091026

den dagen åker jag och marcus till thailand :D guud vad jag längtar!
frukostbuffé, begränsad havsutsikt och 25m till havet :)
can't wait <3












lite bilder :)

         

naej nu orkar jag inte ladda fler!
men här är några delar av mitt liv :) <3

söndag 26:e juli

nu var det ett tag sen igen, men det blir inte så mycket data-tid för min del. är ganska trött när jag kommer hem efter jobbet, och sen gör jag massa annat :p

idag har jag jobbat iaf :) gick snabbt o bra. kom iväg redan tjugo över elva =) hyrde film o köpte lite onyttigt o lite nyttigt, sen hem hit där marcus väntade. lurade med mig honom på en tur i katrineholm. först åhlens där jag köpte ansiktsmask, sen inter sport, ÖB, och till sist willys för o inhandla lite mat till magen. sen har jag sovit, har varit dåligt med det nu ett tag men en förbättring är på väg.

och nu blev jag sugen på glass! med kolasås och karamellströssel :) borde träna ist men eeh :P får lura med mig M på en liten promenad sen.

moooot frysen!
PUSS

hemma!

nu är jag hemma från jobbet! slutade vid tre och sen nu så är jag ledig i två dagar :) så himla skööönt! och det behövs, särskilt eftersom jag ska jobba hela helgen oxå.
så nu ska jag bara ta det lugnt, kolla i tax free katalogen :D och sen packa lite och byta om. sen mot 6-7 så bär det av till bie och imorgon vidare till e-tuna!

nej hungrig! vad ska man äta? hum...
aja, see yaaaa!

18:e juli 2009

go eftermiddag/snart kväll!

dagen hittills har sett ut som följande;
jobbat mellan 7-13,40! sen hem, och så har jag hunnit med att sova lite och sooola :) sen kommer dagen fortsätta med städning av rummet och sen vid nio kanske någon bra film på tv som man kan somna till. blir en tidig kväll iaf, då jag börjar sju igen imorgon.

men nu blire lite kvalitetstid med mor o far sen städning!
PUSS


jobbjobbjobb

Något som är ganska sjukt är att jag redan har jobbat 3veckor men det känns som att jag bara har jobbat en :p då har man det nog ganska så bra på sitt jobb =) har inte så många veckor kvar nu heller, 2 och en halv ungefär! sen äre riktigt sommarlov!

framöver så kommer mitt sommarlov att se ut såhär;
LÖRDAG: jobba
SÖNDAG: jobba
MÅNDAG: jobba
TISDAG: ledig, till eskilstuna
ONSDAG: ledig, mormor fyller, ansiktsbehandling
TORSDAG: jobba
FREDAG: jobba
LÖRDAG: jobba
SÖNDAG: jobba
MÅNDAG: jobba
TISDAG: ledig, vara med eliiin!
ONSDAG: jobba
TORSDAG: jobba
FREDAG: jobba
LÖRDAG: ledig, FYLLER 18!!!!
SÖNDAG: ledig
MÅNDAG: jobbar
TISDAG: jobbar
ONSDAG: ledig
TORSDAG: ledig
FREDAG: jobba
LÖRDAG: ?
SÖNDAG: ?
MÅNDAG: ?
TISDAG: GREKLAND :D !!!!!!!!!!!!!

sen börjar skolan igen den 19:onde har jag för mig! så mitt lov är ungefär planerat ut i ändarna :p
nej, nu har jag suttit här förlänge :p
PUSS


inga moln på himmlen!

och jag är ledig idag :D så perfekt!
just nu så sitter jag hemma hos marcus, han är på jobbet och jag ska väll strax ta och bege mig hemåt. kvalitetstid med min mor :) får hoppas att det blir pressa i solen ;D

förövrigt så är det bara 16dagar kvar tills fröken eliin och jag blir 18!!!!!!!!!! ;)

naej nu ska jag byta om och kila hem till mig!
PUSS

trötter

nu var det ett tag sen, men det blir inte så mkt sitta framför datorn längre, därav den dåliga uppdateringen. men jag jobbar mest så det finns inte så mkt och berätta. gör inte så mkt efter jobbet heller, sover, kollar på film och vilar. orkar inte göra något annat :p e för trött!

nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hit, och så skulle nog marcus också komma hem hit :) vi får se!! nu ska jag se om vi har något härhemma :)
PUSS

kort dag

det blev en väldigt kort dag för mig idag! behövde bara jobba mellan 10 och efter ett nån gång så det var skönt :) hade inte så mkt o göra så J-O klarade sig själv.

nu gör jag inte så jättemkt, bara tar det lugnt och kollar lite på tv. och snart så slutar marcus :) så då ska han komma hit och hämta upp mig eller stanna här ett tag får se :) sen hem till honom o fixa lite o äta o så. myys <3

men nu ska jag slänga mig i soffan och halvsova lite tror jag!
see yaa  :D

för idag är det min lediga dag :D

och den ska spenderas med fröken elin :) så just nu så sitter jag och väntar på att hon ska komma hit efter att hon har slutat. sen får vi se vad som händer och sker under dagen!

jaaa ni! nu ska jag fräscha upp mig så jag inte skrämmer iväg henne sen :p
PUSS

klockan är fyra

och jag kan inte sova! marcus kom hem vid tre, och jag brukar inte ha något problem med o somna om, men nu kan jag verkligen inte :s
så jag sitter här, dricker en varm kopp té och åt en macka för och dämpa hungern och kanske man lyckas och bli lite trött! en timma till kan jag iaf få sova innan jag måste tvätta håret mitt och sen bege sig till jobbet.

nej nu går jag och lägger mig igen! får hoppas på det bästa :)

26 dagar kvar!

rush hour

denna film ska jag ta och kolla på nu :) sitter här hemma helt ensam. mamma och pappa är bortbjudna så vem vet när man får se dom? :p och marcus drog ut i det vilda nattlivet som finns här i k-holm ;) nee skämt o sido!
för min del blire en lugn hemmakväll med film och kanske ngt mer? ska rota lite, för det är ju faktiskt lördag ^^ och sen så börjar jag 7 imorgon, så något roligt hade jag typ ändå inte kunnat ha hittat på.


sen blire väl sängen när filmen är slut så man orkar med morgondagen =) men 7-12 är inte så farligt så det ska nog gå fort!

annars så är det 27 dagar kvar till den 1:a augusti :D inte alls långt kvar nu!

naej nu börjar filmen! hare bra allesammans!
Puss

RSS 2.0