migrän

fyfaaan vad jag hatar det!!! bland det värsta som finns. magsjuka är värre men det här är fasen inte roligt. huvudvärken vägrar släppa =/ orkar ingenting, ligger bara o vrider o vänder på mig i hopp om att jag ska kunna sova men icke då. kollade på ice age 3 för jag brukar kunna somna till filmer o så men NEJ. lika vaken fortfarande. filmen var iaf rolig :) ngt postivt! men titta, nu kom kallsvettningarna oxå :D dom har jag saknat! (ironi på någon nivå) yeeeey!

nej, jag ska inte beklaga mig nge mer. är iaf glad över att jag bara missar två lektioner idag, så det är skönt!

nu blir det ett ytterligare försök till o sova. wish me good luck =)
PUSS

so happy

hejsan på er :)
gårdagen bjöd på lite fynd iaf. hittade en resväska som är jaa precis som jag vill ha den :) sen två par skor, nya ballerina och ett par lite mörkare rosa pumps, lite ovanligt men vafasen 99 spänn ;) sen en jättefin svart kortärmad tröja med djup krage, en lååång svart t-shirt, en marinblå t-shirt, grå kofta, lila-aktig bh, fingervantar, hårsnoddar, hårnålar, strumpbyxor, och två födelsedagspresenter :) så det blev en lyckad dag :)

och idag så har det inte hänt så mkt spännande, kollat på film, entourage (hur det nu stavas :p) och ätit frukost! mucho intressant. ska snart ut till bie o planera lite :) sen ska jag försöka övertala killen jag är ihop med att vi ska käka kinamat ikväll och det verkar gå bra :)

nej nu måste jag klä på mig!!
PUSS

norrköping

Idag så blir det Norrköping med älskling. Måste ha nya skor, almenacka, presenter, en resväska, lite kläder om det finns nge fint och sen om man hittar något speciellt :)
Hoppas på en bra dag! Vädret är iaf fint så får hoppas att shoppinglycka medföljer då oxå :) Något måste man ju få med sig hem ;)


Men först äta frukost och sen väcka min privatchaufför!
Puss på er!



seg dag.

torsdagar är dom jobbigaste dagarna på hela veckan. låånga lektioner och lång håltimme. denna skoldag har slutat med huvudvärk =/ inte roligt!

aja, snart är det iaf heelg :) och det bästa med fredagar är att det är sovmorgon! sen en lektion följt av hål på nästan två timmar så blir hem en snabbis för lunch avec le boyfriend :) och sen är det lektioner från typ ett till halv fyra. SEN så är det helg för treorna på duveholm!
och min helg är i stort sett redan planerad. fredag blire födelsedags"middag" hos marcus mormor o morfar, sen lördag blire shopping med marcus :) behöver lite nytt + födelsedagspresenter måste inhandlas.

nu ska jag vänta tills klockan blir efter nio :)
hare hött!

hejhopptjolahejsan :)

efter en lång dusch med hårinpackning och ansiktsmask så känner jag mig tusen gånger fräschare :) lovely!
ska försöka hitta en tröja som jag letat efter sen jag kom hem men den verkar ha försvunnit helt :S aja, och sen blire måla naglarna, har inte kunnat göra det på hela sommaren på grund av jobbet och nu känns det som att det är dags :p men ändå!! det är ju ganska fräscht med genomskinligt (?) oxå?!! vilka problem man har!!! aja, om ett tag blire iaf stilakuten och sen nånting!
ha en bra kväll nu!
:)


2 månader kvar!

Idag så är det två månader kvar tills jag o marcus åker till thailand :D och idag så fick jag oxå reda på att jag fått ledigt dom tre dagarna som jag kommer missa. Tycker att vi klickat in det rätt bra och hittat en billig resa på höstlovet! ÅÅÅÅhh vad jag längtar nu :) Satt och kollade på bilder med Marcus förut på hotellet o så och jag har en känsla av att det kommer bli helt underbart. 9 dagar med min pojke <3



Annars idag så var det skola melan halv nio och halv ett, 3 lektioner så en lugn dag. Sen blev det shoppa mat med Marcus o så :) Kom hem vid kvart i fyra o då blev det stan med mor en snabbis.
Och nu så sitter jag här och gör ingenting, kollar lite på tv o så. Kanske ta en liten bit daim-tårta?
Aja! Vi hörs nog senaree.
PUSS PÅ ER!


ett försök till o sova

men gick inte så jättebra! var jättetrött vid tjugo över nio, så trodde jag kunde sova då men icke sa nicke. så nu sitter jag här igen. i hopp om att bli ännu tröttare =)
sen kommer marcus och hämtar mig vid 2, ville inte vara själv så det blev så istället. börjar inte förens tio i tio så det gör inte så mkt.

undra vad man ska hitta på för o bli tröttare? bubble kanske? var länge sen. bubble får det bli!
gonatt på er från en trött sofie =)

önskar att det här var jag just nu!

me want!


jag vill ha dessa från H&M!! lite detaljer men inte överdrivet. precis min stil :)
passar till allt från kjol till jeans. ååh, dessa ska jag kolla på på lördag när vi (jag, marcus & adam) ska till norrköping :) fast skulle vilja ha ett par lägre, men men, får hålla ögonen öppna!
perfekt annars o ha när man går ut på hösten :)

bildbevis


som sagt! såhär såg det ut igår när jag och marcus kollade på fotboll. (han låg upp mot mig därför jag ligger så konstig)
men det brukar sluta såhär när jag kollar på fotboll!
fotboll + sofie = en sovande sofie!

nu snart ska det lagas mat. lax, potatis och en sås som är jättegod men svår o stava till ;p + vitlöksbröd :D meee liiike!
sen ska jag försöka få tag på fröken carlson och se vad hon hittar på :)

naej, dags o väcka M!
Pusss

you put a smile on my face

god kväller! haft en bra helg hoppas jag :)
min har varit braa! i fredags kom moster med familj hit och på lördagen åkte jag och marcus ut till ändebol :) en trevlig kväll med got mat och lite vin. kom hem nån gång idag och då var andra sidan av släkten här, dvs farbror med familj. och nu gör jag minsta minimala, ska plocka ihop lite grejer och sen ta mig till marcus för ikväll är det fotboll ;) guuuud va roligt!! eller INTE. men men, kommer sova ist ;p
så min helg har varit braa :)
längtar till på onsdag för då är det LÖÖÖÖN ;D

nej, lite bilder från helgen sen packning!






typ bara bilder på mig o marcus, men min blogg så jag bestämmer ;)
ganska mkt sooova =) trött efter en "jobbig" vecka ;p

första dagen i skolan.

och den var helt okej. vårat schema är ganska så bra, tråkigt med en del långa hål, men det får funka, tror inte det går o lösa. men sovmorgon tisdag fredag så det är ganska skönt!
mån: 08.25 - 12.00
tis: 09.55 - 14.45
ons: 08.35 - 13.20 (tidigare om vi har tur :))
tors: 08.25 - 15.30
fre: 09.50 - 15.25

ganska bra tkr jag :) jobbigt bara o sluta halv fyra på fredagar men ganska bra måndagar :)
och idag fick vi sluta tidigare så det var skönt. och sen kom världens gulligaste pojke förbi innan han börja jobba så nu kan jag inte få bort leendet från mina läppar! så söt <3

nej nog med struntprat! dags för läxor =/


puss och kram  från en glad sofie!

back in sweden!

nu är vi hemma igen efter en underbar vecka på kreta! har varit helt kanon, solat och badat varje dag :D och bästa var ju o åka med elin :) har haft hur kul som helst! eller hur carrie ;)
allt har gått bra och så :) och när vi hade landat så var även marcus med för o hämta oss :) då blev jag veeeldigt glad, men även nervös, ungefär som första gången som jag skulle träffa honom. massa fjärilar i magen (a) mysigt!

kom hem till katrineholm vid tio över 6, och har inte sovit så bra så det blev hemma från skolan idag. har försökt och sovit :) behövdes kan jag säga.

nu ska jag ta och leta efter min mobil :p vet inte vart den kan vara :s
see yaa!


imorgon åker vi!

en dag kvar sen sitter vi på planet ner till kreta :D jag och min allra bästa vän!!!! kommer bli så jävla kul :)
allt är packat och klart nu. blev klar på 40min så nu har jag bara sånt jag behöver med mig. tänk dom som packar veckor eller mååånga dagar innan, hur mkt onödigt man egentligen packar på sig! så jag hoppas jag har packat rätt nu :) enda jag måste köpa det är nån skvallertidning på flygplatsen får det bli och sen sololja när jag kommer fram efter nån dag! ska bli bruner ;)

men nu måste jag hoppa in i duschen och sen vid nio kommer elin och hennes pappa tror jag det var och hämtar upp mig så sover jag där. sen imorgon skjutsar elins pappa upp oss till arlanda!
liiite nervös är jag för har ju aldrig åkt ensam med bara en kompis. har ju alltid haft pappa o mamma o brorsan med mig men det ska nog gå bra. så elin får agera den starka personen :p

nej duschen var det!!!
puss på er!


jag och världens bästa vän <3


kommer sakna dig mest av allt baby <3333

och hejdå på er! hörs om en vecka!!

hello everybody ;)

it's friday and me and elin is geting ready for utgång ;) lite förfest här hemma hos marcus har vi haft! och snart bär det av ner på stan :) öltältet och sen får jag träffa min älskling :D min babyyyyy <333333 åååh vad jag älskar honom (a) BTW jag älskar elin oxå ;p

nej fixa sminket sen är det öltältet och kanske krogen ;)
puss på er alla <3

för idag är det min och elins dag!!!!!

idag bliir jag 18 :DDD weeeeey!
blev krogen med elin och marcus efter kl 24 då vi kommer in lagligt ;) och innan det var det biljard och lite dricka för min och elins del här hemma ;D ruuuligt!

och idag kom familjen och firade mig kvart i 6! men det var bara för att mamma började kl 7. men fina presenter fick jag iaf :)

denna fick jag :D fast tror min är helsvart, kanske :P mer info nästa vecka ;)


denna parfym fick jag av min bror :D min favvo!!!

och en nalle :D som jag alltid har velat ha!! men den går inte o ladda upp :s aja, söt är den och jag har alltid velat ha en sån :D

men nu måste jag göra iordning lite härhemma! främmande vid fyra!
PUSS

RSS 2.0