11-11-24

Idag har jag äntligen spelat tennis med Maria :) Var jättelängesen och tiden bara flög förbi. Saknar den tiden så himla mycket. Helt galet vad många minnen man har skapat :)

Har annars hunnit med att mysa massor med M och om ett tag ska jag iväg till Isa som har blivit försäljare och lyssna och kolla vad hon erbjuder :)

Dags att lägga på ett kol känner jag!


miss my friend big time ♥

PS. bara en månad kvar till jul :D



ashley olsen




bilder, google.

Har suttit nu och kollat lite mer på fina blonda färger så man har något att visa och jag tror att jag har hittat den rätta nu. Ashley Olsen har den blonda färgen jag vill ha, kanske lite kallare men liknande. Hoppas det går att få mitt hår sådär underbart fint :)



äntligen

Nu har det gått några månader sen jag slingade håret lite mörkare och kände att det var dags att liva upp håret igen. Men denna gång ska jag bli blondare :) Det passar mig bättre! Så på onsdag nästa vecka är det dags :)


bild google.

antingen såhär eller ännu ljusare, vi får se :)



11-11-23

Hittills har jag haft en effektiv förmiddag :) Har varit på gymmet och gu så skönt det var, har inte tränat på någon månad så nu  var det dags :) Handlat lite och stekt pannkakor.
M gick nyss till jobbet och jag tar det lugnt. Kl 16 ska jag på massage! Så himla skönt och välbehövligt :)

Nu ska jag ta det lugnt framför tv:n och läsa lite bloggar hade jag tänkt.

Ha en trevlig onsdag!



yellow is beautiful





ha aldrig för höga förhoppningar, du blir bara besviken

Måndag igen efter en lugn helg. Har alltid planer på att man ska göra mer saker men ibland så funkar det inte. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt.! Hitta på andra roliga saker :)

Idag har jag jobbat 6-14 nånting. Sitter nu hemma i soffan och bara har det skönt. Tänkte kolla på OC sen. Ha en myseftermiddag med mig själv. M jobbar sent sen kan han joina mig :)

Nu ska jag ta mig ett glas cola :)

PUSS




don't feel like dancing

Har kollat på tönrosa, hälsat på Lollo på jobbet, handlat och nu kollar jag på the big bang theory. Ska snart ta tag i städningen sen baka en kladdkaka som jag blev väldigt sugen på :)

Nu, uppdatera mig i bloggvärlden.
PUSS



11-11-10

Gårdagen var riktigt trevlig :) Bussresan gick bra och inne på gekås gick det också bra. Kom hem med en del, både till mig och ngra presenter. Köpte bla en volumemaster från björn axen, och jag kan säga att den ger volym haha :) Sen köpte jag ett par stövlar som äntligen passar. Hade tur i andra skoaffären att hitta ett par i den stilen som jag letat efter väldigt länge. Så nu kan jag slänga mina gamla, finally.
Ha kort sagt en riktigt trevlig dag med Mamma och hennes vännina + dotter :)
Det här kan jag göra fler gånger!

Om ett tag ska jag kila till jobbet och jobba ett eftermiddagspass så det är bara att packa väskan på nytt :)

PUSS





11-11-08

Är helt slut efter en lång dag, även fast tiden flugit förbi. Jobbade mellan 8-15.30, och det gick jättebra :) Sen träffade jag upp mamma och handlade lite matsäck tills imorgon då vi åker till Ullared :D
Sen skjutsade pappa hem mig, läste bloggar och fick ett sug efter bacon i ostsås med färsk pasta, så det var bara iväg och handla det. Har precis ätit upp en mumsig portion plus att det blev ngra matlådor åt M!

Snart blir det hoppa in i duschen sen hämta M vid nio :)
Imorgon ringer kl tidigt, fööör tidigt. Men det hoppas jag att det är värt!

Nu; tvn.

PUSS





heaven is a place on earth

Hemma efter en riktigt bra helg.
Började igår eftermiddag med att vi tog bilen till Norrköping och hälsade på M's bror. Käkade middag och hade det allmänt trevligt :) Sov även kvar där.
Imorse runt halv elva styrde vi vidare mot Linköping, IKEA och Ikanohuset för lite shopping. Avslutade hela dagen med ett efterlängtat besök hos bästa Elin och Danne!! Var roligt att träffas och bara vara. Fikade lite och sen köpte vi pizza :)
Vid sju åkte vi hem och kom hem ca en timma efter det. Ligger nu helt utslagen i soffan och ska strax inta sängen. Imorgon ringer kl 04.40 sen blire jobb :)

Nu blire tvätta bort sminket och sen sova gott!
Hoppas ni alla haft en bra helg ♥





11-11-05

God morgon!

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll på statt. Vi firade M's farfar och farmors guldbröllop med middag där :) Maten var riktigt god. Jag åt vitlöksbröd till förrätt (dom godaste jag ätit!!) , plankstek med oxfilé och chokladtårta till efterrätt. MUMS vad gott.

Nu har jag lite kvalitetstid med mig själv! M jobbar extra, sen får jag mysa med honom :)

Nu ska jag äta lite frukost sen tvätta håret!
Ha en trevlig helg ♥

jag älskar dig idag, imorgon & för alltid ♥




gårdagens shopping

Igår efter jag slutat så gick jag till åkes i hopp om att hitta ett par nya höstskor. Har letat lääänge men inga har passat mig så bra som dessa gör. Impulsshopping kan ibland vara det bästa!


hittade inte kameran så det fick bli en cam-bild. men här är dom. så otroligt sköna att gå i!
hösten är räddad :)

Måste även ner på stan idag med i jakt på ngt att ha på mig ikväll och nya strumpbyxor. Wish me luck :)

Ha en bra fredag!
PUSS/sofie



RSS 2.0