Det närmar sig ❤


Saknar vår/sommar just nu!


Måndag

Började dagen med en ansiktsbehandling och manikyr! Perfekt sätt att starta semestern på :) Känns så himla skönt med en ren hy och sen färgade fransar. Skönt att slippa mascara när vi åker till sälen sen :)

Sedan har dagen flytit på. Handlat för veckan och lunchat med mormor :) Hämtade sedan upp mamma från jobbet och så fikade vi tillsammans, tre generationer satt där och drack kaffe!

Nu är jag hemma, vilar framför tv:n innan tvätten ska sorteras inför morgondagens tvättpass! Det var den måndagen det!:)




Söndagspromenad i solen ❤


23/2

Hejhej bloggen!
Har haft en bra start på helgen. Fika med Marcus och mamma, sen fika med Maria som är hemma över helgen :) Även en tur med bilen i det fina vädret :) Vissa går men jag gillar att åka bil haha.

Nu väntar en kväll med middag, melodifestivalen och till sist pluras kök! Bra lördag helt enkelt.

Hörs när vi hörs ❤


Hej lördagkväll :)


Bakdag.

Ledig fredag. Kan inte minnas sedan jag var det sist, men jag njuter för fullt! Pussar på min prins, samt att jag har bakat idag :) En 25-åring satt mitt emot mig under frukosten och sa att det vore ju riktigt gott med kanelbullar! Blinkade lite och en annan läste mellan raderna och några timmar senare stod jag och baka. Verkligen inte mig emot! Älskar att baka, så jag gjorde även "vaniljbullar" för första gången, och verkligen inte den sista. Vi blev båda chokade över hur goda dom blev haha. Men sånt är ju bara roligt :)

Om en stund ska jag åka o träna, sen blir det en lugn hemmakväll. Jobb hela helgen, men inte mig emot, en vecka till sen går jag på två veckors semester!! Ska bli så skönt. En vecka hemma och en vecka i Lindvallen :) kommer vara guld värt ❤

Dags och väcka vovven sen åka!
Puss




132 dagar kvar!


10/2

Livet är bra just nu.


RSS 2.0