Nytt till köket.

Fullkomligt älskar min lilla vattenkanna som nu får agera kruka :) tycker det är så himla fint. Har letat efter en länge nu, och äntligen så fann jag denna! Nöjd tjej.


25/4-13

Äntligen så köpte vi nya balkongmöbler igår :D våra gamla var på tok förstora för denna balkong så igår slog vi till på ett vitt set :) Och nu på förmiddagen så har jag varit och köpt nya dynor och sen en blomkruka som vi har på golvet nu, då vi har betydligt större yta mot innan. Nu ser balkongen ut som jag vill :) hittade en fin vit blomma till krukan så har planterat om den också. Riktigt bra blev det! Hoppas bara mannen blir lika nöjd när han kommer hem sen :)
Blev lite mitt projekt denna balkong, eller jaa jag gjorde det till mitt projekt ;) Någonstans kan man få ha det lite flickigt :))

Nu blir det nog lite lunch sen ska jag träffa Vickan och gå på matmarknaden som är i stan! Kan bli intressant :)



-----
5 dagar sen.


Todays outfit

Hemma efter en mysig fika med Ewis nere på stan :) alltid lika trevligt att ses!

Fick även en anledning att använda min nya vita stickade tröja från gt :) perfektion i mina ögon!! Modellen, färgen och materialet, helt underbar. Och den passar perfekt till min nya gröna jacka då den fortfarande är lite för tunn för vädret som är nu, men med en tjockare tröja under funkar den under dagen :) två bra köp denna vår!


Chocolate chip cookies

Det började med en äppelpaj följt av lasagne, och när mästerkocken var slut och inget bra visas på tv stod jag i köket i min egna lilla bubbla och bakade dessa kakor :) Gott för min sambo och rogivande för min del!


Det närmar sig ❤


Söndagslyx!


RSS 2.0