31/7-10

Hejsan på er.
Gårkvällen var väldigt trevlig med fröken. Drack lite vin och pratade MYCKET, om allt & ingenting. Perfekt kväll som alltid :) Blev ingen utgång tack vare vädret men det får bli en annan dag ist.

Elin gav sig av för några timmar sen så nu är jag & Marcus ensamma här. Blir en lugn dag skulle jag tro. Städning står dock på listan för imorgon är det nån som fyller år.. Undra vem/vilka?? höhö.

Nee dags att börja med dagen!



ciao.


hejhej.

Ikväll ska jag umgås med min bästa vän ELIN! Får se vad vi hittar på. Ska hämta upp henne om ca en halvtimma :)

Nu ska jag umgås med min pöjk & sen käka.
Puss på en bra fredag.




booring.

Jag har tråkigt så ska se om jag kan göra något åt mig alldeles för tjocka hår.. Det känns inte riktigt som mig.. Nu ska det klippas och fixas :)

Ciao for now.


27/7-10






länge sedan.















hittade lite andra bilder.
ett tag sen när jag & marcus låg ute på en flotte :)


shopping.


dom nya "tjockare" legginsen och nya tunikan.


två byxor. fast dom blåa är lite mörkare :)


ett vanligt vitt linne.

lite av shoppingen från götet, eller jaa nästan all. Men skönt med lite nytt.
ha en bra dag ♥


hemma.

Nu är vi hemma efter en kanonhelg i Göteborg. PINK var asbra, väl värt pengarna, hon är en så himla duktig sångerska och verkligen bjuder på sig själv. Därefter gick vi till hotellet och somnade ganska så snabbt.
Igår gick vi runt på stan & shoppade. Köpte två par "byxor", ett par tjocka leggins, ett linne, en tunika och en BH, och en ny plånbok :) Så det blev en lyckad tur. På kvällen gick vi ut och åt på samma restaurant som vi åt på sist vi var där, käkade oxfilé o potatisgratäng med god sås o så :) Riktigt gott. Sen gick Marcus och jag ut och tog ett glas innan vi mötte upp några av hans kompisar för fler glas men då blev det bara cola för min del, jag var den lyckliga som fick köra hem hela vägen. Men det var jättetrevligt.

Idag åkte vi iväg ganska tidigt, stanna på IKEA o käka och så kollade vi på sänggavel till den nya lägenheten :) Hittade några intressanta.

Nu är vi 3 st hemma hos M och bara gör i princip ingenting, käkar lösgodis, evigheter sen sist.
Imorgon väntas jobb igen så nu ska jag krypa upp hos min man och ge han en puss.

Hare bra ♥


göteborg.

Idag åker jag och min fina pojkvänn till göteborg :) Ikväll ska vi se PINK på Ullevi och sen ska vi träffa hans kompisar. Blir kvar hela helgen :) Ska försöka hinna med lite shopping också, en ny plånbok eller väska vill jag ha.
Så uppdateringen kommer fortsätta va lika kass under helgen, men hoppas ni förstår nu under sommaren :)

Nu ska jag packa för det har jag inte gjort än, hehe. Sen måla mina naglar för nu är jag långledig :D
PUSSPUSS


tisdag 20/7-10

Nu har min Marcus äntligen kommit hem, efter en hel helg, hehe. Men det är skönt att ha honom hemma igen :) Så idag ska vi åka till Norrköping och sen till smultronstället och äta utav dom goda glassarna, mums.
Men först blir det frukost på altanen!

Pusspuss.


min söndag.

Hejhej!
Idag tog jag och Elin bilen till Norrköping :) Fira körkortet litegranna, åt kinamat och sen blev det lite shopping. Jag köpte en rosa kofta och ett par ballerina, åker ju till Götet nästa helg så måste spara på lapparna. Men det var en väldigt trevligt tripp :D Fler sånna!

Nu ska jag se om jag kan äta lite mat, är fortfarande mätt sen kinamaten, hehe.

Imorgon är det måndag och då vankas jobb och sen en fika med Malin :)

Puss på en bra dag ♥


hejohå.

Nu har jag blivit enligt mig korthårig, så slitet hår man kan ha egentligen, men det var välbehövligt, kan ju ha det uppsatt och sen växer det ju ut :)
Innan jobbet han jag hämta ut mitt körkort som kom idag. Så nu slipper jag pappersbeviset, nu kan jag bara räcka fram mitt rosa kort :)

Ikväll blir det lugnt, väntar till nästa helg när jag & marcus ska till göteborg, då blir det utgång där ist :)
Nu ska jag ta en chokladruta och njuta av att det är fredag!
Puss på det.


16/7-10

Hej på er alla som fortfarande hänger med! Uppdateringen har blivit mycket sämre tack vare det fina vädret osv, men ska försöka titta in så ofta jag kommer ihåg :)

Det har hänt en väldigt rolig sak sen sist, jag har nämligen tagit KÖRKORT!!!! Det känns för himla skönt kan jag tala om. Tog det i tisdags och sen dess har det blivit mycket köra. Även min bästa vän tog körkort i tisdags, ELIN ERIKSSON heter hon och det är för bra för o va sant eftersom vi även fyller på samma dag :) Grattis till dig med!!
Idag åker Marcus iväg över helgen så då kommer jag ha en "egen" (hans) bil ett tag, ganska skönt. Särskilt när man jobbar och börjar tidigt :)

Så nu ska jag pussa på min pöjk innan han far iväg, eller innan jag ska till frissan och sen efter det börjar jag jobba :)
Ha en bra fredag!
♥♥♥


Ps. Elin om du fått mitt sms kan du kanske svara här eller slå en pling :)


9/7-10

Hejsan! Var ett tag sen jag kikade in här men det har bara blivit så. Min jobb-period har börjat också :) Idag börjar jag inte förens tre vilket är ganska skönt :) Tror jag ska lägga mig i solstolen ett tag, kanske köra lite bil med pappa också, så jädra kul, särskilt när det går riktigt bra :)

Jobbar till sju ikväll och efter det blir det nog titta på en bra film, såg att walk the line gick idag så blir nog den, har aldrig sett hela. I helgen är jag ledig så då hoppas jag på riktigt bra väder.

Nee nu ska jag se om jag inte kan ut i trafiken och skrämma slag på alla hehe..

Ha en bra dag! ♥


min kväll i bilder.
































god natt ♥


3/7-10

Nu har vi haft en mysig familjekväll bestående av lite grillning och mycket färskpotatis, riktigt gott. Har även fyllt vår lilla plaskepool som vi införskaffa idag så vi kan svalka oss när vi inte kan ta oss till riktiga sjön :) Ganska skönt.

Nu sitter jag proppmätt framför tv:n och myser med Marcus lite innan jag kommer somna. Nej jag ska hämta upp chokladen som vi har i frysen, jag råka smälta den i bilen förut nämligen... ooops!

Ha en fortsatt bra kväll vad ni än gör :)
♥♥♥


blicka inte bakåt, bara framåt.

Nu har jag hunnit med både mat och en hårinpackning. Ikväll ska jag mysa med M framför någon film, det är ju inget VM idag, såå skönt.

Nu ska jag ta & väcka min karl.


ha en bra kväll. hör av mig när jag har nått mer "roligt" att skriva.
pusspuss.


put on a happy face.

Jag har varit till körskolan där jag satt nån timme och pluggade, gick bra. Sen blev det handla till dagens lyxiga mat som blir hemmagjord hamburgare ;) Men det är gott det med ibland. Tog en sväng förbi lindex och hittade en jättesöt bikinitopp som fick följa med mig hem, kan om jag orkar ta kort på den sen när jag har min kamera. Funderade på att beställa klipptid men tror jag investerar i en ny hårinpackning nu under sommaren så får jag klippa mig till hösten ist :)

Nej, mer babbel får ni läsa senare!
PÖSSPÖSS


1/7-10

Hejhej på er!
Igår kväll gick vi hem till mig & åt middag, grillad fläskfilé med klyftpotatis och en ny sås som familjen mer eller mindre bara äter nu för tiden, men det var trevligt och framförallt vääldigt gott. Sen blev klockan lite mycket så vi tog med oss jordgubbar hit och käka det med gammeldagsvaniljglass som ett perfekt avslut på onsdagen :)

Idag är det första juli, har inget direkt planerat förutom trafikteori. Sen vill jag nog käka pizza ikväll.



RSS 2.0