11-08-31

Den här dagen har flugit förbi allt för fort tycker jag. Men det är på något sätt skönt ändå ibland. Har jobbat mellan 7-15.30, hämtat ut ett paket på posten, träffat Marcus en liten stund när han hade rast ♥ , varit förbi hos mamma o pappa, handlat, och nu sitter jag med arslet i soffan framför denna burk. Tv:n får gå den också, hatar när det är tyst hemma och man är ensam. Usch. Men nu är det bara en timma kvar tills M kommer hem :)

Imorgon blir det även då jobb, mellan 7-11.15. Ganska skönt. Sen ska vi fira pappa som fyller år! Hoppas han gillar min present. :)

Nu blire serier!
PUSS



Hallå!

Blev ganska nöjd med den nya färgen. Blev inte jättemycket skillnad men tillräckligt haha. Tror inte jag kommer bli mörkare iaf. Men detta känns bra. Tar ju lite tid att vänja sig ju!
Bilder kommer sen.

Nu ska jag kolla på Ice Age innan jag måste ta tag i disken!
PUSS



11-08-30

God Morgon!

Lite halvt pigg och väldigt nervös är jag just nu. Om ca 45min ska jag vara hos frissan och förändra lite. Brukar alltid slinga håret ljusare på sommaren och låta det vara på vintern men känner att jag måste prova på något nytt. Tror jag kommer bl lite ljusare än bilderna jag la upp.. Vill fortfarande kunna säga att jag är mörkBLOND, hehe.
Om jag blir nöjd så kommer det komma upp bilder så håll utkik!

Nej, dags att fixa det sista innan jag måste trampa iväg!
PUSS



.

bullshit.



what can I say?

Sitter hemma hos mamma just nu. Vi har käkat kinamat och bara haft det bra. Nu ska vi fortsätta med det. Colan är framme och om ett tag blir det ostbågar.

Ha en trevlig kväll!



new in




när man inte har något annat för sig så kan man ju alltid provduka? haha :)



beautiful you

Tror att jag kan ha hittat en present, men ska prata lite mer med pappa. Hoppas jag hittar en bra :)

Annars så har jag köpt nya vita krukor från Maxi. Jag är inne i en vit period typ. Köpte nya vita tallrikar för ett tag sen, hehe. Men det är snyggt och fräscht. Har även varit och köpt två nya dukar till matbordet. Behövde två strl då vi har en klaff också så då behövs det en lite längre. Det blev två mönstrade, en lila och silver-aktig. Blir bra när vi ska fira Marcus här i lägenheten. Och den lila blir bra när klaffen inte behövs. Jag är nöjd så jag hoppas M blir det också!

Nej, nu ska jag kolla på room service sen kommer M hem vid två :)

PUSS



11-08-26

God morgon!

Idag fick jag sova liite längre så det var skönt. Idag ska jag på jakt efter en födelsedagspresent till Marcus.
Har även hunnit boka en tid till att slinga håret på tisdag :) Planen är att jag ska bli liite mörkare blond, lite varmare! Är trött på mitt trista sommarhår och gör jag ingenting nu så kommer jag säkert inte att göra något på hela hösten/vintern. haha. Så hoppas det blir bra.





bilder ifrån google.

dessa bilder kommer att följa med på tisdag. får se om jag vågar så mörkt eller om det blir lite ljusare, men något i den här stilen :) ska prata lite med frisören om vad hon tror kan bli bra också!

Nu ska jag sminka mig och sen byta om. Sen styra mot coop bygg och leta efter en present!
Vi hörs när vi hörs!
PUSS



en trevlig eftermiddag

Efter lite ändringar så åkte jag ut till Jessica strax efter två. Väl där bjöds det på kladdkakemuffins och kaffe. Satt riktigt fint en dag som denna. Sen satt vi bara och pratade i kanske 3 timmar, innan det var dags för mig att åka hem och laga lite mat. Så nu sitter jag här mätt och belåten. Har haft en riktigt bra dag. Sånt gillar jag!
Nu ska jag fortsätta kvällen med lite mys framför tv:n.

Hoppas ni haft en bra torsdag!
PUSS

jag och jessica för kanske tre år sen? :) ♥



11-08-25

"det spelar ingen roll hur andra ser på mig, det enda som spelar någon roll är hur jag ser på mig"



pictures.









där har ni lite av min shopping. köpte två cleansing wipes för att se vilken som är bäst :)



mission completed

Jag fann mig ett par mörkblåa jeans. Sitter som en smäck och är hur sköna som helst! Tumen upp. Fyndade även lite annat såsom ett par trosor, två par urgulliga strumpor, cleansing wipes (perfekt när man inte orkar tvätta ansiktet) och en ny sminkborste (ena änden till ögonskugga, andra perfekt för att sudda ut kajalen). Har som ni ser haft en lyckad timme på stan.

Nu blir det att käka lite sen fräscha upp sig innan jag styr ut mot Jessica!

PUSS



Puss Baby

Nu byter jag om här sen drar jag ner på stan en snabbis. Är ute efter ett par mörkblå jeans.
Wish me luck!




OC

Samma visa idag igen. Vaknade när Marcus klocka ringde strax efter 5, ligger och dåsar lite, men som igår är jag pigg. Så jaa, jag har varit vaken sen dess. Klockan är halv nio, har hunnit avverka några avsnitt av OC samt duschat och haft hårinpackning. Lite internet-shopping har jag också hunnit med som ni ser nedan :)

Ska annars träffa Jessica idag :) Ska åka ut till henne efter ett nån gång! Fika och prata lite :) Länge sen jag träffade henne nu så ska bli roligt!


Men nu blir det mer OC innan det är dags att fixa sig.
PUSS



SHOPPING




Klickade precis hem dessa två ifrån H&M :)



11-08-24

Sitter just nu hemma i sovrummet. I vardagsrummet så spelas det fifa och det är inte riktigt min grej om man säger så, så jag håller mig här inne.
Tvättade precis bort det lilla smink jag haft idag och har redan borstat tänderna, såg att klockan bara är typ halv åtta, men men. Ska måla naglarna med ett lack som ska stärka, får se hur det fungerar. Sen blir det lite mer serier.

Ha en bra kväll folket!
PUSS


bara för att vi är så j*vla snygga.



i can't explain the feeling, but i know that it's real

Började min dag med att inte ställa klockan utan sova så länge som möjligt. Var riktigt skönt. Fortsätter vilandet i soffan framför datorn och tv:n. En riktigt slappardag helt enkelt!
Och idag kommer mamma, pappa o brorsan hem :) ska bli roligt att träffa dom igen! Och se vad dom har med sig hem, hehe.

Tvättade precis bort sminket och inget nytt ska på. Naturellt ska det vara idag. Ska fortsätta ta hand om mig själv lite nu. Myspys med mig själv :)

Ha en bra tisdag!
PUSS




changes

ovan ser ni mina skickligheter i paint. suger på det jag vet. men det får duga så länge. har inte mitt gamla program på den här datorn, men detta får duga så länge.. kolla inte noga på bilden bara. haha
puss



LOVE IS IN THE AIR

Hellu.

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll med Vickan. Vi satt ute på balkongen och bara pratade i flera timmar, drack lite vin och åt ost, kex och vindruvor :) Riktigt mysigt!
Hade tänkt kolla läget på Harrys men vi sket i det cóch drog till Mc Donalds och åt glass ist, och sen kom min underbara karl och skjutsade hem oss :)

Idag har jag inte orkat gjort så mycket, huvet har varit lite segt.. Var till lägenheten för att hämta en laddare och då kände jag på boxen och förstod varför man var lite trött idag. Haha.
Sen har jag köpt potatis för ikväll ska det ätas torsk! Mumsigt.

Snart kommer mormor över så avrundar här.
Ha en grym torsdag!














me & my best friend





på min önskelista



http://www.nilsonshoes.com/Kvinna/Modeller/Boots?art=258482&c=SEK




you are beautiful

Har åkt runt och gjort lite ärenden. Snart bär det av hem till lägenheten och städa iordning för ikväll ska jag och Vickan ha en liten vinkväll :) Detta blir min lilla helg då jag jobbar den "riktiga".
Sen hem hit igen och äta med Marcus, sen tbx till lägenheten. Känns som att det kommer bli en bra dag/kväll!

Men först lite serier, hehe.





tuesday



hellu folket!
idag har jag en dag för mig själv. har målat naglarna, lockat håret, kikat på serier och nyss lyxade jag till det med lite vaniljglass med hallon och blåbär. mums.
om ett tag måste jag städa lite i köket, moppa golvet och vattna lite blommor. fun stuff right?! haha

men M slutar inte förens 5 så har några timmar på mig.
hörs när vi hörs!





Rhodos

Kom hem för en liten stund sen från Rhodos. Har varit på middag med lite tjejor :) Synd bara att det var lite avskeddsmiddag för Elin & Vickan som snart lämnar Katthult =/ Men äkta vänskap slocknar inte för det right? ;)

Nu myser jag här hemma med soffan och serier.
Ha en bra fredag! Puss.








gonaatt.



11-08-10

Som ni kanske har märkt så är jag nog inte den ultimata blogg-tjejen, men ett inlägg här och där förnöjer hoppas jag. Roligt att blicka tillbaka också för min egen del :)

Idag har jag en nyhet att dela med mig, ganska så överraskande faktiskt. Runt tolv-tiden idag så ringde jag ett telefonsamtal och vips så hade jag bokat en klipptid kl 2. Kl 2 satte jag mig i stolen och när hon var klar visade hon mig resultatet, och det är här nyheten kommer; jag var NÖJD. Kan inte komma ihåg senast jag blev nöjd, alltid något jag har velat ändra. Men inte denna gång. Allt är perfekt :)

haha.

Väldigt mycket jag.

Nej nu är det jag som ska slå in ett paket. Ikväll blir det födelsedagsfirande!

PUSS/sofie



RSS 2.0