put a smile on your face.



god natt ♥


kvällen är räddad.

kvällen är räddad. till middag blir det kiwi till förrätt och vitlöksbröd till efterrätt :)



lite suddig bild men med denna hårinpackning ska jag försöka reparera mitt hår. upp till bevis nudå!

detta blir min kväll! puss puss så länge.


anninas bildarkiv på mig.












vissa utvalda som jag inte ser helt weird ut på.
det är roligt att se vad andra har för bilder på en ibland :) ibland iaf. hehe.


so sick of it.

Hej bloggen och alla som läser!
Sitter just nu hemma hos Annina. Vi ska plugga inför provet imorgon och förhoppningsvis äta fruktsallad :)
Var förut och åt på coffe lounge, sen köpte jag en hårinpackning som jag hoppas ska hjälpa mitt torra slitna hår. Funderar på om jag ska slinga håret ljusare men jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska vänta eller göra det nu.. Vi får se. Nån förändring ska det bli iallafall.

Nu ska vi fortsätta plugga så hörs vi senare!


CiaoCiao ♥

 


övertrötthet.

Tror jag att min kropp går på nu, så det får va slut med pluggandet för idag. Svenskan är helt klar och lite R&B är läst. Ska plugga mer imorgon med Annina, då ska info tryckas in i min hjärna!

Ska snart ta och sova. Hoppas på bra väder imorgon :) Vill ha min vårjacka som jag kunde ha idag när jag gick långpromenad med min man. Så himla skönt, men det märks fortfarande att jag gått på peniciliin för jag var helt slut när jag kom hem, men men. Snart är jag igång igen hoppas jag!

Imorgon blir det en kort dag, sen  förhoppningsvis promenad och efter det väntas plugg med annina.
Så nu måste jag ladda batterina!
Gonatt på er ♥


study hard.

Idag blir det plugg ända upp till öronen. Jag har en svenska-inlämning som ska skrivas klart och sen har vi ett nytt prov att plugga till.
Men nu är det bara två skoldagar kvar innan lovet vilket känns väldigt skönt, jag kan ju nämna att imorgon slutar jag senast fem i elva så det gör ju inte saken jobbigare.

Något annat underbart hände idag! Min mobil lever :D Sim-kortet funkar och jag behöver inte byta, undra vad det var för fel på det lilla kortet för har varit utan mobil i två och en halv vecka men nu är jag hel igen! Lovely.

Dags att leta reda på svenska-sakerna!

Ciao for now.


blubb blubb.. wap wap..

Risvattnet håller äntligen på och kokar så om ca tio minuter får jag mat. Har faktiskt pluggat nu så nu kan jag lite mer. Skönt de.

Marcus var förbi en sväng innan han skulle iväg igen. Han märkte att jag städat så det var roligt :) Han trodde precis som jag trodde att han skulle tro, att jag bara setat framför tv:n och slöat men icke sa nicke. Idag har jag varit flitig! Och nu lagar jag mat. Ris med lövbiff strimlad i chilisås blir det här på vingåkersvägen, min favorit den senaste tiden.
Att jag skulle utvecklas såhär mycket på sån kort tid hade jag ingen aning om?! HAHA nee men det är bra att lära sig nya saker. Snart kan jag ju köra bil, jaa bättre än nu iaf!

Men ska steka köttet och sen får vi se om jag hör av mig något mer, har varit ganska flitig idag tycker jag :)
Aja. CIAOCIAO.


konstigt.

Det känns som att jag gör vad som helst för att inte plugga. Jag har städat och moppat i badrummet vilket inte är likt mig. Snart börjar jag väll o laga mat också! Fast där kommer nästa problem, vad ska jag laga för mat? Kanske ska plugga trots allt. Men nu luktar det iallafall gott härinne :)

Detta borde jag ju heller inte göra, sitta framför datorn och blogga, men av nån anledning så gör jag det ändå.. Nej skärpning nu Sofie! Du MÅSTE plugga!!!

Herrååååå!




it's funny though.

Nu är lägenheten lite renare, har diskat och dammsugit. Ska bara ta tag i badrummet sen måste jag plugga.

Ikväll är det ju Svenska Hoollywood-fruar, det får jag inte missa och sen Håkans Bar. Det ska jag se medans jag pluggar =)

Mitt huvud känns helt mosigt, hoppas det bara är vädret. Är så tråkigt när det är grått och dant. Vill ha sol och värme!

Nu får jag ta tag i det sista. Lägenheten städas ju inte av sig själv.




halva dagen avklarad.

Lektion till kvart i tio, hem och väcka Marcus, toppade hans hår lite sen gick vi hit. Vidare till körskolan, pluggade lite och sen hade jag körlektion som gick hyfsat. Gick och köpte en sallad på hembagarns och nu sitter jag här. Ska snart ta tag i pluggandet till provet imorgon och sen får vi se :)

Ska inte babbla massa tråkigheter nu. Vi hörs mot kvällen!
PUSS PÅ ER.


29/3-10

Kl är ca åtta och snart ska jag cykla till skolan för första gången det här året! Skönt att börja kunna cykla igen, slippa gå hemifrån så tidigt och så. Har kollat så däcken har luft och allt så det är bara tuta o köra. Det kommer jag också göra idag, inte tuta men köra :) Har körlektion vid ett. Weeey. HÖHÖ.

Men idag vaknade jag allt för sent. Nästan så att jag försov mig, eller iaf för att hinna tvätta håret så får ta det efter skolan. Har bara en lektion idag så dom får stå ut en timma!

Nu ser jag att tiden drar iväg.. Måste borsta gaddarna!
CiaoCiao.


fika, mat, fika, mat.

Japp så har det sett ut för mig idag! När alla förutom pappa var hemma efter två nån gång åt vi kladdkakan jag gjortm den var tydligen populär för den var slut efter tio minuter :p Sen åkte vi till bie till Marcus föräldrar och där fick vi mat, sjömansbiff har jag nu ätit för första gången i mitt liv och jag äter det gärna igen :) Fika efter det och nu snart här så blir det mat igen! Vi åker bara runt och äter och äter. Kanske blir en promenad om vi orkar med det och det inte blir för sent :)

Men nu blir det mat igen! Ha en bra kväll så hörs vi igen imorgon ♥


doftar underbart.

Just nu doftar det nybakt kladdkaka i hela huset, underbart. Hoppas bara kladdkakan är lika god som den luktar! Mamma är påväg hem, och då ska vi kanske äta våfflor, vet inte om vi ska vänta på Adam och Marcus men våfflor blir det. Andra gången den här veckan. :)


Om ca tio min ska jag se på tårtbossen. Dom gör fantastiska tårtor, önskar jag också kunde göra sådana. Nån dag ska jag klara det :D Om det bara är en liten på 10x10cm ;D höhö.

Nee hejsvejs på er. :)


28/3-10

Snön börjar smälta mer och mer, och det gillas mer och mer :) Snaart är den borta. Hoppas den försvinner på påsklovet och att det blir varmt snart. Vill inviga mina nya ballerina, tihi.

För tillfället är jag helt ensam härhemma. Mamma och pappa jobbar, o Adam och Marcus är påväg till Åby, Adams lag har handbollsmatch och pappa jobbar ju så då kunde Marcus skjutsa. Men snart börjar the hills på mtv så ska ta och roa mig med det innan plugg. Har två prov och en inlämning till veckan som kommer, lite mindre kul men på fredag har vi looov tills måndan veckan efter själva lovet, så det blir 11 dagars ledighet, man tackar man tackar :D

Nee nu börjar visst the hills lite tidigare så vi hörs senare!



27/3-10

Hej på er folket!
Det har varit lite segt med uppdatering här i bloggen men har inte haft så mycket att berätta om. Gårkvällen bestod av mys med familjen härhemma, åt god mat och kolla på tv. Gick hem till Marcus och sov då han hade match men som blev inställd. Istället så kom min bror över, dom har hållt på med teknikprylar och jag har mest sovit :) Käkat kebabtallrik så nu behöver jag inte äta det på två månader igen, hehe.

Imorgon blir det en pluggdag för min del. Ska försöka bege mig ut på en promenad också. Nee ni, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Det är helt tomt i huvudet just nu!
Så jag ska gå och mysa med min pojkvänn innan det är dags för att sova.

Go' Natt ♥


<3


freedag.

Nu är helgen äntligen här och det ska firas med en ganska lugn hemmakväll hemma hos mig med mamma, pappa och marcus :) Känner inte för o dra ut och festa så varför slösa pengar? Aja. Vi får se hur kvällen slutar.

Nu ska jag fortsätta kolla på mauro & pluras kök!
Ha en trevlig kväll folket ♥


sleep tight.

GOD NATT :) Hörs imorgon ♥


smickrande bild ;D


tv-time for one.

Marcus har farit iväg på träning och jag har ätit upp en god skål med ris, lövbiff och sweet chilisås, gottgott. Om ett litet tag är det sveriges värsta bilförare så det ska jag roa mig med. Ska försöka plugga under tiden också. Och när det är klart så har jag bara en timma kvar att fördriva innan min karl kommer hem igen =)

Nehepp om man ska leta fram böckerna och boka favoritplatsen i soffan? Låter bra i mina öron.♥



mätt i magen.

Nu är jag helt proppmätt efter några våfflor. Såå himla gott det är! Och första gången som jag gör det själv, asså gräddar dom själv! Självklart är det färdiga mixar som man blandar med vatten ;) Så nu behöver jag inget på ett bra tag. Är lite stolt att jag klara av det, höhö.

Nu ska jag kanske kolla på new moon eller gossip girl. Killarna spelar fifa så jag får sitta här men inte mig emot!

CiaoCiao.



våfflor.

Det står på dagens meny :) Vi har varit och köpt det vi behöver så sen blir det våfflor med glass, grädde och jordgubbssylt! MUMS.
Har även varit duktig och diskat lite, har två tallrikar kvar men dom får ej plats i diskstället så dom får jag ta senare. Måste plugga om ett tag också, r&b, svenska och kanske trafikteori? Vi får se vad det blir.

Har inte så mycket att tillägga.. Har varit en ganska slapp dag hittills med endast en och en halv lektion + klassråd eller vad man kallar det nuförtiden ;p. Fick dock hemmauppgifter men dom gör jag som jag sa senare när huvudvärken släppt och magen har fått mat.

Det var allt från mig just nu.
Pussepuss.

detta var väääääldigt länge sen. 7:an eller 8:an skulle jag tippa på. OMG säger jag bara :p Där kan man se lite hur min gamla tänder såg ut (okej jag ser det:p) innan jag fick tandställning haha :D

driving.

Idag har jag haft körlektion. Var lite rädd i början när jag inte kört på två veckor när jag varit sjuk men efter ett tag gick det bra :) Om inte annat roligt.
Efter körlektionen gick jag hem för att vänta på Elin, vi kollade lite på new moon innan hon var tvungen att åka hem. Men var trevligt att ses!

Nu sitter jag hemma hos mig. Har ätit pannkakor och nu umgås jag med familjen framför tv:n och kollar på halv åtta hos mig.
Ska ta och fortsätta med det ett tag och sen försöka mig på svenskan.

Tjingelingen!



tired.

Filosofin skickades in för ett litet tag sen. Känns skönt att det är avklarat :)
Något som jag hatar är att jag fortfarande inte har en mobil. Min baby har ännu inte anlänt till staden vad jag vet om.. Och jag vägrar gå biten dit utan en mobil. Never. Jag måste gå förbi en kyrkogård och man vet aldrig vad man kan möta.
Så jag sitter här och försöker hålla mig hyfsat pigg, pigg nog för att hålla ögonen öppna. Hoppas han kommer snart bara. Fram tills dess ska jag ha ett mål, att hålla mig vaken tills cake boss börjar på tv:n. Och det är om ca 1h.

Jag kan ju säga att jag varit flitig med att uppdatera här i bloggen för en gångs skull. Tror detta blir mitt femte inlägg och så många har det inte blivit på lääänge!
Jag kan också konstatera att jag inte är någon nattuggla. Jag är trött. Tror inte jag skulle klara av att jobba natt.

Vad roliga saker jag kommit fram till nu såhär på kvällskvisten. Jag hatar min mobil, jag är ingen nattuggla och jaa kanske inte så mycket mer. Nu känns det som att jag bara skriver av min övertrötthet :p

Så jag tackar och bockar för mig denna härliga tisdag och så hörs vi imorgon.
GODNATT ♥


filosofi.

Filosofin går framåt. Jag är ju klar men sen när man ska renskriva det så tar det lite längre tid. Kan va för att jag hamnar på lite shoppingsidor och bloggar men jag ska se till att skicka in den ikväll. Har bara tio frågor kvar att renskriva så det hoppas jag går snabbt.

Och nån gång kommer Marcus och hämtar upp mig här så ska jag sova hos honom, som vanligt :)

Imorgon har jag en fullspäckad dag. Skola först till elva, sen funderar jag på om jag ska plugga lite vid datorerna innan jag har körlektion. Och så ska jag förhoppningsvis va med Elin! Vi ska isf kolla på New Moon. Tror jag kan va bland dom få som inte sett den än så imorgon är det min tur :)

Nee nu ska jag göra ett sista ryck med filosofin sen är det slut med läxor för min del ikväll.
Puss på er.


long time ago (bilden).


ibland är allt bara så himla bra. känner mig så glad på nått sätt.

en glad tjej.

Filosofin är nästan klar. Ska renskriva och kanske tilllägga på en del frågor sen så kan jag skicka in den så har jag en sak mindre att ta itu med. Skönt.

Igår var ju jag och Marcus till Norrköping och jag hittade ett par ballerinaskor. Jättesöta tycker jag, har kollat på dom på internet så nu passade jag på :) Kikade även på lite studentskor och hittade några alternativ. Hittade ett par blå jättefina men tror inte det är så bra med stilettklack när man går på gräsmattan dock =/ Eh hittar jag inga bättre så får väll nån hålla i mig? ;)

Men ska fortsätta med filosofin nu och sen fortsätta med svenskan.
CiaoCiao.


happy.



23/3-10

Min käre bror har informerat mig om att det är ca två och en halv månad kvar till studenten. Det känns både positivt och negativt. Det är verkligen nu det gäller, allt måste bli klart och jaa, det känns lite småläskigt. Men det kommer nog gå bra när det väl händer :)

Just nu sitter jag här med filosofin. Har några frågor som ska va inne tills på torsdag och jag har gjort mer än hälften så ska kämpa vidare nu. Har gjort iordning ett stort glas saft så jag får lite energi! :)

See yaaaa.

en solig dag.

En bra dag detta känner jag på mig :) Blev en kort skoldag, fick sen skjuts hem av Annina, snällt. Nu sitter vi (jag och min man) och väntar på att hans far ska komma med lite möbler och efter det så ska vi åka till Norrköping för lite shopping om man hittar något. Behöver nya skor och nya solbrillor, så jag ska ta med mig Marcus runt i affärer :D meee liiiiike.
Är lite hungrig men vi har bestämt att vi ska äta där nånstans :) mysigt.

Nee nu ska jag försöka komma på vad jag kan göra med mitt hår som inte vill som jag.

PÖSSHEJS.


mysig lördagskväll.

Sitter hemma hos mig just nu med mamma, pappa & marcus :) Vi har en mysig hemmakväll. Vi har käkat tortillas och nu sitter vi framför tv:n. Trevligt, trevligt.

Tänkte bara visa att jag lever. Nu ska jag fortsätta mysa här framför tv:n och vila upp mig för imorgon, då Elin kommer in till stan igen :)

PÖSS PÅ ER.


19/3-10





gud vad jag vill bli såhär brun igen!!! är nog nästan direkt (på bilderna) hemkommen från kreta. jag läängtar tills jag blir sådär brun igen! åååh vad jag vill vara brunbränd, ha shorts och kjolar, ballerinaskor och jaa massa fina sommarkläder, och fina sommarfärger :)

just nu sitter jag här hemma hos marcus med elin och marcus såklart =) vi ska ha en mysig hemmakväll med film, godis och lääsk! käkar fortfarande penicillin så jag har inte direkt något annat val men inte mig emot.
har alltid trevligt med mina bästa ♥

nee nu ska jag försöka bli lite social. kom helt in i en annan värld men snart är jag social igen :)
ha en trevlig kväll folket!! PÖSS



helt slut.

Har precis varit och hämtat ut mitt läkarintyg och när jag kommer hem hit igen så är det en tant med rullator som ska ta hissen så jag börjar ta trappan, inte mig emot, men efter ett tag blir jag bara tröttare och tröttare, men till slut är jag framme vid fjärde våningen och bara känner yrseln. Märks ganska väl att jag tagit till mig läkarens ordinationer och bara vilat. Men så fort jag blir frisk är det jag som börjar gymma igen och börjar med promenader! Sommaren 20?? då är det jag som är snyggast på beachen ;) haha nee men skämt å sido. Jag märker hur mycket piggare och bättre jag mådde när jag tränade så på måndag ska jag ta med mig Marcus kanske så ska iaf jag fixa det där kortet :)

Idag är det UF-mässa i strängnäs men jag ligger här hemma. Kände att jag inte skulle klara av det + att en till i gruppen är sjuk så vi fick ringa och meddela att vi inte kunde komma p.g.a sjukdom. Men lycka till till alla som är där idag!! Hoppas att det går bra för er :)

MEN imorgon ska jag gå till skolan och på kvällen ska jag va med bästaste ELin. Vill känna mig social igen!

Kollade förut på Bröllopsfotografen. Vilken bra film, den förmedlar och visar budskapet på ett klart sätt. I princip att alla är lika mycket värda oavsett vilken samhällsklass man "tillhör" eller hur man ska säga. Värd att se. Det spelar ingen roll om man är rik eller fattig, eller någonstans därimellan. Det är hur man är som person som räknas. Vem har sagt att man är lycklig bara för att man har mycket pengar? Jag tror att lycka, det kan inte köpas för pengar. Visst du kan leva ett bra liv och ha råd att köpa massa prylar men hur mår man egentligen som person? Klart att det kan finnas dom som är rika och lyckliga, men det finns även dom som är rika och olyckliga. Allt man kan göra är att uppskatta och göra det bästa av varje dag och sin situation, och att uppskatta och omge sig av härliga männsikor som gör en lycklig. Hur man mår på insidan reflekterar hur man mår på utsidan.
Alla förtjänar att vara lyckliga, så gör det som du mår bra av. Mår man bra av att jobba mycket och arbeta sig uppåt så gör det! Mår du bra av att prioritera din familj så gör det! Är lycka för dig en kväll hemma med en bra film och en godispåse? Stanna då hemma. Inget är fel. Nästa dag kommer nya möjligheter. Och INGENTING är omöjligt om man bara vill och vågar att satsa.


Oj va långt det här blev nu då. Dags att avrunda tror jag. Ska försöka komma på något att äta så kanske vi hörs senare idag!
Ha en bra dag allesammans ♥


<3

 

 


puss.


ge mig sommar nu tack :D <3

skor: h&m

school.

Gick till skolan idag, vi hade bara en lektion så tänkte mjukstarta. Men jag mjukstarta liite för tidigt, så blir hemma imorgon så jag kan gå på fredag :)
Måste få tag i min läkare också så jag kan få ett sjukintyg. Så hoppas jag får det idag, dom skulle ringa vid två så måste se till att va hemma då.

Nu ska jag försöka laga lite mat!
PÖSS


dags att säga god natt.

Jag har haft en helt underbar kväll. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar den här mannen. Han hade planerat en så mysig kväll för oss två. Han betyder allt för mig. Han är luften jag andas. Han är marken jag går på. Han är världen jag lever i. Han är min värld. Jag känner mig som den lyckligaste människan just nu. Det känns som att jag inte skulle fungera utan honom. Han är mitt allt.

Med detta säger jag god natt ♥

 


rosa.

Idag firar jag och min underbara man 1 år tillsammans ♥ Tiden går så sjukt fort. Känns som att det inte alls var länge sen vi började lära känna varandra. Så ikväll trots att att jag fortfarande är sjuk så ska jag hem till honom på middag :) Känner mig lite nervös, som att jag aldrig träffat honom men det ska nog gå bra. Har fixat mig och hållt på under hela eftermiddan för att se lite fräsh ut. Måste dock fortsätta snart, sitter här i väntan på att nagellaket ska torka.

Nee nu ska jag kila.
PÖSS PÅ ER.







så bra när man kan kommunicera.


en fin dag.

Jag älskar verkligen när solen skiner, det är bland det bästa som finns. Något som också är bra är att jag har fått turen att lära känna en del väldigt bra människor. Såna som gör vardagen värd att leva. Männsikor som bryr sig om en och som finns där, alltid. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad när det kommer till den saken. Jag kan ärligt säga att jag inte är den som har jättejättemånga vänner. Men jag har hellre få väldigt bra vänner än många falska. Det är tråkigt att vissa försvinner på vägen men det har bara lett mig dit jag är idag, till en väldigt bra plats med människor som verkligen bryr sig om mig, behandlar mig och tycker om mig för den jag är.
Jag är väldigt tacksam. Det sammanfattar det ganska bra. Jag har haft tur när det kommer till vissa saker i livet, och det är jag bara tacksam för och verkligen tar till mig det och försöker att inte ta något för givet, för när man minst anar så kan det va borta.


Nu ska jag gå och ge en puss till den person som kom in i mitt liv för liiite mer än ett år och som fångade mitt hjärta ♥



hemma idag med.

Mådde fortfarande inget vidare när jag vaknade imorse. Hostan var också för jävlig, jag vet att den kommer sitta i i många veckor till men kallsvettades och usch.. Men jag har iaf kunnat sovit en hel natt :D äntligen, vad jag har längtat! Och så har jag kunnat åkt ner lite, har annars nästan suttit upp i soffan och sovit men nu har jag sovit i en säng en hel natt :D

Sitter för tillfället hos Marcus. Har lite skolböcker här så ska försöka plugga, men känner mig yr nu så ska nog ta Marcus förslag och vila/sova lite.




fin, finare, finast.

God kväll!
Har inte så mkt att säga känns det som.. Promenaden förut gjorde inte saken bättre =/ den hade snarare motsatta effekten. Middagen var iallafall god, mamma hade gjort lax, potatis och hollandeisesås (?). Sällskapet är trevligt trots att det är fotboll på tv:n.
Skola imorgon igen, har ännu inte bestämt mig om jag ska gå. Får se imorgon hur jag mår då =) Så ska nog kila upp nu till min marcus och mysa innan jag ska sova.

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon.




tired of this shit.


14/3-10

Huvudet snurrar lite, kroppen verkar försöka stöta ut viruset ur kroppen och jag vill ha frisk luft. Idag mår jag bättre så det är skönt, hostar inte alls lika mycket längre vilket är ett stort mega plus. Men tror fortfarande att febern sitter i vilket är mindre roligt.

Idag kommer bli en väldigt slapp dag då ingenting "roligt" kommer att hända, bara va hemma och kanske försöka mig på en liiiten promenad så jag får in lite frisk luft i mina lungor. Skulle nog inte sitta helt fel :)

Nee nu ska jag virra runt lite!
PÖSSPÖSS

 

luftrörskatarr.

Det fick jag höra av läkaren att jag hade. Så nu går jag på antibiotika i nio dagar och hostmedicin jaa ett tag. Känns skönt att veta vad det är iallafall. Jag fick order om att jag skulle vila mycket och försöka göra så lite som möjligt, så dom runt omkring mig skulle passa till mig lite ;) Tur att man har en pojkvänn som för tillfället är arbetslös då ^^

Nee men jag ska verkligen ta till mig vad han sa och verkligen vila, för jag har gått till skolan och nästan levt som vanligt och det har ju bara lett till att det blivit värre för varje dag som gått. Inte så bra, så nu ska jag kurera mig riktigt ordentligt.
Tog blodprov på vårdcentralen och som belöning köpte jag mig en mc flurry daim :D det stack ju faktiskt till lite i fingret. och sen till kvällsmat hemma blev det tacos som satt vääldigt fint i magen, typ det enda vettiga jag ätit idag, men är man sjuk så är man.

Naej nu ska jag ta mitt pack och kila!
PÖSSHEJ





hemskt.

Det ordet beskriver ganska bra hur jag mår just nu, hemskt. Det blir bara värre, så jag hoppas att läkaren kan ge mig svar så vi kan bota det.

Vet inte vad jag ska skriva.. Nu vet ni att jag lever iallafall :)

PUSS


uppdatering.

Hej ifrån sjukstugan!
Några förbättringar har inte skett hittills, det blir nästan värre, eller jaa febern verkar ha försvunnit för tillfället så det är ju skönt, men annars blir det inte bättre =/ Hoppas dom har något bra svar att ge mig imorgon så jag blir av med den här skiten.

Solen skiner iallafall. Något positivt :) Jag gillar solen.
Nu ska jag ringa min körskolelärare och avboka min körlektion imorgon :(




11/3-10

God morgon!
Tar just nu en paus från serietittandet. Finns inte så mycket att göra när man ligger hemma och är sjuk, och sämre verkar jag nästan bli. Har iaf ringt vårdcentralen och jag fick en tid IMORGON kl 15.00, dom hade tydligen ingen idag? :s aja, hosta i två veckor kanske är normalt jag vet inte.. Och nu har förkylningen kommit, plus feber och ryggont. YEY. Ledsen om jag klagar här men Marcus börjar bli trött på att höra att jag har ont i bröstet :p

Det enda jag vill just nu är och bli frisk! Vill faktiskt kunna gå till skolan, kunna va med folk utan att va rädd för att smitta ner dom.

Jag har iaf bestämt att jag ska göra chokladbollar idag :D Och eftersom jag är sjuk kanske ingen vågar äta av dom? ;) höhö.

Nee men nu ska jag fortsätta med mna serier om Marcus vill vakna. Båda ligger och är lite sjuka (läs jag har smittat stackarn) så vi gör varandra sällskap.

Ha en bra dag folket så hörs vi sen! ♥




10/3-10

GOD NATT ♥


hatar det.

Jag blir så j*vla trött på min hals. Den blir bara värre och värre, det gäller hostan med, fyfaan säger jag bara. Gick till skolsyster idag och som jag trott så skulle jag ta och ringa till vårdcentralen så det är det första jag ska göra imorgon bitti och hoppas att jag får en tid imorgon. Som det ser ut nu så blir det nog ingen skola för mig imorgon, skolsyster sa att jag inte får träna och att jag ska ta det lugnt så mycket som möjligt så det inte blir värre.

För tillfället har vi främmande här :) trevligt. Och jag ska hjälpa Marcus med disken medans han gör maten och vårt främmande roar sig med GH och internet.

Ha en trevlig kväll så hörs vi kanske senare!
PÖSS


varm fläder.

Dricker lite varm fläder för min hals just nu. Så himla gott det är! Och den här dagen hemma från skolan har gjort mig gott, känner mig mycket bättre nu än vad jag gjorde imorse :) Så nu kanske jag kan bli frisk igen.

Nu får jag order om att jag ska värma mer fläder så det är väll bäst att jag lyder (läs: jag vill också ha mer fläder :))
Sen kolla på tv. Sen sooova.

PÖSS


solsken och hosta.

Vädret är underbart, något man inte kan säga om min hals och hosta. Har hostat i ca två veckor så ska nog ta och gå till skolsyster imorrn, hoppas att det inte e ngt jobbigt bara.
Tycker det är tråkigt att va hemma, särskilt när vädret är som det är, men behöver kroppen vila så behöver den. Men imorgon ska jag gå, har nog bara en och en halv lektion och så ska jag fika med Ewis och sen på kvällen kommer Elin hit och ska sova över :)

Vill bli friisk NU! Orkar inte med den här hostan längre. Solen gör en iallafall lite gladare. Något positivt i vardagen :)

Tror jag ska spela lite tetris nu?!
PÖSSHEJ


solpromenad.

Efter någon/några timmar med guitar hero blir det snart dags för en promenad i solen med älskling. Sköönt + liite mysigt :)
ÄLSKAR SOLEN.

Med detta säger jag adjöken för tillfället ♥



ge mig sommar, sol & värme <3


måndag 8/3-10

Hej i solskenet :)
Så himla underbart när man tittar ut och möts av solen. Vill börja använda min tunna vårjacka, ballerinaskor som man slipper ha strumpor i, kunna cykla till skolan, kunna ta en promenad på kvällen utan att det är bäcksvart, ta den första båt-turen och bara njuta. Men än så länge får vi nöja oss med solen (och hoppas att den smälter bort snön) :)

Slutade förövrigt tidigt, fick jobba hemma på andra lektionen så det kändes återigen givande att gå till skolan, men men.
Ska nog snart äta hoppas jag för nu börjar magen kurra.

Tjingelingen!


i källarn.

Befinner mig på mitt gamla dataställe, vår källare. Har inte suttit här på väääldigt länge, visste inte ens om datan fungera men se på det gör den :)

Denna helg har förövrigt varit super. Fredagen var helt okej tills jag vågade dansa vid tolv nån gång, då styrde jag mig upp på dansgolvet, drog hem vid halv två till lägenheten där det var en form av efterfest, lite lugnare men det var bara skönt. Igår spenderade vi i princip nästan hela dagen i soffan. Jag och Elin tog oss till coop och handlade lite så vi kunde käka och sen på kvällen blev det en till tripp till mataffären då vi (JAG) blev sugna på tacos så det fick mätta magen. Sen blev det söndag och förmiddan har även den spenderats i soffan med trevligt folk framför tv:n.
Vid tre förde bilen oss ut till Marcus föräldrar där det bköds på hemmagjord hamburgare och till efterrätt hade vi köpt med oss budapestbakelse! Så himla gott :D Sen hem till mig vid sju där det bjöds på ännu mera mat. Och nu sitter vi här i källarn hela min familj utan mor som sover. Jag roar mig vid denna dator och vid den andra spelas det ngt bilspel för fulla muggar.

Uj va långt det blev. Men jag har haft en väldigt bra helg. Fler av såna? JA TACK.
Snart börjar ännu en skolvecka men den är nog ganska lugn den också. Skönt.

Nehepp, nu ska jag kila från denna sida så ni inte behöver läsa mera.
PUSS PÅ ER.


lördag 6/3-10

Dagen efter mår jag väldigt bra. Känner mig pigg och glad. Vi är tre st här hemma hos Marcus, nej vänta fyra, Elin, jag, Marcus & Lizzy tror jag hon stavar. En jättesöt urgullig liten chihuahua. Vi ligger och myser lite var för sig framför tv:n som snart visar reprisen av let's dance.

Kvällen kommer att bli lugn. Elin sover över här en natt till så vi ska mysa framför melodifestivalen tror jag med popcorn och andra smaskigheter. Myspys.

Enda som saknas är något som kan mätta min mage. Men Elin och jag skulle ner på stan så jag hoppas vi får med oss någe mumsigt.

Nahep, nu verkar det som om alla sover så ska ringa mor min :)



GODNATT.

Godnatt nu! Vi hörs om några timmar igen. Hoppas ni haft en bra kväll!

 


tjohooo!

Snart är det äntligen dags för studentfesten!! Blir lite innan hos Annina vid sju så man ska nog börja göra sig iordning ganska så snart :)
Men först måste jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Elin gav mig ett alternativ men nu har jag hittat ett annat så får se hur jag gör.

Ha en bra kväll :)
PUSS


bild från förra onsdan.

fredag 5/3-10

God morgon :)
Sovit gott? Det har jag. Så nu är jag utvilad för en händelserik dag. Som jag sa igår så ska jag på ett studiebsök, följt av en föreläsning och till sist en lektion innan vi får ta helg för denna vecka.

Kvällen ser jag särskilt fram emot. Tycker det är roligt att det händer saker för oss som tar studenten, och att dom startar med det redan nu =) En fråga är bara hur man ska hinna med allt? Skolan slutar inte förens halv fyra sen ska man hem, hämta saker vidare till Marcus för att fullborda partyoutfiten och sen till Annina vid sju. Kommer bli hektiskt men roligt.

Men ska packa väskan sen börjar det bli tid för att kila.
PUSS PÅ ER.


mystime.

Hej folket! Kom hem för en timma sen kanske. Har varit hos Annina sen hämtade Marcus upp mig där vid nio och nu siter vi hemma hos honom. Blir nog mysa framför tv:n innan det blir sovdags. Sovmorgon imorrn, ska på studiebesök på handelsbanken så ska va där vid fem i tio, sen halv tolv kommer det en från hare krishna (?) församlingen och ska föreläsa, tror det kommer bli intressant :) Sen har vi bara matte c och sen är det helg!
Imorgon kväll är det även student kick-off som jag ser fram emot, hoppas på en superkväll!
Men kikar nog in här imorgon innan festligheterna drar igång.

Nu blir det GH med min pöjk!
GONATT ♥

 


guitar hero.

Elin spelart guitar hero och jag bloggar. Emellanåt tar vi en ballerina :) Dock får man inte ha sin kaka ifred om man har någon sötsugen bredvid sig... undra vem det kan va? ;) (ELIIIN)

Innan vi mötte upp Elin var jag och Marcus på stan, vi åt o fika på nya coffe house och det var mysigt, god mat som vanligt. Köpte även en present åt Marcus mor som fyller denna vecka, så nu är det avklarat =)
Har hunnit med att plugga lite trafikteori på körskolan, gick bra eftersom det var första gången jag satt där så jag är nöjd.

Nu ska jag umgås med min vän innan jag ska följa henne till jobbet, så tar jag en liten promenix också :)
HEJSVEJS ♥

 


hellu hellu.

Trafikteoriboken ligger uppslagen, jag har läst lite faktiskt, ska nog läsa mer om ett tag. Men nu tar jag en paus så man inte bara pressar o pressar in allt utan så det får sjunka in lite också =)

Funderar på att måla naglarna i någon glad färg,.. Fast helst skulle jag vilja ha sån där manikyr som elin målade sist, funderar starkt på att köpa det settet hon har.

Men först ska jag få elin att svara på msn :D

 


2:a mars






sallad.

Sitter just nu och äter en väldigt god sallad från hembagarns, så himla goda :)Jag var ute lite sent men dom var så snälla så dom slängde ihop en med lite av det dom hade. Så nu sitter jag här med sallad och en loka.

Var ju på ansiktsbehandling förut och det var väääldigt skönt. Lite smärtsamt men massagen och allt annat är så skönt. Höll på att somna den här gången oxå (A)

Men ska käka upp detta så hörs vi nog sen.
PUSSHEJS

tisdag den 2/3-10

Tisdag, skolan är slut för idag, ansiktsbehandling om 1h o 30min ungefär, senare mot kvällen ska jag till annina och umgås lite och sen är det kväll.

Dagen har annars flytit på utan problem, hade körlektion imorse och det gick ganska bra :) Lite svårt då dom har sprillans nya bilar men efter ett tag gick det bättre. Ska köra mer hemma och verkligen ta tag i teorin så kanske jag kan få mitt körkort i maj :) Vore skönt, innan sommaren har jag det men tidigare gör ju inget ;)

Nuu ska jag...se om det finns ngt att äta.
PUSS


uppdatering.

Rapporten går framåt.


blubb blubb blubb.

Rapporten är lite jobbigare än vad jag trott, så ångrar att jag inte gjort mer tidigare så det får nog bli en uppesittar kväll för min del. Något annat som inte heller är roligt är att dom skorna jag vill ha på studenten inte finns i min strl, men jag ska hålla koll på sidan och hoppas på det bästa. Nu när man äntligen hittat några man verkligen vill ha så är ens strl slut :/ så jädra typiskt..

Om ett tag ska jag vandra till Marcus och fortsätta plugget där.
Men ska inte slösa mer av min tid till surfandet utan åt pluggandet.
CIAO


100301

Så har en ny månad börjat. Med ännu mera snö. Det gillas lite mindre, men men, hoppas på en bra vecka ändå :)
Veckan kommer bestå av ansiktsbehandling imorgon, träffa Elin på onsdag och student kick-off på fredag och förhoppningsvis norrköping i helgen. Tror det kommer bli bra :)

Det var en jobbig start på veckan om inte annat, slutade redan vid nio. Kändes liite jobbigt att man tagit sig dit men jaa. Resterande timmarna på denna dag ska jag ägna åt plugg, skriva klart en rapport om miljö inom ekonomin. Så kanske dags att börja då..
PUSS


RSS 2.0