going crazy.

Mycket o göra men jag gör inget. Har iaf målat naglarna, blir väll stressa som vanligt sen. Tur att jag bor två min bort. Måste duscha och fixa håret och aaaaaallt. Äta innan också.

Men ska väll börja nånstans :)
Ha ett bra Valborg!
PUSS från mig.


ny dag, nya tag.

Nu har fredagen kommit, äntligen. Idag ska vi ha någon form av UF-mässa där vi ska sälja slut på våra produkter (förhoppningsvis) vilket då betyder rea. Efter det har vi bara en lektion sen får vi sluta redan vid två!! Såååå himla skönt. Då har jag ett bra tag på mig tills klassfesten börjar. Måste ner på stan en snabbis också.

Hoppas annars att denna dag blir bättre än igår. Kan be lite om ursäkt mot alla jag var "off" mot.. Befann mig hundra tusen mil från denna planet så :p Men känner mig lite piggare, eller så vill jag känna mig piggare, aja..
Ska försöka tagga till tills ikväll, känner mig inte så festsugen men det kanske ändrar sig under dagen :)

Nej folket nu ska jag skala en morot och göra nått som jag glömt bort. Jag e nog inte så pigg som jag trodde, hehe.

neeeh PUSSPUSS


that's it.

Jag har kollat på fyra avsnitt av the hills helt från start, varvat ner, kilade över till Marcus där jag befinner mig just nu. Träffa honom lite innan han ska träna.

Ikväll blir det lugnt. Ska bara göra det jag känner för. Har känts som att jag ska stupa omkull vilken sekund som helst, har varit helt utmattad, så det jag inte gör idag får jag ta igen i helgen helt enkelt.

Imorrn folket är det ju valborg och det ska firas som jag kanske har nämnt. Först klassfest sen statt. Blir nog bra. Ska hem igen sen och fixa ihop en partyoutfit så jag slipper det imorgon :) Då kommer all tid att gå åt till o fixa håret och sminket, som vanligt ;)

Eh men ska kila. PUSSPUSS


now and forever.



...

orkar ingenting.
hejdå.

29/4-10

Har äntligen lyckats ta mig upp ur sängen. Hamnade här på tok allt för länge så blir till att speeda på, måste äta nått innan matteprovet.
Har inge särskilt att skriva nu, mina ögon vill knappt hålla sig uppe, men god morgon på er :)
Vi får höras senare helt enkelt. Mkt att göra idag!

PUSSPUSS


det börjar arta sig.

Jag har duschat, pluggat matte, pluggat franska och lagat mat. Ska plugga mer om ett tag men först en paus så allt kan sjunka in. Ångesten börjar sjunka vilket är skönt. Men fortfarande har jag inget svenska-tal, eller jaa påbörjat ett. Kan försöka skriva lite, sen kanske jag ändrar mig vi får se, måste visa lärarn något iaf.

Nu ska jag lyssa på musik och blunda.
Ciao.


aj då.

Mattepluggandet resulterade i en vääldigt god kladdkaka, lite diskande och dammsugande där vid sidan om också. Varför kan jag aldrig fullfölja vissa saker? Började med en liten uppgift men gav upp, började med kladdkakan och den fullföljde jag, nu återstår massor med matteplugg återigen framför mina fötter. Bara jag får ett G så är jag nöjd.
Måste börja med svenska-talet också, men vet inte riktigt vad jag ska prata om. Ujujuj så mkt men så lite tid..
Sen kommer frågan, vad ska vi äta ikväll? Nee låta Marcus sova sen får han bestämma maten. Hinna med en dusch också. Kommer på massa med nya saker, vafasen... Ångest litegranna sådär.. Och tiden bara rinner iväg och jag sitter fortfarande kvar här? Varför? Dels är det roligare men matten är så viktig så det finns inte..
GAAAAAAAAAAH.

PLUGG NUNUNUNUNUNU!!!!!!!


28/4-10

Onsdag, vilket innebar kort skoldag för min del. Åkte direkt till körksolan där jag först pluggade på datorerna, sen hade jag körlektion och efter pluggade jag mer. Hade ett mål att få grön plupp på fas B och det fick jag :D Skönt.

Handlade lite saker som jag fått i uppdrag av Marcus och nu har jag landat i soffan hemma hos min boyfriend. Inväntar tiden då jag ska plugga, får nog ta tag i det snart så jag har lite gjort.

Min dagslista;
  • Körlektion 10.50
  • Plugga körteori, få grön plupp
  • Handla
  • Plugga matte
  • Diverse uppgifter
Listan gör jag för min egen skull så jag vet hur mkt jag har kvar :p Men jag har ju kommit en bit iaf.
Nu blir det matteplugg.



det går framåt nu.

Körlektion idag igen och det går bara framåt. Bokade halkan idag så det känns kul. Klarade ett test idag på körskolan också. Mycket bra saker har hänt idag. Körlektion igen imorgon och bara en lektion i skolan, så tänkte plugga lite mer teori idag så jag kan plugga vid datorerna imorgon igen. Känner mig peppad nu när det går så bra :)
Allt annat går också bra, allt känns bra och jag mår bra. Kan det bli bättre? Hehe.

Är hemma nu ikväll så snart ska vi äta mat sen blir det plugga lite teori. Fick läxa tills imorgon så den måste göras.

Måste fundera ut hur jag ska se ut på fredag också när det är valborg... Klackar och jeans är redan klart men upptill? Tåls att fundera på.

Mat var det. PUSSPUSS


27/4-10

God morgon söta folket.
Ännu en solig dag vilket älskas till fullo. Idag blir det inte en riktig skoldag, lite skönt, utan det blir nersläpp av en bil utanför woodyhallen och sen föreläsning. Vet inte om vi hinner med en "vanlig dag" sen.
Efter skolan har jag iaf körlektion och efter det ska det pluggas med annina. Och ikväll mer trafikteori. Skulle läst nu på morgonen men jag råka somna om så :)

NU har jag en halvtimme på mig innan Annina kommer och vi ska till skolan så här måste det fixas fixas fixas!
PUSSPUSS


en riktigt bra dag.

Idag har planerna skiftats hit och dit. Börjar med att min körlärare ringer och säger att jag hade körlektion vilket jag totaaaaalt hade glömt bort, hade det inte ens uppskrivet, men det gick hur bra som helst. Pratade med honom och han sa att jag inte alls är långt bort från mitt körkort. Behöver ta tag i teorin så det skriker om det nu bara. Ska lära mig om enkelriktat tills imorgon då jag har körlektion igen, vilket jag faktiskt visste ;) Så nu är jag ännu gladare. Måste köra mycket mer med pappa bara. Men ikväll blir det teori.
Efter det hade jag tre missade samtal från min käre vän Elin, hon var alldeles ensam på stan så jag mötte upp henne, efter ett tag mötte vi även upp Marcus så drog vi och fikade. Åt en underbart god chokladboll och till den underbart gott te. Var mysigt, trion ♥

Nu står Marcus i köket och lagar lasagne till middag, gott. Så jag ska ta tag i teorin och vid nio är det Svenska Hollywoodfruar :D

Puss på en bra dag ♥

oj, blev lite större än jag tänkt mig, men aja :p
roligare med en blogg med bilder så här blev det en mega.

 


dagens outfit.





vanlig svart långärmad tröja, treggins/jeansleggins, favoritklockan.
solen skiner så självklart mina rayban och min svarta vårjacka, ballerinaskor till det.


a sunny day.

Dagen började med en musiklektion där allt gick utmärkt fortsatt utav en lektion med internationell ekonomi där det diskuterades EU.
Dagen kommer fortsätta med trafikteori, hem o träffa mor, ner på stan och möta upp baby efter han klippt sig, förhoppningsvis fika och sen är det nog kväll och då är det Svenska Hollywood fruar. Bästa programmet på måndagar helt klart.

Men nu trafikteori.
PUSS ♥


söndag 25/4-10

Nu är helgen snart slut igen och imorgon är det tillbaka till skolan som gäller. Ska förhoppningsvis köpa mina studentskor i veckan också, ska bara se när jag ska hinna med det.. Men hoppas.
Sen på fredag är det ju Valborg och det betyder STATT detta år. Studentfest.

Men nu är det fortfarande söndagkväll så jag ska bädda ner mig i soffan och kolla på How i met youre mother.
GoNatt ♥♥


24/4-10

God morgon! Dags att kliva upp och förbereda sig inför en ny dag. Idag ska det kollas på handbollsmatch, kanske fotboll, får se och mot kvällen ska vi till bie. Så fullt upp hela dagen. Det gillas :)

Känner mig mer förberedd inför studenten nu när jag har studentklänning, en beställd "balklänning" och så ska jag förhoppningsvis köpa mina studentskor på onsdag! En vit kofta och sen något att ha på sig på studentkvällen är ett  måste också. Men det börjar närma sig mer och mer nu. 7 vekor kvar! SJU!!!! Helt sjuk ju, men roligt!

Ska kolla på min studentklänning sen göra mig iordning :D
CiaoCiao.


nu så.

Nu har jag beställt min balklänning så förhoppningsvis kommer den nästa vecka! :D
Nu blev jag ännu gladare.

Ha en bra kväll folket för det ska jag! ♥



dagens outfit.






regn och rusk.

Nu regnar det som bara den! Hör hur det smattrar på fönsterbrädan. Ganska mysigt tkr jag :) Tar en chokladbolle då och då.
Ikväll blir det ut till marmorbyn och träffa Elin och Danne. Treevligt!

Men nu ska jag ta en till boll och sen irritera min pojkvän.
PUSS PÅ DET!


T G I F .

Idag är det fredag och på dagens agenda står det:
*skriva religionsprov
* beställa balklänning
* mysa hemma
* köra förhoppningsvis


Plugg får vänta tills i helgen, fredag ska få bli en pluggfri kväll.

Klockan är runt 8 och jag var pigg redan vid 6? Somnade om så nu är jag inte lika pigg men ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen göra mig fin inför det fina vädret vi har fått idag.
Sveriges klimat måste va bland det konstigaste. Igår snöa det och idag är det som att det inte hänt och himmelen är alldeles klarblå. Klaga kan man ju inte göra på dagens väder iaf. Me like ♥

Drömmde att jag och Elin var utomlands och det skulle jag inte tacka nej till, dock var det en väldigt speciell dröm som blandade en del resmål som jag varit till men bra hade vi det.

Duschen var det!
♥♥



tortillas.

Så enkelt men ändå så gott. Det blev det till middag här på vingåkersvägen, lilla jag fick agera kock och det gick väldigt bra. Nu är båda mätta och trötta. Det visas hockey på tv:n och pluggar med minipauser så det ska fastna bättre. Funkar hyfsat, har håltimme imorrn som jag kan plugga på också :) Vill få bra på det här.

Min kladdkaka förut blev (om jag inte nämnt det) väääldigt bra, bästa på länge. Och så har vi inhandlat pärlsocker till chokladbollarna. Så får väll rulla dom sen. Jag har en tendens att baka när jag är irriterad så då gjorde jag det. Och det hjälper faktiskt vilket är väldigt skönt.

Nu ska jag krypa upp bredvid M och läsa mer religion sen ska det rullas chokladbollar för full rulle.
Detta blir nog sista inlägget för idag, men kan knappast säga att jag legat på latsidan med uppdatering idag hehe.

Gonatt på er kära läsare ♥♥


inget, nada, zero.

Verkar som att inget vill gå bra för mig idag. Jag var jätteseg i skolan, kommer hem så är klänningen slut, börjar plugga det går hyfsat, gör chokladbollar märker att vi inte har någe pärlsocker. Men sen ringer jag min mor som alltid lyckas pigga upp mig, så nu ska jag göra en kladdkaka och sen plugga mer, och sen städa.

Helst av allt skulle jag bara vilja sova, stänga av allt och bara drömma mig bort ett tag. Men det får väll bli sen. Nu ska jag försöka göra en kladdkakesmet utan elvisp? Wish me luck!

e så jädra trött på vissa saker, men det är bara o bita i det sura äpplet och fortsätta le.



dålig stil, dålig stil.


******* säger jag.

Var inne på asos och så att klänningen jag ville ha inte finns i min strl länge. FAN. Fanns ju igår.. *******. Bara och leta vidare antar jafg...


en dag kvar.

Snart får jag ta helg igen. Dagarna bara flyger förbi, lite småläskigt men jag börjar mer och mer vänja mig. En del saker känns även bättre så det är skönt.

Idag ska jag;
  • Plugga religion, har hittat papprena nu!
  • Städa lite i lägenheten
  • Baka känner jag för
  • Försöka ta en promenad även fast vädret är piss
  • Plugga mer religion
  • Trafikteori måste jag också göra lite
  • Kanske köra, beroende hur mkt plugg jag har
  • Hinna äta mat nån gång
  • Klura på hur jag vill ha mitt hår på balen
  • Och när det är klart får jag sova!!!!
Lite och göra, men en del saker går fort, och imorgon har vi sovmorgon så det e skönt.
Nu ska jag börja med punkt ett.
Tjingelingen.


inget bättre för mig så.

UTMANING

Blev utmanad av Annina.

Regler:

1. Publicera reglerna på din blogg
2. Svara på de sex 4-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar

4 favoritprogram
1. Svenska hollywoodfruar haha
2. Gossip Girl
3. Greys Anatomy
4. Cougar town

4 saker jag gjorde igår

1. Hade körlektion :) 
2. Lagade mat
3. Hittade min balklänning
4. Somnade framför tv:n

4 saker jag ser fram emot

1. Allt med STUDENTEN
2. Inget mer plugg om två månader
3. PINK i sommar
4. Helgen

4 favoritrestauranger
1. En restaurang i Gtb men kan inte namnet =/
2. Coffe and lounge
3. Rhodos
4. där dom har god mat?

4 saker på min önskelista
1. Sommar
2. Åka utomlands med M i sommar eller höst
3. Att jag kommer på vad jag vill göra med mitt liv :p
4. Att allt kommer lösa sig till slut

4 personer jag utmanar
1. Malin Skoog
2. Emma Pettersson
3. ?
4. ?


svaren är någorlunda, kom inte på nå bättre svar men men :)

Nu ska jag luncha med några klasskompisar. PUSSPUSS


O M G .

Sitter och har håltimme till tjugo över elva, inte så himla kul. Just nu längtar jag bara tills det är lunch så man har nått "roligt" att göra. Måste läsa R&B men har ingen aning om vilket kapitel det är.. Ínte så bra men men. Bara säga att man inte vet vad sakerna är sen.

Skulle kunna ha pluggat religion men nedå den har man hemma. Ska skriva ut lite papper ska jag däremot göra. Perfekt. Går ju inte och skicka mail till läraren, så jädra dåligt. Men ska inte klaga mer.

Har annars hittat min balklänning nu, ska beställa den i veckan förhoppningsvis! Mörkblå är den och lång, verkligen jättefin, t.o.m mamma tyckte att jag skulle ta den ist för den korta. Sen måste vi bestämma hur mitt studentålakat ska se ut.. Jaa jag är med och bestämmer det :p Slipper jag va orolig sen när man kliver ut genom dörrarna.

25min kvar till lunch! Wiiihooooo.

Nu avslutar vi med ett HEJDÅ!!


plugg plugg.

Har sammanfattat alla begrepp som står nertill i religionsboken, måste leta efter papprena där jag har skrivit ner från lektionen så jag kan plugga på dom imorgon. Har en känsla av att det kommer bli väldigt mycket pluggande imorgon, men så får det bli när man är klantig och glömmer papprena i skolan.. Aja. Får läsa R&B nu och sen bläddra igenom religionen igen.

Japp, så får det bli. Tillbaxs till plugget.
PÖSS




tjulehej.

Nu tar jag på mig kläder och trotsar vädret och går hem till mig. Mamma är hemma och är ledig så får vi se vad som händer. Sen hoppas jag att Marcus har tid för mig ikväll, för senast igår var det fotboll och jag hade plugg. Har fortfarande plugg men det hinns nog med innan hoppas jag :)

CiaoCiao.


taggad.

Har haft körlektion som gick skit i början men när vi pratat lite om det så gick det skitbra. Satte mig vid körskolans datorer och där förbättrar sig resultaten också. Skönt. Så om jag pressar mig själv och verkligen ökar så kan jag nog ha körkort innan studenten, vilket jag VILL så nu jädrar ska jag köra och plugga. Denna helg ska gå åt till det så inget festande för mig heller. Eller hade redan bestämt mig om den saken men ändå :)

Ska laga lite mat nu och sen ska jag ta mig an religionen som vi har prov i på fredag. Men först ska jag tina köttet.

PUSS.


övningskörning.

Skoldagen gick över ganska snabbt, var hemma tidigare än räknat så det var skönt. Kom hem och då övningskörde jag med min far och det gick bra. Ska plugga mer teori, för nu jävlar vill jag ha det där kortet snart! Ska nog till körskolan imorrn och plugga efter körlektionen.

Denna vecka kommer bestå av massa plugg  och förhoppningsvis Norrköping på lördag, men får se.

ajusde elin om du läser detta så behöver jag låna dina inloggsuppgifter så jag kan beställa min klänning :)

Nu ska jag kila vidare mot andra äventyr, hörs mot kvällen.
PUSS ♥♥


en del saker kommer man aldrig förstå.

Jag har hunnit duscha, pluggat trafikteori och fixat håret lite. Lite mascara och solpuder sen är jag klar för en kort dag i skolan.
Ska ta mig ett äpple, packa väskan och sen plugga mer trafikteori tills jag måste cykla till skolan.
PUSSPUSS ♥♥



L O V E


20/4-10

God morgon alla läsare :)
Hoppas ni har sovit gott och vaknat upp lika pigga som jag. Eller inte :p
Vaknade samtidigt med Marcus och var hyfsat pigg så ville inte äventyra det och riskera att bli ännu tröttare sen så redan vid åtta var jag uppe. Har sovmorgon till tolv idag vilket är väldigt skönt. Njuter av varje minut.
Har käkat mackor med stekt ägg och druckit oboy till det, så mums. Ska ta en dusch innan jag ska plugga lite trafikteori, måste komma igång med det, har sagt det många gånger men nu måste jag ta mig i kragen, när jag har tid. Så får det bli religionsplugg ikväll ist.

Men ska hoppa in i duschen nu så jag håller min planering för denna morgon.
CiaoCiao.


hej folket.

Nu ska jag se på the hills och hoppas att min man kommer hem snart :)
PUSS PÅ DET.


färdig.

Har gjort klart frågorna om EU till IE, så nu kan jag sova ut länge imorgon utan att känna panik. Vi fick nämligen jobba hemma med uppgifterna, eller ja på valfri plats så vi börjar inte förens tolv imorgon. Skönt med lång sovmorgon. Då hinner man pyssla om sig i god tid på morgonen :)

Ska nog kila till Marcus om ett tag och fortsätta plugga där. Har en del saker på min dator som har blivit kvar där. Måste diska också, vara en snäll flickvänn. hehe.

Men först ska jag packa ihop lite kläder så jag har ombyten hos Marcus, tar över hans garderob haha.
Seee Yaaa Laaaater.


dåligt, vääldigt dåligt.

Sitter i skolan för tillfället och har håltimme som vanligt varje måndag. Har haft musik bara och snart har vi sista lektionen för idag. Skönt.
Jag och Malin har även köpt biljeter till statt till valborg. Så hoppas det blir roligt.

Kom och tänka på att det är mindre än två månader kvar nu till studenten. Helt sjukt ju. Men kommer bli askul! Längtar och fasar på samma gång. hehe, för liksom vad händer sen? Vet att jag ska sommarjobba, men efter det? Hoppas jag kommer på snart vad jag vill bli och göra med mitt liv.

Aja. Avslutar detta med att ha en bra dag och ta vara på varje dag och varje händelse :)
PUSSPUSS ♥♥

 


I'm going home.

Om ett litet tag ska jag följa Elin till bussen och sen ta cykeln hem till mig. Måste bara packa ihop lite här, har träning sen vid fyra, skönt.

Har inte så mycket att skriva. Har inte hänt så mycket hittills. Spelat suduko på mobilen bara :)

Hare gött pusspuss ♥♥



så var det dags igen.

Blev inget Norrköping idag, utan har bara tagit det lugnt hemma. Gick lite på stan o så med M.

Nu är det kväll och Elin har kommit in till oss igen :) Dricker lite vin och har det mysigt. Får se vad som händer ikväll, om vi drar ut eller stannar inne. Får se!

Nu ska jag ha en trevlig kväll med mina bästa.
PUSS PUSS ♥♥


jag njuter varje sekund.

Gårkvällen var mycket trevlig. Som jag sa så var det bara Elin och jag här, drack vin och hade det trevligt! Innan lilla gick vi till Berggren där Marcus var, hälsade på lite folk. SEN blev det lilla där det shottades och hade sig. Marcus kom dit och överraskade mig, först skulle han stanna hemma men sen ser jag att han kommer, tror inte jag blivit så glad på länge. Blev varm i hela kroppen <3
Gick förbi McD innan det var dags för oss att kila hem.

Idag följde vi Elin till bussen vid elva, gick ett tag på stan och om ett litet tag ska vi hem till mig :) Och ikväll kommer bästa in till stan igen då det blir mer vindrickande o så. Love it.

Nu ska jag plocka ihop lite smutskläder så kan mamma få äran att tvätta :D Det roliga är att hon frågar mig vart jag har mina smutskläder så ska glädja henne idag!

CIAO FOR NOW ♥♥


snart klar.

Om ett litet tag ska vi kila ner på krogen och min outfit för kvällen är snaaart fixad. Det blir stora örhängen, sjal (alltid sofie med sjal typ) svart tajt sak som klänning, ngn kofta, jacka och ballerina, mina fötter orkar inte med högklackat ikväll men det blir fint ändå.

Vi har haft det vääldigt bra hittills. Bra musik och bra sällskap.
ELin vill på krogen så det blir det efter elva tror jag. Sen inatt ska jag pussa på min älskling <3

Mjaaaa, nu är det så att det är fredag, och denna fredag är jag ej nykter så läs inläggen som ni vill, jag är den jag är, nykter som onykter. This is my life and my life only, and I'm lovin every single moment of it.

Ciao for tonight ♥♥


having a goooood time.

Jag och Elin roar oss med lite vin, choklad och dator. Jag är så glad som har henne som vän. Vi behöver inte alltid göra något speciellt. Det räcker med att det bara är vi två, vilket kan vara ganska skönt ibland. Vi kan vara två sega trötta gummor men det gör inget!
Men ikväll ska vi dra ut! Wihoooo. Enda som suger är att jag har minsta minimala med pengar på kontot men det gör ju inget, man kan ha roligt utan alkohol. Tro mig jag vet! Eller vad säger du ELin? ;)

Nee men ska kanske inte blogga nu men ELin gör faktiskt samma så vi är två datanördar, men det är OK. I LOVET IT, and I LOVE YOU ELIN, YOU ARE MY BEST FRIEND AND THAT WILL NEVER CHANGE ♥

Nee nu ska jag umgås med henne och ni andra får ha en kanon kväll! Vem vet, vi kanske ses ute i dimman? ♥


vad har vi för klimat?

Imorse var det snöblandat regn och nu skiner solen och det är plusgrader igen? Inte mig emot att solen kikar fram men vi kunde väll ha skippat snöregnet imorse? :) Tycker ni inte det?

Aja, en lång skoldag idag, från halv nio till halv fyra. Några föreläsningar för oss ekonomer samt en workshop. Avslutade dagen med en timmes mattelektion. Tro det eller ej men under matten så försvann min huvudvärk och det är väll då man brukar FÅ det? skumt. Aja, dagen var inte så jättejobbig, ganska slappt men tröttsamt efter ett tag. Så det är skönt och va hemma igen och att det är helg.

Helgen ska jag spendera med min goda vän Elin. Ikväll blir det vindrickande och imorgon Norrköping, då åker trion igen, sen på kvällen får vi se. Söndag ska jag plugga med Annina nån gång, så fullt upp hela helgen.

Snart kommer Marcus hem så kanske vi ska handla lite.
Oj blev väldigt utförligt detta inlägg men aja.
Ha en kanonfredag för det ska jag ♥♥



kinamat.

Har nyss käkat ris och biff med bambuskott :D Så j*vla gott så det finns inte.
Vi sitter fyra här i lägenheten, två pojkar, två flickor, två par. Treevligt.

Ska försöka beställa min balklänning denna vecka :) Elin ska hjälpa mig så jag får hem den. hehe.

Nee jag har inget vettigt att skriva här. Vi hörs en annan gång!
PUSS PÅ ER ♥♥


you make my life worth living ♥


helluhelluhellu.

Skoldagen har snabbt gått över till en ledig eftermiddag. Eftermiddagen kommer jag spendera med min god vän Elin, ska möta henne om en halvtimme ungefär :) Vi ska knalla runt lite på stan innan det är dags att kila hem hit.

Jag har förövrigt köpt min studentklänning nu! Lite ändringar måste göras men annars är den perfekt. Måste köpa en kjol som håller in magen bara :p Men jag gillar den. Kommer nog bli bra på studenten. En vit kofta och dom blåa skorna jag vill ha SEN kan jag ta studenten! Wiihoo.

Neni, ska kolla lite på Tyra show innan jag ska ner på stan.
PUSSPUSS ♥♥


15/4-10

Ännu en solig vårdag! Perfekt. Men idag blir det skola fram till halv tre kanske, sen ska jag göra lite ärenden och tillsist träffa elin :) En fullspäckad dag helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta äta mina knäckemackor så hörs vi senare!
PÖSSPÖSS ♥♥


finally.

Nu har jag hittat min studentklänning! Ska göra lite ändringar bara sen är den perfekt. Ska köpa den imorgon, hade nämligen inga pengar på mig så hängde undan den. Hade en väldans tur då det bara fanns en kvar i min strl så imorgon är den min :)

Har annars haft det mysigt på stan med Elin. Gick runt och kollade lite i affärer, sola och fikade. Sen kom Marcus ner och gjorde oss sällskap tills Elins buss gick.

Ska ta tag i städningen nu som uteblev förut.
PÖSSS ♥♥


måla naglarna?

Just nu är det inge bra att bo på två ställen, mitt favoritnagellack är nämligen hos Marcus och jag är hemma hos mig just nu, sugen på att måla naglarna.. Det får helt enkelt vänta tills ikväll. Har lovat mamma att jag ska städa rummet och det går faktiskt framåt men inte längre än så. Som tur är slutar hon inte förens klockan 18 så jag har några timmar kvar på mig, sköönt.

Nu plinga det till i mobilen, en viss Eliin vill träffa moi :D Så ska skynda i mig lite mellis innan jag kilar ner på stan!
Seee Yaaa ♥♥


I'm lovin it.

Nu har jag fyllt på magen med lite mat så nu är jag redo för ännu mera solning! Var lite duktig förut och gjorde några uppgifter i svenskan så slipper jag göra så mycket imorgon, ska nog göra lite flera sen. Så skönt när man kan sitte ute och plugga.

Ska bara plocka undan efter mig och sen sola, höja ljudet på tv:n så kan man lyssna på musik samtidigt. Har jag sagt att jag älskar detta väder? hahha :)

CiaoCiao ♥♥


14/4-10

Goood Morgoon!
Finns det något så underbart som att vakna och kika ut och se att himmlen är helt blå och att solen skiner? Tror inte det va? ;D Me like.
Och idag blir det kort dag i skolan, börjar om 45 min och slutar om ca 2h. Inte helt fel, får såklart hemuppgifter men dom kan man ju göra på kvällen. Så idag efter skolan ska jag slå mig ner i solstolen hemma och bara njuta i solen! Om vädret vill hålla i sig vill säga. :) I samma veva passar jag nog på att plugga körteori, måste komma igång med det snaart så varför inte idag?!

Nee nu ska jag inte babbla mer ointressanta saker.
Njut av en härlig dag i solen så hörs vi senare under dagen.
PUSSPUSS ♥♥



snaart så :)


13/4-10

Första skoldagen började väldigt lugnt, endast två lektioner och imorgon har vi bara en lektion + att vi fick en sovmorgon på köpet :)
Dagen har annars rullat på bra. Varit med M, gått promenix och handlat lite. Ska plugga lite mer sen bara.
Ikväll ska vi grilla för första gången här hemma! Mamma är på möte så det blir lite senare men gott med grillat :)

Ska kolla lite på tv först bara!
Have a bra night ♥


myskväll.

Ikväll kommer jag och älsklingen umgås själva för första gången på nån vecka. Skönt och bara va vi två ibland, men upfatta mig inte det är alltid trevligt med sällskap! Men nån gång såhär ibland.
Så vi ska göra hemmagjord pizza med pepperoni och mozarella, ska försöka få med så vi får efterrätt till det ;) Sen ska vi bara mysa i soffan framför diverse tv-program. Måndag innebär i detta hushåll Håkans bar följt av Svenska hollywood fruar :)

Nee ska man göra sig iordning så man kan åka o shoppa matvaror, tror så.
Ciao for now.


the sun is shining and I was driving.

Hellu på er :)
Hoppas att ni har en lika underbar dag som mig i solskenet. Har hittills haft e körlektion, och det går bara bättre och bättre, efter det blev det lunch på coffe & lounge med annina. Trevligt.  Åt lasagne som var riktigt god, är fortfarande mätt efter snart två timmar.

Om ett tag ska jag införskaffa diskmedelstabletter åt moder och sen bara njuta av den sista dagen på lovet :) Måste plugga också men det får jag in nånstans.

Hare gött allehoppe ♥


.

it's weird.

snart slut.

Snart har lovet lidit mot sitt slut, men jag har haft en underbart lov. Dock har jag inte pluggat så mycket som jag kanske hade behövt, så imorgon ska jag göra mitt bästa!

Denna dag har i princip helt bestått utav sport, började med en fotbollsmatch vid elva till ett, sen tennisträning vid fyra. Okej kanske inte helt men det känns fasen som det.

Nu ska jag ta det lugnt här hemma och sen kommer Marcus hit till mig :) mys.

Ha en fortsatt bra solig kväll ♥


fredag 9/4-10

Igår var vi ju till norrköping och jag fann både vita tygskor och solglasögon, + att när jag kom hem så hittade jag pappas gamla bruna ray ban och jaa det visa sig att jag passa lite i dom så nu har jag två solglasögon :D hehe.

Idag har jag varit till bie och haft sönder en nål och köpt ny nål på stan :) Fikat lite med Elin också.

Nu sitter trion hemma hos Marcus och bara tar det lugnt!
Ha en bra kväll folket så hörs vi imorgon ♥


norrköping.

Idag blir det Norrköping för trions del! Mitt uppdrag är att leta efter ett par vita tygskor och solglasögon. Blev glad när Marcus kom med förslaget imorse. Så han, jag och Elin ska ta en roadtrip dit :)

Så nu är jag nyduschad och snaaaart klar. Funderar på vad man ska ha för kläder? Det är ju sånt underbart väder. Ska föreslå en glass ute i solskenet om vädret är lika fint här som där.. L O V E L Y .

Nu ska jag blåsa håret, för snart kommer Elin tbx!
Tjudelidudu.


ha det bäst :D


hejhopptjolahopp.

Maten blev väldigt lyckad, fick dock ändra lite så det blev makaroner ist men alla blev mätta o glada :) Blev chokladbollar till efterätt, gott.
Nu ligger Elin och jag här i soffan och glor på tv. Skönt att inte göra nånting liksom.

Men nu tjatar Elin på mig, så hon ska väll få datorn. hehe.

Gonatt på folket ♥


...

kan man bli mer irriterad när man ska laga mat och så saknas en stor ingrediens?? RIS. vi har inget ris.
vad ska jag göra nu? hoppas nån är villig att handla åt mig för jag har redan skurit upp falukorven...
bajs.


cooking and looking.

Om ett litet tag kommer Elin gumsan hit :) Trevligt med lite sällskap, är hemma ensam nu så. Funderar på om jag kanske ska börja laga lite mat också, magen börjar kurra lite. Ris med korvstroganofo (?) blir det. Ska försöka se om jag kan klara av det, hehe. I värsta fall är det ju bara o ringa mamsen!

Nu blir det upp till bevis om jag lyckas med min matlagning för kvällen!
Ciao for now.


7/4-10

Vänner rullar på tv:n, lägenheten har fått sig ett lyft efter att jag snabbt bjöd över mamma och adam på lite lunch. Blev kyckling och potatissallad, väldigt gott. Och trevligt sällskap, mamma har aldrig varit här så det var roligt.
Efter det plockade vi ihop på balkongen och körde iväg med lite grejer till återfallsstationen eller vad dom nu kallas och slängde massa skit.
Ikväll kommer Elin hit :) Hon ska sova över och imorgon ska vi gå på stan! Möspös.

Nu ska jag fortsätta kolla på vänner. Det ser ganska grått ut ute så vet inte om jag vågar gå en promenad just nu, får se mot kvällen :)
CiaoCiao.


now, tomorrow, forever.

God kväll! Sitter här med magen mätt och full av tortillas. M hade träning till nio kanske så det fick bli en sen middag.
Snart är det dags för mig o sova, har körlektion 8.25 imorgon så behöver vara pigg tills dess. Sen har jag bestämt mig för att vi ska ta tag i allt skit som vi bara slänger ut på balkongen och göra det fint nu till våren så man kan sitta där när solen värmer på :) Kanske till och med köpa en blomma? Vi får se, fint ska det bli.

Nu är det dags för mig att tvätta bort allt smink, borsta gaddarna och somna till en film :) Sounds good to me.
Godnatt och sov så gott ♥



det var inte igår..


the sun is shining.

Det är ett mirakel!!! SOLEN SKINER gott folk!! SÅ HIMLA UNDERBART. Älskart'.

Var ju och fika med Malin förut, drack en kaffe latte och provade på deras chokladbollar som faktiskt var väldigt goda, inte sådär hårda och kaffiga som en del kan va så pluspoäng till dom. Satt och pratade om allt mellan himmel och gjord innan hon var tvungen och bege sig hemåt :)
Gick förbi Åhlens och prova ett par tygskor som jag blev lite spekulant på. Ska på stan på torsdag med Elin så ska kolla igen då, blev så förvånad när jag kunde ha ett par 39:or på den "stora" foten. Då blev Sofie väldigt glad. hehe.

Ska kila hem om ett tag tror jag, Marcus har träning och har ingen direkt lust att sitta ensam i lägenheten fram till nio, så då kan jag passa på att umgås med familjen!

Näni, nu ska jag plocka ihop lite och sen bege mig hemåt.
CiaoCiao.


6/4-10

Hejsan på er!
Nu har snön iaf försvunnit, gick ganska fort. Men man blev lite chockad när det varit plusgrader dagen innan och sen snöar det.. hoppas det är på rätt spår nu iaf :)

Om sisådär 20 min ska jag tralla ner på stan för att möta upp Malin för en fika. Snacka lite strunt innan hon far till London imorgon *avis*. Hehe nee jag ska också till London detta år, fick det i julklapp men vi ska vänta till efter studenten. Hoppas på en solsemester med älskling i sommar först :)

Nu drar tiden iväg så kan inte skriva mer strunt men jag hör av mig ikväll!
PÖSSPÖSS.


brun och blekt hår? yes pleeease.


film.

Nu visas Johan Falk på tv:n här hemma. Har ätit god mat och efterrätt och nu har vi bänkat oss i soffan.

Har inte så mycket att säga just nu. Lite torka på idéer till skrivandet..
Men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi en annan gång ♥


5/4-10

Tittar ut och ser att det snöar? Vafan har vi för väder egentligen? Våren var ju äntligen påväg och så kommer skiten tillbaka. Usch.

Just nu ligger vi fyra slöhögar här i lägenheten. Alla är jättehungriga men ingen orkar laga mat. Inte dom bästa oddsen för att få mat, hoppas nån tar tag i detta snart, även fast risken finns att det blir jag... Time will tell!

CiaoCiao alla läsare.


underbart väder.

Men trots det har jag inte varit ute så mycket idag, har cyklat en liten bit bara :)
Mot kvällen kommer förhoppningsvis Elin in till stan. Det lutar åt det så jag hoppas det blir så :) Bara ta en lugn kväll, med lite film o så. Mysigt.

Nu ska jag nog ta och kolla vidare på lyxfällan som började precis. Hoppas vi ska äta mat snart också, har bara fikat idag men det är ju gott så.

Nu ska jag andas in den friksa luften!
CiaoCiao.


4/4-10

Vi börjar inlägget med att säga; VÅREN ÄR HÄR! Snön är inte helt borta men det skiter jag i. Solen skiner och värmer på så snart är den också borta :D Så himla skönt. Har invigt mina ballerinaskor iaf, i torsdags, dagen innan påsklovet. Så klart regnade det men det gjorde mig inte det minsta lilla, sen kom ju solen. + att mina stövlar ändå läcker så.

Idag är det söndag och jag sitter hemma hos Marcus. En kompis till han har sovit över så det är mycket bilsnack nu på morgonen. Funderar på om man ska kila hem och hinna se farfar och farmor innan dom åker hem igen. Tycker dom kan stanna ett litet tag till, dom är ju trots allt pensionärer ;p Alltid lika mysigt och ha dom på besök.

Nu avrundar vi här och säger grattis till Malin som blir 19 idag! GRATTIS TILL DIG :D




3/4-10

Lördag men känns som söndag. Tio dagar inklusive idag återstår av ledigheten, skönt.
Sov ut riktigt ordentligt idag, har nog sovit mer än tio timmar och det är väldigt bra för o va mig. Så nu är jag utvilad för en dag med mycket händelser, eller jaa farfar och farmor kommer hit :) Har inte träffat dom på några månader så det ska bli roligt.

Känns som att jag vill sova mer men det kanske inte är så bra? Kanske blir för mycket sömn... Kanske ska äta frukost istället? Kanske ska städa? Kanske ska duscha?

Nej GLAD PÅSK PÅ ER ♥


långfredag.

Så har påsklovet kommit till oss! Finally. Och det firades igår, först var det bara jag och Malin här hos Marcus och hade det trevligt, drack lite och vid elva begav vi oss till harrys. Klackskorna på och redo för att dansa! Hade en jätterolig kväll. För mig slutade kvällen runt halv två nån gång, Marcus kom och hämtade mig så slapp jag gå och det tackar mina fötter han för vääääldigt mycket! Men det var det värt det. Äntligen vågar jag dansa ;p

Och nu är det fredag och idag mår jag bra. Ännu bättre av att veta att jag inte behövde gå till skolan. Ska försöka ta mig till en mataffär sen och köpa ben&jerrys, har hittat en ny favorit!

Nej dags att bege sig hemåt.
Ha en bra långfredag!

GLAD PÅSK!


RSS 2.0