I'm in love!

Denna fina saken var det som jag skulle byta till en hel idag :) Älskar den verkligen. Den är helt perfekt! Väntar bara på att Marcus ska hänga upp den då jag inte är den bäste på att hänga upp saker. Men den som väntar på något gott :)

Sprang även på mormor när jag var på stan, så jag bjöd hem henne på fika! Min gulliga mormor :)

Dags för promenad med vovven sen lunch!
Puss ❤


Söndag

Hej på er.
Länge sen sist nu igen, men så äre! Allt går ju upp och ner right?! Man har sina perioder, men jag tycker fortfarande att det är lite roligt att kika in här då och då. Lämna ett spår.

Denna lediga helg har varit mer än lugn, så skönt! Blir lätt att jag inte vill göra något speciellt när jag bara är ledig varanann helg, men jag är istället mer tacksam över dagarna jag är ledig mitt i veckan :) som i tisdags när jag träffade Vickan! Var nog ett halvår sen sist nu, men det kändes som igår :) En underbar vän!

Tillbaka till helgen, lugn, skön, stillsam. En tur på stan med mamma, evigheter sen sist, plankstek till middag (to die for så himmelskt gott), filmtittande och lunch hos Marcus föräldrar.
Är ledig imorgon med men då har jag bokat tvättstugan hela dagen, kul(?) men nödvändigt. Måste även ner på stan och byta en grej, en skruv som inte ville sitta kvar. Lätt bytt sen ska den upp :) bild kan komma i framtiden.

Nu blir det mys med vovven framför en söndagsfilm, medans sambon kollar fotboll! Får bli pussar i reklamen (Y)

Tills vi hörs igen ❤


Längtar!!


Love is a wonderful thing ❤


There is a plan for everyone


10/1


RSS 2.0