tetris.

håller på och spelar tetris på en sida. och jag kan säga att det är lite beroendeframkallande :p tror jag ska ta en lussebulle och sen spela vidare!  plugga måste jag ju göra oxå, plus skriva frågor som ska vara klara imorgon. hum... frågorna först sen lussebulle :)
see yaaa!

finally.

äntligen så har mitt id-kort kommit :D tack!! nu slipper jag visa mitt pass :p pratade med mamma för ett litet tag sen och då sa hon att det hade varit rån där, ungefär en timma efter jag varit där, tror att dom var utanför men ändå. lite läskigt sådär, dom hade ju kunnat kommit tidigare eller så hade jag kunnat kommit senare så turen var på min sida idag!

nu snart ska jag väll åka hem till mig och sen får vi se :) behöver plugga filosofi så får väll ta tag i det.
hare gött så hörs vi sen :)

i wanna go back <3

lussebullar.

Hej på er i dimman!
fy tusan vad grått det är ute alltså, det är inge roligt. Idag är det första advent :) jag och mamma har gått på stan och kollat, och nu är vi hemma, ska snart baka lussebullar. vi köpte julmust så sen blir det lussebullar och julmust :) jag gillar julen!
men nu måste jag nog börja! ska baka med mor min :)
ha en bra första advent!
<3

stan.

nu blire stan med malin :) ska hitta en fin present till emma och sen nån grej till håret som gör att frisyren håller sig utan att behöva använda hårspray! önska mig god shoppinglycka :D
ciao ciao.

time for homework.

god kväll!
nu är det dags för mig att ta fram läxböckerna och läsa lite redovisning och beskattning som vi har prov i imorgon, många sidor men hoppas på att det ska gå ändå :) ska ta en toffifee om det finns kvar, kanske går bättre då ;) höhö
nej hinner inte skriva mer måste plugga!
PUSS


choklad.

hejhej!
snart är onsdagen över och det innebär att det snart är fredag vilket betyder helg! gud så skönt. men kvar på veckans att göra lista har vi skriva nationella - engelska uppsats, och sen redovisning och beskattningsprov på fredag sen får vi ta helg. Men något som blir roligt imorgon är att vi kanske ska kolla på twilight på engelskan och svenskan :) (eftersom vi har engelska nationella på morgonen)

men just nu sitter jag och kollar på nyårsklänningar och kjolar och toppar och jaa, allt som man möjligtvis kan ha på sig på nyår. och vad som kommer vara speciellt med detta nyår är ju att det kommer bli ett nytt decenium! vi har ju upplevt ett millenium och nu kommer första deceniumet för oss födda på 90-talet iaf ;) Jag vill göra något roligt detta nyår! Men vad återstår o se.
Nu ska jag ta en bit av min fazer-choklad! bästa chokladen ever!! punkt slut. :D
ciao ciao!



thailand 09


spending money.

Lönedag idag! Bränna pengar idag! Check. Först fick det bli en fin överföring till M för allt han bjuder mig på hela tiden, sen julklappsshopping så nu är två personer avklarade, handla åt mamma men det har jag fått tillbaka, men dom pengarna kommer gå åt till en födelsedagspresent! Jag kan säga att jag redan vill ha studiebidraget :p inte för jag e pank men jag måste ju spara :) men allt har gått åt till nödvändigheter.

Kollade även runt lite på kläder när jag var nere och hittade lite alternativ till nyår som också kommer snart :) Mycket som händer snart. Ska på mitt första julbord för i år nästa lördag, dock är jag inte så mkt för julmat så men det är mysigt :) Och nu på söndag är det första advent och då ska ljusstakarna upp! Då förstår man verkligen att julen är på väg!

Naej nu ska jag göra nånting!
Puss

fortfarande hemma.

Den här jädra huvudvärken vägrar verkligen att släppa taget, och kallsvettningarna kom tillbaka imorse. Hatar o va sjuk, man missar så mkt i skolan och det är inte roligt o vara sjuk heller för den delen. Kan låta konstigt men det är faktiskt roligare att gå i skolan än att ligga hemma en hel dag. En dag kan vara skönt men inte dom andra.
Nog om det, idag åt jag bland det godaste jag ätit på länge,  jasminris med kycklingfilé i nån curry-buljongsås som Marcus så snällt lagade åt mig :) Jag som älskar curry tyckte det var mumma för min mage! Annars har jag inte gjort så mycket annat än o sovit och kollat på film.
Nu ska jag fortsätta och kolla på tv och vänta på att klockan blir läggdags :)


ajaj!

Den här jädra huvudvräken vägrar att släppa, så himla jobbigt. Iaf, julen börjar närma sig :) imorgon är det exakt en månad kvar till julafton!! Helt sjukt, men ändå mysigt :D Jag tillhör en av dom som älskar julen, och att jag nu detta år har ännu en underbar människa i mitt liv att dela den med kommer nog inte göra saken sämre! Det är bara och hoppas på att vi får en vit jul, en riktig jul.

Men den svåraste frågan som man får varje jul är vad man önskar sig i julklapp? Är det någon som har något bra förslag på vad man ska svara? Det blir ju inte direkt lättare när man blir äldre heller. Ska man önska sig kastruller och sånt eller vad? När man är 18 kan det låta som ett bra förslag men jag vill inte att det ska ligga massa kastruller under granen. Denna tanke får jag fortsätta fundera på! Sen måste jag fundera på vad jag ska ge till familjen och så! Julen är mysig och underbar och mysig. Det är det viktigaste, inte vad man får för klappar, utan att man har det bra och är med sina nära och kära, med dom man bryr sig om :) Vad jag vet så kommer jag att få en underbar jul!

Puss från mig.

poff.

poff väck borta har jag varit nu under helgen men har knappt suttit framför datorn vilket har varit väldigt skönt. Men kan sammanfatta lite;
i lördags vaknade vi tre stycken i lägenhet, den tredje var Eliin som vi skulle skjutsa då hon skulle jobba, jag och marcus handlade lite bl.a. hallonsoda som är för himla gott :D Agerade sällskap sedan tills Elins buss gick och sen bar det hem för o städa för på kvällen blev det lite fest och så kom Elin in igen för o göra mig sällskap så jag slapp vara ensam bland alla killarna, väldigt snällt :) När grabbarna drog ut på krogen stannade vi kvar hemma och bakade chokladbollar och somnade sedan gott till OC. Vaknade av att två lite berusade killar kom hem och började koka varmkorv. Iaf sen blev det söndag och då skulle vi dra upp deras båt, gick bra och sen bjöds det på mat ute i bie. Hem efter det och kolla på One tree hill :)

Nu är det måndag och idag har jag varit hemma och kallsvettats och haft ont i huvet så det har tryckt på hjärnan. Nuläget - huvudvärken är kvar men svettningarna börjar avta så hoppas jag kan gå imorgon :)
Nu ska jag umgås med min mor som oxå är hemma och är sjuk.
Ciao.


tv.

Nu får det bli tv-tittande och en lugn kväll :)
Hare bra ni med!
Puss

091118

God morgon folket!
Ännu en härlig mörk morgon ;) Bara hoppas att solen dyker upp idag! Man blir så deppig av det här tråkvädret hela tiden, usch.
Men en bra dag kommer det nog att bli! Först ut är det svenska nationella skriftligt, sen slutar man efter det och då ska jag ner på stan och träffa Eliin :) Vi ska som jag skrivit shoppa Erikas present :) Sen skulle vi nog sola för nu har jag fixat lite pengar så jag kan :) Och så skulle vi hinna med att färga hennes utväxt + att jag ska hinna fixa gymkort idag med marcus efter fyra då dom öppnar. Ujuj, mkt att hinna med!! Hoppas jag hinner.

Men först nu måste jag blåsa håret och leta efter en kofta som jag vet ska finnas här! Det är så himla kallt i den där aulan så sitta i en t-shirt är inget alternativ.

Ha en bra dag allehoppaaa för det ska jag ;D
CIAO.

saknar.



kreta sommaren 09 <3


SVENSKA NATIONELLA.

Imorgon bitti sitter jag och skriver svenska nationella i aulan. Till min hjälp kommer jag att ha med mig penna, stift, sudd, läshäftet, mjölkchoklad och en coca-cola flaska så jag håller mig pigg! För efter nationella så ska jag träffa Elingumsan :D Vi ska köpa Erikas present och sen kanske sola, måste få lite färg tbx ;) Ska se så jag har pengar bara. Är verkligen luspank så jag får flörta med mor och om inte det går Marcus, fast han är snäll och pröjsar för min del på presenten tills jag får så bara det är snällt. Men jag skulle verkligen behöva sola!!!!
Men vad jag behöver göra nu är att ta det lugnt och vänta på den varma mackan som mamma håller på och gör åt mig :) Så snällt.

Nu kom den varma mackan så måste äta upp den!
PUSS


thailand <3


prov avklarat.

Nu är provet avklarat och det känns väl hyfsat men det var väldigt luddiga frågor. Men vi får se hur det går. Hoppas på ett G iaf =)
Har nyss käkat lite ris och kebabgryta =) och snart börjar vi igen, har filosofi då.  sen är det bara projekt kvar sen äre slut för idag! Har tennis sen och denna gång hoppas jag på att tränaren kommer!

Men måste hämta böckerna nu!
Ciao.

ledig dag.

Blev ingen skola för mig idag! Malin ringde mig imorse och sa att vi skulle skjuta upp det tills imorgon så jag fick en extra ledig dag :) Skönt.
Så fram tills nu ungefär så har jag och Marcus firat lite genom att vi kollat på några avsnitt av One Tree Hill och käkat god mat. Myspys <3 Och snart ska jag plocka fram läx-boken och plugga lite mer.

Har inge mer nytt o berätta så vi ses sen!
PUSS

091116

Måndag den 16:e november! En bra dag. Kan vara för att idag har jag och Marcus varit tillsammans i åtta månader :) <3 Jag Älskar Dig Marcus <3

Men det är nog bland det enda som är bra idag, eller jag har bara en lektion så det är ganska skönt men kollar man ut och ser vad det är för väder så är det inte direkt så man jublar =/ usch. Grått och tråkigt.

Idag börjar jag annars 10.35 och då ska vi göra nånting som har med vårat projekt att göra. Sen slutar jag 12.00 så det blir ingen jobbig dag kan jag säga. Sen får vi se om jag var tvungen o jobba ifall mamma behöver lite hjälp. Annars kommer dagen gå åt till att plugga, har läst lite nu på morgonen men det behövs läsas några gånger till :)

Men nu ska frukost ätas och sen duschen. Ha en bra dag :)
Ciao.


091115

God kväll allesammans :)

Nu har vi kommit hem från farfar och farmor :) eller jaa vi kom hem vid fem men ändå ;) Har varit och kollat på när Adam spelade handboll och satan va spännande det var må jag säga! Ujujuj! Så det var roligt.
Nu sitter jag med familjen och kollar på filip och fredrik. Och sen blir det plugga lite Organisation & ledarskap.

Har bara en lektion imorgon tror jag så det blir skönt :)
Aep vi hörs imorgon folket!

Sov så gott hörrni!
Puss


091113

Så var det fredag den 13:e! Trots det vet jag att det kommer bli en bra fredag :) Nu snart ska jag följa med Marcus till Bie och hämta däck, sen ska jag till skolan som börjar 12.50! Två lektioner varav vi har prov på matten, har pluggat så jag hoppas att det kommer gå bra! Sen vid fyra halv fem kommer Marcus pappa och hämtar oss och tar oss med ut till Bie där det vankas middag. Kommer även övernatta där då vi åker till farfar o farmor imorgon, och Bie ligger på vägen så det blir kanoner :)
Har en känsla att jag redan skrivit allt detta men aja då får ni bli uppdaterade ;)

Nu ska jag kolla igenom matteboken en sista gång och sen packa skolväskan!
Ha en bra fredag för det ska jag ha ;D
PUSS


gammal bild får avsluta inlägget!

inställd.

Det verkar som att träningen för idag blev inställd. Ingen som dök upp, inte ens extra-tränaren kom :s Aja, får hoppas att det blir träning nästa vecka iaf :)
Men tur för mig för då har jag ännu mera tid åt att plugga till matten som jag har prov i imorgon. Hörde att det var lätt men måste ju ändå plugga för det!

Men nu sitter jag och kollar på 27 dresses och den e för himla bra! Så ska se klart på den och SEN plugga.
Yepp så fåre bli.
Herrååå!


god morgon.

god morgon på er :) sovit gott?
det har typ jag men inte helt perfekt. aja. hoppas jag håller mig hyfsat pigg under dagen iaf!
Något jag kommit på mig själv med o göra är att mina drömmar är jätteverkliga. Som nu inatt trodde jag att jag satt och prata med marcus, visade sig sen att han jobbat över och kom hem två timmar senare än tidpunkten jag trodde :S tro mig det kändes som nån annan varit här inne. aja skumt :p

Nu sitter jag iaf här och mumsar på min goda macka med skinka, paprika och gurka :D mums. sen om en timma e det skola, längsta dagen på veckan men ska nog gå bra =) och efter skolan är det tennis :D

Men mer uppdatering sen skulle jag tro. Ha en bra torsdag för vet ni vad? Imorgon e det fredag :D
PUSS

matte c

nu ska det pluggas matte c härhemma! har prov på fredag så måste försöka få in lite i huvet =) Något jag längtar efter är tills provet är över för då är det helg :D och jag kan inte längta mer än vad jag gör nu!
På fredag ska vi till Marcus föräldrar på sen fars dags-middag. Trevligt! Och sen på lördag så ska vi åka till farfar och farmor :) Ska bli skönt att komma bort härifrån ett tag.

Men nu är det fortfarande onsdag och provet är inte över så måste plugga nu!
Men ni får ha en bra kväll.
Puss

snälla ta mig härifrån, jag orkar inte med detta, inte en gång till, jag pallar det inte

.

jag orkar inte. inte en gång till.

091111

Hejsan på er!
Klockan är tjugo över fyra ungefär och det är redan mörkt ute! Helt sjukt.
Aja, dagen har väl gått förbi ganska fort. Hade bara tre lektioner och ingen av dom var speciellt jobbig så det var skönt :) Åkte hem till Marcus efter och lagade mat, köttbullar o makaroner fick det bli! mums. Nu e jag hemma hos mig och ska finslipa svenska-nationella grejen lite och sen blir det tortillas :D så himla gott!

Men nu ska jag kolla på that 70's show =)
Pösshejs!

091110

God eftermiddag/kväll!
Dagarna bara rinner förbi tycker. Det har snart gått ännu ett år! Helt sjukt. Men vilket bra år det har varit :D Bästa året på länge!

Iaf. Tisdag, började med skola vid tio, åkte iväg med Malin och Marcus och fixade lite mat och sånt :) Sen hade vi en föreläsning som vi skulle gå på vilket resulterade i att vi slutade halv fyra ist för tjugo över två. Jag blev lite grinig för att jag hade missat tennisen, men pappa skjutsade ner mig så jag kunde spela iaf en halvtimma och det var asroligt :D Även fast det blev så kort tid. Så det räddade min dag lite från att inte bli supertråkig!

Nu sitter jag hemma hos Marcus. Ska snart fixa lite mat och sen blir det plugga och lite tv :)
Ha en bra kväll!
Puss

thailand i bilder.

 



  

 



 

 

nu får det räcka med bilder! har över 400 så här har ni ett "litet" smakprov ;)

kanske kommer mer i inlägg med tiden!


091109

ny måndag. ny vecka. nya händelser. nya tag!

Veckan har börjat ganska bra. Skolan gick bra och var snabbt avklarad. Efter det kom Marcus och hämta mig så åkte vi så jag kunde fixa ett nytt id-kort för mitt går nämligen ut idag, klantigt att jag inte gjort det tidigare men hade helt glömt bort det. Så nu är jag utan id-kort i max 4 veckor. Får hoppas att det går snabbare bara :) Konstiga är att man måste gå in och fråga om det kommit för dom skickar inte ut något som berättar att det kommit! Lite smumt tkr jag men bara jag får ett nytt kort iaf! Det är det viktigaste. Så nu blir det inget krogen för mig tills mitt nya kort kommer för aldrig i helvete att jag använder mitt pass. Det använder jag endast när jag flyger och jag vill knappt använda det då heller, för usch så ful jag är.

Nu tror jag att jag ska sola lite, underhålla färgen i ansiktet lite =) Sen funderar jag på om jag ska ta och slinga håret för just nu ser jag bara gul ut tack vare solen och det e inte vackert! Så hoppas kortena på id:t e svartvit så man inte ser den gula färgen :p fast på samma gång ser jag brun ut ;D höhö
Sen blire plugg och mat! Hare bra allesammans så hörs vi!

PUSS PÅ ER!

<3

alltid finns det någon eller några som betyder mest för en.
man har sina bra vänner men det finns alltid nån som vet det där lilla som ingen annan vet.
i mitt liv finns det två sådana personer.
och det är dessa <3
mina två allra bästaste vänner!






dom 2 bästa i mitt liv <3


091107

Lördag och helg. Gårdagen var bra! Började med en middag, vidare på fest och sen blev det krogen där jag träffade bästa ELin :D Lite drama men den slutade bra med massa skratt!
Dagen började oxå med lite skratt o så =) Elin sov över tills idag + Danne. Var trevligt! Sen innan Elin for hem käka vi pizza!
Nu sitter jag hemma hos mig och kollar på SATC - The Movie. Och ikväll tror jag att jag och Marcus skulle bort. Ingen aning men blir nog bra!

Naej tbx till filmen!
Ciao.


my everything <3


jobbigt detta..

usch, ännu en natt när man vaknar tidigt. Dock somnade vi vid åtta men vaknade kl 2 och var pigga! Det är det tråkiga med att åka till ett annat land att det är sån tidsskillnad, eller vad säger jag för strunt? det finns inget dåligt med att åka utomlands! Kanske jobbigt att ställa om sig när man kommer hem men det går ju över efter ett tag :) Får försöka sova ut ordentligt och anpassa mig nu i helgen.

Nu är det iaf fredag och det känns ganska skönt. Gårdagen gick lättare än vad jag trodde, höll mig relativt pigg under hela dagen. Hoppas det går lika bra idag med.
Hittills har vi kollat på filmen the Proposal med Sandra Bullock och den var himla bra! Tänkte att vi kollar på film så blir vi tröttare men den var så bra så man ville inte somna =) Ska försöka göra ett nytt försök till att sova snart tror jag, börjar inte förens vid tio så kan sova nån timme till iaf. Skönt!

Sen är det skola fram till ungefär halv fyra och då blir det fika med Andrea :) Mysigt. Sen på kvällen har det dykt upp några förslag, men känner mig inte sådär jätte på att festa så följer nog med Marcus till Matte och ser hur han bor nu =) Blir kanske krogen efter det, nfår se hur kvällen slutar. Nu ska jag göra iordning en macka och sen försöka få lite sömn.
Hare gött!


tidsskillnad.


<3





denna bild får avsluta detta inlägg nu, ska försöka sova lite till men man känner av tidsskillnaden kan jag säga, vid den här tiden under den senaste veckan har vi varit på stranden så e ganska pigg nu men måste ju ställa om mig till det rätta! hoppas det går fort bara =)
GONATT!


hemma igen!

Så nu var vi hemma i Sverige igen. Känns ganska skönt men tråkigt att byta ut sol och värme mot kallt och snö =/ usch. Men allt har iaf gått bra och vi har haft det helt underbart <3 Var väldigt skönt att komma bort och tänka på annat och bara tagit det lugnt.

Och imorgon är det skola igen då, 8.25 börjar jag! Hoppas det inte blir för jobbigt bara =)

Nu blire lite mat och sen förmodligen sängen. Den har jag längtat efter kan jag säga ;p
Hare bra allehoppa!
Ciao.

RSS 2.0