31:a december

Äntligen så är det nyårsafton :DD Och det ska vi fira! Först blire middag o lite mingel hos Clara, sen vidare mot stan o träffa folk o fira in det nya året :) yeey!

Vaknade vid tio, tro det eller ej :p tio över gick bilen till mataffären, handlade lite och sen åkte vi vidare mot vingåker =)
Nu sitter jag här och snart ska vi nog äta lite sen ska jag packa ihop mina grejer och sen kila över till Clara :) Ska hjälpa henne både med maten och det som behövs och så ska jag även fixa hennes hår :)
Roligt att man blir tillfrågad om man kan göra en frisyr, men jag har gjort det åt henne förut så :p hon vet vad jag kan o så =) hehe!
Ska även fixa mitt hår och mig själv så måste starta i tid ;D

Nu ska jag duka så vi kan äta lite, men vi hörs imorgon!
så;
GOTT NYTT ÅR PÅ ER :D



dunk dunk dunk

så känns det i mitt huvud just nu, asså vrf var jag tvungen att åka på allt det här nu för? faan va arg jag blir! bara o hoppas på att jag mår bättre imorgon =) är ju nyår då ;)

idag så har jag iaf jobbat mella tio o halv fyra, var inte så jättemkt o göra om man jämför med julen, men lite fanns det. Lika roligt som vanligt var det också! Att man kan ha det så kul, det är helt ofattbart:p hehe!
Jag älskar faktiskt mitt jobb! tur e väl det ;p känner ingen panik när jag vet att jag ska jobba, nästan lite glädje :p
Ser bara positivt med det hela ;D

Men slutpratat om det nu,.. Tror nog att jag ska ta o sova snart, e för himla trött o man vill ju vara pigger o glader imorgon :)
Så vi hörs imorgon!
PUSS

snart lider dagen mot sitt slut

vilken händelserik dag det har varit :p
började med att jag vid halv ett kom till mormor, fikade lite, hon hjälpte mig med klänningen sen gick vi ner på stan, gick runt lite med henne i väntan på clara. mötte upp clara, sen kom annina, slutade med att vi satt på coffe house, åt en asgood räksallad :D drack cola o varm choklad :D drog sedan hemma till annina, och vid halv nio kom skjutsen ;p
och nu sitter jag här :p  ska snart ta o sova för jag ska jobba imorgon =) fast börjar inte förens tio så :)
men nu ska jag krypa ner i sängen min och värma mig, var nyss ute o möte clara för hon glömt sitt passerkort här :p och det är svinkallt ute :p o inga strumpor lr bh hade jag xd så nu fryser jag ganska så mkt =(
men men.
gonatt <3

enligt planering

har lyckats hålla min planering hittills, lr jag flyttade "att gå på stan" tills efter jag vart hos mormor :p så om bara ngra minuter så ska jag ta bussen ner på stan. orkar inte gå :p hehe

men nu ska jag klä på mig den feta jackan o kila iväg ;D
see yaa!


God morgon!

Ny dag, nya tag!
Idag blire gå över till mormor och fixa min nyårsklänning :) ska även överraska med fika, like the old days =) Innan det blir kika runt lite på stan, ska kolla på ännu flera strumpbyxor och på en tröja som jag hoppas finns kvar :)
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
Kallt är det oxå, ca minus 7-8 grader, buurrr! blir tjocka feta jackan :p
men nu måste jag blåsa håret så mitt tidschema för dagen inte spricker ;p
Hejsvejs!

nu ska sofie sova

nu är jag ganska så trötter! och min hals gör ont =( vad är det här för nått? passar allt att komma när det är lov? det passar inte riktigt in i mitt schema :p iaf inte på jullovet ;D då händer det för mkt ^^

undra om jag ska lägga en ansiktsmask innan man går o lägger sig? skulle sitta ganska så bra :) har inte haft det på tusen år :p och jag fick ju två av elin :D kanske ska pröva =)

nej nu bara babblar jag!
skrev i ett inlägg idag att vi skulle höras imorn :p blev visst tre till ^, så gåre när man har supermega roligt :D hehe!
men nu ska jag faktiskt förflytta mig upp.
GONATT!

jusde

denna ligger i topp bland dom mascarorna som jag prövat :)


mascara från YSL :)


om nån vill veta så har jag ont i mina ben, att jag aldrig lär mig o ta rätt skor när jag åker o shoppar =/ :p


trååkigt

har ganska tråkigt just nu så jag passade på att ta lite bilder på ngra av sakerna som jag köpte och fick idag :) :p

  
silver eyeliner                                                kuvertväska

 
plånbok                                                          en vanlig ram

 
en till ram (bild ingick ej ;D )                    metallica (tror jag?) örhängen

 
örhängen (kanske till nyår? )                 neccesären jag fick av eliin :D

 
ansiktsmask också från elin :)              deo från f&f (fick även showercreme)


nu blir det kanske lite roligare här med lite bilder, dock kanske inte bästa kvalitet, men mobilen fick ställa upp för tillfälle :)
blev inte bilder på allt men men :p

norrköping

det blev norrköping idag iaf ;p slutade med att pappa kunde hämta mig, vääldigt tidigt, fem i sju stod han utanför hos elin :p men men, snällt att han kom iaf. Så det blev gå upp tidigt imorse, tur är att elin lätt somnar om så hon inte gick miste om sin skönhetssömn, även jag kunde ta igen lite när jag kom hem, tåget gick inte förens vid elva så :)
väl i norrköping så blev det lite shopping :D hittade en kuvertväska, en plånbok, två ramar, en t-shirt-klänning, strumpbyxor, två par örhängen, strumpor, och en silver-eyeliner. Hittade ungefär allt plus lite till som jag hade planerat att införskaffa :p

ska ner på stan en snabbis imorn innan jag kilar över till mormor, för hon ska hjälpa mig att lägga upp min nyårsklänning litegranna, e lite för lång för min smak :p så då passar jag på o kika runt lite innan :) kanske hittar ngt mer ;D
sen när jag kom hem vid femtiden så blev det först springa över till clara o lämna hennes pengar o kontokort som hon haft i min plånbok :p och när jag kommer hem så har farfar varit här och lämnat lite julklappar :D då blev jag glad! fick en sån här shower-grej tvål typ från ldb och en deo från samma, vilket var väldigt tur för båda grejerna börjar ta slut i mitt förråd :p fick även pengar så nu behöver jag inte ha skuldkänslor över att jag gjorde av med lite för mkt :p :)

ajusde, glömde säga att jag fick en asfiiin neccesär (?) från Elin igår :D precis som jag önskat mig, en röd med sånt mönster som jag tkr är fint, tror det kallas orientaliskt :p väldigt fin var den iaf :DD fick även två ansiktsmaskar och lite goodis :) taack gumman :D <3

nej nu ska jag sluta babbla :p
ha en bra kväll så hörs vi nog imorgon :)
PUSS & GONATT!



fröken clara i egen hög person ;D
hehe!

hos Eliin!

hejsan hoppsan!
Sitter just nu här i björkvik :) Vi har pratat MAASSA, gått promenad, kollat film och hunnit sova lite :p :) För o sammanfatta det kort =)
Skulle ha åkt till norrköping imorn med Clara, men dum som jag är så råka jag kolla på fel datum, så den buss som jag trodde gick imorn gick idag ist =/ kan dom inte skafffa bättre busstider???????? usch på dom! så det var lite synd, får väl kolla på stan lr nått =/ :p

Nu ska jag bli social!
PUSS

27:e december

nu tkr jag att den här huvudvärken kan ta och försvinna, har kämpat med den sen nästan i tisdags 24h om dygnet, inte roligt kan jag säga..

Idag ska jag iaf till Elin :) Får se vad vi hittar på för nge men vi ska INTE ut med båten! Hör du det Elin!!!!!!

Nu ska jag försöka hitta ngt vettigt som jag kan ha på mig :p hörs kanske senare :)
PUSS

26:e december

då är det väl bara o börja nedräkningen fram till nyår ;) Inte alls lång tid kvar! 5 dar, lr va blir det? :p Längtar dit iaf :D Sen är det ett nytt år o man kan lägga det gamla bakom sig :)

Idag har jag nog gjort minsta minimala, släkten kom hit vid tolv, åt mat o så, sen åkte dom vid tre och vid fyra somnade jag, men det behövdes nog, är så himla trött, lr seg, e fortfarande inte helt frisk, men men..

Tror jag ska ta o sova lite till, är ju det enda som jag är bra på just nu :p
Sen ska jag tvinga dom att göra pizza :)

Får se om jag tittar in sen för datorn kommer va upptagen då det kommer va lan här nere i källarn ikväll :p Och pappa har ju datorn där uppe så,..
Sen imorgon så åker jag till Elin =D Ska bli treevligt! Har inte sett henne på aslänge så =)

Ha en bra helg annars :D
Puss!


 
till denna ska jag imorgon ;D

Dåligt..

Nu har det varit lite dålig uppdatering här men det är bara för att jag inte har mått så vidare bra (ögoninflammation o massa shit) mår fortfarande inge vidare men det är bättre iaf =) Sen så har vi haft lite släkt här o då betyder det no time for datorn :p

Julafton bjöd på mkt sovande, missade kalle anka, en tripp till akuten, mkt julmat o mkt skratt :) Fina julklappar oxå :)
Fick två ansiktsbehandlingar, björn borg-trosor, två tomtar som vi får varje år, ljuslykta, smink, parfymer och en ny tv :D lite pengar oxå =)

Juldagen så fick vi besök, innan tre kom moster med familj plus mormor, åt kalkon med potatis & sås :) hur gott som helst! efterrätt och avslutades med att vi kollade på den andra arn-filmen. Annina kom även över en snabbis o då fick jag min julklapp :) fick en parfym, shower gel och body lotion :) taaack! <3

Idag vet jag ännu inte vad som väntar, lr vid tolv så kommer dom hit igen för o äta mat :p trevligt!

Nu ska jag gå o hugga av mig huve för det är där all värk sitter!
Ha en bra annandag jul blire va? :p
PUSS

vilken jul

god morgon ! vilken julafton det blev igår, började med att jag sov igenom nästan hela dagen och sen vid halv sex hade jag tid uppe på akuten för mitt öga, inte varje jul man är där :p kollade lite och så fick jag en väldigt bra salva så idag mår jag iaf lite bättre :) senare under dagen vid tre så kommer lite släkt samma som var här igår så ska vi äta lite mer gott :) skriver mer senare när jag sitter vid en riktig data, är inne på adams sony ericsson xperia som han har tvingat mig att testa, och det har nu slutat med att jag oxå vill ha en sån :p ha en bra juldag :) puss

24:e december

Äntligen är det julafton ;D weey!

Igår så var vi ju till "Solis" o Alf för o fira minijulafton enligt tradition :) Var trevligt, fast jag låg nog o sov halva tiden :p Mådde verkligen inge bra, o ögat blir inte bättre bara sämre, så nu har jag bara ett öga o titta op =/ :p
Lättast vore ju om jag sov, men då kan jag typ inte öppna ögat det lilla som jag kan utan det klibbar ihop sig =/ Men ansträngningen försvinner ju då så det blir lite svårt o bestämma vad jag ska göra..
Men iaf, fick ju julklappar igår :) Jag fick ett presentkort på en lyxbehandling på hud&hår :D och en jättefin liten ljusstake lykta vad man nu kallar dom för.
Och idag kommer det lite släkt hit o firar jul :)

Orkar inte skriva mer för mitt öga gör jätteont och det blir jobbigt o koncentrera sig med bara ett öga =/ :s

Aja;
HA EN KANONBRA JULAFTON så kanske vi hörs under dan :)
GOD JUL ♥

värre

det blir bara värre o värre! mitt öga asså :p tar man hela ögat o delar på tre, så mkt kan jag se på mitt öga, en tredjedel =/ inte så roligt om jag får säga det själv,..
Men nu ska jag slå in paket :D Sen byta om och vid halv sju kommer "Solis" o hämtar oss så vi slipper gå =)

Ha en bra kväll innan JULAFTON ;D
Och om jag inte hinner skriva senare lr imorn bitti så;
GOD JUL PÅ ER ALLIHOPPA OCH HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR JUL :D
Puss! <3



23:e december

och jag har fått ögoninflammation, hur himla passande är inte det, och självklart sitter förkylningen i, så har inflammation i ena ögat, ont i halsen när jag sväljer, ont i huve o snorig som jag vet inte vad, och allt detta dagen innan julafton! så himla passande! =/

har iaf jobbat lite idag, men vid ett så fick det va nog, ska ta o sova, och ikväll ska vi fira minijulafton, och det blir inte ändrat pga mitt öga, nedå :p men det ska nog gå bra=)

nu ska jag badda ögat o kolla om det finns nå bra på tv :)
PUSS

Trött!

Trött o förkyld!
Har jobbat mellan sju o fem, så ganska trött, funderar på o sova snart, ska upp fem imorgon för jag måste duscha och så ska vi va tidigare på jobbet för det är julgrötsfrukost och mamma skulle hjälpa till lite så :p
Jobbat, skrattat, jobbat, skrattat, jobbat lite till och skrattat lite till,.. Det sammanfattar min dag ganska så bra :p

Nu ska jag kolla på nån film sen sova : )
Puss o Gonatt!


bara för jag har extremt tråkigt :p

TJEJER SVARA PÅ DETTA INOM 40 MINUTER, ANNARS KOMMER DET HÄNDA NÅGOT
NI INTE VILL SKA HÄNDA!


Kärleken;
Har du hittat den rätta killen? - Nej
Har du en kille just nu? - Nej.
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? - eh jaa :p
På rumpan? - Ja.
På brösten? - Ja.
Kyssa dig på halsen? Ja.
Kyssa dig på munnen?- Ja.
Kyssa dig på kinden? - Ja.
Gillar du någon? - Njee :p
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - Nope
Vad heter personen du gillar? - Hehe :p

Skolan;
Går du i skolan? -  Japp =)
Har du någon gång skolkat? - Inte vad jag kan komma på nu :p
Har du varit i skolan idag? - JULLOV! men har jobbat =)

Annat;

Hur mår du just nu? - Ganska så himla fökyld =/
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Jao =)
Har du piercat dig? - Japp=)
I så fall, vart? Öronen!

Telefon/mobil;

Vem ringde du senast? - uhm, annina :p
Vem ringde dig senast? - kommer inte ihåg :p
Vem sms:a till dig senast? - clara :)
Vem sms:a du till senast? - annina =)

Övrigt;
Är du hungrig just nu? - Ganska så mkt :P
Vad är klockan nu? - 19.16
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Bloggen bara

Familj;
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 10 sek sen :p
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - uhm, 6 imorse

Övrigt;

Gillar du punk-stilen? - Kan jag inte säga
Har du sminkat dig idag? - Jao!
I så fall, vad för smink? - Puder o mascara o lite rouge ;p
vad har du på dig för trosor just nu? - Björn Borg.
Hur ser dem ut? - Svarta
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - En svart spetsaktig

Musik;

Lyssnar du på musik just nu? -  Räknas Singing Bee? :p
I så fall, vilken låt för tillfället? Det som spelas :p
Vad gillar du för musik? - Blandat

Kläder;

Har du fler än 4 linnen? - Japp
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja
Har du någon märkes väska? - Jao
Har du ReStErÖdS-trosor? - Nej
Har du en vit bh/topp? - Jaa
Har du en svart bh/topp? - Jaa
Har du märkes jeans? - Jao
Har du märkes tröja? - Japp
Var brukar du handla kläder? - Beror på :p

Smink & Hår;
Använder du mascara? - Jaa!
Andväder du Wax? - Nope
Använder du kajal ? - Bara ibland
Använder du hårspray? - Är missbrukare ibland :p
Använder du volymspray?  Säg nån spray jag inte har :p
Andänder du mouse? - Bara om jag vill ha lockar :)
Använder du deodorant? - JA!
Använder du skiinspray? - Nope
Använder du parfym? - Japp
Använder du ögonfransböjare? - Ibland
Använder du täckstift? - Nope
Använder du läppglans/läppstift? - Mest på fest =)
Andänder du brunkräm? - Nope
Använder du rouge? - Jaa
Noppar du ögonbrynen? - Jaa
Uppsatt hår eller hängande? - Beror på håret :p
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej
Duschar du varje dag - Varannan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Nope
Smörjer du in hela kroppen varje dag? Efter jag duschat
Målar du naglarna ? - Klart!

förkyld? JA!

usch, är ganska så förkyld, min hals e inge vidare, smågråter gör jag oxå, ser ut som jag vet inte vad, men men, det är bara o kämpa sig igenom det :) Roligt o tjäna lite egna pengar och om man tänker efter så går tiden ganska så fort ändå :) Idag blev det jobba 7-15 =) Fikarasterna alltid lika roliga som vanligt, skratta så jag fick en tår i ögat :p

Men nu ska jag fortsätta att kolla på Grinchen och nysa så jag gråter :P :)

Imorgon börjar jag sju igen, får se om vi hörs senare, annars så hörs vi efter jobbet imorn :)
PUSS!

:D

Nu har jag äntligen hittat min nyårsklänning :D precis en sån som jag letat efter! Nu är jag glad!
Men jag är ganska förkyld, ont i fötterna, och helt seg, har varit så himla trött så man kan ha trott att jag varit full för så borta har jag varit till och från, det var till o med så clara sa att jag lät full när jag prata :p
Men allt som allt har det varit en väldans bra dag :) Fika på söder, julmarknad i gamla stan och en massa julshopping (iaf för claras del ;p) Jag undrar egentligen hur många kilometer vi har gått eller kanske mil :p Har ju gått ända från station till söder o tillbaka, genom gamla stan o ojojoj :p Mina fötter är ganska trötta, samma med mitt huve :p
Och imorgon så blire jobba, kommer va helt dööd =/ men men, sova får jag göra på torsdag =)
Nu ska jag iaf kolla på dansbandskampsfinalen :D Hoppas Scotts vinner :DDDDDDD tihi!

hare bra!
PUSS!



20:e december

bara fyra dagar kvar till juuul!

Igår; Feesta med Annina, Vickan, Erika o Clara ;D

Idag; Trött, lite sliten, och förkyld, åka till Sthlm för lite shopping med fröken Clara :D

Imorgon; Jobba!

Måndag; Jobba!

Tisdag; Jobba!

Onsdag; Jobba, JULAFTON!

såhär ser mina dagar fram till jul ut ;p
men nu måste jag fixa mig lite, tåget går 9.10 och vi måste ta ut pengar och fixa biljetter ;D
PUSS


LOOOOOOV!

Äntligen så är det loov :DD och ikväll ska det firas ;)

I skolan, så typ fika vi, kollade på tomten är far till alla barnen, och sen spelade vi nått musikspel :) trevligt!
Efter det så ringde clara så vi åkte dit o fika o prata i oändligheter ;D var myysigt!
Drog sen ner på stan, fixa lite :) Och nu sitter jag här hemma hos Annina, käkar choklad och väntar på att pizzan ska bli klar ;D Bara nyttigheter ^^

Sen imorgon så bär det av till den Stora staden Sthlm med fröken Clara ;D Ska kolla efter en nyårsklänning och ett par stövlar :)

Men nu ska jag leta efter mer choklad :D
PUSS

19:e december

Sista dagen i skolan då! :D Äntligen är dagen kommen! Vet inte vad som kommer hända idag men ngt roligt får vi hoppas på ;D Ikväll blir det iaf att fira att jullovet har börjat :DD

Min hals e som den e, får knapra fishermans under dagen, men inget kommer hindra mig från att fira ikväll ;D INGET ^^ Vem vet, det kanske lindrar o ha det kuul ;D

Men nu tkr jag att duschen kan bli ledig! :p
Hörs under dagen :)





ha en kanondag :)
för det ska jag ha ;D

-

jag orkar inte bråka längre

weeey!

pratade med annina förut och så fick jag höra att vi har fått ett nytt schema till nästa termin, vet dock inte hur det ser ut eftersom vi fick dom idag och jag inte var där, men ngt som jag fick veta var att på onsdagar så slutar vi TOLV!! hahah! Jag blev hur glad som helst då :D Visst, ingen sovmorgon, men jag går hellre upp tidigare och slutar tidigare än har sovmorgon och får sluta tre fyra, så jag säger bara weeeeeey :DD

Nu ska jag kolla på Du är vad du äter :p

Puss!

mums (a)

nu mår min hals lite bättre :) mamma kom hem med en karl fazer chokladkaka (exakt samma som bilden) och jaa, jag har fått i mig halva själv så :p men min hals gilla det :p så det var ju bra ;)

det var nått jag skulle göra, men jag kommer inte på det :s huuum.... aja, nån gång få jag väl reda på vad det var :p
nu kom jag på, jag skulle ju ringa till elin :P :)

Puss!


- hungrig

jag är hungrig som jag vet inte vad, och jag vet inte vad jag kan äta heller, ibland förstår jag mig verkligen inte på hur mamma kan få ihop nått av det som vi har hemma :p får väl fortsätta leta :)

sitter och kollar på sista-minuten resor och jag skulle bara vilja klicka på BOKA och sen dra härifrån en vecka lr nått, bara ligga på en solig strand, känna solens strålar värma huden och bli lite brun självklart ;D Men bara göra ingenting, inga problem, inget, bara tänka på att dricka mkt vatten o äta god mat :) aah! tänk (a) :p

tillbaka till verkligheten nu sofie! dags o hitta ngt att äta =)
PUSS

tjudeluuuu!

nu blev jag trött så tror jag ska sova ett tag, har typ bara varit vaken i två timmar men ändå ;p
GoNatt <3

18:e december

Hejsan hoppsan!
Vaknade med att jag inte kunde prata och hade nästan 38 graders feber, så jag stannade hemma idag, gick upp för typ tio minuter sen, har iaf lyckats prata med mor min i telefon men innan dom hörde vem det var och kunde koppla rätt så tog det ett tag, bara eeh vem är det? halåå!

Idag ska jag göra klart min F&K-uppgift och knapra alvedon så jag kan gå imorgon :) är ju sista dan så! och då stoppar inget mig ;p Blev heller inget sola igår då jag somna som en sten så då gör jag det idag ist, snart jul o nyår vafasen ;)

Ajusde, alla som gissa på vad sirap blir baklänges gissade rätt ;D hahaha! Duktigt ^^

Nu måste jag äta nått innan jag avlider av hunger :p
Hörs under dan!

-

vad blir sirap baklänges? ^^

Snart så...

tror jag att jag kommer däcka! känns inge bra det här =/ usch!

iaf, efter skolan så hann jag åka hem, äta en clementin och ringa mamma, pratade med henne och slutade med att jag åkte ner och hjälpte henne =) trevligt men veldans trött blev jag, stog och häftade ihop typ 40 tårtkartonger om inte mer, sen vettetusan vad jag har gjort, kom dit innan tre och slutade 6, tog lite längre tid än vad jag trott, men men.. :) Fick reda på en del trevliga saker ^^ hehe! den där mats daniel asså ;p

nu ska jag somna under solariumet, har fortfarande inte fått nån färg =/ tar sån jevla tid :p men det är skönt o bara ligga där och känna värmen (a) :p

Sen ska jag nog sova i min vanliga säng :)
Puss o gonatt <3

17:e december

Med idag är det bara tre dagar kvar till loov ;D Guuud så skönt!

Aja, idag vaknade jag med skitont i halsen, kan knappt prata för det gör så himla ont =/ fyfan! Men jag ska iaf va med på tennisen idag :D Äntligen får man göra det man tkr är roligast på idrotten :)
Sen efter skolan blir det plugga med Andrea :)

Nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag ringa till skolan och se om Anna-karin är sjuk idag eller inte, lite onödigt o gå dit om hon är sjuk liksom, har först hennes lektion och sen lunch, så det blir ju ganska lång håltimme isf :p Då är det like bra o stanne hemma ;)
PUSS

time for bed!

Dags o sova :) Har längtat efter denna minut hela dagen :p och äntligen är den här :p Men blir nog kanske kolla lite på bodygard innan =) Alltid lika bra!

Nu ska sminket bort!
Hörs imorn :)
GoNatt <3


trååkigt

sitter här och har astråkigt, pratade nyss med elin i telefon och bara kände hur rösten sakta men säkert höll på o försvinna, men den kommer väl tillbaka om jag är tyst ett tag :p känns som jag har feber oxå, härligt, sista veckan i skolan o man mår såhär! bläää =/  Ingen mjölk har mamma köpt heller så jag kan inte dricka varm oboy, vilka problem! :p

sitter även o funderar, undra om jag ska ta och bli en nunna? på ett sätt så kanske det är omöjligt, men liksom, inga kill-problem, inga kärleksproblem, inga klädproblem, inga hur ska jag ha håret -  problem  ;p vad tkr ni? just för tillfället så verkar det som en ganska så bra idé :p

ajusde, pappa fixade om mitt abonnemang så nu kan jag skicka 5000 gratis sms i månaden f.r.o.m.imorgon till alla nät inom Sverige! Bra va ;D Så om nån blir terrad med sms, här har ni förklaringen ^^


-

blablabla

trött, ont i huve, vågar inget, orkar inget...

I don't have the courage


16:e december

God morgon!
HInner typ inte skriva ngt, sov lite för länge ;p
Men idag äre iaf vanlig skoldag och sen plugga med Annina :)
Hörs nån gång senare!
PUSS



uppehåll

nu är det uppehåll med tennisen =( men  som tur är så börjar vi igen den 5:e januari så det är ju inte alls så lång tid kvar :D men jag kommer sakna dom roliga måndagarna ;D

ikväll orkar jag inte plugga, får ta tag i allt imorgon!
Nepp, nu blev jag hungrig :p får hitta nått o äta =)
PUSS



mörkt, halt & kallt!

och snart är det dags för mig o börja traska ner mot tennishallen för denna termins sista träning! lite synd tkr jag för det är verkligen så hiiiimla roligt :D =/  får se om jag kan lura med mig marre lr nån ner för o spela lite ;D
men nu måste jag hitta tennisracket och sen vid halv börja traska neråt :)

hörs kanske sen :)

Hejsan!

Gick hem lite tidigare för jag fick så himla ont i huve =/ Och jag orkar ingenting längre, känner mig helt slut på energi =/ Så nu ska jag dricka upp det lilla som finns av coca-colan :D kanske blir lite piggare då ;D hittade även en kexchoklad :p
sen blire plugga o sova, får se om pappa kunde slita sig från jobbet ifall det blir ngn körgrej =)

Men nu ska jag se början av gossip girl som jag tragiskt nog missade igår =(
PUSS

-

    

förändring genom åren? iaf från första bilden till den sista :p och på den kan man även se lite av mina gamla tänder, dock inte i denna strl men i vanlig, :p
jani :p
Naej nu måste jag slita bprt mig härifrån!
See ya after school ;D

15:e decmeber

Äntligen så är det bara en vecka kvar och sen är det JULLOV! Sista måndan för den här terminen och sista jaa alla dagar som är fram till fredag då vi säger tack och hej för denna termin :D

Klockan är nu lite över sju och jag har precis tvättat håret och ska snart käka lite frulle :)
På dagens schema står prov i geo och sen kl fem ska jag på den här kursen på körskolan, yippy! Tur att den bara är en gång ;p

Nu ska jag kolla efter en alvedon för jag känner hur huvudvärken kommer smått smygande =/ :p
Ha en bra måndag ;p
PUSS





jag & elin för jag vet inte hur länge sen!
nån gång förra året? :s
elin hjälp mig! :p

bläääääääää

varför ska jag vara en sån jevla chicken för? :O =/

Nu har jag solat och läst alla sidor till provet imorn =) så lite mer kanske jag kan nu. Får hoppas så =)

Ska ta och sola lite framsida nu, sen kolla igenom en extra gång, slänga ner alla saker från sängen och sen sooova :D
Gonatt <3


love love love

I just love GOSSIP GIRL! Det är sååååå hiiimla bra :DDD

Jag är bara trött, så himla trött, funderar på o lägga mig under solariumet, vill ju ha en fin färg till jul & nyår ;) kanske inte negerbrun men lite gyllenbrun sådär, och med vårt solarium så blir man nog inte brunare än så oavsett hur lång tid man ligger där XD

En vecka kvar sen är det JULLOV :DDDDD Fatta va skönt! Och jag är så himla skoltrött så det inte är sant, usch! En vecka kvar men jag orkar ingenting =/  blääää!

Oj va blandat med saker det blev o skriva om, men men ;p
Nu ska Sofie soola ;D
Pussens <3


rubrik

sitter o tänker, tänker på allt möjligt
på allt som varit, på allt som kan bli
men en sak som jag lärt mig är att man aldrig ska ha för höga förhoppningar
man blir bara besviken, det har iaf jag blivit
tänker man framåt på vad som kan hända och på vad som väntar
så kan man se både ett leende på mina läppar men även ett lite mer sorgset uttryck ifall det inte blir som man önskar

har man låga förhoppningar men ändå så blir det som man hoppats på så tror jag nog att man kommer uppskatta det lite mer

men allt som allt så har jag lärt av egna erfarenheter att det inte alltid blir som man hoppats på

därför denna gång ska jag inte hoppas för mkt!
visst jag kan le åt det o så, men jag orkar inte bli lite besviken en gång till
att nehe, jag duger inte
har inte den styrkan kvar längre
har nästan ingen styrka för ngt längre känns det som


allt har en mening i livet
men en del saker förstår jag mig bara inte på
nån gång kan det väl bli som man önskar, lr?

känns som att man inte duger för den man är...


nej nu ska jag sluta grubbla,..
ska leta reda på geografin som jag lagt på ngt himla bra ställe :p
Puss på er!

booooring!

har verkligen ingen lust till att ta fram geografi-boken och sätta mig o plugga... =/ jag orkar inte...
spacklingen har iaf blivit påbörjad =) fast pappa får sköta den, annars är jag väl bara ivägen :p
så jag sitter o tittar på jon&kate + 8, kan ni tänka er o ha 8 barn, tvillingar och sexlingar! Jag tror nog att jag skulle döö :p Tänk vad mkt jobb det borde va, och nu ska dom åka till disney, tvillingarna kanske är fyra-fem, och sexlingarna två-tre år! Vilket äventyr!

nu ska jag se hur det går för fadern min :p
Puss!

14:e december

Gårdagen bjöd på god mat och mkt skratt :D Vi fick klyftpotatis och köttgryta och sallad till det, var hur gott som helst! Sen till efterrätt blev det marsipantårta :)
Kom hem vid tolv så jag har precis gått upp, skönt o kunna sova lite längre :)

Idag blir det plugga till geografi-provet och så blir det spackla lite väggar ;P Så nu blir jag faktiskt tvungen o plocka bort ALLT :p
Så dags o börja med det nu!
Ha en bra söndag allihoppa :)
Puss&Kram!

glömde!

 

glömde ju visa mina nya fiiina skor som jag köpte igår :D jag tkr dom är asfina! och dom kosta bara 199:- ett fynd ;D

13:e december

Om nån timme ska vi till familjen carlson och fira fadern som fyllt 50 : ) Blir mat och jaa nått mer :) Får se vad som händer!
Idag gick jag över till Annina, för jag hade mina saker där sen igår, gick på stan o lite så :) tog en fika =) mysigt!
Har inte gjort så mkt annat, ska ta och göra ett kort till 50-åringen ;P

Nu ska jag fixa det och sen fixa mig o kila över till Clara med familj :D

Puss!

@ anninas

Sitter just nu hemma hos annina :) Håller på o färgar hennes hår och snart så ska vi äta =) Jag är svinhungrig, mår såhär illa när jag är rikgtigt hungrig =/ inte bra o må illa redan :p
Ajusde! Jag har fått ett par nya SKOOOR :DD YEY! Dom är asfina och mina ben blev ganska snygga i dom ;D om jag får säga det själv ;p

Sen blir det väl o fixa sig iordning och dra vidare ;)
Nu ska jag glo på mina nya skor lite (A) (bild kommer att komma senare :) )

Ha en superbra fredag för det ska jag ;)
Puss på er!

12:e december

halvvägs till jul (om man bara räknar denna månad ;D ) Och väldigt vitt är det ute också :D me like! Fast det ända dåliga är att jag hade tänkt o ha pumps ikväll, får se hur det blir med den saken, kanske lite kallt nu? :p Men men, vill man va fin får man lida pin ;) Fast kanske inte pumps i snöväder :P

Idag är det ju då fredag vilket innebär film på iaf engelskan, julmarknad på ekonomin, franska på franskan, sen är det slut med skola för denna vecka ;D Näst sista fredan för denna termin! Sen är det bara EN vecka kvaaar :D
Efter det bär det av först hem till mig för o hämta lite stuff och sen vidare ner på stan för o köpa ett par skor och en present :) Vidare efter det hem till Annina för o fixa o trixa ;) och sen blire FEST! :D Hoppas det blir en bra fredag! För oss ALLA! ;D

Men vi hös nog nån gång innan ikväll :)
Nu blire blåsa håret ;p
Puss&Kram!

sleepy

sitter här och sjunger på all i want for christmas is you ;D och smådansar lite ;) Tur bara att ingen ser mig ;p
Har nyss målat mina naglar RÖDA :D inte för att jag är så duktig men ändå ;D
men nu är jag trött så nu ska jag sova :DD
sovmorgon imorn! Gillas!
Sov Sött! <3

tjohooo!

är svintrött och funderar starkt på o ta o sova ett tag :) Men inte än! Nu ska jag snart sola lite sen så ska jag fixa och trixa, en kväll för mig själv som jag skrev i förra inlägget :)
Har nyss tvättat bort allt smink och peelat ansiktet så nu är jag jättelen :) Så nu kanske färgen fastnar lite bättre ;D Sen ska jag peela händer o fötter, kanske ta ett fotbad? , måla naglarna (har ju köpt nytt nagellack ;D) o så :D
Måste även städa för det ser ut som en svinstia på rummet och mamma o pappa har typ tjatat på mig ett bra tag nu, så kanske dags o ta tag i de? =)
Men nu ska Sofie soola :)

Pussens!


sa ju det...

sa ju att provet skulle gå skit :/ fyfan! aja, skitsamma,...

skulle ju till tingsrätten idag, men när vi väl kom dit så sa dom att det var stängda dörrar, lite synd! andra gången det händer så för min del =/ bättre lycka nästa gång ;D slutade iaf med att vi fick sluta innan två så det var skönt :) då drog vickan, annina och jag ner på stan för lite småshopping =) köpte en mascara och ett nagellack :) Hann även med en fika innan vickan skulle till dansen, var trevligt =)
och nu sitter jag hemma hos annina =) och ikväll blire en kväll utan plugg, fatta va skönt! :D ska göra ansiktsmask o pyssla om mig ;D

men nu ska annina skjutsa hem mig! ;p
Puss <3

11:e december

Torsdag, skola, franska-prov där jag kommer få IG, till tingsrätten och kolla på ett mål eller fall (vad kallar man dom för? :p) Efter allt de så blir det stan med Vickan :) Måste hitta mig en ny mascara då min helt plötsligt började tappa sina taggar :s skumt! Men då ¨har jag iaf en anledning för att köpa en ny ;D

Hörs efter de!
Puss ♥

BTW! Ser ni att snön har kommit tbx? (a) Vi kanske får en vit jul, men får inte hoppas för mkt, den förra snön försvann ju på en dag lr nått =/ :p


orkar inte bry mig längre

Inge bra!

Det går så jevla dåligt, ingenting vill fastna och jag fattar ingenting, verkligen nada!
usch !

nu ska jag fortsätta igen! :p

Hörs imorn ;D
Puss!

Plugga nästa!

Japp, nu åker franskaböckerna fram, prata med gunilla förut så nu vet hon iaf att jag tkr att det är skitsvårt ifall jag får IG, men men, som vanligt så får man väl göra sitt bästa :)

Men vi hörs ikväll!
PUSS!

10:e december

En dag närmare jullovet! Jag lääängtar som jag vet inte vad. Vill bara slippa allt som har med skolan o göra, slippa tänka på presens och futurum i franska, slippa krångliga matten, aaallt! Det enda jag kan tänka mig fortsätta med är engelskan ;p Seriöst, har blivit så hiimla skoltrött, lr har varit det ett litet tag men det blir ju inte bättre för var dag som går och när vi får veta ja men vi ska ha ett geografiprov på måndag! Då är det ju så man sprudlar av glädje, NOOOT! usch =/

Idag blir det väl o limma fast näsan i franska-böckerna och plugga som en idiot då, hallå alla fattar inte franska och i den kategorin ingår jag, står kanske till o med överst på listan vem vet? ;p

Idag händer det typ inge roligt i skolan, inte vad jag kan komma på iaf,... Läängtar till helgen! Då blire festa o glömma bort allt som har med school att göra, åka till Sthlm o shoppa till mig själv, har bara två julklappar kvar men dom fixar mamma åt mig :) sen söndag får väl bli en pluggdag :/
Onsdag och jag pratar redan om helg! Förstår ni att jag läängtar?! :p

Nu ska jag sluta va negativ!
Magen kurrar så kanske dags o käka lite frulle? :)
Hörs senare! ♥

GOD NATT!

Tränade nyss och kom på att jag inte hade nån aning om vart mina argumentationspapper är så jag vart då tvungen o skriva ut nya :p Uppdatera en sista gång här och nu är det time för lite franska! Sen ropar sängen mitt namn ;p
Så God Natt på Er och Sov Gott! <3

hum...

sitter och funderar på om jag ska sätta på mig träningskläderna och träna litegranna :) bara stå där och lyssna på hög musik =) så hiimla skönt!
måste även plugga mera franska, men jag fattar ju fan ingenting =( och då blir det inge roligt heller, kan typ bara dem flesta gloserna sen nada... blir plugga mkt ikväll och heldag imorn!

nu ska jag slita mig härifrån och träna =)
Hörs imorgon :)
PUSS!




jag kan äntligen le normalt :D
nästan iaf, är inte så van att le med öppen mun, har försökt i ett halvår
att se okej ut med leende stängd mun XD så är lite ovan :p

Äntligen!

Nu är tandställningen äntligen borta :D YEEEEY! Är hur glaaad som helst :D
 Idag var det en helt vanlig dag i skolan, hade prov på morgonen och det gick ganska så bra :) sen har det väl inte hänt så mkt speciellt :p
Efter skolan följde Annina och Vickan med hit så fick Annina sin present, men dom stanna i typ 10 sen gick deras buss :p Glad blev hon iaf :)

Snart så ska jag ta och plugga! Har franskaprov på torsdag och det är för jävla svårt asså =/ usch för franskan ibland asså...

Men ni får hare bäst!
<3




så blev resultatet :D

9:e december

Hej! Nu är det äntligen den nionde december! :D Anninas födelsedag och för min del ta bort tandställningen ;DDDDD YEEEEEEEEEY! Om bara ngra timmar ska jag vara där :D

Men först nu på morgonen så är det prov som gäller! F&K! Men kan det ganska bra iaf :) Ska bara kolla igenom det en sista gång :)

Men vi hörs efter skolan :)
PUSS!


fattar inte fejkleendet? :s vafan har jag gjort för o förtjäna det! :s
för tro inte att jag inte fatta att du fejka det REJÄLT

8:e december

1 dag kvar nu sen slipper ni höra mitt tjat om när tandställningen ryker ;D
Annars? Sovit gott? Det har däremot inte jag, jag har sovit så himla dåligt, tror inte ens att man kan kalla det dåligt... Vet inte vad det beror på, men känns som om jag bara sovit i typ två timmar =/ Men som tur är idag så behöver vi inte gå på sista lektionen då vi har prov imorgon, så jag kan sluta vid två ist för tjugo i fyra :)

Efter jag slutat så ska jag vänta på att Clara slutar så skulle vi träffas på stan, måste köpa Anninas present/julklapp =) Lillgumman fyller ju faktiskt 17 imorn ;p
Skulle egentligen ha vart med Elin idag, men eftersom att jag har tennis och har missat den tre ggr nu så vill jag verkligen gå på den, lite tråkigt! =/ Men vi kanske kan ses en dag snart? :)

Plugga MYCKET blire idag me! Så kanske inte hörs förens kvällen! Men ni får ha en bra måndag :)
Puss!

God kväll!

Hejsan! Kom ungefär precis hem från fröken Clara ;D Vi har bakat pepparkakor, pratat i en oändlighet om allt och inget, hann även käka lite mc donalds mat (a) Jag fick chicken mc nuggets, coca-cola o pommes ;D MUMS! Tiden har bara runnit iväg :p

Men ska nog ta o plugga lite nu innan man ska sova =)
Gonatten! ♥

pepparkakor

Idag ska det bakas pepparkakor med fröken Clara :) Myysigt de! Så snart måste jag ta och göra mig iordning för hon kan ringa vilken minut som helst :p

Håller just nu o kollar på Anastasia! Jag vet, en tecknad barnfilm, men just nu bryr jag mig inte :P och det finns inte så mkt som är bra på en söndag förutom Gossip Girl och One Tree Hill :) Sen så är det ju Dansbandskampen i repris, missa ju det igår för vi var ju på julbord, kommer nog missa det idag med då vi ska baka pepparkakor, men jag var inne på aftonbladet o kolla och såg att Scotts hade gått vidare :D Då blev Sofie glader ;D  Han e ju för snygger ;p Och bra är dom ju oxå så ^^

Men nu måste jag fixa mig så jag inte skrämmer henne :p




tränat

Nu har jag tränat i 40 min, och det känns så himla skönt efteråt :) Värsta är att jag blir röd som en kräfta i ansiktet =/ usch! det hatar jag verkligen =( men men,..

Ska nog ta och plugga lite nu så jag kan lite tills på tisdag :)

Ni får hare så bra så hörs vi senare :)

7:e december

Idag är det bara två dagar kvar om man räknar timmarna exakt eller ungefär om typ 30 min så är det prick två dagar kvar :D yeeey! vad jag längtar! Kanske därför jag tjatar lite om det nu ;p

Idag blir det en plugga, plugga, plugga dag! har två prov den här veckan så,.. Och man vill ju få bra betyg, iaf på det ena för att det är det sista provet för den här kursen så :)

Sitter och kollar på klänningar till nyår, hittade en igår, men nu när jag kolla så fanns den inte längre =/ Lite synd för den var verkligen jättefin! Så det blir fortsätta o leta, får kanske ta mig en tripp dit där det finns lite fler butiker än vad det gör här :)

Men vi hörs senare! ♥


trevligt!

Julbordet bjöd på god mat och mkt skratt :) trevligt trevligt! Blev väl lite småtråkigt till o från då jag var den enda 17-åringen där så :p Men det fanns mkt yummie o titta på ;) Vem visste att det finns så många snygga väktare ;O Så det har jag roat mig med hela kvällen, lite blickar hit o dit ;D alltid roligt ^^
Och sen när vi tackat chefen för allt, när vi precis ska gå så kommer det upp en, lr jag går förbi han men samma sak, han verka typ va 28 lr nått sånt, ung såg han inte ut o va, inte 20 iaf :p så han bara sträcker fram handen och säger; Hej! Magnus! Och jag bara typ; Eh Sofie lr vad jag sa.. Blev så chockad att nån sa nått till mig liksom :p Och vi var ju påväg o gå så jag skaka hand tbx och sen går jag iväg och bara skrattar inombords och hör hur ngra han känner säger; MEN MAGNUS! hahahha, men jag förstår dom, hallå jag är ju bara 17 liksom!
Men det var lite småroligt :p E fortfarande chockad över att nån liksom går fram till MIG!  Ganska så otippat :p
Nu ska jag sluta tjata om det :p Men för o va mig så är det en ganska stor händelse ;p


ska nog snart ta o sova, är ganska så trött och har ont i fötterna XD mkt gående fram o tbx i high heels ;D Kanske därför han hälsa sen, high heels och ganska kort kjol :p Och nej, jag kan inte släppa att ngn kom fram till mig sådär ><
Det roligaste var att han var längre än mig trots mina klackar, och jag är ju ca 1,68-69 och med 10cm klackar så blir man ju lite längre och alla andra blir kortare, men inte han :O haha!


Nej nu bara babblar jag, e så himla trött, så sängen nästa tror jag nog O)
GoNatt! <3


I really can't stop thinking about you, and it has been going on for more then a year now, what's wrong with me :s (a)



Julbord

På kvällens schema så står det ju julbord som sagt =) Har precis lockat håret och snart så ska jag väl ta och fortsätta med smink o så :) Alltid kul och göra sig fiin :) Värsta var att jag lockade håret för tidigt så dom håller redan på o går ur lite :( men men! lite våger stannar förhoppningsvis kvar =)

Annars idag så har jag tränat, lyckades fixa iordning med musik så nu blev det roligare o träna :) Stod där i typ 40 min och så länge har jag aldrig tränat på den där grejen :p lite småduktigt tkr jag :) :p

Men nu måste jag sminka mig o fortsätta fixa o dona :D tihi!
Puss från mig!


I've got a thing about you
And I don't really know what to do

träna

nu ska jag försöka släpa ner mitt feta arsle o träna ;) måste träna bort lite så jag kan äta ännu mer av julmaten ikväll även fast jag inte är så mkt för julmat, men ändå ;p

oavsett vad så måste jag börja komma igång med träningen, ärligt talat så orkar jag inte må såhär längre,.. det känns som att botten är nådd och nått måste göras, och för första gången på länge så känner jag mig verkligen peppad till o börja träna! jag orkar inte längre...

nu ska jag fixa lite music ner till källarn ;D
Puss!

EDWARD CULLEN!



fattar ni vad jag menar!  guud jag får rysningar ;p OMG!
hans ögon! ååååh ;)
seriöst jag är nog lite småkär faktiskt :p

twilight!

Var på bio igår med Annina och Anna :) Var väldigt trevligt! Vi såg Twilight :D Och OMG! Har nog nästan aldrig sett en sån bra film, och Edward Cullen ^^ YUMMMIIIIE! Jag tror jag är kär än asså ;O Herremingud! Den måste jag köpa sen ;D Och ni som ännu inte har sett den, ni MÅSTE göra det! Men ta med en haklapp så ni inte får dregel över hela tröjan, för han är verkligen så snyyyyyyyyygg! :D Blev en lyckad kväll ;D

Idag står inte så mkt på min lista, det enda jag vet är att jag ska på julbord ikväll med jobbet =) Hoppas det blir trevligt!
Men vi hörs nog nån mer gång under dagen :)





så jeeeeevla snygg han är asså :o

twix

sitter just nu i en datasal och käkar twix med Maja :) trevligt trevligt! Har typ håltimma fram till halv två så nu roar vi oss här med bdb, facebook, nyheter you name it ;D
Måste kämpa mig igenom franskan så att jag kanske får lite klarhet í vad det är vi ens håller på med :p
men nu ska jag bli social mot människorna runt här :)
♥ 

5:e december

ååh så var det FREDAG :D äntligen!
Snön ligger kvar och det är lite kallare grader :) Men det får gärna komma lite mer snö (a)
Idag händer inte så mkt, har engelskaprov och sen typ ett prov men där man får använda boken =) och vi jobbar i grupp så det ska nog gå bra, har redan gjort hälften så :) Ska fortsätta med det på håltimman sen! Och jag hoppas att vi inte har nån franska idag ;p fattar ingenting! så det är inte så jätteroligt =/ men men, hon var sjuk igår så hon kanske e det idag med, men att gunilla är sjuk är liksom en på miljonen så det är något stort vår franskagrupp har fått uppleve :p

men nu är hon halv och jag måste gå om en halvtimme så kankse dags o slita sig härifrån!
Hörs sen! ♥

plugga plugga plugga

nu måste jag verkligen gå igenom ALLT tills imorgon! har det direkt när vi börjar så man hinner ju inte plugga ngt under dagen så.. det får bli lite extra nu mot kvällen :) Men det känns som att jag kan det mesta, så det är skönt :)
men först blir ta bort smínket och borsta tänderna ;D :p
God Natt! ♥


All I want for christmas is YOU!
love that song, och den stämmer ganska bra på hur jag känner (a)

tyvärr!

julkalendern var inte värd en andra chans, stängde av efter typ halva lr kanske tio min, men det var bara för att jag åt frukost samtidigt :p så nu ska jag ta och kolla på mysteriet på greveholm ;D
men först blire plugga lite engelska :D

info&layout

det är vad jag har just nu ;) Sitter och gör julkort men dom blir inge braa :( bööl! sen ska jag skriva ett brev till vårt fadderföretag men vad ska man skriva där egentligen? Ingen aning! :s

nope,, back to work!


4:e december

Good morning everybody :)
Har drömt världens skummaste dröm och då menar jag verkligen det XD Först så är jag på Disney, sen helt plötsligt är jag i mormors lägenhet och fiskar med kastspö :s och sen så är jag i skolan, äter nån konstig hamburgare som vi köpt och hjälper gunilla (min fransklärare) att flytta några böcker! Sen vakna jag, men om det inte låter skumt så kan jag försäkra er om att det var bland det konstigaste jag nånsin drömt xD


Vet ni vad jag såg när jag titta ut genom fönstret? SNÖ!!!!!!!! Inte mkt, men det är lite vitt iaf ;D Man får ta vara på dom här små stunderna ;) Den försvinner ju så fort sen :(

Om tio minuter så är det julkalendern, har bara sett den en eller två gånger men jag tänker ge den en chans till då jag tycker att det hör till ;) Men är den inge bra nu heller så får jag väl helt enkelt ta och strunta i traditionen och sen när jag kommer hem ta och titta på mysteriet på greveholm som faktiskt enligt mig varit en av dom bättre :)

Ajusde, jag glömde nästan min nedräkning, nu är det bara fem dagar kvar om man inte räknar med idag :D Ett steg närmare! weeeey :D

Nej nu ska jag värma lite oboy och sen ge julkalendern en chans till!
Ha en bra torsdag! ♥



tänk om det kan bli såhär igen :D

fotbad

har nyss tagit mig ett fotbad och guud så härligt det var för dom små fossingarna :D Och snart ska jag ta och kolla på grey's anatomy :D det är sååå hiiimla bra :D sen måste jag kolla igenom dom härliga engelska-glosorna så jag kan ngra iaf ;D

jag har jätteont i ryggen =( undra vad jag har gjort? :S asont gjör det iaf om jag rör mig på ngra sätt =(
nu ska jag gå upp o klaga på det :D haha!
sov gott underbaringar! <3

godissugen!

fick värsta godissuget förut så jag drog till ica där annina mötte mig :) drog hem till henne och pluggade lite då vi har prov på fredag :) Sen vid halv sju så skjutsade dem hem mig och det var annina som körde ;p hon var veldans duktig tkte jag :) hade inget o oroa mig för ;p kände mig så säker så ^^ hehe!
 
nu ska jag kolla på vänner :D alltid lika bra!
men vi hörs sen! har kanske ngt mer intressant att skriva då ^^
 ♥

at school

hejsan!
snart så har vi rättskunskap :) det är såå kul :D
nyss hade vi badminton och det var väl inte direkt så jätteroligt om man säger så :p
efter skolan blire plugga till engelskaprovet som vi har på fredag :D
känner mig även sugen att gå nånstans o fika =) nån som är på? (a)
nej, nu börjar vi snart!
hörs efter skolan :)

3:e december

God morgon allihoppa!
Vaknade för ungefär tjugo minuter sen :) Hur skönt som helst att få sova länge :)
Sitter och undrar vad jag ska ha på mig för ngt? hjälp! :s haha  nerå, ngt hittar jag väl :p Undrar även vad jag ska äta till frukost, vi har typ inget gott hemma, så jag ska tjata på mor min att hon ska handla lite goda saker =)
Nu ska jag leta och se om det finns NGT iaf ;p
Ha en bra onsdag! ♥

GOD NATT!

Nu börjar ögonlocken hänga litegranna, så jag tror det är time för o gå o lägga sig :) Guuud va skönt! Sen så har vi sovmorgon imorn :D Kan det bli bättre :)
Ska bara ta och skriva ut argumentationen sen borsta gaddarna ;p
Sov Gott! ♥

JULSÅNGER

japp! sitter just nu och lyssnar på julsånger så man får lite julkänsla iaf :) det är ju trots allt bara 22 dagar kvar! Kan ni tänka er, BARA 22 DAGAR KVAR NU!

Och som jag skrev i förra inlägget så har jag inte gjort ett dugg! Eller nästan iaf ;p Toppade håret litegranna :) Blev asbra! Men får nog ta o bege mig till en riktig frisör snart :p Men det blir ju så bra när jag gör det själv, får ju det precis som jag vill ha det :) Fast allt det slitna försvinner ju inte =/ men nästan ^^ hehe!
Sen så har jag peelat ansiktet och solat litegranna :) Var hur skönt som helst, vettefan om jag fick ngn färg då vårat solarium är typ hundra år gammalt men men xD får lägga mig där igen :p Lyssnade på julkalendern under tiden, och den verkar lite smått konstig faktiskt, en julkalender ska innehålla mycket snö och juliga saker helt enkelt ;D

Men nu ska jag kolla om jag fick nån färg :p annars blire lägga sig några minuter till :) Kanske ska ta och ha ansiktsmask också? =) Fotbad? Gud vad allt detta låter härligt!
Så får det bli!
Men allra först ska jag kolla igenom våra (anninas och mina) argument tills imorgon. Ska argumentera inför hela klassen om vad vi tycker om betyg från ettan, Annina och jag är emot det! Får se hur det går! Wish us luck! :)

PUSS ♥



all I want for christmas is YOU

konstigt!

imorse när jag skulle logga in här så ville det inte funka =/ kom upp en jättekonstig ruta! weird :s Men nu funkar det igen :) brabra!
Skola idag, matteprovet gick åt helvete! Att jag inte kan få in det i huve, förstod det innan jag satte mig där, sen så fick vi provet och jag kunde verkligen ingenting :s Så denna gång fick han en vacker blomma och några stjärnor, lite snyggare än förra "flaggan" som jag rita xD

Idag är det tisdag! bara 7 dagar kvar till nästa tisdag :D guuud vad jag längtar, och jag vet att jag tjatar om det mkt, men jag är bara så glad, för om man tänker efter så har jag bara haft den i typ 7 månader vilket inte är alls lång tid, en del måste ju ha sin tandställning i flera månader liksom! Så jag är GLAD :)

Idag ska jag göra absolut ingenting! Orkar inte med ngt för tillfället :p
Hare bra ♥





Puss från mig!

liten paus

tar mig en liten paus i pluggandet för tillfället! går ganska så bra! så jag hoppas jag får G nu :) Förra provet var ju så jevla svårt =/
har även hunnit kolla på nya beverly hills :) ganska så bra faktiskt ;p
usch, nu bara babblar jag :p tänkte iaf säga GODNATT, för detta blir nog sista inlägget för ikväll, hon är ju tio så :p
så nu säger sofie;
GO NATT! <3


varför kan jag inte sluta tänka på dig!
you've got me charmed for months and months
I just can't stop!
and I love this feeling!
why can't I be brave enough to tell you

saknar!



remember those days!
miss you and all the fun we have had!
I want it to be like that again!
<3

ingen tennis

daniela ringde mig för ett tag sen och sa att det inte blir ngn tennis idag :( tråkigt tyckte jag, men marre fråga om hon o jag inte kunde spela nån dag bara hon och jag så får hoppas att det blir så :)
har annars hunnit att måla framsidan på vårat tomtearsle ;D eller ja sidan som ska visas utåt ^^ skulle även göra lite knäck men våran mikro är sååå gammal så den sa ifrån, halva byttan typ smälte XD not good! Så nu blir det o skaffa en ny mikro ;p

nope, nu blire plugga, plugga o plugga!
PUSS

1:a december

Nu är det om man inte räknar med idag, åtta dagar kvar tills tandställningen rycker samt anninas födelsedag :) MEN det är bara 23 dagar kvar till jul och 18 dagar kvar till jullovet inkl helger! Sen så är det looooov! :D

Idag har det bara varit en vanlig dag i skolan, geografi x2 varav på ena så höll jag nästan på o somna, tror faktiskt jag gjorde det för när jag prata med emma efter så sa hon nått som tydligen hade varit med :p sen så har vi haft matte, franska och F&K... lång dag och en trött jag :p

Ikväll är det tennis :D har inte varit på två veckor så jag kommer väl va som en nybörjare >< Men det ska bli skojj!

Vad står på veckans schema då?
Tis: Matteprov + engelskabok
Ons: Inget konstigt nog, inte vad jag vet iaf :p
Tors: Förmodligen franska!
Fre: Engelskaprov :)
Lör: Julbord med jobbet =)
Sön: Jobba?

Men nu ska jag koka lite varm oboy och värma några bullar som pappa kom hem igår med från farmor :) Och dom är bara sååååå goda! :D Måste även plugga då vi har ett trevligt matteprov imorgon ;p Sen TENNIS :DDD

Det var allt för mig :p
PUSS!



gud vad det är roooligt! :D

RSS 2.0