THAILAND IDAG :D

ÅÅÅÅÅH idag åker jag och Marcus till Thailand :D Det kommer bli så himla underbart!! Kommer hem nästa ondsdag igen :) Och vi åker inte en dag försent för kollar man ut så är det grått och äckligt. Så mig gör det inget att byta ut det mot sol och värme.
Men det känns helt overkligt att det är IDAG som vi åker! Har haft nedräkning så länge och nu är dagen äntligen här, helt sjukt. Men roligt!!! Väskan är iaf packad. 10 kilo tror jag det blev så tycker jag varit duktig =) Annars är det ju lätt hänt att man tar med sig för mycket, som till Kreta, använde ju bara hälften. Men det e bara bra för då kan jag Shooooppa!!! Men inga fake-tröjor här inte, utan bara fina saker. Vill hitta en plånbok vet jag sen får vi se när jag kommer hem! Har jag tio kilo dit får jag ha ungefär 20 kilo extra med mig hem :D Och vi är ju två så det betyder nästan 40 kilo extra beroende på hur mkt han packar :p

Jag e så glad men samtidigt nervös! Men det kommer nog att gå bra :)  Nej nu vill jag bara bort härifrån ju mer jag tänker på det :)


Nog om det. Idag blir det hjälpa Marcus att packa, ner på stan och kolla in nya H&M som har kommit hit och sen blir det fika/mat med Lovisa som kommit hem över lovet =) Synd bara att vi åker då! Men blir nog fler gånger.

Ujuj, mkt text men detta blir nog sista inlägget nu tills jag kommer hem! Så ni alla får ha det så jättebra för det kommer jag ha :D weeeeeey!!!
Puss på er <3


THAILAND here we come!!!


<3


seg morgon.

Så kan det gå ibland! Vaknade upp vid sju eller rättare sagt 6 eftersom vi har ställt tillbaka kl en timma nu! Hoppas alla har kommit ihåg det! Iaf vaknade vid 6 och mådde inte alls bra, några försök till att somna om och tillslut lyckades jag. vaknade vid nio och mådde tio ggr bättre :) skönt! Sömn är bland det bästa när man e bakis. Nu sitter jag här ensam, Marcus har precis skjutsat Elin till jobbet och så skulle han handla lite så vi kan käka när hon slutar :) Blir hemmagjorda hamburgare. Mummmms!

Nu ska jag försöka piggna till lite! Och nu kom Marcus med piggelin ;D

Ha en bra dag nu allesammans!
PUSS

Roooooligt som fan!!!

OKej det kanske verkar konstigt att jag sitter här en lördagskväll och skriver att jag har skiitroligt :D Men så äre! Jätteroligt att träffa Elin nu innan THAILAND :D Love it! VI har det skitroligt allihoppa!

EN vad som skulle bli en myskväll blev en festkväll och jag ångrar det inte för en minut :) Så bra är det med min BÄSTA KOMPIS och Marcus och Matte:) Fyfaaan :D

Nej nu ska jag sluta försöka skriva rätt :p hahahahahha
 PUSS PÅ ER <3

HÖGSKOLEPROV

Nu var det äntligen avklarat :D SÅ jävla skönt men fan va svårt det ar :S helt sjukt!!! Men nu är det gjort och lovet är äntligen hääär!! Känns bra! Och på måndag åker jag och älskling till THAILND!! Konstigt att det är så nära :S bara 2 dagar kvar!!!! weeeeey :D Sen är det bara jag och Marcus! Bara vi TVÅ <3

Nu har vi lite minifest härhemma hos M! Och snart kommer bästa Elin hit oxå :D Hoppas på en bra kväll!

Nu ska jag dricka lite till :)
Ha en bra kväll nu allihoppaaa!
Ciao.

hej!

sitter i skolan och har lektion! den slutar snart och sen återstår engelska. slutar 15.20 och sen 16.00 är det tennis :)
en liten update såhär nu!
Ciao.

DORIS = Inlämnad!

Finally!! Äntligen så är jag klar med inlämningsuppgiften i psykologi. Och ändå så har jag tid kvar! Brukar annars sitta in i det sista men nu e jag klar. Skönt!
Nu återstår Organisation&Ledarskap och sen slappa framför tv:n :)
Ciao.

Iskallt.

Sitter just nu i en iskall datasal och fryser ihjäl! Har skolan inga element eller?!! Man ska väl inte frysa när man har en mjukiströja och jeans??  På sommaren är det för varmt och på höst/vintern så fryser man istället ihjäl??!. Elementen e varma men det skulle behövas en bstor brasa för att värma upp skolan!!! Blir lite irriterad. Man ska inte behöva ha vantar på sig inomhus.

Har iaf svenska just nu. Ska försöka komma på vad jag ska prata om på svenska nationella. Det ska handla om relationer, men man måste ha med en bild eller text från häftet som tillhör nationella så får se hur det går. Som tur är så har jag inte redovisning förens vecka 46 men kan ju va bra att komma på något. Men det är svårt. Vilka bilder man ska använda osv.

Men snart är skolan slut för idag :) Slutar 11.50! Ganska så skönt ;) Då blir det matshopping med Marcus och sen mot kvällen blir det plugg och the hills.

Nej nu måste jag återvända till skolarbetet!
Ciao.



5 dagar kvar <3


tisdag 20:e oktober

Exakt 6 dagar kvar till Thailand och jag längtar som bara den! Höstlov och det ska jag spendera där med min underbara pojke <3 Kommer bli så roligt och mysiigt :)

Men tillbaka till nutid. Blev en kort skoldag, hem till marcus, tennis och sen tuperware (?) party som min mor hade! Agerade lite stöd:p men det var trevligt =) Sen skjutsa pappa hit mig, e inte långt men det är mörkt och jag måste passera en kyrkogård så pappa var snäll :) Nu sitter jag här framför desperata hemmafruar och ska försöka göra klart psykologi-uppgiften som har deadline imorgon 23.59. Hoppas jag hinner! Har ju tid imorgon men skönt att få det gjort :)

Ska se om det finns något ätbart oxå, har inte käkat något riktigt sen skollunchen och sen bara en bit äppelpaj på partyt. Så Sofie = hungrig!!!

Allt för mig för denna gång!
Ciao.

bloggtorka.

Det är anledningen till att det har varit lite tomt här! Men kan ju sammanfatta min helg :)

Fredag: Provade och beställde vi studentmössor :D och sen på kvällen blev det vinkväll med några tjejer från klassen :) Mycket trevligt!! Krogen på det!

Lördag: Hände det inte så mycket. Tog det ganska lugnt. Blev fotad av Clara och fika hos henne =) mysigt. Sen mys med pojkvännen <3 Hem och träffa moster med familj som är hemma över helgen :) Pizza på det!

Söndag: Hittills har det inte hänt så mycket intressant. Käkat frukost och snart ska jag diska! Sen vid ett kommer Marcus farfar och farmor hit, blir äta lite mat. Sen kanske det blir bandy, har inte riktigt bestämt mig än! Och så måste jag få in plugg därimellan :/ Aja, mååste göras!

Nu ska jag vila ett tag till och sen ta tag i disken!
Ciao.

trött.

E så himla trött och hängig. Känns som jag inte orkar med någonting, att jag inte kommer klara det som kommer här framöver... Fick ett litet sammanbrott men nu känns det bättre. Och till stor del tack vare dig Marcus <3 Finns inte ord som kan beskriva min kärlek för dig, hur du får mig må och känna mig som person. Att träffa dig är det bästa som har hänt mig! Jag har varit med om mycket roliga saker, rest och upplevt saker, men att ha träffat dig är nog det bästa som har hänt mig. JAG ÄLSKAR DIG <3

Så denna kväll får bli slapp framför tv:n och datan. Måste komma på nånting som jag kan äta oxå :) Och snart så är det the hills och direkt efter det grey's anatomy :) Tror jag kommer få en mysig dejt med mig själv och tv:n! höhö skämt o sido.
Hare gött allesammans =)
Ciao.

såhär trött känner jag mig typ ;p

ett steg avklarat.

Nu har jag skrivit in mig på körskolan! Finally. Nästa steg är att sluta vara så feg och sätta mig i bilen och gasa! Förstår inte varför jag är rädd, eller joo lite för man ska få en BIL att stanna och rulla, stanna och sen köra iväg som om allt var normalt, därimellan ska man växla, svänga, blinka, ha koll i speglarna, dra fram stolen så den är lagom för mig osv.. Så jaa jag är lite rädd. Men ändå så vet jag inte varför på ett höger? Jag har ju kört en gång förut och jag sitter ju här så jag överlevde ju! Men kan va så att det har gått för lång tid mellan gångerna?! Aja, mitt mål är körkort innan studenten! Och det ska jag försöka klara av =) Vill ha körkort men jag vågar inte börja :S :P hehe!

Nej nog om det. Funderar på vad jag ska göra härnäst? Hum... Satsumas ^^ det får det bli!
Ciao.

Religionsprov.

Och det gick väll som det gick :p Kunde lite iaf :) Men hjärnsläpp som vanligt. Aja, kursen är på ett år så ska väll försöka klara det.
Snart så kommer älskling hit till mig <3 Sen halv fyra är det äntligen tennis :D Missade i torsdags då vi var i sthlm så det ska bli skönt och röra på mig igen :)

Nu ska jag ta mig en bulle som farmor hade skickat med farfar när han kom ner i helgen :) Alltid lika snäll. Varje gång dom eller bara farfar kommer så kommer det oftast bullar oxå ;D Och dom är gode :) Bulldags!
Ciao.

STÄDNING!

Idag blir det storstädning i mitt rum. Håller redan på men tar en liten paus bara :) Har dammsugit både garderoben och byrån, och omorganiserat lite med kläderna så nu får jag plats med ännu mer ;D
Måste även moppa golvet och byta sängkläder men först få bort allt skit som jag lyckats dragit fram!
Mooot städningen ;) weeeeey! *ironi*

Seee yaaaaa!

rally.

Idag har det varit rally för hela slanten :D pappa har kört. Var roligt att se honom, var ganska länge sen sist. Så vi hade en bra dag ute i skogen med familj och vänner :) Har glömt hur roligt det är att kolla! Älskar när det går fort och ljudet från bilarna :D enda jobbiga var att man var lite bakfull men hade så roligt så det tänkte man inte så mkt på. Var värre med han jag är ihop med.
Men som sagt, roligt, framför allt att se pappa igen!



Annars så somnade jag vid tre, fyra nån gång och sov som en stock till sju. Vaknade bara när dom tkte att jag skulle sova i min säng ist för soffan.

Nu är det kolla på tv med brorsan och pappa som gäller efter en väldigt bra dag :D
Hare gött!!


hemma.

Kom nästan precis innanför dörren från en heldag i Sthlm med klassen. Dagen började med avfärd kl 9! Första stoppet var IKEA, blev ett studiebesök, fick höra lite om bakgrunden och så självklart blev det en korv där oxå. Sen fortsatte bussen in mot stan där vi fick egen tid vilket betydde lite shopping och mat. Kvart i fyra eller om hon var halv så var det åter samling men denna gång utanför Dramaten! Blev guidade runt och det var väldigt många trappor och rum och vääääldigt högt. Från där man kan sitta högst upp och ner till scenen tror jag det var så var det 20 meter!! Ganska högt som sagt. Efter det blev det åter egen tid, vilket innebar mer shopping och mer mat. Och tillslut kvart i sju var det samling för att se teatern, muntra kvinnorna från windsor eller vad den nu hette :p halv elva satt vi på bussen på väg hem igen och nu sitter jag här hemma hos marcus och tycker tiden kan gå lite snabbare så han kan komma hem nån gång :)
Iaf, med mig hem fick jag iaf en jätteskön kofta/längre cardigan från zara följa med och det var det enda. Ingen storshopping för min del för om 17 dagar åker jag till Thailand ;D Så pengarna måste jag spara det mesta tills dess :)


Uj va text det blev! Aja, detta var iaf min dag i Sthlm. Nu ska jag sova en timma så jag kan va vaken sen, börjar inte förens typ två så det e skönt!
Så God natt på er <3

sthlm.

Idag bär det av mot Sthlm med klassen :) Det blir studiebesök på IKEA, shopping, backstage på dramaten och sen teater! Så det blir roligt. Skönt att göra nått annorlunda än att bara sitta i bänken.
Så om en timma sitter jag på bussen som ska ta oss dit =) Vädret härhemma är bra så jag hoppas på samma sak där.
men nu ska sminket på!
Ciao.

träna.

Nu ska jag ta och röra på arslet, ska ta mig ner i källarn och springa! lyssna på musik och bara försvinna bort i springandet. Om man kan kalla det för o springa, men rör på mig gör jag iaf ;p
Sen ska jag ta en lååång varm dusch med hårinpackning o fixa benen! Sen ska jag nog kolla på SATC. Japp! SÅ får min kväll sluta! Hare gött!
Ciao.

091006

God morgon!
Har precis läst igenom lite i Organisation&Ledarskaps-boken, har prov om ca en timma. Får hoppas att det går bra. Känns som att jag kan det ganska skapligt iaf =)
Men just nu sitter jag här och undrar varför jag inte ligger och myser med M ist för att sitta här? Tror jag får ta och resa på mig! Hoppas jag får lite mera sömn oxå! skulle inte sitta helt fel :) Kan sova minst 30min till ;)
Ciao.


<3


<3

  

   


har varit och fotat med clara och marcus idag :) tack clara för att du är så snäll som ställde upp!
detta är bara några. annars har jag jobbat mellan 7 och 11.15, fotat, och varit till bie :) en bra dag. nu återstår plugg =/
ha en bra kväll!! <3


RSS 2.0