11-04-29

Vaknade strax efter nio. Fixade lite, gjorde iordning en kopp kaffe sen satte jag mig i bilen ca 10 och for ner till gymmet. Blev 30 min kondition på crossen följt av styrka med mest fokus på armar och ben. Riktigt skönt.

Nu sitter jag framför tv:n och kollar på det Kungliga Brittiska bröllopet. Hon har en riktigt fin klänning, och allt är jättevackert. Så det roar jag mig med innan jobbet. Börjar kvart över två så snart måste jag göra mig iordning!
Men först blir det lite lunch!

Ha en bra fredag!

PUSS/sofie




11-04-28

Något jag älskar så är det att vakna upp till fint väder, när solen skiner och det nästan är klarblå himmel. Så jag tror att idag kommer att bli en bra dag.

Just nu håller jag på med tvätten för fullt. Måste sen ta mig ner på stan också. Lite inköp som måste göras! Hoppas jag hinner sitta en stund i solen också :)
Men nu måste jag ner igen så jag blir klar så fort som möjligt!

PUSS/sofie



dagens outfit



i och med att jag fotade det nya så blev detta dagens outfit. skönt och avslappnat när vädret inte är så roligt.

Om ett tag slutar Marcus och då blir det en vända till affären, så tråkigt att handla själv ju. Sen ikväll ska jag baka kladdkaka. SÅ gott. M ville ha det igår men då var jag för slö + att vi inte hade ngt att ha till, men idag har jag införskaffat grädde och jordgubbar :)

Ha det bäst!
PUSS/sofie



ut med det gamla in med det nya


enkel lite större svart tröja. riktigt skön!
vero moda


mina nya jeans. äntligen har jag hittat ett par ljusa som sitter snyggt och dom är riktigt bekväma!
tummen upp.
lindex


bakifrån.


nya ballerina från H&M.









båda linnena är ifrån H&M.

sådär. lite av det jag införskaffat mig dom senaste dagarna :)

PUSS/sofie



11-04-27

Onsdag idag. Länge sen jag skrev här nu igen. Har inte haft något intressant att skriva direkt. Har mest jobbat :) Har hunnit med en del shopping också! Lite nya kläder var behövligt. Ut med det slitna in med det nya!

Snart hade jag tänkt åka till gymmet. Komma igång med träningen igen efter påsk-helgen. Ska bli skönt :)

Idag är annars min lediga dag. Idag och imorgon. Så ska bara ta det lugnt och så.
Det är min dag det. Kanske fixa lite nya bilder till den här bildtråkiga bloggen hehe.

PUSS/sofie

 

 


you are my star

Hellu.
Nu är jag tillbaka här för några minuter!

Min helg har varit kanon. I fredags var det 20-års fest :) Riktigt trevligt och grattis till er igen!
Lördagen spenderade jag med Marcus. Mys. Och på kvällen åkte vi ut till Bie och grillade och hade det bra. Och igår söndag var det jobb för min del och på kvällen middag här med M's farfar och farmor. Så min helg har bara flygit iväg och nu är det måndag igen.

Idag ska jag träffa Malin över en lunch :) Har saknat henne. Efter det jobbar jag kväll :)

NU ska jag hitta något att äta.

Ha en bra måndag!
PUSS/sofie



Pysslardag.

Idag har jag en liten pysslardag. Har börjat med mig själv. Blev träning på gymmet, sen en ansiktsmask, lång dusch med hårinpackning, toppat håret lite, och nytt nagellack pryder mina naglar. Skönt. Så nu känner jag mig lite fräsch igen.

Snart ska jag ta tag i disken och få undan den lite. Om några timmar kommer M hem :)

Nu ska jag se på ett avsnitt av the hills och fortsätta njuta av denna onsdag!

PUSS/sofie

 

 


11-04-12

Denna kvinna var nyss här :) Pratat massa skit. Bara roligt att träffas. Var så länge sen sist nu. Man ska ta vara på sina vänner, och denna tänker jag inte släppa taget om! Förstått Elin? ;D
Oplanerad händelser är ibland dom bästa, och detta besök var en av dom.

Nee, men annars då. Länge sen jag kikade in här. Har tagit en bloggpaus, omedvetet. Men allt är bara bra här. Hoppas allt är bra med er med!
Jag jobbar och lever mitt liv helt enkelt.

Tills nästa gång ha det braa!

PUSS/sofie



11-04-07

Just nu varvar jag med tvättning, cola-drickande och the hills. En riktig slappardag, förutom tvättandet, men ändå. Senare blir det träning med Marcus och Fredrik. Härligt. Får bli ett riktigt konditionspass, kanske lite styrka också.

Nu blir det ett avsnitt till, sen ner till tvättmaskinerna!

Tjohejsan.

 



I LOVE YOU





mobilblogg

Tjoo! Tänkte prova på det här med mobilblogg så får vi se hur det går :) Just nu står jag utanför Ewis och väntar på att hon ska bli klar. Idag väntar en tur på stan följt av en fika tror jag att det kommer bli! Har annars hunnit med lite städning hemma och sen får vi se hur mkt klockan blir om jag följer med till gymmet eller inte. Ikväll blir det iaf pizza hemma med Marcus och hans far. Trevlans! Men nu hade jag tänkt njuta av dom få solstrålar som lyckas ta sig igenom molnen. Paraplyet är med men man kan ju hoppas att det inte kommer någe mer regn. Ha en bra onsdag! PUSS/sofie

11-04-05

God kväll!
Ligger just nu som en stor slöhög i soffan. Proppmätt efter dom goda pannkakorna. Lite tv-mys på detta och man kan säga att det är perfekt.

Har idag hunnit med jobb mellan 11-15, och sen en timmes kondition på gymmet. Skönt.

Imorgon blir det en träff med Ewis :) Måste hinna med städning av lägenheten också. Det blir nog bra.

Nu; Pussa på Marcus!

PUSS/sofie



11-04-04

Vill börja med att säga grattis till Malin som fyller 20 idag! Hoppas du har en riktigt bra dag där nere :)

Vidare till mitt Sverige-liv då. I helgen var det jobb som gällde. Och igår efter jobbet stod M utanför och väntade, gick och handla sen lagade vi tacos. Mums.

Idag blir det ett kort eftermiddagspass. Börjar halv tre. Nu snart ska jag fixa iordning lite mat och sen mig själv haha. Plocka undan lite här hemma också.

Det är min måndag det.

Hare gött så hörs vi en annan gång.
PUSS/sofie



11-04-02

Hej på er denna lördagskväll!
Idag blev det jobb för hela slanten. :) For sedan hem till mamma och pappa, käkade god mat och sen blev det körslaget. Somnade där ett tag tror jag.. Kanske därför jag är så pigg nu? Aja. Sitter hemma själv just nu. Marcus är i Sthlm och kommer hem imorgon, så jag har lite egentid här. Funderar på att ha en ansiktsmask och sen krypa ner till sängs. Jobb imorgon också! (:

Det var väll allt för mig denna lördag.

PUSS/sofie



mitt nya hår.



ungefär såhär ser det ut! fick ingen bra bild på det, men denna får duga. ljuset suger häromkring, men men. blev jättenöjd. det är lite mörkare i verkligheten. men jag gillar't!

om ett tag kommer bästa Elin förbi :) blir nog en sväng till vingåker låter det som.

nej nu ska jag ta ett äpple.

PUSS/sofie



RSS 2.0