good morning!

så har snön kommit tillbaka igen! guud va roligt, eller inte, visst jag älskar snö och vinter men inte när det är sån här snö, det ska va riktig snö, inte nå jävla slaske blask! usch!
ska snart ta och kila ner till skolan och ha franska,... slutar vid två och jag tror att jag tar bussen direkt ner på stan, för vid tre tror jag det var så ska jag möta jessica och erika så ska vi fika :) och efter det ska jag följa med jessica hem och sova där :) myspys! så hör nog inte av mig förens ikväll =)
nu måste jag leta fram tjockjackan!
♥ / sofie


me and jessica :)  <3
lääänge sen :p

ansiktsmask

sitter just nu med en asiktsmask och det är så himla skönt :) måste ta tag i franskan snart oxå innan jag somnar, iaf översättningen.. men en sak som jag undrar är vart mitt franska-lexikon har tagit vägen? det är helt puts väck borta :s och det är i såna hära tider som jag verkligen behöver den! får väl fixa det i skolan eller nått =)
nej nu är det dags för o tvätta bort masken!
♥ / sofie

ge mig pengar så jag kan köpa skor :D

  

jag vill ha mer pengar så jag kan köpa skooooooooooor :D
sitter och kollar runt och det finns så många fina :D
jag vlii bara köpa köpa köpa!
♥ / sofie

fika

tjuhuuuu! allt bra med er? :)
själv är jag ganska så mätt :p har varit o fikat med clara på coffe house och jag åt som vanligt kladdkaka så nu e jag propmätt :p var även runt lite på stan, men det är typ lika tråkigt som vanligt, det enda jag köpte var bomullspads, ansiktsmask och hårinpackning :) bra o ha liksom :) så blir väl ansiktsmask ikväll ;p
måste även göra franskan oxå :p visa att jag kan lite :p
men först ett avsnitt av 2½ men ;)
♥ / sofie


fattar nada!

god morgon på er :)
redan onsdag! va tiden går fort, säger det ofta men hallåå! januari är ju snart sluut! så ni måste hålla med om att det går lite fort iaf ;p
aja, idag är det skola som vanligt, börjar 9,50 och går till 13,20, inte så jobbigt med andra ord ;) har volleyboll på idrotten så det blir ännu roligare :)
mår inte helt hundra procent bra men har ju bara tre lektioner så =)
men nu måste jag duscha!
hörs after school!
♥ / sofie


jag fattar ingenting...

tisdagen den 27 januari

hejsan på er! sitter här och mår inte så himla bra, känns som jag har feber och så har jag en härlig huvudvärk så jag gick hem från skolan, missade inte så mkt hoppas jag, en lektion men den var ganska lång, får ta o jobba lite i boken hemma :)... men ska försöka sova först så att jag kan gå imorgon för det är nämligen volleyboll på idrotten och det vill jag inte missa ;D är ju aaaskul ;)
så nu ska jag kurera mig lite, knapra alvedon och sova!
hörs senare :)
♥ / sofie
                        


:S

tror jag har ätit lite för mkt skräpmat denna helg, för idag har jag inte ätit ngt onyttigt o min mage e konstig =/ men det blir väl bättre ;p
skola som vanligt, lite småtrött som vanligt, plugg som vanligt! jaa, va mer ska man säga, en vanlig måndag, förutom att jag inte ska på tennisen för har matteprov imorgon som jag verkligen måste plugga till!
men nu ska jag fortsätta jämra mig över mina konstiga mage!
♥ / sofie

someday



someday, someday
but not right now

franskan = klar

yepp, nu är den klar, iaf så långt som vi skulle ha gjort tilss i fredags, men fick hjärnsläpp så kunde inget då, men nu gick det galant, funderar även på om man ska översätta klart texten :) sen måste jag räkna matte! repetera o så :)
men nu är det lite roligt, för nu har jag fått tillbaka lite av glädjen för att plugga :) yeeey!
senare ikväll ska jag kanske kika på film med clara =), vore ett bra slut på en låååång söndag! var där förut o fika med henne o marre även :) trevligt trevligt :)
nej nu ska jag kila tbx till böckerna!
♥ / sofie

tjudeliluuu!

så har snart ännu en vecka passerat. men då är det snart dags för sportlov och bege sig till sälen med min familj och familjen carlson :) can't wait! bara tre veckor kvar ;D

denna söndag kommer bestå av franska och matte! har prov i matte på tisdag och jag hoppas på lite bättre resultat denna gång =) så idag blire plugg för hela slanten ;p
men först duschen!

                      

♥ / sofie

shopping med annina :)

bilen tog mig till norrköping for some shopping :D
köpte rosa pärlörhängen, ett halsband, en lite längre svart kofta, en annan som jag inte kan färgen på kofta och ett linne i typ samma färg :) ett vitt linne, svart tunt diadem, nagellack tror nog det var allt, ajusde, hårsnoddar ;) så jag hittade lite grejer idag med :D så nu får jag väl ta det lungt ett tag :p
bilder kommer att komma så fort jag orkar fota allt :p
käkade på mc donalds! yummie! sen gjorde vi inte så mkt mer, kom hem vid fem nån gång, har inte gjort så mkt sen dess, typ provat mina nya saker o så ;D ska kanske ta o måla naglarna sen oxå :)
nu ska jag fortsätta med vad jag nu gör :p
♥ / sofie


bara nya saker förutom örhängen och vita linnet men köpte ett nytt sånt med ;)


dom nye jeansen från igår :) bra bild jag vet ;)
hehe!

lördag den 24 januari

god morgon! sovit gott? :)
gårdagen var bra, men min mage säger nog inte desamma, den mår inge bra =/ tror nog att jag är allergisk mot nått, aja.. får väl se nästa gång jag provar samma saker ;p

idag så ska jag, annina och hennes mamma åka till nån stad o shoppa :) så jag ska leta efter ett par gympadojjer och så hoppas jag att vi kommer till åkes skor eller eurosko som det oxå heter har jag för mig, för jag hittade ett par skor igår, men då tänkte jag nee mamma kommer döda mig, men nu på morgonen så smög jag in det lite lätt och vips så fick jag hennes godkännande :p inte för att jag behöver det men mamma gillar inte att min lön försvinner efter två dagar :p
och så kommer jag även få pengar för mina jeans som jag köpte igår, så himla snäll hon är, för dom hade jag faktiskt inge problem med o betala själv men, TACK mamma! du är bäst :)
så vi får se vart bilen för mig och vad jag får med mig hem :)
ha en bra lördag!
♥ / sofie

jag är trött!

så nu säger jag godnatt!
GOD NATT & SOV GOTT!
♥ / sofie

shopping med eliiin!

jag har nu gjort lite impulsköp nere på stan, gjort av med lite mer än jag borde men vafan, jag tkte jag var värd det ;)
köpte ett par jeans, ett armband, plåster till näsan som tar bort porerna och nån grej som man lägger sina smycken i så att dom blir rena :)
har även fikat med elin, stor biskvi och varm choklad :) en perfekt fredag!
och ikväll så blire ju som sagt moffa onyttigheter :) trevlans!
nu ska jag bli social mot annina :p
ha en bra fredagskväll :)
♥ / sofie

ngra lektioner sen är det helg! :D

börjar om si sådär 40 minuter så kanske ska börja sminka mig liite ;p men först en titt in här :)
idag är det ju freeedag! fast skrev ju typ igår allt jag skulle göra idag, aja :p ni får läsa't igen ;D
fika och shoppa med eliiin på stan :D myskväll här hemma med skräpmat, let's dance, twilight och annina  o anna :) trevligt!
men först ut är skolan!  så nu ska jag höja volymen på tv:n (bra musik för tillfället ;) ) och börja packa väskan o allt :)
ha en bra freedag :D
♥ / sofie

jag höll på o glömma!

jag har hört att det finns en del som letar efter tubkjolar/klänningar iaf för ett litet tag sen :p, och idag när clara och jag var på lindex så såg jag att det fanns där! så om det är nån som fortfarande söker efter en sådan så finns det där ;D
♥ / sofie

kallt!

jag fryyyyyser! :( stackars mig! sitter med tumvantar, okej inte nu när jag skriver för det är ju omöjligt :p men ni fattar ;)
skola idag, var väl helt okej :) sen efter det blev det fika med annina och vickan :) trevligt! sen lite gå på stan med vickan =) kom hem vid fyra, kvart tjugo över fyra ringer clara, hej har du lust o följa med på stan? så då blev det en till visit på stan :) provade lite stuff så imorgon så ska jag iaf köpa ett par jeans som jag la undan :) får ju min lön imorgon så ;) hittade även en jättesöt kjol, ingen som man kan tänka sig sofie i, men imorgon när jag o eliiiiin ska gå på stan så ska jag nog prova den igen så får vi se :) jag bara tänker mig den till brunbrända ben (A) aja, vi får se imorgon när jag kommer hem ;)
snart ska jag vara lite duktig och översätta franskan även om det kommer ta hela natten :p men jag ska klara det! så är det bara ;D jag ska visa att lite kan jag iaf :)
men nu ska jag väl kolla lite mer på harry pottan xd och sen äta nått förjag hungrar ihjäl :( stackars mig igen :p haha nedå!

imorgon är det freeeeeeeedag :D weeey! och det betyder fika o gå på stan med bästaste bästa ELIN som jag inte sett på ett tag :O men imorgon så ;D så det blir mösigt :)
senare mot kvällen så kommer annina o anna hit :) vi (iaf jag o annina ;) ) ska käka kebab av nått slag, tror för min del att det bli kekabrulle och sen så blire candy, lets dance och twilight :) en lugn och skön fredagskväll :)

nej nu ska jag dra mig härifrån ;p
♥ / sofie


jag och bästaste :D <3

...

jag är trött. jag fryser, jag är hungrig, jag e halvt död, mina ben värker, jag orkar ingenting...
ngt positivt: det var roligt o jobba! kort skoldag, sovmorgon, varit nyttig o ätit mkt frukt.
detta sammanfttar nog det ganska så bra. känner ingen lust för o skriva men jag lever iaf :p
♥ / sofie

onsdag 21 januari

snart så äre dags för skola igen! men det är onsdag så det betyder bara tre lektioner, svenska, engelska och idrott :) sen efter school så ska jag jobba även idag :)
men nu måste jag skynda mig, måste gå om tjugo minuter för det är så jevla halt!
♥ / sofie

skola, jobba, shopping

dagen har sett ut precis som rubriken, skola mella 8,25 - 14,45 , jobbat mellan 15,22 - ca18,22, såg på klockan när jag stämpla in o ut :p,... och sen så har vi vart till vingåker och då fick jag en ny skidhjälm :D så nu slipper jag ha min gamla som börjar bli liiite förliten :p den här är snyggare oxå :D hehe!
men nu ska jag tvätta bort sminket och sen plugga lite :)
♥ / sofie

tenniiis!

nu är filmandet över och glömt :p det är inge roligt o se sig själv på film, särskilt inte när han trycker på zooma in en riktigt fin närbild! :O OMG säger jag bara, väldigt smickrande! noooot! aja, nu är det över iaf :)
träningen i överlag gick ganska så bra :) fick till en del bra slag så jag är nöjd :) fick även testa ett nytt rack, och jag lovar det passa mig som handen i hansken! så jag hoppas att jag kan övertala att få det (A) snyggt var det också, men det jag isf får vänja mig vid är att inte skjuta så hårt som jag brukar, jag behöver inte anstränga mig lika hårt men ändå få till ett lika bra slag om inte bättre :) så hoppas hoppas att jag får det!
nej nu ska jag fortsätta kolla på idrottsgalan.
♥ / sofie

ansiktsbehandling

kom hem för ungefär en timme sen från ansiktsbehandlingen, den höll på mella fyra och fem och det kändes välbehövligt efter helgen ;p det var peeling, fransfärgning, brynplockning+vax, klämmning, ansiktsmask, massage, helt underbart förutom klämmningen som gjorde förjävla ont asså, herre min gud! :p
snart så ska jag kila iväg till tennisen :) bara byta om o packa väskan, men jag fasar lite för idag, för han ska tydligen videofilma oss :O :S aja, får väl se hur det går :p
♥ / sofie

tired

en lugn kväll hemma med god mat o skratt med föräldrarna :)
ska ta och göra lite franska nu, men jag fattar fan ingenting =/ bläääää på de! sen ska jag kolla lite på national treasure och sen ska man väl sova, skola imorn ju! och vet ni vad som händer mer imorgon? :D jag ska på ansiktsbehandling kl fyra och jag längtar, få känna sig fräsch o så efteråt :) och sen äre tennis kl sju :D kanske blir en bra måndag trots allt :)
♥ / sofie



ge mig fääärg!!! ;O
bilden bjuder jag på ;p

snart måste jag göra nått åt det, har sagt det förr men nu är snart sista droppen nådd

stan

var nere på stan en snabbis med mamma och skulle kolla lite på åhléns för nu är det tydligen 30-50% på reapriset, men vi hittade inget, enda jag köpte var ngra äpplen på konsum :p gick över till annina för o hämta mina grejer från i fredags och sen traska vi hemåt :) skönt med en promenad :)
nu sitter vi här o kollar lite på tv/film och sen ska man väl plugga lite!
♥ / sofie

rubrik

god morgon! sovit gott? :) det har jag, sovit som en stock :p
denna söndag kommer att bestå av mkt plugg och ännu mera plugg!
yeeey! aja, ha en braig söndag!
♥ / sofie


konstig i magen

min mage e jättekonstig :/ den är som en berg och dalbana... skitjobbigt, aja, får väl skylla mig själv från igår :p
sitter just nu hemma hos vickan :) har bastat och sen skulle vi nog se på hitta nemo ;p käka lite mc donalds mat o så ;D
men nu ska jag leta efter mitt puder :D
♥ / sofie

fredag den 16:e januari

hejsan! inlägget som jag skrev imorse hann inte publiceras för internetet hemma hos mig krångla och sen nu när jag kolla så var det bara en mening som fanns kvar av hela inlägget så =/ men men, what to do?!
har precis typ duschat och nu sitter jag här medans annina duschar, åt nyss lax med nån finsk rätt, smakade som potatismos och var gott :) bearneissås (?) till det ;D mums!
ska snart börja fixa iordning oss inför ikväll o så, det är ju typ kväll nu så ;p
sen vid åtta så ska vi åka o fira louisa :) och efter det så hämtar pappa oss o så ska vi träffa iaf vickan nere på stan :)
aja, ha en bra fredagskväll!
♥ / sofie


huvudvärk

och den vägrar försvinna! fyfasen asså =( och jag som planerat att jag skulle läsa nästan alla sidorna i ekonomin, men ska käka snart (kebabpizza vickan ;) hehe) så då kanske jag mår bättre :)

dagen har sett ut på följande vis; redovisning i miniaula som gick åt helvetet, ekonomi som gick väl sådär, bättre när jag fatta så tack annina :), och sen bubblat i simhallen, bastat och gjort allt som vi hade planerat,solat men fick inte så mkt färg, men hellre det än att bränna sig liksom =) sen vet jag faktiskt inte vad jag har gjort :s aja, kvällen kommer fortsätta med kebabpizza och ekonomiboken ;p

imorgon är det fredag och jag missar lite av min sovmorgon tack vare att jag ska till tandregleringen kl 8. sen börjar skolan 9.25 till tjugo över två, fixa lite hemma, sen vidare på kvällen är det 18-års fest för Louisa så det ska bli kanonkul ;) och efter det ska jag(vi) ner på stan för o möta vickan o ngra(ngn) och så får vi se vart man hamnar ;D

men nu kom pizzan in genom dörren ;p
♥ / sofie

redan skoltrött?

kan man va det redan, efter en vecka i skolan? jag har iaf lyckats med det, kan inte ta tag i pluggandet för jag orkar inte och ändå så har vi inte så mkt,..
sen att en del andra saker inte blir som jag vill och hoppats gör ju det inte bättre om man säger så...
jag måste verkligen plugga eftersom jag har pov på fredag och det är på tre kapitel...
bläääääää!
nu SKA jag läsa, iaf sammanfattningen och sen ska jag ha ansiktsmask!
♥ / sofie

will it ever be the same?

sitter och kollar på life of ryan, men snart måste jag plocka fram ekonomiboken och börja plugga till provet som jag ska ha på fredag. inte roligt o ha det nu efter för jag kommer inte ihåg typ nånting av det som vi gjorde då, och nu så har vi ju börjat med nya kapitel och så, men det ska väl gå bra :)
har även varit ner till simhallen och skaffat mig ett simkort för 6 månader, så nu ska det bli o simma mkt, börjar imorgon då jag och annina ska simma lite och ha lite spa där nere, med hårinpackning och skrubbning och sola ;D läängtar kan man säga :p startar redan lite ikväll med en ansiktsmask ;p
nu ska jag fortsätta o drömma mig bort :)
♥ / sofie


I can't stop wondering if it will be the same
like the old days

tisdag 13 januari!

hej alla! allt bra med er?
här händer det inte så mkt för tillfället, kollar på lite kläder o så :) annars så har det varit skola till kvart i tre, sen så har jag varit på en liten promenad med clara till en blomsterbutik som senare ledde hem till henne för lite fika :) trevligt trevligt!
ska väl ta och plugga lite också. men känner ingen större lust för det, men aja, dags o ta tag i det, måste göra FE-provet ganska så snart!
men först ska jag se klart på 2½ men ;D
♥ / sofie

tennis :D

alltid lika roooligt o spela :D blir lite retad som vanligt, men egentligen, vad vore en tennisträning utan lite småmobbning från tränarn :p på skoj asså ;p men lite roligt ^^ funderar på om jag ska börja två ggr per vecka så som jag spela förut, är ganska så skönt och främst roligt så jag ska kolla upp det där :)
nu måste jag väl plugga och städa men först så ska jag nog kolla i H&M's katalogen och checka efter lite bas-plagg :)
♥ / sofie


12:e januari

god morgon! sitter just nu här med en vaarm kopp oboy och det kunde inte passa bättre för som jag fryser efter man klivit ur den varma duschen och vips så är det inte lika varmt längre :p men snart är jag återställd :p

igår när jag tänkte blogga lite så ville det inte funka, kl var efter elva och det längsta man kom till var första sidan sen tog det stop, men iaf var över till Clara igår, var ute o tog en promenad med rebecka i det hemska vädret, det bara blåste o var kallt, gick sen till clara igen och efter ett tag kom rebecka även dit och det blev kolla på strandvaskaren, kanske inte bästa tidpunkt o se på då men men, ngra skrik blev det :p lite läskigt o gå hem själv sen då rebecka bara bor en minut ifrån clara, inte ens det typ :p
fick iaf lite smårysningar när jag duscha, för jag duschade nere i källarn och där finns det ett fönster och TÄNK OM nån hade stått där o knackat eller vadsom, jag tror jag hade blivit så rädd att jag hade dött, okej, kanske inte så illa men ändå! så snabbt upp därifrån, men nu sitter jag i tryggt förvar här med dator o tv igån och en kopp oboy ;p och nu ser jag på klockan att jag kanske inte ska sitta här mer, dags och börja fixa iordning sig!
ha en bra måndag :)
♥ / sofie

I'm back!

men hejsan på er!
kom hem för typ en halvtimme sen och har inte gjort så mkt :p
helgen har iaf bestått av;
fredag: åkte vi upp till farfar o farmor, åkte vägen över örebro där vi stannade till på IKEA, köpte en kudde ;p åkte vidare till marieberg, fick ett par svarta leggins och ett par strumpbyxor :) sen en lång bilfärd till grangärde, så fort vi kom fram så beställdes det skräpmat ;D jag åt kebebrulle och snart borde jag väl se ut som en :p

lördag: åkte vi till borlänge for some shopping ;D fick ett par svarta byxor, en cardigan i typ persikofärgad eller åt det hållet, ett par nya stövlar, samma som jag har men ett par hela ;p eeh, ett par gula björn borg-trosor och en ny jacka :) ajusde, en fickplunta också ;) en ROSA! hahha
sen på kvällen åkte vi över till mina kusiner o så =)

söndag: har inte gjort så mkt, gått upp, ätit frukost, kollat på tv, ätit mat och sen åkte vi till ludvika och dollarstore :p och nu är vi hemma!

en sammanfattning av vad som hänt däruppe :p bilder kommer att komma så småningom =)
ha en fortsatt bra sönda!
♥ / sofie


jag hinner!

jag hinner blogga en gång till innan vi åker, men snart måste jag packa litegranna.
jobbig dag i skolan, svenskan och engelskan gick väl hyfsat, ekonomin, nja sådär, och franskan, jani, den behöver jag inte uttala mig om, får hoppas att dagen blir bättre från och med nu. men ändå så har det gått bra, mkt sms-skickande :p men det hjälpte och gjorde dagen lite roligare hehe!
nej nu ska jag packa väskan och sen så ska vi väl åka!
Ni får ha en bra helg allihoppa så hörs vi på söndag :)
♥ / sofie

men god morgon på er!

har precis tvättat håret och ska snart käka lite frukost. börjar inte förens 9.25 så en timme extra har jag på mig :)
idag blir det väl en vanlig dag i skolan, sen vid tre så åker vi till farfar och farmor, men denna gång tar vi vägen över örebro och stannar till där, kanske hittar nått vem vet ;D
så nu kommer det nog inte bli nån uppdatering förens på söndag som jag skrev igår, men det ska bli skönt o koppla bort sig lite, men vill ni mig nått så finns jag såklart på mobilen :)
nej nu ska jag steka ägg!
♥ / sofie


veeeery old picture! :p

fryyyyyser!

jag fryser som jag vet inte vad! det är sån himla omställning i gradantalet hela tiden, och det är inge bra med tanke på att vi har bergvärme, så man märker när det ändras =/ aja, får klä mig lite varmare!

hann ju inte blogga igår och här kommer skälet; ni förstår att clara ringde mig innan tre och bara hej va gör du o så, slutade med att jag kilade över dit bjuden på lite mackor o efterrätt :) efterrätten var kanongod, nån form av kladdkaka (to die for typ xd) vaniljglass och varma blåbär! yummiiiie! sen så hyrde vi PS. I love you! Och den var sååå himla bra! Jag till o med fällde några tårar och det händer inte ofta kan jag säga. Var trevligt iaf, kom hem vid halv tio och då var vårt internet jättekonstigt så kunde inte uppdatera då! men nu är jag nog tillbaka, eller inte i helgen för imorgon så åker jag med min familj och hälsar på min farfar och farmor i grangärde och jag vet inte hur länge vi kommer stanna, senast till på söndag, så det kommer bli en datafri helg för min del!

aja, idag har det varit en vanlig dag i skolan, fick sluta två så det var skönt. Ikväll eller ja vid fem så ska jag o pappa på den här körskolegrejen, det här info mötet eller vad det heter :p så vi hörs efter det!
♥ / sofie



första dagen i skolan...

...gick ganska så bra :) faaast vi var där till 8.25 för vi visste inte rikgtigt när vi skulle börja för ett tag hade vi TRE scheman, hur ska man veta vilket som är det rätta och vilket lärarna följer, men det löste sig till slut =) nya schemat verkar ganska så bra iaf, särskilt på onsdagar, då börjar vi 9.50 och slutar 13.20 ;D ganska så soft! dom andra dagarna är ungefär som vanligt, men nästan varje dag slutar vi tidigare än vad vi gjorde förut så me liiike!
så då kan jag få se hela top gear på tisdagar för då behöver jag ju inte gå upp så tidigt på onsdagar ;D hehe!


fick även våra första läxor idag =/ engelska och svenska, så ska väl ta och titta igenom det nu, för nu har jag verkligen bestämt mig för o verkligen plugga i tid och försöka hitta rätt studieteknik för min del, och nu är man ju inte skoltrött längre plus att vårterminen bjuder på mer loov :)
naej, nu ska jag göra en macka, kolla igenom läxorna och sen jaa sen är jag ledig ;p
♥ / sofie


sofie och en halv eluuuut ;D

mysko

hejhu! kom hem för ett litet tag sen, har följt elin till hennes buss och innan det hann vi med ett stop på mc donalds ;p där var det mkt folk, ett helt sportlag, fatta inte vad dom gjorde så dom får kallas för ett sportlag :p killar enbart typ.. glodde väldigt mkt, särskilt på en blondin som jag satt med och mig var det en som typ råka nudda mig på arslet, var ganska så närgågna när jag stod i kön om jag säger så, ofta man står så nära att dom ramlar in i en, kändes typ som om dom tog mig på axlarna när dom ahh, skitsamma, skummt :p
men såg en snygg kille när jag lämnade henne vid bussen, och han var iaf i vår ålder om inte äldre ;p
aja, nu ska jag kolla lite på life of ryan, ännu en snygging ^^ hehe!
♥ / sofie

 


jag säger då inte nej till att sitta o titta på honom i en halvtimma ;D
lika snygg med eller utan kläder ^^
jag tkr han är snygg iaf och då tkr jag det :D

Tisdag

Hejhopp! Vaknade för typ en timme sen, och har bara segat typ här framför datorn o så,. Skulle behöva resa på mig och hitta ett par byxor men jag orkar inte :p
Igår så mötte jag då upp Elin vid bussen som kom vid halv sju, vi gick hem och började genast moffa på det godiset som hon så snällt hade köpt med sig :) Även en coola! Mumma! Och lite senare kom pappa hem med en stor fet kebabpizza och nyttiga som vi är så tog vi självklart varsin bit av det med mkt vitsås :)

Blev även o kolla på harry potter och den flammande bägaren för att Elin så gärna ville se Robert Pattinson och han är ju med i den ;D Och jag hade för mig att han inte såg så bra ut i den, men jag tar tillbaka det, men jag tror även att det har att göra med att man fick upp ögonen för han mer i twilight. För då inser man verkligen hur snygg han är ;)
Sen somnade jag nån gång och jaa nu sitter jag här, Elin försvann och jag blev hungrig!
Hörs senare under dagen!
♥ / sofie

måndag

idag så har jag jobbat sju-fyra :) har varit treevligt men nu har jag lite ont i bena :p
vid halv sju kommer kommer elin hit :) får se vad vi hittar på :)
har inte så mkt o skriva, är inte så intressant och skriva om hur många äpplen och avokadosar som jag plockat upp ;p
nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen gå o möta elin =)
♥ / sofie


jag hos elin förra vintern!


äntligen kan jag andas ut

work

fick reda på att jag blir tvungen till o jobba imorgon! men det gör jag mer än gärna, då får jag ju lite money i februari också :)
senare imorgon så kommer elin hit :) ska bli trevliiigt!
men jag kommer nog inte uppdatera förens på kvällen eller efter jobbet imorgon så,.. =)
nu ska jag dricka lite te så jag blir varmer i kroppen =)
ha en fortsatt bra kväll och en bra måndag imorn!
♥ / sofie



me & eliin!
<3

hihihihihihi!

kommer inte på nån bra rubrik :p så denna fick duga!

sitter och kollar på the hills just nu o babblar med folk på msn :p en väldigt lugn söndagskväll :)
ska kolla lite mer i h&m katalogen och sen vet jag inte, kanske soova, för jag börjar bli lite trött i ögat,..

ni får ha en bra kväll allesammans!
♥ / sofie

:DD

nu har jag fått se twilight igen (A) OMG va den är braaa! Och han e ju för jeelva snygg asså ;D shiiiet!
Iaf, kom dit vid halv tolv, kolla filmen, drog ner på stan, käka kebabrulle och nu sitter jag här :) En trevlig söndag!




 

asså bara kolla på han ;O
haha

naej, nu ska jag fortsätta kolla på tv :)
♥ / sofie


Söndag 4:e januari

Snart så börjar lovet lida mot sitt slut =/ Lite tråkigt, men det bästa är att vårterminen har flest lov/lovdagar ;D Men vad jag inte längtar efter är att se hur mkt vi kommer ha! Aja, det ska väl gå bra =)

Idag så ska jag gå över till Annina och så ska vi se på TWILIGHT!!!!! :DD yey! Äntligen får jag se den igen! Får se vad annars vi hittar på.

Vet ni?! Det är typ minus 15 grader ute nu, snacka om att vintern är här! Helt vitt är det ju också, men jag tkr det är bättre att snön är som den är nu än att det bara är slask.

nu ska jag ta och sminka mig och hitta nått jag kan ha på mig =)
♥ / sofie


jag och annina :)

fräsh

så, nu är jag klar med mitt lilla hemma-spa för kvällen :) har haft ansiktsmask, hårinpackning, peelat o skrubbat fötterna och innan jag lägger mig ska jag peela händerna och smörja dom :) så nu känner man sig lite fräshare :)
Min hårbotten gör ont, lr ja där mina jevla benor har bestämt sig för att va i bakhuve, fyfan va ont det kan göra egentligen, visst det låter sjukt, men så är det =/ hatar dom ibland :p
nej nu ska jag koka lite té och kolla i h&m's senaste katalog =)
♥ / sofie


hallå där!

nu har jag faktiskt städat lite :) duktigt! har även beställt lite kläder, men mer blire ;D
Lite senare blire en liten spa-kväll! Först ska vi bara äta lite god mat och sen jeevlar :D
nu ska jag duka så vi har nått att äta på men vi kanske hörs senare :)
♥ / sofie

duktig man kan va

hittills har jag gjort ingenting typ, nee ingenting! eller vänta, jag har burit ner tv-kartongen :p men annars så har jag nog bara suttit här framför datorn, kollat på tv och haft LOV! hehe!
Men snart får jag väl ta tag i allt! Det är ändå skönare o göra spa-delen framåt kvällen, känna sig ren och fräsch när man somnar, ett litet tips jag fick från clara, att duscha innan man ska sova, jag somnade faktiskt lättare då :) Men måste städa så pappa kan hjälpa mig lite mer med väggarna, har haft så fullt upp med allt annat så det har inte funnits tid till dom =/ men förhoppningsvis snart :)
så kanske dags o ta tag i det nu!
♥ / sofie




3:e januari

Men godmorgon på er! Sovit gott? Själv har man sovit hyfsta, har sovit bättre kan jag säga.
Jag tror nog att jag håller på o får en finne mitt på hakan :o Gör lite sådär småont =/ intressant o veta va ;O Men seriöst, mitt på hakan :p
Idag har jag inge inplanerat så jag hade tänkt o ha en liten spa-dag härhemma :) Tänkte ha börjat med att ta en långpromenad och så tittar jag ut och ser att det snöar som bara den och det måste ha snöat ganska så mkt under natte också för det är väldans så vitt ute! Så det blir lite ändrade planer, men ett fotbad, ansiktsmask, en lång varm dusch, och hårinpackning får räcka mer än väl :)
Måste nog även ta och städa iordning här på rummet en gång till för nu är det kartonger och kläder överallt, ser ut som om nån har släppt ner en bomb xd haha!
Så dags o ta tag i det nu!
♥ / Sofie


(bara en bild jag hitta på datorn :p )

weey!

vet ni vad?! jag har fått en ny dator :D en mattsvart bärbar :DD asfin tkr jag, och väldigt bra :) rolig muspekare också, rund är den :p

iaf, idag så har jag varit på stan med clara, köpte mig hårinpackning, ansiktsmask och även en frisörsax fick följa med :) gick till hud&hår men det fanns ingen där så jag får ta det en annan gång. Hann även med o luncha på coffe house, åt en asgod räksallad med vitlöksdressing, cola till det, och så blev det efterrätt, kladdkaka med grädde och en latte till det :) slog till på stort :p hehe!
Sen vid halv fem fem nån gång så åkte vi till norrköping, clara följde med även dit :) trevligt trevligt! fick två par björn borg-trosor, var halva priset, :) så köpte vi fotopapper och så fick jag min bärbara :D tack mamma o pappa!
lämnade även tillbaka min tv och så kolla dom om det var nått fel, tydligen inte, och nu fungerar den som den ska :) så det var skönt!
sitter bara o tittar på tv o lyssnar på musik annars :)
ni får ha en bra kväll!

glömde nästan..

att igår så var det prick ett år sen jag startade denna blogg, tiden går väldigt fort ibland!

Men nu ska jag verkligen käka frukost :)


Solen skiner...

...och det är blå himmel ute! Vilket perfekt väder!
Undra vad man ska hitta på idag, funderar på att ta en liten tripp ner på stan och införskaffa hårinpackning och ansiktsmask. Och sen gå över till hud&hår för o se om dom har nån tid för en ansiktsbehandling, fick ju det i julklapp, lr två stycken, men jag tänkte att jag kan ju ta en nu i början av året och sen den andra närmare somarn eller nått :)
Jag har även funderat på om jag ska köpa mig en frisörsax, inte en jättebra, men en som är bättre för håret än en kökssax eller en nagelsax :p. 

Men först ska jag käka lite frukost!
Hörs under dagen!

hejhopp!

Nu så är man nästan precis hemkommen ifrån clara, kom vid halv ett ungefär =)
Vi har käkat glass med marränger, chokladsås och varma hallon :) mumma! Sen så har vi typ bara suttit i soffan o prata o kollat lite på tv o så :) mysigt! ett bra slut på årets första dag samt en bra liten början på andra :p
Snart så ska jag väl ta och förflytta mig upstairs och sova litegranna, var trött när jag gick från clara men under vägen hem så blev jag lite pigg för det är så himlans kallt så man vaknar till liv litegranna :p
Nu ska jag ta bort sminket och försöka bli trött :p
Gonatt & sov så gott <3



vi åt dock med hallon men tänkte att det blir lite roligare med bilder så denna fick duga :p

dags för efterrätt

hejsan!
tittar in här en snabbis innan jag ska kila över till clara för lite efterrätt ;D Lite senare än vad jag trodde, men hade helt glömt bort det o nyss fick jag ett sms om att jag dissat det! GLÖM! Här dissas det inget :p
Ska bara slänga på mig ett par strumpor sen e jag redo för glass mm ;)
kanske hörs när jag kommer tbx :)
Puss

1:a januari 2009!

Kan ni tänka er att ett helt år redan har gått? Det har bara svichat förbi :p Både bra o dåliga saker har hänt!
Men jag hoppas detta år kommer bli bättre :) Inte för att man ska klaga på förra, men nee, vissa saker vill jag bara glömma!
Första dagen på året har iaf varit bra hittills :) Började med att Elin sov över här tills idag :) Hon åkte vid ett och efter det så drog jag till Clara för o hämta mina grejer som jag lämnade igår, pratade igenom gårdagen o så =) Hon sa även att det fanns mkt efterrätt kvar sen igår och att jag fick komma över lite senare, så jag tror jag ska hålla fast vid det! ;D Lite varma jordgubbar, glass och marränger har väl aldrig suttit fel ^^ Så Clara! Räkna med att jag tittar förbi lite senare ;)

Annars så har det här varit en ganska så lugn dag, en bra start på året helt enkelt :) Och det känns som att det kommer fortsätta va det :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Ivanhoe, en tradition som vi har ;p hehe Och sen tjata på att dom ska köpa en kebabrulle till mig (a) :p hihi
PUSS

RSS 2.0