anders & Lisbet + Kia :) , en jättefin skål från Kosta Boda av Marcus farfar & farmor & sen pengar :) och en underbar student. Lite bilder iaf. Orkade dock inte plocka upp allt ur kartongerna men ändå, bilder som bilder.

Nu ska jag äta! Pusshej.


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Det känns helt sjukt. Ingen mer skola för mig, inget mer plugg. Inte på ett tag iaf. Idag är min första dag i friheten. Jag har nog inte förstått att jag inte behöver sätta min fot på den där skolan någe mer. Min tid där är över. Både skönt och sorgligt. Men bäst av allt är att jag lyckades! :)

Nu är jag ledig i tre veckor innan jag börjar jobba i ca 6 veckor. Sen efter det får vi se vad som händer. Nu ska jag iaf njuta och försöka ta mitt körkort så fort som möjligt.

Sen vill jag säga tack till alla som gjorde min student helt underbar! Klasskompisar, nära & kära och självklart min familj. Tack till allt, allt var verkligen helt perfekt. Och tack till alla fina presenter jag fick. Kunde inte fått bättre. Bilder kommer nog senare när jag fotat allt med min nya kamera som jag fick :) Tack mor & far.

Dags att fota allt så kan jag ladda upp det ikväll kanske när jag kommer till Marcus!
PÖSSPÖSS


målet är nära.

Nu är flaket klätt och det enda som är kvar nu är morgondagen då massa saker händer. Champagnefrukost, fotografering, betygsutdelning och sen examenscermonin! Sen kära vänner har Sofie Mattsson tagit studenten. Har svårt att förstå att det är jag som kommer stå på flaket imorgon och skrika "för jag har tagit studenten!!" osv. Hoppas allt flyter på bra bara :)

Nu ska jag fixa klart det sista inför imorgon och om ett tag kommer moster med familj så ska vi äta lite sen är det jag som tackar för idag. Klockan ringer mellan 5 och halv 6 imorgon. Dagen startar kl7 hemma hos Emma.

Vi hörs på söndag!
PUSS&KRAM ifrån SOFIE




mätt och nöjd.

Idag har halva klassen varit till smultronstället och ätit god glass. Min var aasstor och tack vare att jag var så bakis lyckades jag få i mig typ hela hahah. Fråga mig inte hur men något var fel på min mage så hehe. Det var väldigt trevligt iaf och sen har vi forit runt och letat efter ballonger osv. Kom hem för ett litet tag sen och nu ska jag vila innan jag blir upphämtad kl 18 igen då v ska klä flaket och så :) STUDENTEN IMORGON HALLÅÅÅÅ!

Nu ska jag äta en macka och vila. Upp tidigt imorgon.
PUSSPUSS


smultronstället.

Idag ska några från klassen (dom som är friska) åka till smultronstället för att käka god glass :) Som en sista grej. Vid elva ska vi träffas nere vid skolan för vidare avfärd mot söderköping.

Gårkvällen var trevlig. Först en liten klassfest, trevligt. Sen fick vi skjuts ner till Harrys. Där dansade jag loss och hade det roligare än i tisdags, kanske för att jag mådde bra.. hum.. haha. Idag mår jag kanske inte lika bra, glömde som sist att äta som vanligt så det slog till extra fort, men man mår som man förtjänar. Jag hade en bra kväll så tack till dom jag var med, ni gjorde min kväll :)

Nu ska jag ta en snabbdusch och fräsha upp mig. Ni som ska till smultronstället, ses snart!
Pösshej.

ps. IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!!!!!.ds



shoppingshopping.

Nu tror jag att allt (som jag kan påverka) är klart inför studenten. Hittade mig en kofta som passar mycket bättre, sen fick jag mamma att prova en topp som hon passa bra i så då blev jag lite nöjd över att jag lyckades övertala henne :) Sen hittade jag den perfekta klänningen till studentkvällen! Fick fixa lite men nu är jag väldigt nöjd. Det enda jag gör nu är att längta efter dagen.

Ikväll blir det klassfest först innan vi drar vidare till Harrys. Så nu måste jag fxa lite!
Pösshejs ♥


10/6-10

God morgon. En trött Sofie ligger och raderar massa skoluppgifter från datorn, känns skönt men läskigt. Tar ju förfasen studenten på LÖRDAG och det är TORSDAG idag??!! aja :p

Hämtade ju min klänning igår och nu gillar jag den ännu mer, men jag ska se om jag kan ändra en sak till sen får det vara bra :) Dock så matchar inte min kofta till.. SÅ mamma och jag ska ner på stan sen och se om vi hittar någon annan annars får jag kanske ta en sjal och sen ha koftan på flaket.. Det löser sig. Ska även hitta något min kära mor kan ha på sig på lördag. Shopping Shopping. Jag funderar på om man ska ha vanliga naglar eller lösnaglar på studenten? Får konsultera med mamma sen. På ett sätt känner jag mig redo, att det är nu det trygga tar slut och vuxenlivet börjar, jag sökte t.o.m. jobb igår, men ibland önskar jag att jag visste vad jag skulle göra, eller att jag skulle ha ett år till för att klura ut vad jag vill göra. Nån gång hoppas jag att jag vet.

Men en dag i taget så nu ska jag ringa min mor och sen käka frulle.
♥♥♥


tudels.


sometimes you just know, even if you don't want to

Hejsan folket! Ytterligare en kort dag i skolan. Det märks att vi börjar närma oss slutet! Två lektioner, men vi fick sluta redan tjugo över tio så det var skönt. Studentbiljetten är även köpt och nu pågår det storstädning hemma hos familjen Mattsson. Hjälper mamma lite innan jag vid tre ska till mormor för att prova och hämta min studentklänning :)

Ikväll blir det nog lungt för min del, mår fortfarande sådär från igår, men vi får se. Kanske ändrar mig i sista sekund. Men ska fortsätta städa så jag är klar tills tre.

Tjingelingen.






tisdag 8/6-10

En ny dag, nya tag!

Gårkvällen var mycket trevlig, rolig och mysig. Några av tjejerna i klassen var duktiga och lagade mat till hela klassen, pasta carbonara, vääldigt gott. Sen satt vi bara ute, o prata, drack lite o så :) Otroligt bra start på veckan.

Idag ska jag försöka sola lite om vädret vill tillåta det. Sen blir det väll bara att fixa sig inför kvällen då det vankas festligheter på Harrys. SISTA VECKAN I SKOLAN juuuuuu.

Men nu sola, så hem till mig i hopp om att vädret håller i sig.
Pössenhej.



♥♥♥


måndag 7/6-10

God eftermiddag :)
Ytterligare en trevlig dag. Började med kort skoldag följt av gå på stan med Andrea och sen fika med Ewis. Båda mycket trevliga händelser :)
Om ett tag kommer Viccan förbi och hämtar upp mig sen ska vi till Sannas stuga för lite mys och party med klassen. Så det blir en sen kväll. Hoppas på god mat och en rolig kväll.

Hejsvejs så länge.


studentveckan.

Har nu börjat. Sista måndagen i skolan innan studenten. Vi börjar dagen med film på musiken sen vet jag inte. En slapp dag blir det iaf :) Jag älskar't även fast jag kan erkänna att jag är lite rädd. Det är ju no more school, iaf för nu.

Nej borsta gaddarna sen kila iväg. Hörs sen!
Hugs&Kisses.


lovely.

Hej på er folket!
Gårdagen var ytterst trevlig. God mat och jaa en bra kväll helt enkelt. Gick hem ganska tidigt, och det gjorde jag nog rätt i för jag somna nästan direkt efter jag lagt mig ner. Men tack till alla för igår :)

Idag var jag och Marcus ner på stan. Jag skulle kolla på en klänning och det sluta med att snälla pojkvännen köpte den till mig, + ett snyggt linne :) Så TACK Marcus! Sen köpte jag en jättefin ring och två nagellack. Gick hem till mig och la oss på en filt och sola o prata i några timmar. Mysig dag.
Snart ska vi hem till mig och grilla och ha det fortsatt mysigt. Har inte hört om det blir nått med klassen, får ta och kolla tråden, hehe.

Nej tjingelingen på er där ute!

 

 


lärarmiddag.

Om ett tag har vi lärarmiddag ute vid ekudden. Tror jag kommer bli trevligt. Jag inviger min nya blommiga topp och hoppas på en bra kväll.
Men innan ska det införskaffas myggsprej eller roll-on så jag slipper dom :)

Har inge mer och skriva just nu så vi hörs imöra!
PÖSSHEJ.


ledig fredag.

När jag kom till skolan för att ha lektion visar det sig att vi bara var tre stycken så vi lämna böcker och sen fick vi åka hem. Kändes ganska onödigt att ens ha åkt till skolan, men men. Efter "skolan" drog jag och josse ner på stan för att hitta nått jag kan ha på mig ikväll och jag köpte en söt liten topp som blir perfekt. Sen lunchade vi på Coffe&lounge, helt underbart att sitta ute under den blåa himlen :)

Nu ska jag städa här hos Marcus sen hem till mig och kanske sola lite om jag hinner. Sen blir det fixa sig inför kvällen.

Ha en bra dag/kväll folket!
See yaaa.


-


sometimes you just know.


näst sista fredagen.

Detta är den näst sista fredagen innan jag tar studenten! Crazyyyy.

Idag börjar jag typ tio sen får vi se när jag slutar. Efter skolan ska jag iaf ner på stan och kolla på nått att ha på mig ikväll då det vankas lärarmiddag för SP3cEI! Som även blev årets avgångsklass på duve ;) Efter det blir det kanske partaj nere på stan vi får se.

Nu blire frukost sen städning innan school.
Och jag är sååå tacksam för det fina vädret vi har fått idag! Klarblå himmel :D me like a lot.

PUSSPUSS


tidig kväll.

Det fick bli en tidig kväll för mig idag. Kände mig inte taggad och med en huvudvärk så blir det inte bättre kan jag säga. Jag får parta loss på freda eller nästa vecka ist :) Då hindrar inget mig!
Så snälla Andrea och Andreas skjutsade hem mig till Marcus, så nu ligger jag i soffan och ska käka kladdkaka och kolla på nån film som går på tv i väntan på att Marcus kommer hem. Känns ganska skönt ändå att komma hem, börjar ju 8.25 imorrn så.

Nej uppdatera mig om omvärlden sen kladdis.
Puss.


JAG ÄR KLAR!!!

Nu är jag helt klar med vad skolarbete heter. SÅ HIMLA SKÖNT. Nu kan jag ta studenten och känna mig nöjd, för som jag har kämpat på slutet. Så ikväll ska det firas. Börjar med en mysig middag med älskling som jag ska knåpa ihop, efter det ska klassen träffas och ikväll blir det nog Harrys :)

Nu ska jag fixa inför middagen men först sola i det underbara vädret!
PUSS på DET.


I ÅR ÄR DET MIN TUR.

 

 

 

 

 


kfljglhdfklgnlsöäfklsdmgv.

Hej o hå, så o stå. Nee jag vet inte, trött e jag, men det kanske märks, hehe. Skolan gick bra, och vägen hem gick bra. Matlagningen gick bra, att kolla på the hills går bra.

Vid fem ska jag handla mat med M sen halv sju ska jag träffa den bästa tennisgruppen som finns för en liten matbit :) Innan dess ska jag ha hunnit gjort en uppgift och sen får vi se :)

Nu ska jag göra något roligt. Mouhhahahahaha.
Tröttmössa.se

Tudeliduduliloooooo.

me and my bestis <3

 

 


1:a juni.

Gårdagen var trevlig när jaa nästan hela klassen var ute till vinön. Roligt att göra saker tillsammans nu innan studenten :) När jag kom hem var jag så trött, somna vid elva och sov till nio, skönt och behövligt. Tur nog kom Marcus hem på sin rast och väckte mig både från sömn och mardrömmar. Väckarklockan ville inte väcka mig längre :p

Nu är jag iaf uppe och är vaken. Kollar på the hills för att vakna till lite. Börjar inte förens tolv idag, en lektion sen ett muntligt prov så ska läsa lite nu på morgonen.

Nu börjar the hills igen!
CiaoCiao.


RSS 2.0