En dag med min bror :)

Hellu!!

Idag har jag haft en trevlig dag med Adam i Eskilstuna:) Han skulle dit för att ta bort tandställningen visade det sig, och jag följde med som sällskap och för lite shopping :) köpte en jättefin klänning perfekt till jul. Sen en blus som jag kan ha när vi åker till Göteborg! En bra dag helt enkelt :)

Nu är vi hemma hos mamma och pappa o hälsar på lite, men strax blir det hemfärd, upp o jobba imorgon :)

Puss på er!


Shopping

Idag blev det lite shopping innan jobbet :) Var ute efter en ny klocka, vilket jag hittade. Älskar den!! Köpte även en grön halsduk, hade ju ingen grön haha. den är mer grön än vad bilden visar, en perfekt grön färg enligt mig :)

Nu ska jag och min sambo dricka lite glögg innan det är dags för kvällsrundan med Hugo!
/S


Mitt nya hus.

Älskar mitt nya hus!! Passar perfekt i vardagsrumsfönstret :) Att en liten sak kan göra så mycket. Som idag köpte jag nya kuddar till soffan, en liten upp-piffning bara sådär!

Men snart är det dags att byta lamporna i fönstret mot adventsljusstakar :) Det är julstämning om nått!


måndagsmys.


 

Drömmer mig bort


not today, not tomorrow, but someday

ÅÅh nu är det bara ca 1 månad kvar till jul!! Älskar julen. Älskar allt som har med julen att göra, julklappar, pynta, träffa släkten, bara umgås med dom man tycker om :)
Har nästan handlat alla julklappar också, två lr tre kvar bara. Skönt att slippa julstressen!
 
Men det jag längtar mest till är Göteborgsresan med Marcus nu i december. Gå på julmarknad och bara vara vi. Skönt att åka bort om så bara för en helg :)
 
Nu ska jag leta lite inspo till dom sista julklapparna!
 
Puss&Kram
 
 
 

Lördag

Jag är inte så bra på att vila upp mig efter gårdagen när jag inte mådde bra.. Blev så sjukt uttråkad förut, så idag har jag bakat choklad/kladdkakemuffins och saffranssnurror med vaniljfyllning. Sååå gott!!

Men känner av att jag kanske skulle kollat på film ist, men nee :p

Nu blir det fikamys och Så mycket bättre på tvn :)


Sick..

Har idag spenderat några timmar i frisörstolen, både klippt och slingat. Och är lika nöjd som vanligt!

Dock är jag inte nöjd med mitt imunsystem för tillfället. Öronen gör ont, halsen gör ont, huvudet gör ont & kroppen känns mör. Ändå har jag sovit i nästan två timmar mitt på dagen, men inte hjälpte det något! Och för en gångs skull lyssnar jag på min kropp och personer runt om mig, och blir hemma från jobbet. Tråkigt när man är ledig helg och blir sjuk.. Men men! Nu ska jag äta en isglass och hoppas att jag blir frisk i en raketfart! :)

Puss.


watch

 
 
 
 
är så sugen på en ny klocka. har en med läderarmband men skulle vilja ha någon av dom ovanför som jag hitta på stjärnurmakarns hemsida :) har lite beslutsångest över vilken som är mer mig dock...
perfekt julklappstips annars! bara hoppas att nån vill vara så snäll mot mig hehe.
 
/s
 
 

9/11

Fredag, och för min del betyder det en förmiddag i tvättstugan och en eftermiddag på jobbet. Har varit ledig i två dagar nu, så idag börjar min "jobbvecka"!
Längtar redan till nästa vecka då jag har en tid bokad hos min frisör för lite uppfräschning. Så hoppas den här helgen går fort :)
 
Men först, en förmiddag i tvättstugan.. Wihoooo!
 
PUSS / s
 
 

Love at first sight.


4/11

Vilken härlig helg jag har haft! En spontan utgång i fredags med Elin, mysdag med bästa på lördan följt av middag med Marcus föräldrar på kvällen , och idag fika med Maria som var hemma och hälsade på! Perfekt ledig helg.

Är även ledig imorgon, lite långhelg :) lovely.




i arkivet.

 
 
 
 
min lilla plutt.
 
 
 

RSS 2.0