mitt hjärta

L O V E









från arkivet
old pics av mig & hjärtat



hårinpackning

Jag testade ju min nya hårinpackning förut och den var riktigt bra för mitt hår! Väl värt pengarna. Glad över att jag prova en nya variant men av samma märke :)

Nu har jag ätit lunch, en ny favorit, kycklinspett i sweet chili sås, mums. Och så köpte jag lite glass för min hals.
Snart måste jag ju också göra fint här men inte än :)

pusssss



do it for me



något som är skönt när man är ensam är att man kan göra i princip vad man vill
spela hur hög musik man vill
gå runt i högklackat bara för att
ha på sig vad man vill
göra saker och ting i sin egen takt
andas och bara vara sig själv
göra saker som man annars kanske inte gör


jag har inget emot att vara ensam, men ibland känns det lite jaa ensamt
men inte just nu
just nu har jag bara mig och tänka på och det känns ganska så himla skönt
inga tider direkt och passa
lösa planer

nu ska jag göra mig lite fin bara för att JAG vill
för MIN skull

ingen annans





lucky me

kollade lite på nätet och så hittade jag produkterna jag köpte igår. oftast är det ju så att det är billigare på nätet men inte denna gång, vilken tur man kan ha :)  då blev jag lite sådär extra glad!
NU ska jag duscha hehe





31/8-10

Go Morron!

Gårdagen var riktigt trevlig. Efter jobbet hämtade Elin upp mig och sen for vi till Norrköping. Trallade på stan och så avslutade vi med en god matbit :) Jag fick med mig en present till pappa för han fyller imorgon och sen schampoo och hårinpackning till moi :) Så idag ska jag prova det.

Idag kommer även mamma och pappa hem! :D Det har gått bra men det är alltid bättre när dom är hemma, hehe. Så idag ska jag hämta rosor på jobbet och sen fixa här hemma så det ser lite renare ut, bara plocka ihop.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta farfars bil och hämta blommorna!
Puss




bild:http://static.wix.com/media/2c2870b1343b9f1d5ad5c0ed69ea4032.wix_mp



film

Sitter och kollar på film med min bror, "har du hört ryktet om Morgans?". Den är ganska bra, men tror jag får hyra om den för nu måste jag sova om jag ska orka gå upp vid fem imorgon :)

Så godnatt på er ♥



mosig i skallen

Med halsont och näsont försöker jag fördriva tiden med diverse saker. Börjar bli lite hungrig så kanske måste börja med det. Eller ska nog krypa upp hos Marcus först :) Tragiskt nog kommer detta bli en fotbollskväll, men men.

Nu ska jag bekämpa det onda med lite pussar.

Imorgon blir det Norrköping med Elin och sen får vi se. Men först jobbar jag 6-14 :)

Ha en bra kväll ♥



true friends never leave


jag och min fina vän <3

saknar henne! men på måndag ska vi åka och shoppa lite :) *lääängtar*



28/8-10

Hej bloggen.
Idag har jag jobbat fram till tre :) Handlat lite och sen åkte jag till Marcus nya lägenhet där han och hans far håller på och spacklar och förberder inför tapetsering :) Kommer nog bli riktigt bra. Sovrummet är klart och det blev jättefint! Ljust och bra :) Vi valde ljust eftersom vi vill ha mörka möbler, det känns bra det här.

Ska fortsätta kolla på tv nu.
Ikväll blir det film & pizza + mys :)

puss



26/8-10

God morgon!
Idag vakna jag upp efter en jobbig mardröm och en jobbig halsont så idag blir det ingen träning för min del =/ Så typiskt när man precis skaffat kort . Men bättre att vila upp halsen så man kan träna så fort som möjligt och inte gör det värre.

Så idag kommer det inte hända så mycket fram tills kl 12 då jag börjar jobba :)

Nu blire frukost!





mormors plättar

är bland det bästa som finns! riktigt gott var det och mysigt :)
ikväll kör vi en reprisare och kollar på ytterliggare ett avsnitt av fångarna på fortet och sen timeout. en tradition denna vecka.

nu ska jag dricka nyponsoppa och sen fortsätta med tv-tittandet :)





shopping

Idag har jag haft en jättebra dag med Ewis i Norrköping :) Vi har gått på stan i några timmar, käkat onyttigt och sen tog vi en sväng förbi Ingelsta innan vi åkte hemmåt.
Jag köpte en jättefin klocka, två par byxor, en kofta och två små mössor i present till Ewis till den lilla tösen :) Det har varit en riktigt bra dag minst sagt! Vi får göra om det igen snart :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen om ett tag ska vi till mormor och äta.

Puss på en bra dag ♥




är man smart..

.. vilket jag tydligen inte är så målar man naglarna efter att man tvättat håret och klätt på sig, iaf om man inte har en hel dag på sig.. nu kommer det bli stressigt.

hör att det regnar också just nu! det är i såna hära stunder jag är så glad över att jag lyckats ta mitt körkort så man slipper ta tåget dit och behöva traska en längre sträcka i regnet. eller jaa, regn eller inte, det är skönt vilket fall som helst :)

nu; packa shoppingväskan.




no more

Eftersom att jag inte kan sova något mer kan jag ju lika gärna kika in här!
Idag ska jag som jag skrev igår, åka med Ewis till Norrköping för lite shopping. Framförallt så är det bara roligt att umgås med den kvinnan :)

Sen ikväll ska vi över till mormor och äta plättar. Var länge sen så det ska bli mysigt. Alla tre som är hemma ska med!

Bilder på den shopping som jag hoppas på kommer ni inte få se kanske förens nästa vecka då mina gulliga föräldrar tog med min kamera, men men ;) hehe.

Nu blir det frukost sen duschen.







24/8-10

Idag har jag jobbat till ca halv sex så det finns inte så mycket att berätta :) Hjälpt till med matlagningen här hemma efter det bara.
Imorgon ska jag och Ewis ta bilen och åka iväg, vår destination är Norrköping. Ska köpa schampoo och sen kanske nått annat roligt :) Vi får se.

Nu ska jag kolla på tv med min bror & pojkvän :)
Ha en bra kväll allesammans ♥


det känns.

Nu har jag haft min första "provträning" med en instruktör och det känns redan bra. Det känns även att jag har rört på mig och använt muskler jag inte brukar använda, bara plus. Jag har en känsla av att det här kommer bli bra :)

Annars så åker mina föräldrar utomlands imorgon bitti, till Alcudia. En vecka ska dom vara borta så under den tiden får jag leta fram den vuxna Sofie, för nu blir det jag & Marcus som får laga mat o så. Vattna blommer slipper vi och städa kan vi göra innan dom kommer hem hehe. Nee men det ska nog gå bra. Bra övning om inte annat. Man har ju inte alltid sina föräldrar att luta sig på. Måste ju klara saker själv, eller med Marcus hehe :)

Nu ska jag kolla på Fångarna på fortet innan jag ska sova! Börjar kl 9 imorgon så lite sovmorgon har jag.
Ha en bra kväll så hörs vi en annan gång ♥


workout

Nu har jag snart hittat allt jag behöver till träningen. Behöver bara svänga förbi Marcus och hämta skorna, väska och handduk och se om min röda tröja finns där annars får jag ta reserven. Efter träningen ska jag nog basta och ha hårinpackning, börjar bli dags nu känns det som. Det är det bästa med actic som det numera heter, att det ingår att man kan simma också, så det inte blir så enformigt med styrka och kondition på gymmet hela tiden :)

Nu ska jag ta mig ett plommon från vår egna trädgård.
Puss




nytt utseende.

Lite ändringar har jag gjort som ni kanske ser. Orkar inte ändra mer just nu :) Men det duger gott och väl så länge. Måste lära mig lite mer bara.





uppdatering;
har hittat ännu några saker som jag lyckats ändra på. hoppas på att det ser bättre ut än innan :)



uttråkad.

Så nu ska jag dammsuga! Sen fixa mina naglar som börjar se sunkiga ut.
Hejdååååå ♥


23/8-10

Måndag och jag är ledig. Vädret är underbart så jag funderar på att sätta mig ute ett tag :)
Kl 15 ska jag hämta Marcus från jobbet och kl 18 har jag en bokad tid på gymmet för att få ett träningschema, skönt det.

Men först ska jag börja dagen med lite frukost!
Puss.


en fin kväll.






utanför mig just nu.

Inte mycket roligt har hänt sen sist jag titta in. Ätit lite mat sen bara umgåts med familjen.
Imorgon är jag ledig så på kvällen ska jag träna och få ett schema anpassat för just mig :) Men nu ska jag kanske åka till affären vi får se.
Ha en bra kväll folket :)




jag älskar dig.




söndag

Hellu.
Idag har jag följt med Marcus till hans nya lägenhet och hjälpt han med att välja tapeter :) Tror det kommer bli riktigt bra.
Sen har jag inte hunnit med, eller jaa kanske hunnit men inte direkt orkat så vi har bara tagit det lugnt hemma hos mig, skönt det med.

Har iaf städat rummet, en bra sak.
Tror jag ska börja läsa nån bok. Kolla vad mamma har för urval :) Det ska jag göra nu!

Pusshej.


I don't regret anything.

Hej bloggen!
Idag har jag, far, bror & pojkvän varit till örebro. Kollat runt lite, gått i affärer osv. Självklart åt vi mat på IKEA :) Sen for vi hem efter två nån gång så vi kom hem skapligt för ikväll ska jag jobba och jag känner inte för att stressa direkt.
Har precis tvättat håret och snart ska nytt smink på. Känns som att jag bara skriver om jobb, tvätta håret och smink, men så ser min vardag ut just nu.
Men imorgon är jag ledig och då ska Marcus och jag kolla in hans nya lägenhet och välja tapeter osv :)

Nej nu ska jag återigen fortsätta med det som kallas mitt hår. Måste köpa en riktig hårinpackning för nu ska det sparas till långt igen tror jag.
Nej håret var det ja!






god morgon.

Idag är det åter jobb som står på schemat :) Uppdaterar kanske sen när jag kommer hem. Mina planer för kvällen är iaf att mysa med Marcus, kanske framför nån film vi får se :)

Nu ska jag käka sen är det snart dags att börja traska till jobbet!
Puss på en bra dag ♥


wfldjgklsgmks

Snygg rubrik va? Kom inte på nått vettigt att skriva men struntsamma.
Har rensat lite i min garderob, ut med gammalt och förhoppningsvis in med lite nytt på onsdag :) Skönt bara att göra sig av med sånt man egentligen aldrig använder.

Nu ska håret fixas och lite smink ska på och lite mackor ner i magen sen är jag redo för mitt jobb-pass :)

Puss på det ♥


19/8-10

 

god morgon!
idag jobbar jag 14-22 :) så innan det ska jag göra ingenting. bara tvätta håret och fixa mig, äta lite också. annars bara ta det lugnt. ganska skönt det med!
men först börja denna dag med att fixa kaffe åt mor min.




från igår.


gårdagens outfit.


hade tråkigt.


tills clara ringde. sluta med att vi hamna i norrköping.


började med en fika på espresso house.


:)


min shopping för igår. elin jag hitta dom igen :) & priset ser ni ju. riktigt sköna,
men kommer få skoskav men ändå 30 spänn säger man inte nej till.




??

Hej på er!
Just nu verkar det som att nån inte vill att jag ska visa bilder från dagen för det går verkligen inte att ladda upp. Men jag återkommer om det :) Har iaf haft en trevlig dag med Clara i Norrköping! Blev lite shopping & fika men som sagt bilder kommer att komma.

Nu ska jag iväg och träna lite.




18/8-10

Idag när jag vaknade andra gången trodde jag att det var torsdag. Sov så hårt en andra gång, så typiskt mig ibland att tro att det är fel dag hehe.

Annars idag ska jag träffa min vän Clara :) Vet inte vad vi ska hitta på men nått skoj. Sen ska jag träna idag också för nu är allt fixat och klart, ska bara boka tid med en PT som ska hjälpa en att lägga upp ett schema som passar för just mig :) Ska bli så skönt, jag mår så mycket bättre av att röra på mig så nu är det dags igen.

Men nu ska jag ta en dusch.





a great day.

Idag har jag som jag kanske skrev varit med Elin :) Vi har strosat på stan, fikat och kollat lite tv hemma hos mig :) Det var välbehövligt att träffa henne idag.

Nu på eftermiddan åkte jag och halva min familj + Marcus (eller han räknas ju in i min familj nu men aah:)). Köpte nya träningsbyxor för imorgon ska jag och Marcus börja träna igen :)

Puss på det.




:)

Idag är det tisdag.
Idag ska jag handla åt Marcus till jobbet.
Idag ska jag spendera tid med Elin.
Idag ska jag/vi nog packa i lägenheten.

Men allra först ska jag sminka mig och käka frulle ♥


- there are no words






16/8-10

Hejhej!

Idag ska jag träffa Ewis för en fika på stan :) Prata ikapp vad som har hänt o så, vi lyckas alltid ha mycket att prata om så det ser jag fram emot :)
Måste även ta mig till arbetsförmedlingen, för om två veckor är jag "mellan två jobb" som man så fint kan kalla det hehe. Sitter och kikar runt och hittar lite intressant så vi får se.

Men ska göra mig presentabel för en dag på stan.




15/8-10

Hejsan på er!
Idag kommer min söndag att vara väldigt lugn. Har hyrt två filmer och köpt lite gott att äta, det är ju så tråkigt väder så vet inte vad man ska göra annars.
Måste städa rummet litegranna också.  Men nu ska jag äta lite glass med chokladsås, blev aldrig någe igår.




home sweet home.

Det blir hemmakväll för min del har jag beslutat mig för :) Lite film och lite glass på det så kommer jag ha det bra. Kommer ist agera hämtare åt pojkvännen som är ute och har kul med sina vänner, det lät inge lockande att sitta ensam med fyra killar i en lägenhet så jag nöjer mig med soffan, verkligen inte mig emot. Går inte ut så mycket nuförtiden men mig gör det inget, det går väll i perioder antar jag.

Nu ska jag kolla tv-tablån eller slå på en film.
Ha en bra kväll oavsett vad ni gör!






14/8-10

Idag har jag gjort följande;

♦ kollat på SATC i fyra fem timmar
♦ kört lite bil
♦ målat naglarna
♦ kollat på konstig film
♦ ätit mackor


Nu väntar jag på kvällsmat och sen får vi se vart kvällen leder, utgång eller inte? Bara kvällen har svaret.
Nu måste nån duka så jag antar att det blir jag.
Ha en bra kväll :)




f r e d a g

Tänkte bara säga hej. Har inget intressant att berätta.. Jobbar idag och sen är jag ledig i helgen, skönt :) Får se vad som hittas på då.

Men nu är det dags att göra sig iordning, kl 10 ska jag befinna mig framme vid kassan :)
Ha en bra dag folket.






what to do...

När man är ensam hemma, eller iallafall jag, så har jag oftast jättetråkigt. Jag hittar saker att göra som jag oftast aldrig gör för att dom är så tråkiga. Så nu har jag äntligen tagit tag i att gå in min "nya" ( nya för några månader sen) skor, vita tygskor. Knepet är blöta nylånstrumpor så dom formar sig efter fötterna :) Har använt dom en gång förut och det resulterade i fina blåsor på hälarna.  Och om ett tag är ju ballerina-perioden slut och då måste några andra skor ersätta dom. Det gör lite ont men det är det värt.

Uj, vilket tråkigt babel, men jag har ingen att prata med så ni får bli mina lyssnare, om ni orkar vill säga.

Nu ska jag kolla på Sex And The City - The Movie och dricka mjölk.
Puss På Det.




inte igår direkt.



men fortfarande min bästa vän.


lite osammanhängande.

bilder som inte har nått gemensamt men lite roligt med bilder.




födelsedagspresent ifrån marcus ♥


födelsedagspresent för länge sen men med bra ord.


nektariner bara för att det är gott, hehe :)





12/8-10

Hej bloggen!
Ännu en trist grå dag. Man börjar riktigt märka att sommaren börjar ta slut på riktigt och att hösten bara ligger och vänter, och ändå så är det inte ens september. Man kan ju hoppas på lite mer sol iaf :)

Idag börjar jag inte förens två så jag skulle hinna göra en del men får se hur mkt jag orkar, är så himla trött av nån anledning. Kanske ska börja med att käka lite frulle först iaf och kolla klart på "wife swap", e lite småroligt men knäppt.

Aja, hej då så länge!




@ b-vik.

Hej kära läsare!
Just nu befinner jag mig hos Elin ute i B-vik :) Hon jobba kort dag & jag var ledig så det passar perfekt. Vi har typ bara ätit kan man nog säga. Fick lunch när jag kom ut, lax med potatis = mums mums och jättesnällt. Sen tog vi vårt pick o pack och for ner till bryggan där det blev fika. Nu degar vi bara men det är roligt att träffa kvinnan. Blir ju inte så mkt när alla jobbar olika tider o så.

Om en timma ska jag tbx till stan och hämta upp min karl från jobbet, hem o byta bil sen ut till Bie för födelsedagsfirande.

Jag har en riktigt bra ledig dag med andra ord och tack Elin för att jag fick komma och hälsa på  :) Mycket trevligt hehe.

Nu ska jag bli social. Och väcka Elin som verkar ha somnat haha.
CiaoCiao ♥


från i onsdags.

här kommer lite bilder från i onsdgas innan jag och elin drog ut. en mycket trevlig kväll.













jag & min bäästiis ♥





bästa kvinnan i världen punkt slut.


torsdag.

Gårkvällen och dagen var väldigt trevlig :) Mycket tack vare bästa Elin, tack för en underbar kväll. Det blev Harrys men kvällen slutade tidigt. Men allt var bra ändå.

Idag har jag jobbat nu på eftermiddan. Om ett tag ska jag hämta Marcus ute hos hans morfar&mormor. Kanske åka lite båt vi får se. Börjar nämligen tidigt imorgon.

Nu ska jag ladda över lite bilder till datan så kanske det kommer upp några här sen :)
Puss&Kram ♥


4/8-10

Idag är det min lediga dag. Hittills har den varit ganska så perfekt lugn. Vi har nu sett klart första säsongen av Sex And The City, fick hela boxen igår av min underbara pojkvänn i födelsedagspresent :) Nu har vi bara fem säsonger kvar. hehe.

Om ett tag ska vi möta upp Elin & hennes karl för lunch på stan, sen ikväll lutar det ganska mycket åt att det blir Harrys. Iaf gå dit och se hur det är. Umgås med vänner o så :)

Men nu ska jag umgås med min pöjk.
Pusshejs.


1/8-10

Idag är det min födelsedag! Och inte bara min utan bästa Elins också :)
Vaknade ute i Bie, blev lite mini-firande där, sen åkte vi in till stan så vi var inne till ett då mormor kom över för mer firande, sen blev det jobb i fyra timmar och nu på kvällen har/är Marcus föräldrar här :) Vi har ätit god mat & den berömda födelsedagstårtan slank ner finfint.

Snart blir det nog sova för min del. Börjar 6 imorgon :) Men jag har haft en bra dag.
Det var nog den sammanfattningen för idag. Hörs en annan dag!



RSS 2.0