Fredagsmys med ❤


Torsdagslyx.

Man får ta vara på dom fina vår/sommarkvällarna som börjar dyka upp nu :) Vilket var precis vad jag gjorde ikväll. Kvällsmys på balkongen med mitt hjärta ❤ Hur underbart som helst!


Packa din väska

Gjorde för ett litet tag sen ett test på ef.se där man fick packa ner saker som man vill ha med i sin resväska. Och med hjälp av det innehållet så kunde dom välja ut din destination. Min destination vart passande nog Miami :)


Vackra landskap


Ledig måndag.

Denna vecka har börjat bra kan jag säga :) Fick pussa på mitt ❤ på hans rast, mys med vovven och nyss var jag och fikade med Ewis :)
Sen har även alla tråkiga moln försvunnit, bara hoppas att solen är här för att stanna resten av dagen så vi kan gå en långpromenad ikväll. Vore inte helt fel!

Men först småpyssel här i hemmet ❤




New.

I veckan fick jag hem min nya fina iphone :) är så nöjd och kameran ska vi ju inte ens prata om, tummen upp för den!

Nu är det melodifestivalen som gäller innan sängen väntar efter en underbar ledig lördag :)




Bla bla bla

Trött på en massa skit, men ska inte sura. Ska vara glad istället. Orkar inte gräva neråt, klättra uppåt ist, låter som en bra plan eller hur?!

Nu ska jag sätta på ett leende och strax möta upp min karl och ta en fika :) vardagalyx jo man tackar!



41 dagar kvar!

Längtar som en tok. BARA 41 dagar kvar :D Nu är det mesta införskaffat som jag behöver till resan :) Nya shorts, klänning och nya bikinisar, sommarfint nagellack också. Något jag saknar är en fin solhatt, kanske hittar någon där :)
Vill bara åka nu till värmen!!


Tack mamma ❤


RSS 2.0