ledig dag.

Hittills har min lediga dag bestått av träning och gos med hugo :)
Snart måste jag städa och plocka iordning för denna vecka får vi vår nya soffa!! :D Äntligen. Vi flyttade M's gamla soffa redan i helgen för att den är så stor så just nu sitter jag på en luftmadrass. Bättre än inget och mysigare än vad man kan tro haha!

Men innan städning blir det lite TV och ikväll blir det nog en promenad till M's jobb. Tar ca 20-30 min att gå och 5min att komma hem för åker med honom då.

Nej nu ska jag zappa och njuta av min goda smoothie!

xoxo

äkta webcam-kvalité ;)





dagens shopping



Även Hugo måste ju få ha sin egna säng :) Sen blev det ett nytt koppel och en ny leksak.
Inte alls bortskämd ;)



12-01-16

Så fort man kommer till jobbet efter man varit sjuk/ledig/bådeoch en lite längre tid än två dagar så märks det direkt. Man är lite segare på vissa saker, men det är ändå skönt att komma tillbaka :)

M jobbar kväll så SATC visas på tv:n! Bland dom bästa presenterna jag fått. Man kan se avsnittena om och om igen, men det är fortfarande bra :)

Nu ska jag mysa med min vovve framför ännu ett avsnitt!
Måndagkvällar kan vara bra dom med.


PUSS&KRAM

love u ♥




give it to me.

Har haft en lugn helg hemma. Har varit hos mor och far, annars inget speciellt. Nu mår jag bättre iaf :) Så det är skönt. Blir jobb imorgon!

Nu måste jag föna mitt hår och se om det blev bra när jag klippte mig litegranna. Orkar aldrig vänta tills jag ska till frisören så det brukar bli att jag själv tar saxen men men. Färgning gör jag aldrig ensam men blir det fel på klippningen kan man alltid ha knut i ngra månader ;)

Sen vill jag shoppa. Jag vill shoppa hur mycket som helst. Lite saker på min önskelista kanske kommer trilla in inom en snar framtid (hoppas jag), men en del får jag vänta med tills i höst när vi åker på semester :) Men det gör inget :D

Nej, Puss på er!



andra dagen hemma.

Hatar verkligen att vara sjuk. Blir hemma från jobbet idag med =/ jag som aldrig är hemma sjuk. Men denna kombination har slagit ut min ork totalt. Så det blir en helg avsedd för kurering :)

Dricker varm flädersaft och kollar på SATC, allt för att bli frisk! Snart plockar jag fram glassen också :)

är bortskämd med en liten söt sak som gör mig sällskap ♥




12-01-11

Sovmorgon till kvart i nio (måste ta vara på't när han sover länge ;)) morgonpromenad. Nu varm fläder för att bota min hals och lite SATC på det :) nämnde jag att jag är ledig idag? Löv it!

PUSS





u got to love life

Sitter just nu i sängen med två sovandes varelser bredvid mig. Den ena är min karl och den andra är min vovve :) Älskar lediga dagar tsm!

Idag blir en lugn dag, lite städning och sen ikväll får vi främmande av M's föräldrar! trevligt :) Måste bara komma på vad vi ska äta så vi kan åka och handla sen. Kylen ekar lite tomt på bjudarmat så att säga.

Men först hade jag tänkt kolla på Ice Age, sen får det gå som det går :)

Hade förresten en riktigt trevlig kväll igår med fina Marre som kom över :) Kvällen bjöd på film, B&J, te och mycket skratt! Helt perfekt.

Nu väntar soffan så herrarna får sova vidare.

PUSS på er fina!



my puppy <3

lilla Hugo ♥



en av mina fina julklappar!





RSS 2.0