Norrköping!!

halluuuu everibody! sovit gott? :)
idag blire som sagt norrköping med Elin och Jessica :D <3 tåget går vid nio men vi (Elin och jag) ska träffa Jess vid åtta då hennes buss kommer in till stan. Och snart så kommer Elin till mig, vid sju ungefär :)

annars så har jag nyss duschat, orkade inte göra det igår då klockan var halv elva när jag och Elin la på luren så då blev det raka vägen till sängen och raka vägen till duschen nu på morgonkviten ist ;P och just nu så håller jag på och äter lite frukost.. ska snart packa väskan och klä på mig..

Ni får ha en jättebra dag allihoppa!
Pusss

Tisdag!

god kväll! allt bra? =)
hade nationella idag i engelska, gick väl hyfsat bra, hoppas jag iaf, sen hade vi bara engelska som vi fick sluta tidigare ifrån och sen svenska där vi hade lite teater, så en ganska lugn dag idag :)
sen när jag kom hem så sola jag ett tag och sen så har jag varit med clara :) trevligt de! =) var ute och gick och bara pratat och tagit det lugnt :)

och imorgon blire norrköping med Elin och Jessica :D lite shopping, ska se om jag hittar ett par jeans och lite till :) vi får se vad det blir :) men roligt blir det iallafall :D

snart så ska jag nog ta och duscha och sen gå och lägga mig...

hare bra! Pusss

god kvällers!

allt bra denna söndag kväll? :)
gör inte så mkt nu, ska väl kolla lite tv sen duscha innan jag ska sova, jag bara hör hur sängen ropar mitt namn :P men inte än.

förut så kom solis och alf hit med pizza så då blev det kvällsmat idag, inte så nyttigt, måste börja äta nyttigt, och träna mer, jag säger jämt nu ska jag träna men det blir aldrig av, alltid finns det nge annat lite roligare och göra, men jag måste börja snart... MÅSTE!!!
imorgon är det skola igen, och vi har kondistest på idrotten OMFG säger jag bara, jag med min superkondition xD men det ska nog gå bra :) sen efter skolan så ska jag först träffa mattis på stan :) för att köpa lite ingredienser till taco's som vi ska äta på kvällen då vi ska sova över hos Jess :) ska bli kul! =)

undra om man ska ta och duscha nu?! hum... joo jag gör nog det :P haha
men ni får ha det så bra!
Pusss

Söndag!

hejhej!
kom hem för ngra minuter sen, har ju sovit hos Elin tills idag :)
idag blire nog bara plugg för min del, har en bokredovisning och idrottsläxa. Men det är inte så jättsvårt så det ska nog gå bra :)
Finns inte så mkt mer att skriva för tillfälle.. Men ni får hare så bra :)
Puss

Hos Elin :)

just nu så sitter jag här hos Elin :D har spelat lite guitar hero, hoppat lite studsmatta och soooolat :D  och bara tagit det lugnt denna härliga sooliga dag :)
får se vad vi hittar på senare, kanske går ngn bra film ikväll? =) man kan ju alltid hoppas!

nu ska jag gå och kolla vad Elin har för sig :)
hejsvejs!

Tjohoo!

God Morgon på er! Hoppas att ni har sovit gott :)
Idag så ska jag till Elin och va med henne :) ska bli roligt de! Kanske spela lite guitar hero o så =)
Annars så har jag inte gjort så jättemkt hittills, lite läxor och duschat, ska snart ta och äta lite frukost och sen packa det sista. Bussen går 11.20 så jag går nog runt elva så jag slipper stressa :P
Nej nu ska jag ta och käka innan jag svälter ihjäl :P haha
Hejdåå!

trött!!!

gud va trött jag är i bena, har jobbat idag, även fast det bara blev tre timmar så är det mkt gående när man går och plocka upp varor o så, men roligt är det ;P  och innan det så gick jag ju i skolan, men vi hade bara tre lektioner, då vi hade håltimma från idrotten, och det var i samband med lunchen så då var jag "ledig" från halv tio till halv tolv så då passade jag på och åkte hem åt lite och sola :)
kom annars hem vid kvart i sju nånstans runt där och för några minuter sen så kom farfar och farmor hit, så jag kanske ska ta och va lite social =)
och imorgon så ska jag nog till Elin :D
nej nu ska jag gå och bli social!
hejsvejs!!!

:D

Idag kommer elin till moi och ska sova här :D ska bli superduper kul :D och som tur var så behövde jag inte jobba idag =)

annars så kom jag nyss in från solen och även fast klockan blivit lite mer på dagen så kunde man ändå känna den härliga värmen mot kinden O) underbart!!!
ska nog ta och göra lite franska nu och sen städa rummet, det ser ut som jag vet inte vad.. 

image39

Hejdååå!

samhällskunskap

samhällskunskap och jag passar på och skriver en liten blogg, håller på med ngra uppgifter som heter granska källan och vi har precis börjat men vilka konstiga frågor, lr jag tycker det iaf ;P
Jag tror jag döööööööööör av tristess, för gud så himla tråkigt det här är :/ usch fy och bläääääää!!!!
Nej nu ska jag göra lite nytta!

image43

Gomorron!

ännu en vacker morgon och flera får det gärna bli :D
idag så börjar min skoldag halv tio och slutar runt halv fyra, sen så ska jag till mamma och jobba där ett tag och sen ikväll så äre tennis :) det är typ allt som kommer hända idag, plus lite franska också.
Nej nu måste jag göra mig iordning!
HA EN UNDERBAR SOLIG DAG!

lång dag..

idag har det varit en väääldigt lång dag, känns det som iaf. skolan började 8.25 till 15.45, kl 16.00 började jag jobba hos mamma till 17.30, handlade lite sen kl 18.00 började tennisen som jag var på till typ 19.10 lr nge sånt så det har varit en fullspäckad dag, men får hoppas att jag sover gått då och är utvilad imorgon, plus att jag har sovmorgon i morgon börjar 9.30 så då kan man sova till typ åtta lr nge sånt :)
ska nog ta och göra lite italienska nu och sen så är det ju Grey's Anatomy kl nio. sen ska jag nog sova :P

Elin nu har jag hittat tillbaka, så nu kan du vara lugn :D (om ni undrar vad jag snackar om så kolla in Elins blogg http://elixerixon.blogg.se )

hare bra!

håltimma!

har just nu håltimme i samband med luchen, så vi börjar inte förens 13.20, skönt men ändå inte :P finns inte så mkt och göra direkt så nu sitter jag här ;P
har haft historia och matte hittils, kolla på film på historian så det blev en liten mjukstart på veckan och sånt gillar vi mkt ;D haha :P sen så är det bara idrott då vi ska ha teori sen NV sen slutar vi!

och solen skiner så vackert, nästan inga moln, kanske ska gå ut och sola, men blir nog inte så jättebrun då man har smink på sig :/ men jag solade ju igår och lite färg fick jag faktiskt :) hoppas att vädret håller i sig till fyra då jag kommer hem så man kan sitta ute i solen och läsa och samtidigt få lite färg, man måste ju börja med solningen i tid så man inte är sketablek när det är dags för badsäsongen. ska nog även försöka träna lite när jag kommer hem oxå, asså träna kroppen :P så den oxå blir i form för badsäsongen hahah >< good luck säger jag bara! men man kan ju försöka ;D lite bättre kan det nog bli! :P
men asså tänk o bara ligga på stranden och pressa och bara ta det lungt, inte tänka på skolan lr nånting, hur underbart låter inte det?! :D  bara 34 lr 35 skoldagar kvar nu!!! sen är det SOMMARLOV!!! :D vad jag längtar!

image40

JAG VILL HA SOMMAR NU TACK!

hare bra!
pusshejs!

underbart väder

Solen skiner och inte ett moln på himmlen! så himla underbart :D och det blev inge stå i kiosken idag då alla lagen typ hade åkt hem så jag har då passat på och suttit ute i detta underbara väder och läst i min svenskabok. Tror jag har suttit och läst och solat i nästan tre timmar, tiden har bara runnit iväg, så nu har jag bara 40 sidor kvar och så kan man ju hoppas på att man kanske har fått liiiite färg ;D 

ska snart ta och kolla på reprisen av desperate housewives, missade det i tisdags så..  sen blire väl läsa lite mer så att jag har läst ut den så att jag kan skriva min bokrecenssion som jag ska försöka lämna in nu i veckan, men det ska nog gå bra, har som sagt bara 40 sidor kvar :)

nej nu börjar snart desperate! 
Hare bra :)                                                                                                                                             

GodMorgon!

nog är det godmorgon allt! klockan är bara lite efter nio, men jag brukar ju vakna tidigt så det kanske inte var så konstigt ändå, och sen så jag somna tidigt så :P

idag så ska jag stå i ngn kiosk med mamma, det är nån kupp så då ska vi stå där mellan ett och tre tror jag det var, så får se hur roligt det blir? :P haha
sen blire väl lite plugg, orkade inte göra ngt igår kväll så det får bli idag.

nej nu ska jag äta lite frukost..
Hejs!

lördag kväll!

hejsvejs! kom hem från elin för ungefär en 40 min sen.
idag så har Elin och jag varit och solat och gjort om lite i hennes rum =) hann även med lite spelande idag me :) då vi igår hade Guitar Hero-kväll, fyfan va kul det var.  Det var jag, Elin och Emma, vi käka massvis med godis och popcorn och drack cola ;D jag var ju inte direkt så jätteduktig men det var ju iaf min första gång men det blev lättare ju mer man spela hahha  ;P, Men Elin var ju hur duktig som helst ^^ hon körde ett snäpp högre men vann ändå över oss O: :P hahah! 

och nu så har min moster, min kusin och mormor hit för att käka pizza :P så det ska bli gott, hoppas jag :P

nej nu ska jag fortsätta o kolla på tv och käka pizza :P ha en fortsatt bra lördag :)

-

halluuuu! allt bra med er? :) själv är det väl sådär, tror jag gjort bort mig big time och sen så tror jag lr jag vet inte vad jag tror, bäst o låta det vara osagt... men iaf, bortsett från det så är det en bra dag idag för jag ska ju till elin :D Har saknat dej gumman <3 vi ska spela GH och proppa i oss massa onyttigheter ;D så det ska bli roligt :)

annars idag så har det varit skola som vanligt, inte så mkt läxor så det var skönt. Och på idrotten idag så hade vi dans, och det var streetdance ^^ var väldigt jobbigt så jag förstår varför dom som är dansare är så himla vältränade men det var riktigt roligt. men jag tror nog att jag håller mig till tennisen ;D men det var ju roligt att prova på nge nytt:)

nej nu ska jag packa det sista!
ha en bra fredag allihoppa :D

i skolan!

hejhej!
har just nu sam, vi håller på med ett projekt om FN, själv arbeter jag om deras säkerhetsråd men det går lite trögt, det är ju inte direkt så himla roligt om man säger så men det ska vara inne på måndag så det vore nog bra om jag jobbade... men jag orkar fasen inte! :P

hade NA imorse då, gick väl sådär, det var ju en uppsats som skulle skrivas och uppsatser är inte direkt min starka sida om man säger så, men det är väl två delar kvar av engelska delen så om det inte gick så jättebra så har jag ju två delar kvar, så det är bara och hoppas att det går bra på dom :)

efter sam nu så är det italienska och sen så slutar jag runt halv fyra som vanligt .. och när jag kommer hem så blir läsa lite svenska och historia och i min engelskabok.. det minskar för varje gång man läser så det är ju positivt ;D
och ikväll så är det tennis, hoppas det går bättre än vad det gjorde idag, asså det gick ju inte dåligt igår men det kan gå bättre, det fick jag bevis på förra torsdagen :) men det är ju en ny dag och allt är möjligt ;P

nej nu ska jag väl försöka göra lite sam.. hahha lycka till till mig själv säger jag bara xD

Hejsvejs!

hejsan!

gud va länge sen det var jag blogga, lr jaa det känns som det iaf, vad kan det ha gått ngn vecka lr så..
men nu sitter jag här igen iaf :) kom hem för ett litet tag sen från tennisen =) så nu har jag bara tagit det lugnt, ska försöka göra lite läxor sen men jag har inte så jättemånga så det är rätt så skönt =)...
och imorgon är det Nationella Prov, engelska uppsats, hoppas det ska gå bra, man får göra sitt bästa, det är ju inte så att man kan plugga till ett NA-prov.. men Lycka Till till alla som har det imorgon! hoppas det går bra för er :)

men nu ska jag läsa lite i min engelska-bok, har runt tre hundra sidor kvar och det skulle varit utläst typ för ett tag sen, men det får bli till nästa vecka, engelskalektionerna denna vecka har vi fått håltimmar på så det har ju varit lite positivt för då får jag ju mer tid på mig ;D

nej nu får ni ha det så jättebra :)
Puss

lördag!

hejsan!
igår så var jag med Elin och Mattis ett tag på stan sedan drog jag och Elin hem till mig för att göra oss iordning o så, fest på kvällen ;D sen vif sju så drog vi hem till Mattis för lite förkrök för att sedan dra vidare! Allt som allt så var det en kväll med måånga händelser men det var trevligt :)
Och ikväll så blire fest då med, fast då är det med klassen ;D blir lite grillning och så ^^
Nej nu måste jag plugga :P har en del denna helg :/ aja!
Pusspuss

-

you give me feelings that I adore
you make me smile when I think of you
 

I sthlm!

Hejhej! Är i sthlm just nu hos Elin's syster Emilia :D Vi kom hit igår efter fem ngn gång. Hade det jättetrevligt, kollade på film käka godis och drack drinkar som var jättegoda ;D Senare på kvällen så kom Emilias kompis Annelie hit och vi satt och lyssnade på värsta gamla låtarna och hade det skitroligt =)
Och idag så har vi varit på stan ett tag och kollat runt lite :) Och nu så sitter jag här, Elin sitter bredvid och är jätteduktig och gör nv ;P så hiimla duktigt gjort ;D
Tåget går sen vid kvart över sju har jag för mig och när jag sen anlänt hem så blire massvis med plugga, har ju två prov tills imorrn :/ men jag har med mig sam-boken så att jag kan läsa lite på tåget hem :) för vi kommer ju hem runt halv nio och dåär ju klockan lite faktiskt :P men det ska nog gå bra :P man får göra sitt bästa.
Nej nu ska jag bli lite social!
Hare bra!

<3

du är den mest underbara kompisen man någonsin kan ha!
det finns inte ord för att beskriva hur snäll och underbar du är.
jag hoppas att jag aldrig kommer förlora dig
du känner mig mer än någon annan
och så hoppas jag att det kommer fortsätta
du är den bästa
<3


image39

usch!

jag hatar verkligen och må illa! så j*vla jobbigt :/ :P hoppas bara att det försvinner snart, ska ju va med elin i helgen och då ska vi ju till sthlm och hälsa på hennes syster :D vilket kommer bli jätteroligt! har varit där en gång förut också och dom är hur snälla som helst (elins syster och hennes kille) så jag behöver ju inte vara orolig om man säger så :)
idag så har jag läst i min svenskabok :) har läst lite mer än 150 sidor så jag känner mig ganska så stolt, det brukar annars sluta med att jag sitter dagen innan och läser som en idiot, fast jag ska inte säga nge än för det är närmare 300sidor kvar men det ska nog gå bra, och det går ju ännu lättare när man tkr att ngt är bra ;D ska iaf försöka läsa ngra sidor till innan dagen är slut :) det är ju inte så mkt bra på tv:n ikväll så då kan jag ju passa på och läsa i boken ;P

nej nu säger jag hejdå! och så höres vi sen <3

idag me...

är hemma idag med, för jag mår inte så bra idag heller :/ det är rätt så jobbigt, man missar ju en del i skolan och så liksom... men jag ska iaf ta och läsa min svenskabok, skulle va rätt så bra om jag kunde läsa engelskaboken först men den ligger i skolan som precis allt annat typ, så det finns inte så mkt jag kan göra åt de.. har jag tur så kanske jag hinner läsa ut boken så har jag det gjort ^^ skulle verkligen va jättebra för min del, har två prov tills nästa vecka, fast det blir tre då det är samprov idag, men då jag inte går så ska jag snacka med min lärare och se om jag kan göra det på måndag ist... fast på måndan har jag ju ett prov men det är ett matteprov, och jag skulle ju isf kunna göra det på torsdan men då har jag naturprov så det blir nog bäst om jag gör det på måndag, sen vill man ju inte skjuta på det för länge...
nej nu ska jag ta och käka lite frukost och sen ta och vila så det här kan försvinna ngn j*vla gång!
Ha en jättebra solig dag :)

hemma :/

sov över hos elin tills idag :) lika roligt som alltid!
men ngt som inte är lika roligt är att när jag sitter på bussen på väg till skolan så börjar jag  kallsvettas och må illa så då gick jag av lite tidigare från bussen och knallade hem ist för att sitta kvar då den går ända fram till skolan.
så nu så har jag vilat ett tag, försökte verkligen o sova men jag lyckades inge vidare :/ får försöka igen om ett tag :P
annars så idag så blir det väl och ta det lungt och plugga... ujujuj!

nej nu ska jag slänga mig framför tv:n (dock inte på golvet utan i sängen då :P ) och vila!
Ha det bra!


RSS 2.0