movie tonight.

Hej bloggen!
Nu är det söndag igen och imorgon rullar skolan igång som vanligt, med inlämningar och prov. Men ska avsluta lovet på ett bra sätt med bio ikväll med pojkvännen. Vi ska se farsan och mysa, äta lite popcorn kanske =)
Men innan det så ska vi fika hos Marcus moster och så måste jag plugga lite. Får försöka med det därimellan.

Nu måste jag byta om och sen kila till M så jag kan sminka mig!
Puss på er.


denna film blire ikväll, har hört att den ska va bra så håller tummarna!


inte mera snöööö!

Och så snöar det igen.. Vafasen är detta för nått? Och det är ju inte riktig snö heller utan det är blasksnö (regn/snö). Så det blir ju inte fint, bara slaskigt, uuusch!!

Har förövrigt haft en bra helg med mina två bästa hittills. Elin åkte hem för ett tag sen, och jag är nu hemma, min moster, kusin och vad nu hans far bli här, dom har kört hem min broder och så ska dom sova kvar. Trevligt.

Jag vet inte vad jag mer ska skriva? hum... Jag tror jag har hittat det tyget jag vill att min balklänning ska ha :) Eller jaa min moster har varit snäll och letat tyger åt mig, då dom har lite fler tygaffärer i uppsala än i lilla k-holm.

Uhmm.. Jaa..
Nee nu ska jag umgås med min familj.
PUSS


regn.

Här i K-holm regnar det just nu. Sååå roligt. Usch, visst det är bra att snön försvinner men inte med hjälp av regn, det blir så himla slaskigt och dant.. Men trots det så ska vi bege oss ut på stan och jag ska äta en sallad på hembagarns med mina kära kompanjoner.

Annars idag så är det fredag. Tror kvällen kommer bli ganska lugn, vi ska bara stanna inne och äta god mat och så :)
Tror jag ska klä på mig lite kläder och jaga upp Marcus ur sängen, Elin är duktig och är redan uppe, så vi kanske kilar ner snart, äta lite brunch/lunch.

Hare gött folket ♥


never in my life..

trodde jag att jag skulle vara pigg just nu och att elin håller på att somna i soffhörnet.. vad har hänt?? det brukar alltid va jag som somnar först :s nee ngt är galet. har lite uppesittarkväll tills marcus kommer hem, ska överraska honom lite med o vara vaken en vardag när man inte är ute och festar!
men om en timma så kommer jag också få sova, för lite trött är jag. det kan jag erkänna men som sagt hon är snart halv två och han slutar kvart i så varför somna nu? ;)

imorgon eller jaa senare idag så ska jag också va med elin, hon kanske kommer sova över tills på lördag vi får se. men jaa idag ska vi gå på stan och kanske äta lunch på hembagarns, är så fruktansvärt sugen på deras sallader, välj själv tre ingredienser. MUMS för magen säger jag bara!!!

sitter och kolla/lyssnar på MTV och försöker hålla mig pigg några minuter till.. jag ska klara av det här, så är det bara! på MTV spelar dom gamla godingar och jag ska snart borsta gaddarna så jag luktar lite gott iaf.

nu är det officiellt på riktigt. det har hänt. ELIN HAR SOMNAT INNAN MIG!!!
med detta säger jag god natt för en sista gång denna kväll ♥


shoes.



dessa skor från have2have.se skulle jag vilja ha på min student, så himla söta. tänk er dom till en vit klänning, brunbrända ben och framför allt STUDENTMÖSSAN!!!!!
weeeeeey! FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!!!!


hemmakväll.

Hej bloggen :)

Jag har haft en superkväll! Vi har kollat på film, ätit onyttigt, druckit onyttigt (coca-coooola) och pratat och bara umgåtts. Kan det bli bättre? Och än är inte kvällen slut. Natten är ung!
Just nu visas 2½ men på tv:n och Elin skrapar bort sitt nagellack och jag sitter här och skriver av mig lite.

Och om en timma och 30min kommer Marcuuus hem :D saknar den pöjken.

Nu ska jag bli social!
GODNATT PÅ ER!


kvällsbesök.

Om några timmar så kommer Elin in till mig :) Vi ska mysa framför tv:n och baka chokladbollar.
Innan det ska jag va här hemma med mamma och pappa, snart ska vi äta god mat och nu kollar vi på en hyfsat rolig svensk film, som pappa och jag först var negativa till men jaa, vi kan säga att vi har ändrat oss.

Nu ska jag ta en bit toblerone och fortsätta kolla på filmen :)
PUSSHEJS


nästan 6 år senare och vänskapen fortsätter att växa <3
du är min bästa vän och kommer alltid att vara.


fika.

Har varit på stan med Clara och fikat och pratat samt kollat lite i affärer :) Åt en god räkmacka och en chokladbolle och till det drack jag te, ett nytt som jag aldrig druckit, söderfin hette det och det var jättegott. Nu vet jag vad jag kommer att dricka i fortsättningen när jag fikar.

Nee nu ska jag försöka få tag på Elin! SVARA när jag ringer :D





100225

God förmiddag!
Gårkvällen var väll helt okej. Elin blev iaf glad att jag kom dit, men jag stannade inte så länge. Gick hem och kolla på ishockey ist och sen vid två så kom Marcus hem och värmde mig:)
Såg lite på Sverige-matchen imorse, tråkigt nog så förlorade dom, men men. Vaknade för ungefär två timmar sen helt utvilad. Har ätit en macka nu och kvart över ett har jag bestämt en träff med Clara. Vilket leder till att jag måste sminka mig jaa typ NU!!

Ha en bra torsdag!
PUSS


in i dimman.



om ett tag blir det harrys. ska överraska min underbara vän elin :D har luskat ut att dom ska dit innan tio då man kommer in gratis så funderar på att kila dit då med. får se!
ha en bra kväll! vem vet kanske ses ute? <3


du har förtrollat mig.

<3


beslutsångest.

Ska jag dra ut ikväll eller stanna hemma? Vore jätteroligt men är lite fattig tills på fredag... Hur ska jag göra???
HELP MEE!!


what a beautiful day.

Kom hem för en liten stund sen. Sitter och kollar på tv med min mor innan jag ska sola lite, visst vårt gamla solarium tar inte så mycket men det är bara så underbart att ligga där och känna värmen! Lovely.

Har annars varit med Elin och Marcus idag. Vi har gått en långpromenad i detta härliga väder och samtidigt så passade vi på att handla lite ingredienser till maten. Sen har vi bara umgåts och tagit det lugnt :) Nu är dom båda och jobbar så jag passar på och va hemma lite. Ha lite egentid.

Nej nu ska jag sola och sen blir det the hills!
PUSS ♥

 


100224









nu blir det mat!
hörs senare ♥

hudsjukdom.

Sitter och halvt kollar på femman, dom visar ett program om några ungdomar som har Harlequin Ichthyosis, en hudsjukdom som är genetisk och kan vara dödande. Så himla hemskt att något sådant kan hända en person, tycker så synd om dom. Särskilt då jag är en av dom som knappt kan kolla på sådant utan att titta bort efter någon hundradels sekund, tycker det är så hemskt.
Så Elin får säga till när jag kan kolla och inte kolla, så jag försöker rikta ögonen så mycket jag kan till denna ruta.

Snart ska jag lägga på ett överlack på mina fina naglar som Elin hjälpt mig att måla fransk manikyr på. Tack för mina fina naglar! Och om ett tag blir det sova! Har haft en väldigt trevlig kväll hittills och tror inte det kommer ändras :)
Nu ska jag dricka vatten!

GODNATT♥


myskväll.

Jag sitter just nu med en ansiktsmask med Elin bredvid mig och kollar på tv :) Vi har inte gjort så mycket, pratat, kollat på tv, ätit god mat enligt mig ;) Och nu kollar vi mer på tv.
Ska snart tvätta bort den här masken och sen bara njuta av en trevlig kväll med min underbara koompis.

me and my best friend <3

 


oh yes!

Nu mår magen bra, lite för bra kanske, men så gott det var. Lax oxh potatis med hollandeissås (?), hur gott som helst. Snart får jag ta tag i disken också för vid fem nån gång får jag finbesök av Elin. Hon ska underhålla mig efter att Marcus åkt till jobbet. Bara ta't lugnt, kanske kolla film, gå promenix vi får se :) Blir trevligt vad vi än gör.

Nee diska var det ;D





OTH.

Har precis kollat på ett one tree hill-avsnitt och jag undrar varför inte ett avsnitt kan vara lyckligt rakt igenom för? Alltid något tragiskt som händer.. Men bra är det ändå! Det e en sak som är klar.

Nu ska jag hjälpa till med disken lite sen hoppas jag att vi börjar med maten. Är hungrig som ett svin!! hahah Så idag blir det lax med mos och om jag får välja blir det nån god sås till :D

See yaaa!


FÖRÄNDRING

Nu ser bloggen lite annorlunda ut! Kände för en förändring. Den är väldigt simpel men jag gillar det för tillfället sen får vi se. Nu kan jag lite mer sen Elin försökt guida mig genom msn ;p Så kanske blir en förändring snart igen, får se. Men jag e ingen expert så jag nöjer mig med detta. :)

Nu ser jag att klockan har tickat iväg mer än jag trodde, så ska nog sova om ett tag sen hämtar Marcus mig inatt. Imorgon blir det nog en lugn dag. Men nu ska jag kolla tv sen sova :)

GOD NATT ♥


2009 sammanfattning i bilder :)



 



 

 


 


 





har dock inte så många bilder, så några har ni sett förut, men nu får ni en bunt med bilder så det blir lite färg i den här bloggen :)


lite ego sådär.

Satt och kollade igenom lite bilder och hittade bilder på mig från 2005 och genom åren :p Det ändras med tiden det e en sak som e säker iaf.
Ett litet smakprov för er och för mig!

 sofie 2005

  2010

 tror det är 2008 eller 2009 med en tandställning som döljer sig så fint

 2008

 2009

2005

 2008

 2005

 2009

nej nog med egobilder men tycker på ett sätt att det är lite roligt att se hur man förändras genom åren. Hittade ingen från 2006 men man kan ju se en ganska klar skillnad ändå mellan åren. Så roligt att titta bland gamla och nya bilder. Aja, nog med sofie för en stund ;D Jag tror årtalen ska stämma.
PUSSPUSS


so far..

..har jag gjort lite "mat" till mig, adam & marcus, fick bli toast. Efter det dröjde det inte länge innan jag och Clara tog en promenad på ca 50min :) Skönt men kallt, sitter fortfarande och småskakar lite när jag dum som jag e inte tog på mig några långkalsonger, inte bra de, men värmer mig nu med mjukisar och en stor VARM filt, och då menar jag inte en vanlig fleecefilt utan en som är med ludd och allt :D
Har även fikat lite med min mor, åt en bit av farmors gudomligt goda rulltårta drömtårta vad den nu kallas som pappa hade med sig hem igår. Funderar på att sola lite, känner mig så blek i vinterkylan. GE MIG SOMMAR, SOL & BRUNBRÄNDA BEN NU TACK? :D

Kollar lite på OS just nu, och det är skidskytte och en av dom åker i kortärmat och byxor som slutar lite nedanför knäna! E han helt korkad eller??? Måste ju va svinkallt, bara för att solen skiner lite för dom gör det väll inte till att det känns som 20+ ist för 20- eller vad dom har där borta :p Jag sitter och småfryser lite inomhus det måste ju säga en del och jag är fullklädd med varma kläder. Aja nog om klagandet.

Nu ska jag se på the hills!
Hare gött ♥


SPORTLOV.

Nu är den första "riktiga" dagen på sportlovet här :) Och det har jag firat med att inte gjort nånting, sovit och slöat framför tv:n.  Försökte att kolla på hockeyn imorse men tröttheten tog över, men jag vet iaf att sverige vann över finland så det var bra. Ska nog äta lite frukost snart, börjar bli lite hungrig!

Nu ska jag leta fram nått gott i skafferiet.
PUSSHEJS

sweet home alabama..

.. visas nu på tv:n hemma hos moi. Min bror och hans kompisar gör mig för tillfället sällskap och min pojkvänn sitter och spelar nått dataspel nere i källarn? Jaa så kan det gå..

Melodifestivalen var väll mjaa helt ok? Bättre än sist iaf. Innan det fick jag njuta av en bit pizza med mycket vitsås och pizzasallad!! Muma en dag efter lite festande. + coola så klart ;)

Nu ska jag kolla klart på filmen sen blire sängen!
PUSS & GODNATT

johan falk

Sitter och kollar på den fjärde johan falk-filmen med mor och pojkvänn :) Och har precis ätit en lakritspuk :D såå himla gooott!

Gårdagen var väldigt trevlig med god mat, roligt sällskap och lite vin! Blev krogen på det.
Ikväll blir det lugnt med melodifestivalen och kanske lite pizza vi får se :)

Ha en bra kväll iallafall nu ska jag se på filmen



filosofi = hur komplicerat som helst.

kill me now säger jag bara. detta kommer inte sluta bra.. fattar nada och så mycket att hålla reda på... nee det kommer verkligen inte sluta bra =/

100218

Dags att gräva ner sig i filosofins värld. Idag handlar det om etik & moral.
Hejdå.

Risk 1:an.

Om mindre än en timma ska jag va hos körskolan för o ha Risk 1:an, tror det kommer bli ganska intressant. Får hoppas det inte blir föör jobbigt, ska nämligen sitta där till ungefär kl 12.00. Men har bunkrat upp med lite mörk choklad och så ska jag fylla en vattenflaska, tror det kan kommas till användning. Tur nog är att jag kommer gå på den med två klasskompisar så då slipper man sitta där helt själv iaf!

Nu ska jag fixa det sista och innan allt är klart äre nog dags för mig att kila bort!
Ha en bra torsdag. Snart är det lov ;)
PUSSHEJ!

övningskört.

Har varit ute och övningskört med min fader, vi åkte till bie och sen lite genom stan och det gick väldigt bra :) Några misstag men nu vet jag om dom så ska försöka att inte göra om samma saker igen. Så nu kanske jag vågar övningsköra mer hemma :p

NU ska jag plugga filosofi, nu får jag inte skjuta på det mer!! Inte bra detta.

Gonatt alla rara människor :)



biltur.

Efter en trevlig biltur ska jag nu äta pannkakor med familjen innan det blir dags för filosofi!
Huvudvärken börjar iallafall försvinna nu så det känns skönt.
Nej pannkakor var det :D
PÖSS

it's killing me.

Jag har en sån förjävlig huvudvärk så det bara skriker om det och jag behöver vekligen plugga för har prov på fredag som jag inte kan nått om.. känns det som. Detta är inge bra, huvudvärk och plugg går inte ihop för fem öre. Bläää på den här skiten. Ögonen bara hänger.
Nee jag får försöka så gott jag kan för har inte papprena så får läsa i boken så länge.

Aja, nu ska jag ge filosofin en chans!
PUSS


oldie picture


SÅDESÅ.

MÖRK CHOKLAD ÄR GOTT.



:D

budapestbakelse.

Min mor har varit så underbar idag och bakat en budapestbakelse. Typ den godaste av alla bakelser och det smakade finfint! Bra gjort mamma :)

Har nyss beställt lite basic-kläder från H&M, så mamma får skicka det imorgon. Ibland gillar jag att hålla mig till dom gamla traditionerna och skicka beställningen via posten :p  Så hoppas att allt är bra sen när det kommer.
Nya cosmo har oxå kommit idag, så nu ska jag försöka få mitt hår att växa så fort som möjligt till studenten! Det är inte långt kvar nu!!!! weeey.

Nahepp nu ska jag packa ihop väskan och sen bege mig till min pojkväns hem.
PUSS

confusing.

Helluuu!

Helluuu!

Helluuu!

Min veckoplanering ser ut som följande:

TISDAG: Tennis, plugga
ONSDAG: Skaffa gymkort(?), plugga
TORSDAG: Tennis, plugga
FREDAG: träna(?) , taco-kväll plus vinkväll
LÖRDAG: IKEA?
SÖNDAG: ?
MÅNDAG: SPOOORTLOV!!!!

Samt att vi har två inlämningar..

Såå, var tvungen och repetera för mig själv :)
Nu ska jag beundra min studentmössa som kom idag!!!!!!!! "överlycklig sofie"
CIAOCIAO.

frukost.

Har nyss fått i mig en god frukost bestående av vaniljyoghurt och kiwi, gottgott. Känner mig väldigt pigg just nu, tog en varmdusch precis när jag gick upp och det gjorde nog susen! Så himla skönt med sovmorgnar, man kan gå upp en timme senare och ändå har man två timmar på sig innan skolan börjar, perfekt. Något som är så himla skönt det är när man har tid på sig och inte behöver stressa igenom morgonen, att fixa sig och allt i sin egen tid.

Idag blir det annars skola innehållande ett prov och sen slutar vi nån gång och på eftermiddagen har jag tennis igen :)
Detta kan nog bli en bra dag trots att det är prov.

Nee alla underbara som läser nu måsta jag blåsa håret!
PUSS

jag älskar dig marcus <3


.

I'm tired of this shit. Nu ska det ske förändringar.

bakar.

I ugnen står just nu en liten plåt med sega chokladrutor och gräddas. Jag hoppas på et bra resultat då det är första gången jag bakar sådana men snart får vi veta!
Blandar bakandet med plugget och nu lite bloggskrivande. En trevlig kombination :)
Nu börjar det lukta som att det är färdigt så ska bjuda min bror på ett litet smakprov.
Hörs senare ♥

måndag 15/2-10

Hej på er!
Sitter hemma hos marcus med jacka och halsduk på. Har inte orkat tagit av mig något och vid ett ska vi åka och handla så den får sitta på. Känns som att jackan och jag har varit ett idag, har haft på mig den hela tiden,.. hum så det kan gå. Aja, ibland får man göra så. Skorna är iallafall av ;) höhö

Idag blir det att plugga internationell ekonomi, har prov imorgon och så ska jag försöka fixa lite choklad som är min craving number one just nu! CHOOOKLAD PLEASE.

Nu ska jag göra nått men vet inte vad :D
hejrååå!

PINK 23/7-10

Denna helcoola brud ska jag och Marcus se i sommar :D
Jag har nog världens bästa pojkvän för idag fick jag en tidig alla hjärtans dag-present idag och detta hade jag då inte väntat mig! Men den 23 juli ska vi befinna oss på ullevi! Kommer bli jättekul, särskilt eftersom jag aldrig varit på konsert förr så jag längtar som bara den. Ännu en anledning att längta till sommaren.

Tack Älskling <3 DU ÄR BÄST!!




bild: google

coffeeee.

Försöker just nu att få i mig lite kaffe för att piggna till lite. Om lite mer än en timme så kommer den underbara fröken Elin hit! Vi ska ha en trevlig liten tjejkväll med lite drinkar o så :) Så då vill jag inte va som ett lik, vill va alert ikväll! Elin verkar va partysugen och jag är seg som en jag vet inte vad, men vi får se hur kvällen slutar.
Mitt första prio nummer ett är iaf vad jag ska äta idag? Elin får hjälpa mig sen tror jag.

Nu ska jag se the hills och så hoppas vi på en bra kväll!

god natt och sov så gott.

Tänderna är borstade, sovklädseln är på, sminket är borttvättat och alarmklockan är ställd så snart kan jag få sova. Ska bara läsa om islamen en gång till sen får ögonen vila för idag.
Men tycker ändå att jag har hunnit med mycket idag, skola, tennis, räknat klart all matte som ska vara färdigräknat innan sportlovet, läst religion, lagat en maträtt jag aldrig någonsin har gjort + att jag har hunnit med en varm dusch och hårinpackning. Det tycker jag räcker för denna torsdag!

Nu religion sen soooova :D


god natt allihoppa <3


matlagning.

Jag tycker att jag börjar bli bättre på den fronten :) Idag gjorde jag ris med wok som jag blandade ner lite lövbiff i och som sås blev det sweet chili :) Men ännu har jag inte lärt mig att tycka om varma grönsaker så mycket, majskolvar går bra men inte morötter och broccoli, men med lite extra kött så går det bra. Så nu har Marcus fått två matlådor som jag hoppas han uppskattar!

Ikväll blir det plugga religion och matte. En varm dusch och hårinpackning och ansiktsmask på det så blir inte kvällen så tråkig ändå.
Naej matte nu sen dusch :)

true.


kladdkaka e mums.

I brist på saker att göra som är hyfsat lugnt så har jag snott ihop en kladdkaka som just nu befinner sig i ugnen. Jag måste läsa islam också men mina ögon håller inte med mig så får vänta ett tag. Jag har märkt att det är mycket läxor läxor läxor i den här bloggen för tillfället men så ser det ut i min vardag. Ska försöka skriva om roligare saker, det lovar jag :)

Nu ska jag läsa bloggar sen kolla kladdisen!
PUSS PÅ ER <3

en enda lektion.

Vaknade som sagt upp och kände att jag kunde gå till skolan idag, och när jag väl kom dit kändes det hela helt meningslöst. Vi hade en lektion, EN ENDA ynka lektion. Så jag var hemma tio igen :) Marcus tycker jag ska ta tempen, och vips så har jag feber igen :D weeey! Hur kul e inte det på en skala... Så det blir inget träna för mig idag, endast träna på att skriva på tangentbord och mina käkmuskler ;)

Planerar att skriva klart svenskan snart också. Ha den klar och sen läsa religion :) Och så hoppas jag att mamma kommer hem snart, det är vääldigt tråkigt att vara själv.
Börjar bli lite hungrig så får göra varma mackor snart med oooost :D mums.
Aja.
PÖSS


bild: mamma - lefkas(?)


100210

Ska det aldrig sluta snöa?? Vaknar upp och tittar ut och ser att det har börjat snöa igen. Man kan nästan tro att i år så tar snön igen det som den missat åren innan! Men nu kan det faktiskt få ta och försvinna! Jag älskar snön och tycker det är mysigt och så älskar jag ju och åka skidor men nu har jag fått mysa i vinterkylan, jag har åkt skidor så nu kan våren komma hur fort den vill :)

Annars onsdag idag, mår bättre så jag tar mig till skolan idag :) Vill inte missa mer och idag går vi bara till elva så det blir nog inte så jobbigt ;) Två lektioner klarar jag nog av. Men nu ser jag på klockan att det är dags och bege sig!

Hare gött i vintervädret ♥

FÄRDIG!!!

Jag är äntligen klar med psykologin :D Den är inlämnad och klar och jag känner mig lättad. Nu snart blir det att plugga islam istället.
Hoppas att febern oxå har gått ner så jag kan gå till skolan imorgon och sen träna lite lugnt efter om Marcus tilllåter :) Vill trääna!!
Men nu blir det tv nån minut sen läxboken!
God natt!

renskriver.

Sitter och renskriver all psykologi nu och det är lika jobbigt som det var och göra den från start. Tror inte jag gjort rätt så dubbelkollar allt! hehe. Hoppas det blir bra nu iaf.
Gooood luck to me ;p

btw. jag gillar inte feber. särskilt inte när den dalar. trodde den höll på att gå ner men nejdå nu har den stigit =/


feber.

Vaknade med feber idag, så därav ingen skola för min del. Har istället legat här hemma, glott på tv, försökt att sova utan framgång och kollat lite med psykologin. Har en fråga kvar och sen måste jag kolla igenom allt en sista gång sen kan jag skicka in :) Måste läsa om islam också, har prov på fredag och vill få bra betyg på det här provet också.
Hoppas ni har en bättre och friskare dag!
Hejsvejs ifrån mig.

psykologi.

Dags för psykologi-plugg. Har inte börjat än och den ska va inne på onsdag. Alla säger att den är jobbig och mer tidskrävande än man tror men jag ska göra mitt bästa :) Bara jag ger mig tusan på det, och vi har sovmorgon så kan sitta uppe ett tag extra.
Hoppas febern har gått över tills imorgon också, känns inte som att man har tid att sitta hemma och va sjuk denna termin, ska jag bli sjuk får jag va det under lovet, inte roligt men bättre än att missa viktiga lektioner osv.
Psykologi var det!


handboll.

Om ca en timme kommer jag befinna mig i duveholmshallen för att se på när min bror har match :) Lite familjetid sådär på en söndag. Sen har jag ingen aning om vad som händer!
Men hittills har jag sett klart på en film som jag somnade till inatt och bytt om från leggins till såna dära som liknar jeans! Nu ska jag försöka äta något, har ätit en halv apelsin och den var inte så mättande så ska se vad vi har i köket.
Ha en bra söndag folket :)

god eftermiddag.

Sitter och lallar lite här framför datoorn :) Läser bloggar hit och dit och lyssnar på musik. En skön lördag helt enkelt. Blir kanske att fara hem till mig senare, min moster och hennes familj är nämligen på besök så kan ju va trevligt och säga hej! Sen är det ju melodifestivalen ikväll och det måste ju bara ses ;) Vet inte vilka det är som medverkar ikväll men är det melodifestivalen så är det ;p Är det dåligt kan jag ju annars mysa med min boyfriend som ska kolla på barca.. höhö får se.

Gårkvällen var iallafall mycket väldigt bra :D Det var jag, Elin & Marcus här i hans lägenhet. Vi drack lite, lyssnade på music och hade det bra :) Drog ner på krogen efter tolv nån gång. Kom hem efter två trötta & glada! Blev att spela lite kort så Marcus fick vinna nån gång och när han väl gjort det så fick jag sova <3 haha.
Idag lämnade Elin oss vid tre men vi bestämde att vi ska träffas igen nästa helg, så nu längtar jag tills dess.

Nu ska jag surfa vidare ute i cyber-världen ;)
See yaa ♥

last night.












ännu en kort dag.

Fick sluta tidgare idag med vilket känns ganska skönt, orkade inte gå till skolan idag egentligen men jag pallrade mig dit så nu har jag fått svar på många frågor inför prov och så. Och ist för att sitta en timma och lite till och inte göra ett skit så fick vi jobba hemma på svenskan :)
Men har ändå hunnit med lite saker som skola då och sen träna vi mellan två lektioner på en lång håltimma. skönt, om tre timmar har jag tennis! ännu bättre.
Nehepp, nu ska jag göra något viktigt... kolla H&M-katalogen ;) haha nee plugg ofc!


trött.




funnyfunny.

en bra dag,. slutade kl 11, åkte och träna sen hem hit till M och käka och vid fyra kom annina :) vi har pluggat R&B som vi har prov i på fredag samt kollat på diverse tv-program. trevligt.
och snart är det heelg igen :D och då ska jag va med min bästaste elin! :) så ge mig helg nununununu ;D

nu ska jag snart ha ansiktsmask! men först ska jag prata klart med min älskling i telefon ♥

100202

Go' kväll!
Sitter just nu med en stor kopp kaffe och ska snart bege mig in i läxornas värld. Ska leta fakta och svara på ett antal frågor om rösten som sedan ska lämnas in v.7 så tänkte starta med den så jag får det gjort :) Känner mig lite trött så hoppas kaffet hjälper lite, e inget fan av kaffe men aja.

Nej, leta fram häftet så har jag kommit en bit på vägen :)



längtar tillbaka <3

I give up.

No more matte C för mig idag, det är en sak som är säker. För satan vad svårt det kan va och förstå saker utan att nån förklarar, så på torsdag ska jag be min mattelärare att gå igenom vissa saker. Vill verkligen klara av den här kursen med ett G så måste fortsätta och kämpa :)
Tror att jag ska bege mig till Marcus och kolla på 13 snart 30 som gick på nån kanal märkte jag när pappa zappa förbi i en hisklande fart :p Skönare att sova där från början än att behöva vakna upp i natt och SEN åka dit :) Så nu tar jag mitt pick och pack o kilar iväg!

Have a trevlig kväll ♥

tillbaka.

Nu har det gått ett tag sen sist, men har inte suttit framför datorn så mycket men nu är jag här iaf :) Det har nog inte hänt så mycket sen sist, vi har haft klassfest, det är väl det största :p Sen njuter jag bara av tillvaron, innan alla stora prov och inlämningar.

Men denna vecka kommer det bli mycket plugga, ska försöka göra klart två inlämningar, räkna ifatt matten och sen har vi prov i redovisning&beskattning - praktiskt, så plugga,plugga,plugga.

Nu ska jag ta tag i matten innan maten :) go matte C! haha
Pössss

RSS 2.0