hemkommen!

hejsan!
kom hem vid halv nio efter en lång dag i sthlm :) har varit jättetrevligt!
gått runt i massvis av affärer, en del hade jag inte ens varit inne i :P men jag är ju inte där så jätteofta.
hittade iallafall tvåpar shorts, en tub topp, och en annan tröja-liknande som jag inte vet vad jag ska kalla den men fin var den iallafall :D så lite grejer hittade jag iallafall =)
det enda jobbiga nu är att jag har ont i bena, är ju inte så van att gå så här mycket, sitter ju mest still i skolan.
Men en bra dag har det varit :)

Och imorgon så ska jag åka till Elin :D ska bli roligt de!
Men om jag ska kunna va pigg imorgon så måste jag nog gå och lägga mig nu, bussen går ju 9.25.
Så Godnatt!! <3

Lördag och Sthlm med Clara

Nu har lördagen äntligen kommit :) Ska ju som sagt åka till Sthlm med Clara idag :) ska bli hur kul som helst!
Berättar sen om jag hittar ngt fint och som sitter bra, men ngt borde det bli iallafall ;)

Håller på och äter frukost nu, ska sen börja göra mig iordning och vid ungefär kvart i nio så kommer dem ( Clara och hennes mamma) och hämtar upp oss (mig och mamma då mamma och mormor oxå skulle till sthlm idag:P ) , så det var snällt tycker jag :)

Nej ska nog fortsätta bli klar nu så jag inte springer runt som en liten idiot sen precis när vi ska åka :P

hare bra! :)
Hejsvejs <3

dags att sova tror jag

 Tänkte bara säga godnatt.!
Visst hon är "bara" runt halv elva på en fredagkväll men jag ska ju upp tididgt imorgon och om jag ska orka springa runt i alla affärer så behöver jag nog va rätt så utvilad :)
så jag säger då:




Heeeeej :D

Hejsan! Allt bra?
Här är det underbart :D det har ju varit värsta varmt idag ju! lite för varmt men det har ju bara varit för att det blivit lite kvavt och så i klassrummen men annars så är det ju helt underbart:D

Idag så har jag då varit med Elin :D har nyss följt henne till bussen, lite tråkigt att vi inte kunde va längre men det går ju inga bussar, men sen så ska vi ju va på söndag igen :D
Annars så har vi solat och käkat glass och godis ;)

Vet ni vad? :) Jag klarade mitt franska nationella prov :D jag fick G på skrivdelen, G+ på läsförståelsen och VG på hörförståelsen :D VG!!!! asså jag hade typ förväntat mig IG på ngt men jag klara det, jag var nog inte så jättedålig som jag först trodde :P men det är ju bra :)

Och imorrn så ska jag till Sthlm med Clara, ska bli trevligt :D vi ska shoppa och så ;) jag ska främst kolla om jag kanske hittar ngra shorts och ngt till när vi slutar skolan, så vi får se vad jag kommer hem med :) ngt blir det iaf.

Nu ska jag ta och ringa Clara som jag egentligen borde ha gort för ngra timmar sen, men idag har jag haft minne som en guldfisk, inte bra det... Hoppas hon förlåter mig (A)

Ha en underbar fredagskväll!
Pusss <3

halluuu!

God Morgon!
Fredag morgon och det betyder ju att ännu en vecka lider mot sitt slut, men det gör inget för det betyder ju att det snart är sommarlov ;D Jag vet att jag tjatar om sommarlov och så, men hur skönt kommer det inte å bli?! I mitt hemklassrum så har vi till och med nedräkning på tavlan :P Nej men det ska bli skönt och få vila upp sig och inte behöva tänka på alla prov och så =)

Annars idag så ska jag ju träffa Eliiin :D ska bli roligt!

Och just nu så sitter jag här och äter frukost.
Ska ta och fortsätta med det nu ;P
Ha en bra fredag:)
Puss

tragiskt

idag så var det sista tennisträningen för denna termin, lite tråkigt tycker jag då det är skitkul (enligt mig) att spela. jag verkligen älskar det, man bara tänker på spelet och kan släppa nästa allt omkring en. I love it! :)
Men jag ska försöka spela under sommaren också =)

Ska kanske göra franskan nu så jag slipper sitta med den imorrn :P
Annars så ska jag bara duscha och sen sooova :)

Och imorrn så ska jag träffa bästaste Elin :D känns som en evighet sen jag såg henne sist.. vi ska fika lite och gå på stan :) trevligt de tycker jag :D

Nu ska jag göra franska (om jag orkar :P )
Hare bra! Puss

Boring!

skulle egentligen göra ett arbete om reumatism just nu, men jag orkar inte, och sen så tänkte jag att jag kan göra det hemma, i lugn och ro plus att vi har färgskrivare vilket skolan inte har. Information har jag redan hittat lite så jag har ju gjort litegranna iallafall :)

pratade nyss med Elin i telen och hon ligger hemma och solar, fyfan vad avis jag är, jag vill också va hemma när det är sånt här väder :/ usch! nu gillar jag henne inte (asså för att hon kan va hemma och sola och inte jag) BÖL!!!!
Men annars är hon hur snäll och bäst som helst :P tihi

aja, nu ska jag gå tillbaka till att göra ingenting ...

trevlig uppdatering va? ^^ :P

aja. Pusshejs

Torsdag

God Morgon!
Torsdag vilket innebär att snart så är ännu en skolvecka slut :) Vad kan det va, 11 skoldagar kvar med idag då. Tänk snart så är det sommarlov :D Längtar!

Idag så börjar jag halv tio, en del kanske tycker att jag är konstig som är uppe redan nu, men jag gick upp lite extra tidigt för att se om jag behövde tvätta håret och det behövde jag :P så det är typ allt jag har gjort hittills, ska snart ta och käka lite frukost och börja göra mig iordning.

Och idag får jag reda på vad jag fick på mitt italienska-prov, gick hem förra tosdan så jag hann inte få veta och sen på fredan så var det ju friskvårdsdag. Men en del som går i min grupp har sagt att min lärare sa att det hade gått bra för mig med, så vi får se vad hon menar med bra :)

Sen är det inte så mycket mer än skola som står på listan idag, jo tennis kl åtta :) Sen efter det så får jag sova ;P
Nej nu måste jag kila så jag hinner med allt =)
Puss 


jag hoppas att det inte är mig du menar

Onsdag och datalektion

hejsan på er allihoppa :)
just nu så har jag datakunskap och det är hur roligt som helst ;P INTE!!!! vi håller på och gör en tidning. ska skriva artiklar och så och just nu så tittar arivan på mig, vilken syn va ^^ haha NOT!
nej men tillbaka till det jag nyss prata om, vi håller som sagt på och skriver artiklar och jag tycker det är ganska svårt, har ju fasen ingen fantasi typ, och om jag har så är den helt bortblåst ><
ska man försöka igen måntro? =)

annars idag så blir det väl och göra läxor och spela tennis :D

och annan onödig information är att jag börjar bli förkyld, så himla jobbigt, och just nu är den sämsta tiden att bli sjuk, typ två veckor kvar i skolan och inlämningar och nåt prov kvar, så man kan ju inte liksom stanna hemma för då får man ångest sen när man ligger efter :P

nej nu ska jag göra ngn nytta :)
hare bra allihoppa :D
PussPuss <3

Tisdag

hello!
skulle ju på den där rättegången idag men det blev tyvärr inställt, men det kommer kanske flera gånger :)

annars idag så har jag varit hos clara :) fikat och pratat o så :) trevligt de! =)

ska ta och läsa ut min svenskabok som är tills imorrn, har inte börjat än men jag tror nog inte det är nån fara då den är ¨på typ 50 sidor, så vad kan det ta, 40 min eller nge sånt, max en timma då jag läser ganska sakta ibland :P

sen så är det ju bra på tv:n ikväll :D desperata hemmafruar och gossip girl ;D

nope, nu ska jag nog slita mig härifrån och börja läsa i boken..

ha en bra kväll allihoppa :)
Pusss


God Morgon

nu är det inte alls långt kvar tills skolan slutar :) 13 dagar med idag, 14 om man räknar med dagen vi slutar på, men ändå nu är det inte alls långt kvar ;D

Idag så ska jag tillsammans med min klass gå och kolla på en rättegång =) ska bli intressant, har aldrig varit och på ett sätt är väl det tur :P
Det är iallafall bättre än o sitta i skolbänken ;P

Nej nu ska jag ta och äta up min frukost.
Ha en superbra solig dag :D
Pusshejs <3

vad ska jag skriva egentligen?!

jag håller på och skriver om folkmorden i rwanda nu på samhällskunskapen, men det finns så himla mycket fakta och det är lite svårt att skriva det lite mera kortfattat om man säger så, ,man vill ju få med det viktigaste men sen, vad är det viktigaste?
och den kan ju inte direkt bli för kort heller så jag måste ju ha med ganska mycket info men inte överdrivet mycket,. det är ju roligt att forska om och så men det är så himla mycket bara.
men det kanske går bättre om jag koncentrerar mig ¨på det nu ;P

ha det bra så hörs vi nog senare :) <3

helluu!

hej på er :) allt bra? =)
själv är det bara bra, kom hem för typ en kvart sen från en superbra helg hos bästaste Elin :D är alltid lika roligt och va med henne :D  tack för en underbar helg gumman :D

annars idag så har vi varit ute med båten och bara haft det bra :) hur skönt som helst!

men nu ska jag nog kila ut i det fina vädret :D
hare bra! <3

Lördag

idag på förmiddagen så åkte vi till nyköping för att kolla på avslutningskläder men hitta inget,.. Elin hitta ett jättefint linne :) men det var typ allt.. lite tråkigt, men det kommer ju fler gånger =)

annars så har vi inte gjort så jättemkt, käkat lite och åkt ut med båten :) hur mysigt som helst, slängde i ankaret och så satt vi bara där och sola :) <3

nej nu ska jag leta reda på Elin, hon bara försvann :P hihi

ha en bra och solig lördag :)
<3

Hos Elin :)

sitter just nu hos Elin och väntar på mat :) pizza blir det idag :) mums!

annars så hade jag ju friskvårdsdag idag, spela volleyboll :D och hade qui gong (vet ännu inte hur det stavas :P) sen så var det brännboll, men som tur var så behövde jag inte spela vilket var tur för jag suger, jag kan knappt slå hahaha!

nej nu kom maten :D
hare bra!
Puss

friskvårdsdag

idag är det som sagt friskvårdsdag =) kanske inte så jätteroligt men det är bättre än vanliga lektioner iallafall :) jag ska först på en föreläsning om diet eller dietisten (tror jag det var) men det är ju samma sak :P sen så är det dansuppvisning, lunch, och antingen volleyboll eller qui gong *(hur det nu stavas) jag har båda men kommer inte ihåg ordningen, sen så är det brännbollsturnering.. den vet jag att den är sist iaf ;P
vilken bra koll jag har annars :P men vi ska träffas i klassrummet innan så då kan jag ju extrakolla :)

annars så har jag fortfarande ont i magen :/ men det får gå ändå, ska ju va med Elin i helgen :D

nej nu måste jag nog lägga på ett kol, börjar om en timme och jag har gjort nada än så länga :P

ha en superbra dag :D
Puss

srry

srry för den dåliga uppdateringen, men det har vart lite mycket nu, nationella och vanligt prov... så det har blivit en del plugg.
men nu passar jag på då jag är home from school, lr jaa jag gick hem vid halv tolv.. mår inte så bra om man säger så :/

men nge roligt är att det gick bra på tennisen igår :D har inte gjort det på ett tag känns det som så det var skitroligt och jag slapp köra mot den där gubben och då blev jag ännu mera glad :)

vad mycket roligt jag hade och berätta ;P haha

men ska nog försöka sova nu =)
Puss

äntligen

nu har jag äntligen fått tandställning :) tog inte så lång tid som jag först trodde så det var ju skönt, asså innan jag skulle få den från första besöket men det har det :) så nu sitter jag här med ståltråd i min mun ;) känns ganska ovanligt om man säger så, men än så gör det inte ont, får se hur det ska gå när jag ska äta haha :P men det är ju en "vanesak" =)

annars så har jag världens huvudvärk, och även fast jag tagit en huvudvärkstablett så har det ändå inte försvunnit. jag har ju läxor som väntar, det är ju inte så roligt att plugga med huvudvärk :/

ska nog slänga mig framför tv:n ett tag tror jag, och vila lite =)

Puss

åkt båt :)

idag så har jag varit ute och åkt båt med Elin :D det är hur himla roligt som helst ska jag säga er, fyfaan asså ;D fast jag suger på o ro så det lämnar jag över till Elin och efter idag så tror jag inte hon vågar låta mig ro igen, men å andra sidan hur ska jag annars lära mig om jag inte övar ? ;P men jag har ju hand om att skjuta ut båten ibland och sen dra upp den på land när vi kommit och hittat tillbaka ;D teamwork vettni ;)

annars så har vi nyss ätit, kött och potatisallad :) mumsmums!

och ikväll, lr ja vid 18.05 så går bussen hem till mig och då följer Elin med mig hem och sover över :)

Puss

vad det ska regna..

det bara regnar och regnar och regnar just nu, inte så jätteroligt, men kanske välbehövligt om man tänker på att det inträffat nån skogsbrand (har jag för mig), kommer inte riktigt ihåg vart men jag har hört att det har inträffat, så om man tänker på det viset så är det ju bra, det blir ju så torrt annars. men nu har det regnat ett litet tag och jag tycker att det kan sluta nu men jag har hört att det ska regna eller iaf va dåligt väder tills på måndag. vi får se hur det blir men jag hoppas att dom har fel ;P

vad står på dagens schema idag då?! skola som vanligt med utegjympa som jag hoppas blir innegjympa :) sen efter skolan så ska jag va med Elin gumman :D

nu måste jag skynda mig om jag ska hinna´i tid till skolan, jag är såå himla seg på mornarna ibland men nu kanske jag får lägga på ett kol ;D

ha en bra dag!
<3

-

it's not like that anymore,
believe me
I should know,
right?!
it's all in the past

God Morgon!

tråkigt väder det är idag :/ uschi...
annars så blir det en helt vanlig dag idag, skola,plugga och sen tennis på kvällen. hoppas att det går bättre än igår för då kunde jag inte sluta tänka som jag ville, aja.. det försvinner väl snart. hoppas jag!

nej nu ska jag ta och blåsa håret ;P
ha en superbra dag allihoppa :D
<3

usch

vad trött jag blir när en viss person måste spela lite unfair och sen le sådär konstigt när den vinner lr ja får ett poäng, stör mig lika mycket varje gång, men jag får väl stå ut.. (snackar om tennisen nu)

klockan är bara halv nio typ och jag är trött.. nge har hänt, vilken tur att man har sovmorgon imorrn så jag kanske kan sova ut lite.. :)

ska nog lägga mig och kolla lite på tv nu, har inga läxor tills imorrn så det är rätt så skönt, har det till på fredag men dom gör jag imorrn, orkar inte nu :P

ha't bra! <3

it ended for a while ago
but i don't care
belive what you wanna belive
it's not like that anymore

nu blev jag glad :)

var hos tandregleringen idag och fick reda på att jag ska få tandställning :) på måndag skulle dom börja med vad det nu var :) vet iaf att det var överkäken vi skulle börja med, sen fick vi se om jag behövde på underkäken. men bra hoppas jag att det blir. så nu kanske jag slipper skämmas över mitt dracula-leende :P

annars har det bara varit skola som vanligt, inga konstigheter =)
har tennis om en timma ungefär så det ska bli roligt. det är bland det roligaste jag vet, man kan bara släppa alla tankar och fokusera på spelet, så himla skönt :)

nej nu ska jag käka lite glass så att det inte försvinner nge onyttigt när jag tränar sen ;P haha
Pusss

halluuuu!

hejsan på er :)
har varit på stan ett tag, fikade med Mattis och Jess, och gick lite på stan, köpte puder, bus och tandborstar, passade på när vi ändå var på apoteket, är inte där så ofta ;P

ska kanske ta och göra lite läxor nu, har franska och engelska tills imorrn, men självklart så har jag glömt engelskan i skolan, aja får plugga på¨det på rasten imorrn ;P men franskan kan jag ju göra.
så då gör jag det nu! =)

Pusshejs

Rast

har just nu rast till ungefär kvart över tolv då vi har engelska, alla har nybörjarspråk (lr jaa inte alla men en del) och det har inte jag så jag sitter här i datasalen med Fanny =)

dagen började med nationella i matte, gick ganska bra på en del frågor men på andra gick det skit!! usch! jag hatar verkligen nationella, jag blir så himla uppstressad och så glömmer jag bara bort allting :/ inte bra det...
det är det enda jag har gjort hittilss och ätit luch då, pasta med ngn konstig sås, hellre det än blodpudding eller potatisbullar :P

nu har jag bara ett nationellt prov kvar och det är i franska, har det på onsdag nästa vecka... sen vet jag inte om jag har så mångra "andra" prov kvar, engelska och natur som jag vet nu iaf. hoppas att det är allt.. orkar inte mer, börjar bli lite skoltrött om man säger nu, så ett långt skönt sommarlov skulle inte sitta helt fel just nu :)

nu ska jag gå och bli lite social!
hare så bra! Pusss

fortfarande helt seg

jag vet inte vad det är som har hänt, är så hiimla seg... det är ju jobbigt att va det :P haha!
skulle behöva skriva en bokrecenssion (hur det nu stavas) så jag kan lämna in den och få det klart, men jag har ingen ork i kroppen. vill bara lägga mig ner och sova....

och något som jag har märkt är att jag skulle behöva köpa lite nya kläder, men just nu är man ju lite luspank om man säger så... kanske får vänta ett tag till, men ngt som jag annars verkligen skulle behöva är kläder till skolavslutningen, vad ska man ha på sig? ngt förslag? har skickat efter två grejer men om dom hinner komma i tid är ju en helt annan sak, så det skulle ju va bra om man hade något i backup :) men vad ska man egentligen ha på sig, jag slutar ju "bara" ettan så det behöver ju inte va värsta klänningen lr nge sånt men lite fin vill man ju ändå va, ni vet lagomt fin, inte värsta nobel-fin men inte sunkig... aja det löser sig nog.. får ta med mig Elin på en liten tur :) om hon vill? =)

nu ska jag nog ta och slänga mig i sängen och kolla lite på tv och sen soooova, guud så skönt! och jag har ju nationella imorgon i matte i två timmar så då kan det ju va bra om man är lite utvilad så man inte somnar när man sitter där ;P

så då säger jag godnatt nu! <3



 

Måndag

så har en ny vecka börjat, väldigt segt oxå, herregud jag höll på och somna på historialektionen, allvarligt jag satt och nickade till några ggr :P haha! men gud så trött jag var, och när vi satt och läste så böjde jag huvudet framåt lite och lite på sne bort från läraren (som jag brukar när jag läser) och håller på och somnar. men jag har klarat mig igenom hela dagen iaf ;P

ska inte göra så jättemycket idag, visst jag har lite men jag orkar bara inte :/ så hiiimla seg just nu... hoppas bara att det inte blir en sån vecka då man är seg hela tiden, för det har jag inte tid med :P

nu ska jag fortsätta göra ingenting och käka liiiite glass :) mums!

Pusshejs

image47
it's driving me crazy sometimes

Hos Elin :D

Hejhej! sitter just nu hos Elin :)
har typ nyss ätit och nu käkar vi negerbollar ;D
och snart så ska vi spela GH ;D hur kul som helst!

och imorgon är det skola igen.. usch! men det roliga är att jag bara har ett prov denna vecka :D tänk att man kan bli så lycklig över att man har bara ett prov, knäppt jag vet men ändå :P

nej nu ska vi spela GH :D

Pussshejs <33

Söndag

Hejhej! Allt bra? :)
Med mig är det helt okeej :) Tar just nu en liten paus från solandet ;P

Följde förut Elin till bussen =) , efter det så har jag inte gjort så mkt, bara solat :D Ska nog gå ut snart igen, men jag blev tvungen att ta en liten paus för igår när vi var ute nästan hela dagen så börja jag må lite illa, lite vätskebrist kanske? Så nu ska jag dricka vatten, mkt vatten. haha :P

Ni får ha en jättebra dag nu :)
Pusss <3


En solig lördag :)

gud va underbart väder det är idag :D me and Elin like it mucho!! ;D så vi har mest varit ute i solen, hoppat studsmatta och bara suttit i solen och tagit det lugnt :)
sen vid 6 så ska vi åka hem till mig.. är hos Elin nu som ni kanske förstår då ;P
vi får se vad vi hittar på för än är ju dagen inte slut ;)

nej nu ska jag bli social och försöka bli lite gladare, är jättehängig och trött nu :/
aja.. hare bra <3

snart franska

och snart så är det franska, om ungefär en halvtimme.. tror jag iaf :P och där har jag inte heller gjort läxan, men jag får nog kika på sahras om jag ber snällt (A)
men jag har faktiskt satsat på mitt italienska-prov som jag hade imorse, så de så!
 nej nu ska jag ta och slita mig härifrån!

hare bra! <3

Snart svenska!

hallu i detta vackra väder :)
har nysshaft utomhus-idrott, och snacka om att det blev varmt :P solen bara stekte, visst det är väl skönt men man vill ju inte ha nån bonn-bränna (stavas det så?) men vi kastade spjut och jag kan ärligt säga att jag inte var nge bra alls xD hahahah! men jag fick iväg det iaf ;P
och snart så har vi svenska, och självklart så har jag inte läst på läxan, aja får sitta och se söt ut ^^ hahaha jag bara skojar :P aja, får bara hoppas att han inte frågar mig nge...

sen efter skolan så ska jag vara med ELIN :D hon ska sova hos mig ikväll sen så ska jag sova hos henne imorgon:) så det blir en hel helg med Elin =) kuligt tycker jag!
ska träffa henne på stan sen direkt efter skolan :)

nej nu måstre jag kila. börjar snart!
Pusshejs <3

torsdag!

så var det nästan slut på ännu en vecka i skolan. vilket innebär att det börjar närma sig vårat efterlängtade sommarlov :D

idag har det ju då varit skola som vanligt, en ganska lugn dag, inte så många lr jobbiga lektioner och det gillas :)

var förut till onoff och lämnade min mobil som krånlar med bilderna, asså jag kan ta kort och så men dom sparas inte i Galleri där dom ska sparas, dom går till minneskortet direkt, och det konstiga är att inte ens alla bilderna hamnar där. men nu har vi allafall lämnat in så vi får se vad det är för fel o så. hoppas det går och fixa, jag gillar ju verkligen min mobil, den är ju så rosa och fina (ljusrosa) :D men under tiden är pappa så snäll så jag får låna hans tills vi får tillbaka min :) jag måste ju ha en mobil liksom, man klarar sig ju inte annars ;P

och ikväll så är det tennis, och min tränare sa att det var tävling, och det betyder lite mer folk och jag typ hatar när det kommer folk och kollar, men förhoppningsvis så kanske matcherna är inne så att vi är ute eller tvärtom, hoppas det går bra iaf, blir så himla nervös vet inte varför men jag bara blir det.. kan typ inte serva lr ngt :P och om vi nu har nån plan och spela på?! aja, han sa ju att det var träning som vanligt så då ¨måste det ju finnas en bana ledig. smart jag e va? ;D

nej nu ska jag ta och plugga italienska, har prov imorrn, men jag tror nog att om jag tänker efter så kan jag lite mer :) asså än vad jag själv tror, men det får vi se när provet har rättats och så.

Hare bra allihoppa! <3

image46

Onsdag!

hejhej! allt bra? :)
idag så har jag haft nationella prov, matte del 1 och engelska muntligt. matten gick väl sådär, får se men jag fick totalt hjärnstillestånd för jag ville verkligen bevisa att jag kan och förtjänar VG o så men självklart glömmer jag bort hur man räknar vissa saker :/ inte bra det.. engelskan gick väl bättre, jag är inte så jättebra på att prata men jag gjorde mitt bästa, för man får liksom ett ämne som man ska prata om och vi hade en kvart på oss att förbereda oss, men hoppas att jag blir godkänd, i båda ämnena :)

snart så har jag tennis :D har inte spelat på nån vecka, så vi får se hur det går ;P

och för er som vill veta så har Elin kommit tillbaka, lr ja det var hon som ringde mig men det viktiga är att hon lever och mår bra, men för tillfället är lite hungrig (nu när jag skriver detta då :P) hoppas hon hittar nge att äta ;D

nej nu ska jag packa väskan och fylla vattenflaskan ;P måste ju ha vatten annars dör jag ju ><

hare bra!

nu är det Elin!

nu är det Elin som har försvunnit.. vart har du tagit vägen gumman, har inte hört av dig på två dagar! kom tillbaka!!!! och jag menar allvar, annars vet jag inte vad jag gör..

annars så är allt bra, har inte skrivit på nån dag men allt är bara bra, har bara inte haft nge intressant att skriva.

hare bra!
Puss

asså snart så...

jag lovar snart så slänger jag våran skrivare in väggen och jag menar fullt allvar, jag blir så jävla arg på den, hur svårt ska det vara att skriva ut ett j*vla papper ?? okej, konstigt att jag sitter och dampar på våran skrivare, men kom igen hur svårt ska det egentligen va att skriva ut, den funkade ju i början. fasen va frustrerad jag blir!!!!

aja, var ute och gick vid sex nån gång med Clara =) vi gick hela djulö alé (hur stavas det egentligen :P?) skönt och få röra på sig lite, prata om en massa o så. 
annars har jag inte gjort så jättemycket idag, hoppat lite studsmatta och bara tagit det lugnt.
ska läsa lite läxor sen är det nog dags att sova då det är skola imorgon..

så då säger jag GODNATT och sov så gott! <3
 

duktigt

tänk, idag har jag hjälpt mamma med att städa altanen, jag har skrubbat hela golvet, visst det är inte stort men det var lite jobbigt xD haha
men lite duktigt var det väl? :)
ska snart äta lite, är hungrig som fasen xD
nee nu ska jag nog ta och pallra mig härifrån för nu ropar dom att maten e klar;P det gick snabbt :P
Pusss


-

kom hem för ngra minuter sen då jag följde med Elin till bussen =) den lilla gumman har sovit hos mig sen i fredags :)
igår så var vi nere på stan, fikade lite, köpte en hudlotion och lite godis ;Pmyys!  sen på kvällen vid sju så kom mattis över, lyssna på musik, babblade, spelade biljard och hoppa studsmatta:) hur kul som helst ;D <3

och idag blire plugga då skolan börjar igen imorgon, visst blir det roligt? :P haha
men nu är det ju inte så långt kvar till skolavslutningen, vad kan det va en månad ungefär inklusive helger o så, läääängtar!!

nu ska jag nog ta och käka lite frulle :)
hare bra! Pusss


Morning everybody!

GodMorgon! Sovit gott? :)
Gick upp för ungefär en halvtimma sen, och Elin sover fortfarande, eller hon gjorde det sist jag kolla iallafall ;P
Vet inte riktigt vad som händer idag men nge trevligt blir det nog allt :)

Hörs sen! <3

molnigt

och jag som skulle slänga mig i solstolen, verkar som att jag får ta och ändra mina planer litegranna.. och det har jag gjort, har packat lite och duschat och ätit lite o så för att om ungefär en timma så går min buss till Elin :D ska bli roligt att träffa den lilla gumman ;D

nej nu måste jag fortsätta att göra mig iordning så jag hinner ;P
Pussens

tröööött!

jag är verkligen hur trött som helst, har varit det ända sen igår, så det kanske var därför jag typ somna vid nio halv tio igår, fast jag sov ju inte så länge idag, vakna efter sju nån gång men det blev iallafall tio timmar lr nge sånt vilket är ganska ovanligt.. för mig då:P

idag så kanske jag ska ta och slänga mig i solstolen då det ser ut att bli väldigt fint väder idag :) utöver det så ska jag nog inte göra så mkt.

nej nu ska jag ta och kila ut i solen innan den försvinner ;P
Pusss

=)

hejhej!
vilken slapp dag det har varit hittills, så hiimla skönt, har typ sovit lite och sen bara degat framför tv:n. ska nog ta och fortsätta med det :)

och jag vill bara säga tack för en trevlig kväll igår! <3

trevlig onsdag!

igår åkte jag ju som sagt till norrköping med Elin och Jessica för lite shopping :) var myys.. Köpte en persikafärgad (tror jag färgen heter) t-shirt, en helt vanlig men det blir nog snyggt när man blir lite solbränd, en gul lite längre "tröja", ett vanligt vitt linne, långa svarta leggins, en bh, hårborttagningskräm till bena, och nylonstrumpor så det var en väldigt trevlig shoppingtur, och lägg märke till en grej, jag brukar oftast köpa mörka eller svarta tröjo och så men det enda som jag köpte som var svart igår var legginsen, haha ;P

sen på kvällen så blev det förkrök hos mattis innan vi drog ner mot stan, vi skulle till typ djulö tror jag det var, men på vägen ner så mötte vi allt folk och dom sa att det var typ helt tomt där nere så då gick vi tillbaka ner mot stan och träffa lite folk där :) trevligt!

blev en väldigt trevlig och rolig dag, först shopping på dagen och sen lite feest på kvällen :)

annars idag så ska jag nog inte göra så jättemycket, kanske läsa lite läxor, tråkigt men det måste göras nån gång.., sen ikväll så äre tennis =)
nej nu ska jag ta och slänga mig framför tv:n!
Pusss

RSS 2.0